Niin paljon kuin Perussuomalaisia on haukuttu, ovat olleet oikeassa koko ajan

PSoikeassakokoajan

Ei mikään raivostuta muita puolueita niin paljon nyt kuin se.

PS oli hyväksynyt hallitusohjelman ja tehnyt siihen lakiesityksiä useista parannuksista suomalaisten suojelemiseksi.

Se ei kelvannut kokoomukselle ja keskustalle, vaan he valitsivat Perussuomalaisista suosikkinsa hallitukseen - jotka ottivat nimekseen Siniset - ja muut saivat lähteä. Nuo muut ovat sieltä asti olleet Halla-ahon johtamia Perussuomalaisia.

Tämä selitykseksi vielä eräille, jotka tuntuvat olevan vähän "pihalla" siitä, miten tämä nykyinen hallitus muodostettiin. Monien mielestä se on rikollishallitus, joka rikkoi jopa perustuslakia noissa yllä kuvatuissa sekoiluissaan. Järjestettiin eduskunnassa äänestys hallituksen luottamuksesta, eikä siellä kukaan saisi äänestää itseään koskevassa asiassa. Mutta mitä tekivät loikanneet kaksinaamaiset siniset? He äänestivät luottamusäänestyksessä ja heidän antamilla äänillä hallitus sitten muka sai eduskunnan luottamuksen ja saattoi jatkaa työtään. Muuten se olisi hajotettu ja järjestetty uudet vaalit.

Sen täydellisempää äänestäjien pettämistä ei ainakaan ole nähty, mitä Soini, Sampo Terho ja kumppanit tekivät. MInisterisalkun saamisen huumassa unohtui täysin kaikki, mitä äänestäjille oli luvattu.

Ne Perussuomalaiset, jotka jäivät puolueeseen, eivät ainakaan ole pettäneet ketään. He ovat kaikessa pitäneet aina äänestäjille annetut lupaukset. On pysytty johdonmukaisesti aina samoissa puheissa, ei ole loikittu puolueesta toiseen, ei käännetty takia tms. Ja jos he olisivat saaneet jatkaa hallituksessa tänne asti, suomalaisia olisi puolustettu aivan eri tavalla, mitä nykyhallitus on tehnyt.

Se mitä muut puolueet nyt huutavat PS:n kanssa samoilla linjoilla, johtuu vain heidän kauhustaan siitä, että koko kansa sai nähdä PS:n olleen oikeassa alusta asti.

158

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomalaistenpuolella

      PEUKUT
      en ole kirjautunut, niin en voi peukuttaa, mutta hyvä teksti yllä.

      Se lisäys vielä, että on hämäävää sanoa PS:a porvaripuolueeksi, koska mikä heistä sellaisen tekee.
      Eivät pärjää kokoomuksen kanssa, koska puolustavat liikaa ns. tavallista ihmistä ja ajavat köyhien asemaan parannusta.

      Siitä eivät oikeat porvarit tykkää eli siniset, kokoomus ja keskusta.

      • Juupast

        Just näin!


      • 3wrtsexrycdtuvfgy-ä

        kokoomus/keskusta ja ....... pikku itsekkäät sinertävät äänestäjien petturit (kerran pettää, pettää aina). Tavalliset ihmiset tätä maailmaa pystyssä pitää, eikä mitkään ketkulit.......................................


    • Tärkeähuomio

      Juu ja maahanmuuttopolitiikka erottaa heidät rajusti vihervasureista.

      Jos janalle laitetaan nykypuolueita oikealta vasemmalle niin, että äärimmäisenä oikealla on kokoomus ja äärimmäisenä vasemmalla vasemmistoliitto, asettuu PS keskelle olematta silti mikään keskustapuolue.

      Jos on oikeistolaista olla kristitty ja isänmaallinen kristityssä Suomessa, niin se on kai sitten aihe, mikä leimaa heitä oikeistopuolueeksi, mutta ei ainakaan puolueohjelman perusteella juuri mikään muu.

    • Jäsenkirjanvärivaihtoon

      Kyllä. Perussuomalaiset olleet ja ovat oikeassa monessa asiassa. Heistä irtaantunut höttösiipi on mitä on ja ei heitä kesään mennessä ole olemassakaan.
      Seuraan paljon ja tarkasti politiikkaa. Aikaisemmin olen ollut SDP:n kannattaja. Nyt puolue kuitenkin työnsä tehnyt. Demareilla takana loistava menneisyys tavallisen duunarin asioiden ajajana. On vaan käynyt niin että ko. puolue ei ole osannut päivittää ohjelmiaan nyt eletylle vuosituhannelle ja -kymmenelle. Maailma on muuttunut paljon viimeisen 10 - 20 v aikana. Vanhoilla konsteilla nykyongelmia ei vaan hoideta. Tosiasia on että kiilusilmäisen maahanmuuttopolitiikan suhteen Demarit on pihalla kuin lumiukot. Jos he ottaisivat pään pois sieltä mihin aurinko ei paista ja himpun ajattelisivat asioita, saattaisi olla mahdollisuuksia pelastaa jotain puoluetta ajatellen.
      Perussuomalaisia haukutaan yhden asian liikkeeksi. Näin ei ole. Kannattaa lukea heidän ohjelmiaan sekä muutoinkin seurata vaikka nettilehden kautta heidän ajatuksiaan. Tavallisen ihmisen, palkansaajan asialla ovat. Mainittakoon että mikään muu puolue ei esim. ota kantaa, kanna huolta sisäilmaongelmista. On vaan niin että julkisuus, media, kilpailevat puolueet eivät pidä totuuden puhujista niin siksi Perussuomalaiset pyritään blokkaamaan pois kaikkinaisista keskusteluista ja heidän avauksia vähätellään jne.
      Se vaan valitettavasti kuitenkin on niin että vaikenemalla ja puhumattomuudella vaikeita asioita sekä -ongelmia ei saada ratkaistua.
      Ääni Perussuomalaisille on ääni Suomelle sekä sen kansalle. Hyvänä vaihtoehto puolueena tulee Kristillisdemokraatit.

      • asiat.kuntoon

        Juuri noin on asia tarkalleen ottaen

        Vaalit on tuolossa ja nuo jatkuvat lukuisat lasten raiskaukset panee miettimään ketä äänestää
        äänestämällä voimme vaikuttaa...näin se on


    • tulehuhtikuu

      Aloittaja on sanonut kaiken sen mitä olen miettinyt . Muut puolueet ovat nyt paniikissa, kun tapahtumat ovat suoraan "sylissä. "

      • Totuus.vihapuhetta

        Jussi Halla-Aho on ollut oikeassa koko ajan maahanmuutosta, Kaikki nämä vuodet.


      • vcbbx

        Juuri noin on asia tarkalleen ottaen

        Vaalit on tuolossa ja nuo jatkuvat lukuisat lasten raiskaukset panee miettimään ketä äänestää
        äänestämällä voimme vaikuttaa...näin se on


    • rem

      Juurikin näin.

