Naiset, kertokaa te

Hiemanhukassa01

Täällä kirjoittelee pian 18v miehenalku, joka toivoisi hieman jeesiä. Oon nyt vuoden verran ollut ihastunut erääseen nuoreen naiseen, jonka kanssa ikävä kyllä ollaan eri ikäisiä (hän n. 1,5v vanhempi) mutta en pidä ikäeroa suurena, mikä mielestäni riittää jos kumpikin on samaa mieltä. Kauan emmin ja tuskailin häenen lähestymisen kanssa, mutta viikonloppuna viimein uskalsin. Satuin sen vain tekemään tavalla, että hän ei todistettavasti edes nähnyt viestiäni. Ajattelin vielä facebookin kautta yrittää, jotta asia ei jäisi kaivelemaan.

Kysymys kuuluukin: Miten haluaisitte että teitä lähestyy ihminen, joka sattuu löytymään facebook kavereistasi, kun joskus vuosia sitten olet vain sattunut hyväksymään/lähettämään kaveripyynnön. Hän ei siis todennäköisesti tiedä tarkalleen kuka olen, joten aloitus "mitä kuuluu" voisi hieman töksähtää. Oon niin toivoton tälläisessä, joten kovasti kaipaisin pientä infoa että miten juuri TE haluaisitte ensimmäisen viestin menevän.

En kaipaa kuittailua ikäerosta, oli se teidän mielestä suuri tai ei. Olen kiitollinen jos joku haluaisi minua tässä asiassa ohjeistaa.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yks

      Vaikea sanoa kun ei tunne naista, riippuu niin paljon ihmisestä. Onko teillä mitään yhteisiä kiinnostuksen kohteita? Tuttuja? Missä näette? Sieltä lähtisin keskustelua avaamaan.

      Käyttääkö parikymppiset fbtä?

      • Hiemanhukassa01

        Kai ne sit käyttää =D hän täyttää kylläkin vasta heinäkuussa 20v, mutta kuiteski. On mullaki tili siellä, vaikka koko paikkahan on kuollut aikoja sitten, lähinnä kai keski-ikäiset sinne tuntojaan jakelee.


      • Yks-keski-ikänen

        Jaa, en minä ainakaa 😏 ettei vaan pelien takia ?

        Mulle tuli joskus viesti ihan puhelimeen, että eipä olla nähty aikoihin, lähtisinkö leffaan. En edes muistanut koskaan puhuneeni hänen kanssaan aiemmin. Kuitenkin yhteisiä tuttuja, joten lähdin. Jotain sellaista ehkä?


    • Hiemanhukassa01

      Oikeesti en enää jaksa tätä paskaa.

      Sain muutaman päivän sisällä siitä ku tänne kirjoittelin tietää, että hän muuttaa _ainakin_ puoleksi vuodeksi Australiaan. Oli sitä ennen ollut jo vapaaehtoistöissä Costa Ricalla, kun kysyin mitä oli lukion jälkeen tehnyt. Viettää välivuotta ja lähti viikko-pari sitten sinne Australiaan.

      En tiedä miks mutta oon kokenu tätä ihmistä kohtaan viimesen vuoden aikana sellasia tunteita mitä en oo koskaan ennen tienny edes olevan olemassa. Koko vitun vuoden oon asiaa tuskaillu ku en mitään suoria keinoja löytäny ottaa kontaktia. Sitten ku viimein sain sen puuttuvan kontaktin, uskaltauduin ja tein sen ratkasevan liikkeen, niin tuloksena on tämä. Mietin _joka vitun päivä_ sitä ihmistä, enkä pysty unohtamaan vaikka haluaisin. Aamulla mietin onko mulla ylipäätään mitään syytä nousta, tai ylipäätään elää.

      Idioottina jatkoin hänen seuraamistaan instagramissa vaikka tiesin tilanteen. Olin jossakin määrin ehkä sisäistäny että 6kk menee nopeesti ja ehkä mulla on vielä joskus uusi ja parempi tilaisuus edessäni. Kai mä oletin että hän kiertelee ympäri Ausseja tehden töitä ja nauttien vaihtuvista maisemista. Todellisuudessa heillä on ilmeisesti siellä semmoinen ainakin 8 henkilön joukko, jotka on ilmeisesti ihan kiintyneet toisiinsa: "Love all of them with all my heart" on viimeisin instagram päivitys ja kuvassa seisoo hän, kolme muuta nuorta naista ja 4 miestä/miehenalkua. Ei mulla oo mitään oikeutta edes olla mustasukkainen, mähän oon sille ihan mr nobody. Kauhulla odotan sitä hetkeä ku saan tietää että hän a) rakastuu johonkin seuralaisistaan b) jää ikuisesti Australiaan ja perustaa perheen. Vaikka kuvasta ei suoraan voi tulkita millaset henkilöiden välit on, niin sen verran otsikostakin voi että varmaan aika läheisiä ovat. Vittu.

      Vuoden käytin tähän paskaan elämästäni. Vuoden verran tuskailin yhden ihmisen takia ja vain siksi että hänessä tuntuu olevan jotain ainutlaatuista. Vittu että elämä on paskaa.

    • kylläsäselviät

      Täällä kirjottelee 18v naisenalku ja halusin vain kertoa sinulle, että ihastuksia tulee ja menee.
      Tuntemuksesi ovat ihan normaaleja, mutta pääset niistä kyllä ylitse.
      Ihminen kaunistelee ja luo toisesta mielessään hyvin täydellisen version, vaikka todellisuudessa ette välttämättä edes viihtyisi toistenne seurassa.

      Olit kuitenkin todella rohkea ottaessasi häneen yhteyttä. Kannattaa olla ylpeä itsestään jo siinäkin suhteessa. Aina ei natsaa, mutta vastoinkäymiset vaan vahvistaa.

      Elämässä on kuitenkin hyvä olla myös muuta sisältöä tai ainakin hankkia sitä (harrastuksia, ystäviä, lemmikkieläin, joku opiskeltava juttu) sillä ihminen saattaa helposti jäädä märehtimään samoihin tuntemuksiin kahta kauheammin, jos ei ole mitään arkipäiviin sisältöä tuovaa tekemistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe