Vero koiran vaarallisuuden mukaan?

pohdintaaa

Ja vaarallisimmille kielto.

11

<50

Vastaukset

 • Vaaralliset pitää kieltää. Verot voisi laittaa palveluskoiraroduille ja sen verran isot, ettei niitä turhanpäiten oteta. Muut vaaralliset kieltoon heti. Kumma kun huvin vuoksi saa ottaa koiria aseeksi, ei muukaan väkivalta tai sellaisella uhkailu ole sallittua.

  Henkirikos koiran avulla on ilmeisesti Suomessa laillinen.

  • Nykyisinhän toisen rampauttaminen koiralla johtaa pienimpään rangaistukseen, kakkosena tulee auto. Sama järjestys jos tappaa toisen.


 • tämä kirjoitus ei ole koirasta.eikö kukaan voi laittaa kansalaisaloitetta verotietojen salaamiseen.eihän pankin tilitietojakaan julkisteta eikä sairauskertomuksia.miksi siis verotiedot on julkisia nyky-suomessa?osoitetietonsakin saa salattua ja paljon muutakin.

 • Niin mikä vero? Koiraveroa ei ole enää missään Suomessa. Tuskin kunta- ja tai valtion verotus voisi olla koiran mukaan. Eihän siellä puhuta koirista halaistua sanaa.

  • Miten nuo asiat liittyvät tähän? Mitä väliä nykylainsäädännöllä on, aloituksessahan esitetään sen MUUTTAMISTA. Oletko vähän tyhmä?


  • hgffiu kirjoitti:

   Miten nuo asiat liittyvät tähän? Mitä väliä nykylainsäädännöllä on, aloituksessahan esitetään sen MUUTTAMISTA. Oletko vähän tyhmä?

   Niin joo. ajattelen että jos joku asia muutetaan niin se on jo joku olemassa oleva asia.
   Puhuisin uudelleen käyttöönotosta (koiravero).
   Aloittaja puhuu verosta joka määrätyille henkilöille/omistajille pitäisi saada.
   Ja kun puhutaan koirista niin se olisi jonkinsortin koiravero, esim. koiravero isoille, vaarallisille jne. koirille. Koirista puhutaan kuitenkin.


 • Pohdivaan,jos se auttaa tilassas.Se ei oo keltään pois.

  • Nimim ajankuluasekin, älä pohdi, jos se auttaa tilassas.Se ei oo keltään pois.


 • Kaikki yli 10 kg painavat koirat tulee kieltää yksin tein.

  ÄLKÄÄ ÄÄNESTÄKÖ KOIRANOMISTAJIA ENSI VAALEISSA!

  • Mites on 10,7 kg. Olisko siinä joku siirtymä. Aika jolloin voisin laittaa sen laihduskuurille jotta täyttäisi kriteerit. Vai olisiko tuo viimeinen luku 10,5. Siinä tapauksessa valehtelisin ilman muuta.
   Äänestitkö koiranomistajaa ja jos luulet että et, mistä tiedät että hänkin ei puhunut potaskaa.


 • Koiravero ei ole mikään ratkaisu. Koira on ystävä ja perheenjäsen. Ei sellaisesta tule maksaa haittaveroa, sillä koiran omistaminen on jo sen verran kallista, että sen hankkiminen on aina pitkän harkinnan tulos.
  Paljon järkevämpää olisi tiettyjen rotujen omistajille vaadittava peruskurssi, jossa käydään läpi koiran kasvattamista ja vastuun ottoa.

  Koiran paskat ärsyttää kyllä itseänikin kadunreunoilla, mutta asiaa ei ratkaista rankaisemalla myös niitä vastuullisia koiranomistajia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3550