      • JussiJaLauraParhaat

        Pliis juuri niittää ei tarvita -kin -päätettä.
        Ottakaa oppia hyvästä suomen kielestä!
        PS on paras😍


      • PaiskaajaRutkoneb
        JussiJaLauraParhaat kirjoitti:

        Pliis juuri niittää ei tarvita -kin -päätettä.
        Ottakaa oppia hyvästä suomen kielestä!
        PS on paras😍

        Pliis ja hyvä suomenkieli.
        Oletko ollut vale-opettaja Lauran luokalla.


      • PSOnParas
        PaiskaajaRutkoneb kirjoitti:

        Pliis ja hyvä suomenkieli.
        Oletko ollut vale-opettaja Lauran luokalla.

        Hihihihi suomen kieli kirjoitetaan erikseen rakas.


    • Hienojakirjoituksia

      Sen huomaa kyllä, että seuraat erittäin tarkasti politiikkaa Jäsenkirjanvärivaihtoon.

      Itse voin sanoa samaa, että aikaisemmin äänestin joskus demareita, mutta he ovat jääneet ajasta jälkeen, eivät ole pystyneet uudistumaan siten kuin olisi pitänyt.

      Perussuomalaiset ovat pienen ihmisen asialla kiinnittämällä huomion niihin, jotka jäävät mm. kokoomuksen jalkoihin. Työntekoa korostetaan, mutta ihmisten on myös pystyttävä elämään palkallaan, eikä kuten nyt, että edes kokopäivätyön palkka ei riitä elämiseen. Vuokrille olisi myös saatava katto, koska ei ole oikein, että varakkaat kahmivat sosiaalituet itselleen. Myös pääomaveroa tulisi nostaa ja pienten palkkojen ansiotuloveroa laskea.

    • PSparas

      Maahanmuutto on ja tulee olemaan PS:n tärkeä aihe, mutta yhden asian liike se ei ole missään tapauksessa.

      • Avatkaasilmänne

        Totta. Perussuomalaisilla hyviä ohjelmia, mm. ympäristö-, ilmasto jne.
        Lukekaa ihmiset eri puolueiden sivustoja, ohjelmia ja nettilehtiä.
        Perussuomalaiset ajan hermolla ja ottavat kantaa asioihin.
        Mm. Oulun vakaviin tapahtumiin liittyen Vasemmistoliiton sekä Vihreiden sivustoilla ollut täysi hiljaisuus. Aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.
        Demarit hiljaa kuiskutteli että jotain tarttis tehdä...


    • Rajatkiinni

      Voi kun olis joku oikeasti tavallisen suomalaisen, syrjäytettyjen ja köyhien asioita ajava puolue, joka haluaa suitsia tätä maahanmuuttoa. Perussuomalasiet ei sellainen ole. Persut kannattavat myös kaiken maailman "aktivointeja" ja muuta köyhän kyykyttämistä.

      • eipävääristellä

        Tarkoitat siis Perussuomalaisista irtaantuneita Sinisiä jotka ovat Kepun ja Kokoomuksen jatke.


      • Rajatkiinni
        eipävääristellä kirjoitti:

        Tarkoitat siis Perussuomalaisista irtaantuneita Sinisiä jotka ovat Kepun ja Kokoomuksen jatke.

        En tarkoita... Kaikki puolueet ja poliitikot ajaa tällä hetkellä vain omaa ja omien intressiryhmiensä asemaa. Köyhät ja syrjäytyneet sekä pienellä eläkkeellä kituuttavat ei kiinnosta ketään, koska eivät ole "mediaseksikkäitä". Kun olisi sellainen puolue, joka ajaa köyhien ja sytjäytettyjen asioita, sekä tavallisen duunarin. Pidettäis terveydenhoito, koulutus yms. kaikkien saatavilla ja laadukkaana kaikille. Pidettäis huoli siitä, että perustoimeentulo riittää elämiseen. Pidettäisiin myös luonnosta huolta ja tämäkin on yksi syy, miksei tänne tarvita enempäänsä ihmispopulaatiota. Luonto, se ainut kallisarvoinen asia, mitä myös ulkomaalaiset matkailijat maassamme arvostaa, katoaa jos tänne tulee miljoonia ihmisiä lisää asumaan ja elämään. Tarvitaan aina vain uusia ja uusia alueita rakennettavaksi, jotka jää sitten lähiöiden alle. Betoniviidakot lisääntyy, saasteet lisääntyy, pahoinvointi ja väkivalta lisääntyy... Rauha, luonto ja eläimet katoaa ja kun ne on kadotettu, niitä ei enää takaisin saa. Mieluummin saisi pysyä harvaan asutettuna pienen aidon suomalaisen väestön asuttamana tämä maailman kolkka.


      • Kannattaa_lukea
        Rajatkiinni kirjoitti:

        En tarkoita... Kaikki puolueet ja poliitikot ajaa tällä hetkellä vain omaa ja omien intressiryhmiensä asemaa. Köyhät ja syrjäytyneet sekä pienellä eläkkeellä kituuttavat ei kiinnosta ketään, koska eivät ole "mediaseksikkäitä". Kun olisi sellainen puolue, joka ajaa köyhien ja sytjäytettyjen asioita, sekä tavallisen duunarin. Pidettäis terveydenhoito, koulutus yms. kaikkien saatavilla ja laadukkaana kaikille. Pidettäis huoli siitä, että perustoimeentulo riittää elämiseen. Pidettäisiin myös luonnosta huolta ja tämäkin on yksi syy, miksei tänne tarvita enempäänsä ihmispopulaatiota. Luonto, se ainut kallisarvoinen asia, mitä myös ulkomaalaiset matkailijat maassamme arvostaa, katoaa jos tänne tulee miljoonia ihmisiä lisää asumaan ja elämään. Tarvitaan aina vain uusia ja uusia alueita rakennettavaksi, jotka jää sitten lähiöiden alle. Betoniviidakot lisääntyy, saasteet lisääntyy, pahoinvointi ja väkivalta lisääntyy... Rauha, luonto ja eläimet katoaa ja kun ne on kadotettu, niitä ei enää takaisin saa. Mieluummin saisi pysyä harvaan asutettuna pienen aidon suomalaisen väestön asuttamana tämä maailman kolkka.

        Oletko lukenut perussuomalaisten arvomaailman?

        https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/arvomaailmamme/


    • Kylsevaannäinon

      Tuo yllä oleva voisi olla vaikka minun kirjoitukseni, mutta laitan kyllä luoton Perussuomalaisiin.

      Jotenkin olen tullut siihen tulokseen, että minulle ei täydellistä puoluetta löydy, mutta lähinnä ajatuksiani ja toiveitani vastaa kuitenkin Perussuomalaiset. Heillä on järki mukana maahanmuutto- ja ympäristöasioissa.

