Hallitus toimii , rikolliset karkoitetaan !

aattelia

Ikävää, jotta voidaan karkoittaa , on rikos jo tapahtunut . Mitä karkoitus auttaa uhria ? Suomalainen tyttö on ihmishirviöille niin arvokas saalis , että he vähät välittää karkoitusriskistä . Hehän pääsevät karkoitettuna kotiin , näkemään sukulaisiaan . Ainoa oikea teko on lähettää kaikki nuoret miehet takaisin koteihinsa . Tämä estäisi suoraan tulevia rikoksia ja suojelisi tulevia uhreja .
Sillänpään marssilaulua mukaillen: Niin Kauan Meillä On Turvattu Lies Kun On Ykskin Mies ! Näin Suomipoikaa kohdellaan Sotatilassa . Kuole , kotisi puolesta .
ps. kepusensuuri poisti ekan aloituksen , miksi ?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vihreät.valehtelijoita

      Se oli häpeällinen hetki Suomelle oikeusvaltiona, sanoo Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö eilistä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden pakkopalautusta Afganistaniin. Kabuliin lähtenyt lento nousi Helsinki-Vantaan lentokentältä puolenyön jälkeen. Niinistö oli haastateltavana MTV:n Huomenta Suomen kuntavaaliaamussa.

      – Mulla oli tuttuja lentokentällä puolustamassa näitä pakkopalautettavien perheiden oikeuksia. Siellä palautettiin useita perheitä, joissa oli lapsia, ja heitä oli suoraan haettu kouluista säilöön ilman ennakkovaroitusta. Se on lapsille hyvin traumaattista, harmittelee Niinistö.
      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/niinisto-eilisista-pakkopalautuksista-afganistaniin-se-oli-hapeallinen-hetki-suomelle/6376050#gs.wDEy06A3

      Mutta kuinka totuus olikaan> Pakkopalautuskohu: Ville Niinistö pyysi anteeksi väärää tietoa:
      Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö pyytää anteeksi vääriä tietoja, joita on hän levittänyt yöllä lähteneestä Afganistanin palautuslennosta. Niinistö on puhunut koneessa olleista lapsista, mutta poliisin mukaan kaikki palautetut olivat täysi-ikäisiä. Lennolla ei myöskään ollut mukana ketään raskaana olevaa naista. Kukaan ei myöskään ollut vaatinut tavata asiamiestä, mistä Niinistö niin ikään puhui. Niinistö esitti anteeksipyyntönsä Twitterissä.

      • aattelia

        Tämä olisi pitänyt uutisoida Ylen pääuutisissa , koska poliitikko puhui muunneltua totuutta ! En tiedä , uutisoitiinko , mutta epäilen . Tälläisella totuuksien sensuroinnilla media johdattelee kansaa päättäjien hyväksi.


      • aattelia kirjoitti:

        Tämä olisi pitänyt uutisoida Ylen pääuutisissa , koska poliitikko puhui muunneltua totuutta ! En tiedä , uutisoitiinko , mutta epäilen . Tälläisella totuuksien sensuroinnilla media johdattelee kansaa päättäjien hyväksi.

        Politikko puhuu pääsääntöisesti aina epätotuutta, vaillinaista totuutta, sopivaksi muunneltua totuutta - lähes 100 % politikoista syyllistyy tuohon, ja ne jotka eivät syyllisty - eivät myöskään näy julkisuudessa. Totuus on harvoin niin raflaavaa, että sillä ylittäsi julkisuus kynnyksen.


      • Kirkkokin.pilattiin
        Turmiola.Tommi kirjoitti:

        Politikko puhuu pääsääntöisesti aina epätotuutta, vaillinaista totuutta, sopivaksi muunneltua totuutta - lähes 100 % politikoista syyllistyy tuohon, ja ne jotka eivät syyllisty - eivät myöskään näy julkisuudessa. Totuus on harvoin niin raflaavaa, että sillä ylittäsi julkisuus kynnyksen.

        Ainakin Ville jäi kiinni housut nilkoissa, oli muutakin vastaavaa häneltä jossa selvästi valehteli. Politiikka näkyy perustuvan paljolti mielikuville, kuin puolue gallupitkin, jolla media ajaa näkyvyyttään ja mania. Jotkut pitää puoluegalluppeja jumalasta seuraavana arvossaaan. Todellisuudessa nekin tekee vain yksi tai kaksi helkilöä gallupfirmassa. Soitot tai netti tuhanne -parille, viimeisin sanoi olevan heidän taulukointiaan viime vaaleista, josta tekivät selittäen näkemyksensä gallupin nimellä. Kyllä se pitää kestää että aina 4-vuotiskausi vaalien väliä, josta tulos. Eu-vaali ei hääviä % osuutta äänestäjiin, kinkonvaalit ihan surkea äänestäjämäärä, joilla nyt ei merkitystä vaikka kaikki pääsisi halukkaat. Kirkko lähti vähemmistöjen politiikkaan, pilaten itsensä.
        Kun vähemmistöjä kannatetaan, punavihreitä, se ei ole enään demokratiaa kirkonkaan kannalta. Käsittäisi että kirkon pysyä kaukana yhteiskunnan vastaisista toimista, se ei pitkässä pelissä toimi. Vaikka kirkon sanoma on täyttä huuhaata, mutta siellä niin pitkät perinteet, ja tekee viranomais toimintoja, saisi olla enemmistön mukaista toiminta.


    • Jouduin karantteeniin . Kaikki avaukseni on estetty noin viikon ajan .Luulen , että jos samalle ip-osoitteelle tulee tarpeeksi monta ilmiantoa , kappaletta , se osoite joutuu automaattisesti karantteeniin . Tämä sensuroiva palstahörhö tietää tämän , ja sen takia poistattaa ihan siistejäkin kirjoituksia . Ikävää , jos näin on .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      310
      7041
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2154
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1591
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      26
      1403
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1113
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      989
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      833
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      47
      818
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe