Maat joissa käynyt

Repu

E viisumihakemuksessa kysytään maita missä olen viimeisen 10 vuoden aikana käynyt. Eri infoo olen lukenut joten kysäsen täällä😊 sain juuri uuden passin missä ei ole leimoja. Olen kyllä käynyt thaimaassa ja intiassa edellisellä passilla missä leimat siis näkyvät. Laitanko kuitenkin siihen kohtaan nämä maat ?

5 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Mä kirjoitan siihen kohtaan aina "all countries"

  • Ei todellakkaan oo niin tarkkaa. Tuskin katsovat leimoja. Mulla aina unohtunu joku joukosta, miten milloinkin oon muistanu. Ja nykyään Euroopssta ei leimoja ees saa vaikka olisit käynytkin. Tarkempia lähetystössä ovat esim ootko käyny Pakistanissa tai Sri Lankassa.

  • No. Minä luettelen kaikki maat joissa olen käynyt 10 vuoden sisään. Kyseessä virallinen papru, joissa loppuklausuuleissa muistutetaan, että virheellisen tiedon antaminen saattaa estää viisumin saannin. Niin. Joku sanoo, että ei ne niitä niin tarkkaan katso. Ei varmaan katsokaan, mutta mitäs sitten kun katsovatkin?

  • Oon itsekkin laittanut kaikki maat missä käynyt. Myös viro ja ruotsi. Vaikka näillärajoilla kukaan ei nykyään mitään enään kysele. Jos joskus sattuu juurikin niin että kysellään tarkemmin niin ompahan ilmoittanut oikein.

  • Ei tarvii laittaa mitään,ainakin meillä oli hakemuksessa vapaaehtoinen ja hyvin päästii maahan.Kyselevät vaan hotellin osoitetta ja onko ennen käynyt Intiassa.Otetaan valokuva ja sormenjäljet ja leimapassiin,hyvin yksinkertaista.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.