      Minullekin luonto ja eläimet ovat niin tärkeitä, että aikaisemmin olisin miettinyt vaikka vihreitä, mutta vihreät suhtautuvat aivan väärin maahan muuttoon, eivät tajua ja myönnä tosiasioita. Demareita en voi edes kuvitella äänestäväni, joten äänestän Perussuomalaisia.

    • RansuPoika

      Maahanmuutto-ohjelma ja maahan lopulta tulleet/päässeet ihmiset on hieman eri asia, niin kuin itsekin ilman muuta tiedät - ei siitä sen enempää. Mutta "asiaan".

      Keskusteluhan on pysynyt yllättävän järkevänä tässä ketjussa, joten otetaanpa osaa siihen ennen kuin menee pelkäksi huuteluksi.
      Jos nyt lähdetään siitä tilanteesta, kun vanha PS tuli tiensä päähän ja ”syntyi” nämä siniset niin tilannehan oli vähintäänkin kummallinen. En muista, että koskaan ennen olisi ollut vastaavaa tilannetta (voi olla että on ollutkin) että kun yhden hallituspuolueen puheenjohtaja vaihtuu puolueen demokraattisten vaalien tuloksena niin heidät dumpataan ulos hallituksesta! Taisi oikein Saulikin laittaa lusikkansa tähän soppaan! Riippumatta nyt siitä, että menikö tämä silloin ”oikein” vai ei niin ainakin se todistaa sen, että nykyinen PS on jotain ihan muuta kuin mitä se oli silloin hallitukseen mennessään, jos tämä vielä on jollekin epäselvä.
      Miksi persut sitten edelleen herättävät niin paljon tunteita että heidän kimppuun koitetaan käydä kaikin mahdollisin keinoin? No, kuten ketjun aloittajakin totesi, niin näin jälkeenpäin voidaan tosiaan todeta, että persut todellakin ovat olleet oikeassa monessakin asiassa ja sekös muita harmittaa.
      Miksi ihmiset eivät sitten tätä silloin nähneet tai suostuneet uskomaan niin johtunee ihan psykologiasta. Eihän sellainen peli vetele, että joku muu sanoo miten asiat ovat, jokainen haluaa oivaltaa ne itse. Lisäksi vallalla olivat vihervasemmistolaiset ”hienot” arvot Guggenheimia myöden ja ihmiset (varsinkin poliitikot) elivät ns omassa kuplassa. Nyt kun tällaisessa tilanteessa tulee joku ”maanläheinen” liike/puolue joka sanoo asiat niin kuin ne ovat niin eihän se käy kun ollaan muka niin kovin sivistyneitä!
      En väitä, että mitään kovin konkreettista muutosta tulisi vaikka persut istuisivatkin seuraavassa hallituksessa mutta se ainakin on varma että jos ns. vanhat puolueet jatkavat niin silloin myös ns. vanha meno jatkuu. Eli, jos nykymeno ei maistu eikä omat mielipiteet kallistu vasemmalle tai vihreisiin niin kyllä persut on varteenotettava (ainut?) vaihtoehto. Siniset menettivät ainakin minun luottamukseni viimeistään siinä kohtaa kun Lindström kyykytti aktiivimallilla työttömiä.

      • Älypersut

        Nykyinen hallitus noudattaa hienosti Suuren Mestari Halla-ahon hyväksymää maahanmuutto-ohjelmaa. Hjallis yritti päästä hallitukseen vuonna 2017 ja kehui hyväksyvänsä täysin itsensä laatiman maahanmuutto-ohjelman.


      • Näinsemeni

        Höpö höpö. Juuri siksikin Halla-aho laiset erkaantuivat Soini laisista koska soinilaiset /loikkarit /siniset eivät alkuunkaan pitäytyneet hallitusohjelmassa.


      • Lyhyt_neuvo
        Näinsemeni kirjoitti:

        Höpö höpö. Juuri siksikin Halla-aho laiset erkaantuivat Soini laisista koska soinilaiset /loikkarit /siniset eivät alkuunkaan pitäytyneet hallitusohjelmassa.

        Voisitteko persut nyt vihdoinkin lopettaa tämän valehtelemisen. Kaikki tieto Halla-ahon vierailusta Kesärannassa kesäkuussa 2017 löytyy tiedotusvälineiden arkistoista.


      • muistissasi_on_aukkoja
        Lyhyt_neuvo kirjoitti:

        Voisitteko persut nyt vihdoinkin lopettaa tämän valehtelemisen. Kaikki tieto Halla-ahon vierailusta Kesärannassa kesäkuussa 2017 löytyy tiedotusvälineiden arkistoista.

        Ottaako demukalla noin koville, että pitää samaa soopaa jankuttaa joka paikassa? No, onnistuithan provollasi pudottamaan keskustelun tason omalle tasollesi. Ole ylpeä siitä, että sait sentään jotain aikaiseksi.


      • hienohelmatnillittää
        muistissasi_on_aukkoja kirjoitti:

        Ottaako demukalla noin koville, että pitää samaa soopaa jankuttaa joka paikassa? No, onnistuithan provollasi pudottamaan keskustelun tason omalle tasollesi. Ole ylpeä siitä, että sait sentään jotain aikaiseksi.

        Olet selvästi persu.

        Totuuden puhuminen ei sovi teikäläisten hipiälle.


      • muistissasi_on_aukkoja
        hienohelmatnillittää kirjoitti:

        Olet selvästi persu.

        Totuuden puhuminen ei sovi teikäläisten hipiälle.

        Eli siis ottaa koville ja ilmeisesti niin koville, että et pysty perustelemaan väitettäsi. No, ei se haittaa, olemme tottuneet siihen.


      • LISSUVAAN
        Näinsemeni kirjoitti:

        Höpö höpö. Juuri siksikin Halla-aho laiset erkaantuivat Soini laisista koska soinilaiset /loikkarit /siniset eivät alkuunkaan pitäytyneet hallitusohjelmassa.

        HALLA-AHO ON VIISAS MIES JOLLA ON VIISAITA AJATUKSIA

        MM. MAAHANMUUTOSTA ÄÄNESTÄMÄLLÄ VOI VAIKUTTAA ASIOIHIN


    • Maailmanpelastajat

      Perussuomalaiset puhuu järkeä myös sähköauto vouhotukseen liittyen. Ihmisten liikkumisesta ei saa tehdä liian hankalaa ja kallista. Päästöjä pitää leikata, se on selvä, mutta siinäkin pitää käyttää järkeä. Lämpöisissä maissa sähköautot pelaa kyllä hienosti, mutta miksi täällä kylmässä pohjoisessa, meidän pitää olla ensimmäisenä hakkaamassa päätä seinään, vaikka tulevat ongelmat on tiedossa.

      • Antaatulla

        Niin, ja persujen ehdotus on...


