Koirasusien kasvatusta ei saa sallia

Suututtaaaikalailla

Suomessa kielletään kaikenlaista, mutta tällaista haitallista touhua kuin luonnonsusien ja kotikoirien risteytystehtailua ei saada hävitettyä. Tuskin ees yritetäänkään asiaan puuttua.

Saako siis kaikenlaisia muunnoksia eläimillä tehtailla ja omatekoista geenimuuntelua harrastaa kenenkään puuttumatta asiaan?

Sekoitetaanko kotipossuja ja villisikojakin jo? Kaiketi. Ihmetelkää sitten, mistä eläintaudit ilmestyvät.

Koirasudet ovat paljon pahempia petoja kuin ihmistä karttavat metsäsudet.

Risteytyksessä tapahtuu omat tutkimattomat muunnoksensa eläimen luonteeseen
ja koska risteytyksen toinen osapuoli on kesy koira, joka ei ihmisiä pelkää ja karta, koirasudet tulevat raatelemaan ihan pihapiiriin ja ovat vaaraksi lapsille ja aikuisillekin.

Luulenpa, että moni pihapiirissä kotikoiran raadellut peto on koirasusi.

Kymessä on näitä koirasuden kasvattajia, mielestäni hyvin edesvastuuttomia ihmisiä, jotka viis veisaavat aiheuttamastaan vaarasta ja eläimille tuottamastaan körsimyksestä.

Kummastuttaa, kuka hankkii näitä suden ja koiran sekoituksia ja ostaa niitä näiltä risteyttäjiltä?

.

6 kommenttia

Vastaukset

 • Kuka on tämä idiootti,joka toi villejä susia ja rääkkäsi niitä ilman ruokaa ja vettä? Susia säilyttäneet kaveritkin olisi kiva tietää.

  • Kyllä tämä koirasusihomma on hmisen itsensä erikoisuuden tavaoittelua. Muuta en keksi. Samat ominaisuudet saadaan jo olemassaolevista roduista jos tavoitellaan pelottavuutta jne.

   Ihminen on vaan niin fiksu.


  • taruolento kirjoitti:

   Kyllä tämä koirasusihomma on hmisen itsensä erikoisuuden tavaoittelua. Muuta en keksi. Samat ominaisuudet saadaan jo olemassaolevista roduista jos tavoitellaan pelottavuutta jne.

   Ihminen on vaan niin fiksu.

   Sinäpä sen sanoit. Tavoitellaan pelottavuutta jne.

   Olemassa olevista koiraroduistakin saisi 50% kieltää samasta syystä.


 • Koirakauppiaat ovat ihmiskunnan alinta pohjasaastaa, niin koirasusien kasvattajat kuin "vastuuntuntoiset" kennelnimellä kasvattavat (= eläimiä rahasta siittävät) peräkammarin kennelinpitäjät. Tarkoitusperät ovat kaikilla samat. Raha, raha, raha.

  Minkään eläinlajin ympärille ei ole kertynyt niin paljon vastenmielisiä lieveilmiöitä kuin koiran. Eläinrääkkäystä, pentutehtailua, rikollista toimintaa, väkivaltaa, koiratappeluita, eläimeen sekaantumista, huijauksia, koiran käyttöä aseena, koiran pito vahtimassa varastettua tavaraa jne. lista on loputon.

 • Ottakaa selvää mistä puhutte, koirasudet on laittomia

 • Missä ja kuka oikeita koirasusia muka kasvattaa? Sotketaanko tässä nyt nämä ns.koirasudet, joissa on takana jotain prosentteja ja on enemminkin sekarotuisia. Jos edes niitä oikeasti jotain prosenttejakaan on.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.