Maat joissa käynyt

Repu

E viisumihakemuksessa kysytään maita missä olen viimeisen 10 vuoden aikana käynyt. Eri infoo olen lukenut joten kysäsen täällä😊 sain juuri uuden passin missä ei ole leimoja. Olen kyllä käynyt thaimaassa ja intiassa edellisellä passilla missä leimat siis näkyvät. Laitanko kuitenkin siihen kohtaan nämä maat ?

5

<50

  Vastaukset

  • Mä kirjoitan siihen kohtaan aina "all countries"

  • Ei todellakkaan oo niin tarkkaa. Tuskin katsovat leimoja. Mulla aina unohtunu joku joukosta, miten milloinkin oon muistanu. Ja nykyään Euroopssta ei leimoja ees saa vaikka olisit käynytkin. Tarkempia lähetystössä ovat esim ootko käyny Pakistanissa tai Sri Lankassa.

  • No. Minä luettelen kaikki maat joissa olen käynyt 10 vuoden sisään. Kyseessä virallinen papru, joissa loppuklausuuleissa muistutetaan, että virheellisen tiedon antaminen saattaa estää viisumin saannin. Niin. Joku sanoo, että ei ne niitä niin tarkkaan katso. Ei varmaan katsokaan, mutta mitäs sitten kun katsovatkin?

  • Oon itsekkin laittanut kaikki maat missä käynyt. Myös viro ja ruotsi. Vaikka näillärajoilla kukaan ei nykyään mitään enään kysele. Jos joskus sattuu juurikin niin että kysellään tarkemmin niin ompahan ilmoittanut oikein.

  • Ei tarvii laittaa mitään,ainakin meillä oli hakemuksessa vapaaehtoinen ja hyvin päästii maahan.Kyselevät vaan hotellin osoitetta ja onko ennen käynyt Intiassa.Otetaan valokuva ja sormenjäljet ja leimapassiin,hyvin yksinkertaista.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   200
   3379
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   90
   1230
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   117
   1088
  4. Maisa ei ollut onnellinen Jari-Matin kanssa

   Mutta Mikon kanssa kaikki sujuu hienosti ja kumpikin rakastaa toisiaan ♥️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   655
  5. Martina Puman tapahtumassa Lontoossa

   Hangossa vietetyn viikonlopun jälkeen Martina lensi tänään Lontooseen, missä hän osallistuu saksalaisen Puma-brändin tapahtumaan. Pumahan on saksalain
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   516