      • duunarituure

        Prwesujen kannatus on räjähtänyt jyrkkään nousuun eikä ihme mm. lasten raiskaukset vaikuttenee siihen omalta osaltaan


    • RansuPoika

      Vastinetta kohtaan "Miksi persut ovat lyhytmuistisia tolloja". Tässä alla suora lainaus/kopio linkkaamastasi artikkelista.

      "Kun pa­ko­laisk­rii­si al­koi syk­syl­lä 2015, hal­li­tus laa­ti 80-koh­tai­sen tur­va­paik­ka­po­liit­ti­sen oh­jel­man. Se­kin hy­väk­syt­tiin pe­rus­suo­ma­lais­ten ryh­mäs­sä.
      Tur­va­pai­kan saan­tia mo­nin ta­voin ki­ris­tä­nyt oh­jel­ma on pää­o­sin to­teu­tet­tu. To­teut­ta­mat­ta ovat jää­neet lä­hin­nä pe­rus­tus­lain kans­sa ris­ti­rii­das­sa ole­vat koh­dat."

      Siellähän nimenomaan sanotaan että "Turvapaikan saantia monin tavoin kiristänyt ohjelma on pääosin toteutettu" Nyt en oikein ymmärrä että mistä persuja koitetaan tässä syyttää.

      • Pitäisikyllä

        Pääosin " mutta ei kokonaan


      • vinkkilinkki

        Siis kuka nyt linkkasi ja mitä?


      • Älypersu

        Persut poistattivat linkin, totuutta eivät kestäneet. Persut ovat yksinkertaisia tolloja kun arvostelevat hallituksen maahanmuutto-ohjelmaa jonka itse tekivät ja Suuren Mestarin johdolla hyväksyivät. Persut ovat yrittäneet saada välikysymystä aikaan itse laatimastaan hallituksen maahanmuutto-ohjelmasta. Takinpyörittäjien populistinen voimannäyte on tuo välikysymys ja Halla-ahon jatkuva vikinä hallituksesta.


      • muistissasi_on_aukkoja
        Älypersu kirjoitti:

        Persut poistattivat linkin, totuutta eivät kestäneet. Persut ovat yksinkertaisia tolloja kun arvostelevat hallituksen maahanmuutto-ohjelmaa jonka itse tekivät ja Suuren Mestarin johdolla hyväksyivät. Persut ovat yrittäneet saada välikysymystä aikaan itse laatimastaan hallituksen maahanmuutto-ohjelmasta. Takinpyörittäjien populistinen voimannäyte on tuo välikysymys ja Halla-ahon jatkuva vikinä hallituksesta.

        Ai kun sulla vaan virtaa riittää.

        Kysehän ei ollut hallitusohjelmasta vaan sen toteuttamatta jättämisestä.

        Näkemykseni mukaan tässä tapauksessa ei pyöri takki vaan erittäin sekavat ajatukset päässäsi. Ei taida asiaan auttaa edes se korkin kiinni laittaminen.

        Politiikkaa ei pidä ottaa niin vakavasti, että se vaikuttaa negatiivisesti omaan terveyteen ja henkiseen hyvinvointiin.


      • rertdyfuy

        RansuPoika
        18.1.2019 22:26

        Vastinetta kohtaan "Miksi persut ovat lyhytmuistisia tolloja". Tässä alla suora lainaus/kopio linkkaamastasi artikkelista.

        "Kun pa­ko­laisk­rii­si al­koi syk­syl­lä 2015, hal­li­tus laa­ti 80-koh­tai­sen tur­va­paik­ka­po­liit­ti­sen oh­jel­man. Se­kin hy­väk­syt­tiin pe­rus­suo­ma­lais­ten ryh­mäs­sä.
        Tur­va­pai­kan saan­tia mo­nin ta­voin ki­ris­tä­nyt oh­jel­ma on pää­o­sin to­teu­tet­tu. To­teut­ta­mat­ta ovat jää­neet lä­hin­nä pe­rus­tus­lain kans­sa ris­ti­rii­das­sa ole­vat koh­dat."

        Siellähän nimenomaan sanotaan että "Turvapaikan saantia monin tavoin kiristänyt ohjelma on pääosin toteutettu" Nyt en oikein ymmärrä että mistä persuja koitetaan tässä syyttää.


        Presuilla ei olllut muuta mahdollisuutta joko lähteä hallituksesta tai jotenkin luovia sen mukana ja siten vaikuttaa asioihin joten on turha syyttäää presuja


      • linkintakaa
        rertdyfuy kirjoitti:

        RansuPoika
        18.1.2019 22:26

        Vastinetta kohtaan "Miksi persut ovat lyhytmuistisia tolloja". Tässä alla suora lainaus/kopio linkkaamastasi artikkelista.

        "Kun pa­ko­laisk­rii­si al­koi syk­syl­lä 2015, hal­li­tus laa­ti 80-koh­tai­sen tur­va­paik­ka­po­liit­ti­sen oh­jel­man. Se­kin hy­väk­syt­tiin pe­rus­suo­ma­lais­ten ryh­mäs­sä.
        Tur­va­pai­kan saan­tia mo­nin ta­voin ki­ris­tä­nyt oh­jel­ma on pää­o­sin to­teu­tet­tu. To­teut­ta­mat­ta ovat jää­neet lä­hin­nä pe­rus­tus­lain kans­sa ris­ti­rii­das­sa ole­vat koh­dat."

        Siellähän nimenomaan sanotaan että "Turvapaikan saantia monin tavoin kiristänyt ohjelma on pääosin toteutettu" Nyt en oikein ymmärrä että mistä persuja koitetaan tässä syyttää.


        Presuilla ei olllut muuta mahdollisuutta joko lähteä hallituksesta tai jotenkin luovia sen mukana ja siten vaikuttaa asioihin joten on turha syyttäää presuja

        Kyseinen hallituksen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma löytyy oheisen linkin takaa.

        chrome-extension://oemmndcbldboiebfnladdacbdfmadadm/https://valtioneuvosto.fi/documents/10184/1058456/Hallituksen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma 8.12.2015/98990892-c08e-4891-8c23-0d229f1d6099/Hallituksen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma 8.12.2015.pdf

        Tiedän, että juurikaan kukaan täällä keskusteluun osaaottavista ei välitä lukea taustatietoja asioista,varsinkaan silloin jos luettavaa on paljon. Ne jotka oikeasti haluavat perehtyä asiaan, niin siitä vaan.

        Kyseistä toimnenpideohjelmaa lukiessa käy aika nopeasti selville, että hallitus on toteuttanut siitä niitä kohtia, joilla voidaan siirtää rahaa niin sanotulle turvapaikkateollisuudelle.

        Ne toimet, jotka olisivat säästäneet valtion rahaa, ovat valtaosin toteuttamatta. Mitään perustuslain rikkomista ei olisi niiden toteuttamisessa ollut. (ja jos olisi, niin pitää ihmetellä sellaista hallitusta joka tekee perustuslakia rikkovia ohjelmia itselleen).


    • Totuuttajoukkoon

      On se ihme, että kokonainen ketju pitää sotkea yhdestä asiasta jankkaamalla ja valehtelemalla.

      Perussuomalaiset SOININ päätöksellä hyväksyivät hallitusohjelman, mutta puolue ei päässyt toteuttamaan sitä, koska kokoomus/keskusta kombinaatio päätti potkaista puolueen hallituksesta.
      PS:sta pääsivät hallitukseen ne henkilöt, jotka syvimpään kumarsivat kokoomusta, toisin sanoen luopuivat omista mielipiteistään sillä ehdolla, että saavat pysyä hallituksessa.

      Onko tässä nyt kokoomuksen räyhähengellä vielä jotain epäselvää?

      Hallitus ei siis toteuttanut Perussuomalaisten hallituksessa ollessa esittämiä vaatimuksia ja lakiesityksiä, koska niiden välttämiseksi nimenomaan kokoomus/keskusta halusi heidät pois hallituksesta. Alkuperäisestä puolueesta loikanneet, nykyiset Siniset ovat kumarrelleet valtapuolueita, eikä heille ole ollut suurtakaan väliä sille, millaista turvapaikkapolitiikkaa nykyhallitus on harjoittanut.

      Halla-aho on johtanut niitä Perussuomalaisia, jotka eivät ole osallistuneet äänestäjien pettämiseen eli takin kääntökisoihin ja jotka ovat selkeästi vetäneet koko ajan samaa maahanmuuttopoliittista linjaa ja jotka olisivat varmasti tehneet kaikkensa, että alkuperäiset suunnitelmat toteutuvat, jos olisivat saaneet jäädä hallitukseen.

    • Jankkaajalle

      Jankkaaja käyttää kokoomus/keskustan toimintatapoja eli haukkuu PS:a, ettei kenenkään huomio kiinnittyisi omiin rikoksiin.

      Kokoomuksen johdollahan rikottiin oikein perustuslakia kun kaiken loikkimisen jälkeen piti äänestää, nauttiiko loikkiva hallitus eduskunnan luottamusta. Perustuslain mukaan ei ole lupa äänestää itseään koskevassa asiassa, mutta Sinisten loikkarithan äänestivät ja heidän antamillaan äänillä luottamus muka saatiin. Jos olisi noudatettu lakia, luottamusta ei olisi tullut, hallitus olisi kaatunut ja olisi järjestetty uudet vaalit.

      PS:n aikanaan hyväksymiä ja tekemiä lisäehdotuksia hallitus ei järjestämänsä loikkimisen jälkeen ole edes yrittänyt noudattaa, koska juuri sen takia PS haluttiin ulos hallituksesta.

      Jos täällä esiintyvä jankkaaja muuta väittää, on päässäsi jotain vikaa, et ymmärrä itsekään, mistä puhut tai sitten tahallasi valehtelet ja vääristelet asioita.

    • seurailija

      Joidenki viha Perussuomalaisia kohtaan on järjetöntä. Varmaan siinä on mukana kateutta ja pelkoa perussuomalaisten tulevista äänistä. Huomatkaa, että huonosta vastustajasta ei tarvitsisi välittää mitään...

      Ja välillä trollaajien pitää vähän Trumpiakin keretä haukkumaan, vaikka oma peli on niin likaista ja naurettavaa kuin suoraan jenkeistä kopioitua.

    • perussuomalainen

      Jos täällä on pulaa työntekijöistä, niin miksi ihmeessä heitä ei oteta sellaisesta kulttuurista, joiden on helppo sopeutua Suomeen?

      Aikanaan kun Chilen pakolaiset tulivat (he oikeasti olivat turvapaikan tarpeessa), ei puhuttu kotoutuksesta sanaakaan. He vaan hiljaa aloittivat työt mukisematta ja ovat sopeutuneet paremmin kuin hyvin. Työttömyydestä ei ole tietoakaan heidän kohdalla.

      Eikä Vietnamista tulleiden venepakolaisten, en ainakaan ole kuullut, että suuria ongelmia olisi. Mutta ei ole puhuttu työttömyydestä heidänkään kohdallaan.

      Nyt otetaan länsimaita vihaavia muslimeja, jotka halveksivat kristittyjä ja joiden kulttuuri käskee huijaamaan "vääräuskoisilta" omaisuutta ja rahaa ilman mitään tunnontuskia, kun se tapahtuu vaan tarkoituksena saada alue islamin hallintaan. Ja se heillä on tähtäimessä!

      Äänestän Perussuomalaisia, en vihaa ketään ihmisiä, hädässä olevia on autettava, mutta ns. humanitaarista apua ei kannata jakaa huijareille, eikä sitä keneltäkään pidä odottaa enempää, mihin auttajan varat sallivat. Nyt osa suomalaisia jätetään köyhyyteen ja nälkään suorastaan ja tänne tuleville surffareille maksetaan jopa lomat kotimaihinsa. Eikö ole ristiriitaista lomailla alueilla, josta he muka just suojelua tarvitsevat.

      Pakolaisleireillä on muitakin ihmisiä kuin muslimeja. Miksi ei haeta heitä tänne? Olisi halvempaa auttamista, eikä tällaisia hirveitä lieveilmiöitä tulisi kuin muslimien kanssa joka maassa on ilmaantunut, joihin heitä on otettu. Helpommallakin se auttaminen voisi tapahtua.

      • perusuomalainen on aivan asian ytimessä. Vaikka muslimeja tulisi miljoona ei heistä ole työn syrjään kiinni oleviksi, sosiaali menot kasvaa vaan. Aasialaiset ovat ahkeria, hoitoalalla on ihan oikein haettu apua Filippiineiltä. Muslimi sopeutuu ja kotoutuu parhaiten oman uskonsa valtioihin. Huumeilla nyt moni matu tienaa olonsa kun lähtömaiden suhteet auttaa salakuljetuksessa.


    • miljarditasoa

      Maahanmuuton kustannukset olivat yli MILJARDIN viime vuonna. Kustannukset nousevat koko ajan niin, että tehkää suomalaiset ahkerasti töitä, että saadaan kaikki maksettua tänäkin vuonna!

      Ja meillä on yli 20 vuotta sitten tulleita somaleita, jotka eivät ikinä ole tehneet päivääkään ansiotyötä.
      Ne, jotka oikeasti seuraavat politiikkaa tietävät nämä kyllä, kirjoitin huomion nyt niillekin, jotka eivät ehdi paneutumaan päivittäisiin uutisiin niin paljoa.

      En tiedä, onko tuossa sitten vielä eri ulkomaalaisjärjestöille työnnetyt rahat. Ne kuulema pitää yllä tulijoiden kulttuuri- ja harrastustoimintaa. Uskokoon ken haluaa... On se ihme, ettei ne silti näillä rahoilla kotoudu!

      • Sotilasarvo

        Meillä on paljon vanhoja persuja jotka eivät ikinä ole tehneet oikeita töitä. Esimerkkinä Suuri Mestari Halla-Aho.


      • HihihihKommariOlet
        Sotilasarvo kirjoitti:

        Meillä on paljon vanhoja persuja jotka eivät ikinä ole tehneet oikeita töitä. Esimerkkinä Suuri Mestari Halla-Aho.

        Varsinainen mestari on Li Andersson, ei päivääkään palkkatyössä missään! Siinä sulle natsia persuun.


    • Peltofilosofi

      Mielenkiintoista nähdä että persujen roskapostitus on selkeästi laantunut , he keskustelevat enää keskenään mikäli tätä yksien ja samojen hölmöyksien toistamista voi keskusteluna pitää. Kansalaisten muisti on pitkä, kiusallisen pitkä persujen kannalta, pienen olemattoman nyppylän päältä alkaa taas uusi alamäki.

    • ajanmerkit

      Ääneni menee keväällä persuille.Ja sekös suvakkeja ahistaa.

      • Älypersu

        Tottakai yhden äänen meneminen persuille on maailman tärkein asia. Laita vielä johonkin lehteen ilmoitus noin mullistavasta asiasta.


      • HivakitSurteen
        Älypersu kirjoitti:

        Tottakai yhden äänen meneminen persuille on maailman tärkein asia. Laita vielä johonkin lehteen ilmoitus noin mullistavasta asiasta.

        Ota köysi suvakki, tiedät kyllä miksi!


      • SeÄskeinen
        HivakitSurteen kirjoitti:

        Ota köysi suvakki, tiedät kyllä miksi!

        No nyt minulla on se köysi, tuletko hyppäämään narua kanssani?


      • HimmaritKorteen
        SeÄskeinen kirjoitti:

        No nyt minulla on se köysi, tuletko hyppäämään narua kanssani?

        Sille on parempaa käyttöä...hihih natsia persuun vaan!


    • persut-ensin

      Persut pelastaa suomen, muitten hävitykseltä, persuilta löytyy torppausta huluiteen-

    • natsi-raukat

      Natsien persuviha on sairasta.
      Mutta sellaista se on, kun ei itsestä ole mihinkään.
      Pian teiltä viedään viimeisetkin oikeudet ja puoluettahan teistä ei tule ikinä.
      Voi, voi raukkoja ...

      • FrauMerkel

        Oletko perustamassa uutta natsipuoluetta? Jäsenet ovat kuolleet aikaa sitten jo...ehkä joku papparainen vielä Etelä-Amerikassa.


    • Great2019

      Ulkonäköasiat vaikuttavat yllättävän paljon ihmisten valintoihin. Tarkoittaako se että saa paljon ääniä sitä, että on myös kykenevä tekemään suuria päätöksiä valtion asioissa, jotka vaikuttavat miljoonien elämään? Annetut äänet perustuvat vaalipuheisiin tai muihin asioihin jotka me näemme meriitteinä, kuten vaikka missinä olo tai suositussa bändissä laulaminen. Veikkaan että niiden äänet jotka eivät ajattele ainoastaan omaa etuaan jäävät vähemmistöön. Mutta sen sanon että kaikesta tästä edellämainitusta huolimatta Suomessa on nyt hyvä presidentti.

    • silvianeidille

      Eikö neiti tiedä, että Pohjoismainen vastarintaliike eli natsit pistettiin toimintakieltoon, mutta kyllä he kokoontuvat ja osallistuivat raukat itsenäisyyspivän mielenosoitukseenkin törkylippujensa kanssa.

      "Turun hovioikeuden päätös tekee mielenosoituksia järjestävän ja uusnatsistista propagandaa levittävän Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminnasta laitonta."
      https://yle.fi/uutiset/3-10428598

      Silvia-neidille tiedoksi myös, että minä en ihaile natseja, minä inhoan heitä.

      • SilviaR

        Olet selvästi itse natsi ja se näkyy hyvin noissa kirjoituksissasi. Älä vain tule sieltä Etelä-Amerikasta Eurooppaan tai joudut vankilaan.
        Natsia sulle vain persuun!


    • Vihreä4ever

      Suomalaiset raiskaavat enemmän kuin maahanmuuttajat. Katsokaa tilastot jos ette usko.

      • höpsö_olet

        Ei oo totta, miten me nyt sillai, meitähän on vain 19 kertaa enemmän.


      • SuomiOnSuomalaisten

        Vihreä4ever:lle natsia persuun, jos jutut ei muutu!


    • totisesti

      Teon vääryys, uhrien kärsimys ja tuska ei merkitse teille mitään. Ainoastaan tekijän kansallisuus. Teette toisten tragedioista vaalitempun ja politiikkanne keppihevosen. Hävetkää jos osaatte. Hävetkää!

      • totisesti

        Teko, teon raakuus ja uhrin kärsimys ovat tuomittavuuden kriteerit. Uhrin tulee saada oikeutta olipa tekijä minkämaalainen hyvänsä. Tekijälle tuomio teon vakavuuden mukaisesti. Ulkomaalainen voidaan karkottaa, mutta mitä tehdään suomalaiselle tekijälle, jota ei voida karkottaa? Vuoden päästä hän on kadulla taas. Kuinka monta rikosta jää ilmoittamatta, koska tekijä on oma sukulainen?


      • Hepposesti

    • perussuomalainen

      Perussuomalaiset ovat johdonmukaisesti ajaneet lapsiin kohdistuneiden rikosten rangaistusasteikon koventamista, mutta ennen tätä vuodenvaihdetta se ei ole kiinnostanut muita puolueita.

      Paljonko sinä olet sen polesta puhunut tai kirjoittanut?

      Ja olemme myös vuosia painottaneet sitä, miten lapsiin kohdistuvat seksuaaliset teot ovat sallittuja muslimikulttuurista, mutta ei ole kiinnostanut sekään muita puoueita. Päinvastoin, se on pyritty leimaa rasistiseksi kirjoitteluksi. Siis meitä on haukuttu varoittamisestakin ja nyt haukutaan kun varoitukset ovat toteutuneet.

      Joten meidän syytäkö se on, jos muut puolueet heräävät tähän vasta nyt eli vaalien läheisyys vaikuttaa niiden käytökseen. Meidän linja on ollut koko ajan sama ja muuttumaton täysin riippumatta siitä, miten lähellä tai kaukana vaalit ovat.

      • 220hj

        Teille persuille pääasia on tekijän ihonväri, ei uhrin kärsimys. Milloin te persut olette ottaneet esille sen epäkohdan, että seksuaalirikoksista valtaosan tekevät kantasuomalaiset? Milloin te alatte puhua siitä sadasta prosentista tapauksia?

        Minä puhun edelleen sadasta. Ja uhreista.


      • NäinhänSeMenee
        220hj kirjoitti:

        Teille persuille pääasia on tekijän ihonväri, ei uhrin kärsimys. Milloin te persut olette ottaneet esille sen epäkohdan, että seksuaalirikoksista valtaosan tekevät kantasuomalaiset? Milloin te alatte puhua siitä sadasta prosentista tapauksia?

        Minä puhun edelleen sadasta. Ja uhreista.

        Se puhe on sikäli turhaa että persuille lapsilla on merkitystä vain vaalipropagandan käynnistysaineena ja siihen kelpaa vain ihonväri, muulla ei ole väliä. Tätä ennen he eivät ole pedofilialle korvaansa lotkauttaneet, nyt kelpaa kaikki.


      • Niin_se_menee
        NäinhänSeMenee kirjoitti:

        Se puhe on sikäli turhaa että persuille lapsilla on merkitystä vain vaalipropagandan käynnistysaineena ja siihen kelpaa vain ihonväri, muulla ei ole väliä. Tätä ennen he eivät ole pedofilialle korvaansa lotkauttaneet, nyt kelpaa kaikki.

        Niin, he eivät ole edes raahanneet potentiaalisia pedofiilejä kouluihin, että koululaiset osaisivat tunnistaa heidät. Muut kyllä ovat. Oulussakin.


      • LapsetEnsin
        220hj kirjoitti:

        Teille persuille pääasia on tekijän ihonväri, ei uhrin kärsimys. Milloin te persut olette ottaneet esille sen epäkohdan, että seksuaalirikoksista valtaosan tekevät kantasuomalaiset? Milloin te alatte puhua siitä sadasta prosentista tapauksia?

        Minä puhun edelleen sadasta. Ja uhreista.

        Tänne ei tarvita enää yhtään lisää tyhjäntoimittajia työttömiksi niitä on tarpeeksi omastakin takaa. Ja tuo herrakansa ei töihin suostu se on nähty.
        Koittakaan nyt tulla järkiinne, jotta lapset saavat rauhassa elää ja kasvaa Suomessa.


    • valehtelijalle

      Kopioi tähän PS:n puolueohjelmasta kohta, jossa ihmisten arvo mitataan ihonvärin perusteella!
      Tee se tai lopeta valehtelu aiheesta!

      Mikään muu puolue ei ole kiinnittänyt huomiota lasten kaltoinkohteluun kuin nimenomaan PS.
      Kristilliset ovat sitä hiukan sivunneet, mutta pääasiassa lasten puolustaminen on vuosien ajan jäänyt PS:n tehtäväksi.

    • Lkjuyhg

      Persut ja ootinit kuuluvat yhden asian liikkeisiin(maahanmuuton vastustaminen). Vastaavia on esim.feministit. Se, mitä minä vaadin puolueelta, on talouspolitiikkan syvä tuntemus ja kansanvallan etujen ajaminen. Mistä pitäisi huutaa, on vaatia talousrakenteiden radikaalia muutosta eikä jäädä näpertelemään toissijaisuuksiin kuten oikeistolaiset persut.

      • PjongYangPingBong

        Kerropa lisää siitä, mitä ovat "talousrakenteiden radikaalit muutokset"? Millaisiksi toivoisit jonkun ne muuttavan? Olisiko sinulla kertoa jokin maa, jossa ne ovat mieleisesi?


    • kokoomusalas

      Oikealla puolueella on ohjelmassaan kaikki suomalaiset, ennen kaikkea ne, jotka ovat joutuneet kärsimään viime vuosien hallitusten järkyttävästä kahtiajakopolitiikasta. Se nähtiin, että mustimmat porvarit eli kokoomuslaiset eivät sellaista salli. Ei mikään puolue pääse toteuttamaan omaa ohjelmaansa, ellei kokoomusta saada hallituksesta ulos, se on lähtökohta. Eri juttu sitten, että heidän suuryrityslobbarinsa hakkeroivat tietty vaalituloksen taas helposti mieleisekseen.

    • uuteenhallitukseen

      A ja O olisi saada väärin järjestetty ulkomaalaisten auttamiskulttuuri oikeille urille.

      "Syvä talouspolitiikan tuntemus" lähtee siitä yksinkertaisesta oivalluksesta, että ei kukaan järkevä ihminen jätä humanistisen auttamishalun nojalla omaa perhettään heitteille. Ajatelkaa nyt perheenisää, joka palkkapäivänä jättäisi omat laskut maksamatta ja lapset ilman ruokaa ja työntäisi rahansa ulkomaalaisten hädänalaisten auttamiseen. Ottaisi vähän pikavippiä, että saisi ruokaa pöytään loppukuuksi.

      Kaikki sanoisivat tuollaista perheenisään hulluksi, mutta niin Suomi on elänyt nyt jo monta vuotta.

      Voi tietysti kysyä myös, käyttäisikö nykyhallitus säästettyjäkään rahoja tavallisille suomalaisille. Tuskinpa. Rahat käärittäisiin ilmeisesti hallituksen hyvä-veljien taskuihin. Niin varmaan tehtäisiin myös vasemmistoliiton ja demarien brezhneviläisellä ajattelulla. Jokin uusi hallituskoalitio pitää kuitenkin saada, joka suitsisi mustimpia porvareita, eikä lähtisi liikaa demarien ja Lipposen ajan duunarien ryöstölinjoille.

      Tavallisten suomalaisten tekemä työ on saatava taas kunniaan ja palkat sille tasolle, että niillä voi elättää itsensä ja perheensä. Työllisyys on turvattava ja pienyritystenkin toimintaedellytykset taattava. Kansalaisten tasa-arvo on varmistettava muutenkin kuin juhlapuheissa ja ruokaa on saatava joka suomalaisen pöytään. Alimpien palkkojen veroja laskettava ja pääomaverotusta nostettava. Ei tässä maassa köyhyyttä tarvitse katsella, kun vain inhimillistä tahtoa löytyy kaikkien kansalaisten auttamiseen.

    • Suomentalous

      " "Syvä talouspolitiikan tuntemus" lähtee siitä yksinkertaisesta oivalluksesta, että ei kukaan järkevä ihminen jätä humanistisen auttamishalun nojalla omaa perhettään heitteille. Ajatelkaa nyt perheenisää, joka palkkapäivänä jättäisi omat laskut maksamatta ja lapset ilman ruokaa ja työntäisi rahansa ulkomaalaisten hädänalaisten auttamiseen. Ottaisi vähän pikavippiä, että saisi ruokaa pöytään loppukuuksi.

      Kaikki sanoisivat tuollaista perheenisään hulluksi, mutta niin Suomi on elänyt nyt jo monta vuotta. "

      Hyvä vertaus.

      • Teukkavaan

        Ajatelkaa perheenisää joka mieluummin roikkuu työttömänä netissä aamusta iltaan, eikä mene töihin. Tuollaista perheenisää täyspäiset sanoisivat hulluksi.


      • HulluHullumpiHulluin
        Teukkavaan kirjoitti:

        Ajatelkaa perheenisää joka mieluummin roikkuu työttömänä netissä aamusta iltaan, eikä mene töihin. Tuollaista perheenisää täyspäiset sanoisivat hulluksi.

        Voi reppanaa, oletko koitanut päästä edes työkkäriin hakemaan töitä?


    • kohtahymyhyytyy

      Loppuu naureskelu Perussuomalaisille vaalien jälkeen! On ollut jännä huomata,kuinka monet tuttuni,jotka ovat elämänsä äänestäneet muita puolueita...kiihkomielisesti !.. ovat nyt kertoneet äänestävänsä Perussuomalaisia! Ja suurin syy on tämä holtiton maahantunkeutuminen,Suomalaisten syyllistäminen rasisteiksi heidän puolustaessaan SUOMALAISUUTTA!!

      • Eimenelävitse

        Miksihän persut eivät pysäyttäneet hallituksessa vuonna 2015 pakolaisten maahantuloa? Eikö Halla-ahon tekemä ja kehuma ohjelma tehonnutkaan? Maahanmuuton kustannuksista persujen on turha ulista, koska he itse olivat hallituksessa vuonna 2015/2016 kun suurin pakolaisvyöry saapui. Jälkikäteen ei kannata ulista ja syyttää muita.


      • UliUliUli
        Eimenelävitse kirjoitti:

        Miksihän persut eivät pysäyttäneet hallituksessa vuonna 2015 pakolaisten maahantuloa? Eikö Halla-ahon tekemä ja kehuma ohjelma tehonnutkaan? Maahanmuuton kustannuksista persujen on turha ulista, koska he itse olivat hallituksessa vuonna 2015/2016 kun suurin pakolaisvyöry saapui. Jälkikäteen ei kannata ulista ja syyttää muita.

        Sulle "eimenelävitse" natsia persuun, kun kyselet idioottimaisuuksia. Lopeta vihapuhe ja mene töihin äläkä täällä ulise.


      • ällöpersut

        En ole minkään puolueen jäsen, mutta samaa mieltä kuin ne muut puolueet. Hyväksikäyttötapaukset ovat tietenkin hirveitä, mutta hirveää on myöskin hyväksikäytön hyväksikäyttö, mitä persut harrastavat.


      • ihqkepulit
        ällöpersut kirjoitti:

        En ole minkään puolueen jäsen, mutta samaa mieltä kuin ne muut puolueet. Hyväksikäyttötapaukset ovat tietenkin hirveitä, mutta hirveää on myöskin hyväksikäytön hyväksikäyttö, mitä persut harrastavat.

        Onneksi sentään Sipilä on järjissään. Hänen ehdotuksensa imaamien palkkaamisesta matujen kulttuurikouluttajiksi, eli siis koraanikoulujen perustaminen, oli yksi tämän vuosituhannen parhaista opetusalan innovaatioista. Toivottavasti tämä johtaa myös eri koulutusasteiden opetussuunnitelmien radikaaliin uudistamiseen.

        Tällainen tavoitteellinen ja pitkällä tähtäimellä tehtävä työ ilman persumaista öyhöttämistä takaa parhaiten turvallisuuden tulevaisuuden Suomessa ja samalla lähentää ja yhdistää eri kulttuureita monimuotoisen yhteiskunnan tarpeisiin työvoimapulaa kärsivässä isänmaassamme.


      • Absolutisti

        Aivan oikein ja koraanin opiskelu pakolliseksi kaikille kolmasluokkalaisista alkaen 2-4 h/päivä.


    • Eerolanohjelma

      Persut olivat hallituksessa Halla-ahon suojatteineen vuosina 2015-2017. Siniset perustettiin syksyllä 2017. Miksi Halla-ahon suojatit eivät pysäyttäneet maahanmuuttoaaltoavuonna 2015 hallituksessa ollessaan? Miksi Halla-ahon suojatit aiheuttivat valtavat kulut maahanmuutosta hallituksessa ollessaan vuonna 2015? Puhumallako (varsinkin jälkeenpäin) persut ovat aikoneet hoitaa maahanmuuton ongelmat?

      • muistissasi_on_aukkoja

        Asioiden kulku ja silloiset realiteetit eivät ilmeisesti mene sinulle jakeluun.

        Noihin sinun kysymyksiisi on näillä Oulun palstoilla vastattu jo moneen kertaan. Jos et voi uskoa täältä saamiasi vastauksia, niin suosittelen kysymään suoraan Halla-aholta. Uskon, että häneltä liikenee aikaa vastata asiallisesti esittämääsi kysymykseen.


      • Mikäonsyynä

        Oliko persut, Halla-ahon suojatteineen, hallituksessa vuosina 2015-2017?
        Tuliko suurin pakolaisvyöry Suomeen 2015?
        Kehuiko Halla-Aho blogissaan vuonna 2015 Juho Eerolan johdolla laadittua hallituksen maahanmuutto-ohjelmaa persujen kannalta hyväksi?
        Miksi Halla-ahon suojatit pakenevat hallitusvastuutaan pakolaisongelmasta vuosilta 2015-2017?


      • maahanmuutto
        Mikäonsyynä kirjoitti:

        Oliko persut, Halla-ahon suojatteineen, hallituksessa vuosina 2015-2017?
        Tuliko suurin pakolaisvyöry Suomeen 2015?
        Kehuiko Halla-Aho blogissaan vuonna 2015 Juho Eerolan johdolla laadittua hallituksen maahanmuutto-ohjelmaa persujen kannalta hyväksi?
        Miksi Halla-ahon suojatit pakenevat hallitusvastuutaan pakolaisongelmasta vuosilta 2015-2017?

        Jussi puhuu areenassa sylvian kanssa juuri


      • JussillaOnAsiaa

        Höpö höpö! Täydellä järjellä varustettu ihminen tajuua, että tässä on viher-kommarit syynä ja siitä on turha kiemurrella irti.
        Jussi puhuu asiaa FB:ssä kannattaa kuunnella ja sivistyä. :-))))))))


      • Eipersuainakaan

        Mukava on Jussin scriptaa lukea toukokuulta 2015. Jussi kehuu maasta taivaaseen hallitukseen pääsyn, Juho Eerolan johdolla laaditun maahanmuutto-ohjelman jne. Persut ovat ottaneet hallitusvastuun ja toteuttavat omia tärkeitä maahanmuuttotavoitteitaan. Samalla tietenkin hallitusvastuussa olevat persut hoitivat hienosti yli 30 000 pakolaisen ongelmat Suomessa. Ei kai kukaan luikuri yritä jälkikäteen selitellä asioita parhain päin?


      • muistissasi_on_aukkoja
        Eipersuainakaan kirjoitti:

        Mukava on Jussin scriptaa lukea toukokuulta 2015. Jussi kehuu maasta taivaaseen hallitukseen pääsyn, Juho Eerolan johdolla laaditun maahanmuutto-ohjelman jne. Persut ovat ottaneet hallitusvastuun ja toteuttavat omia tärkeitä maahanmuuttotavoitteitaan. Samalla tietenkin hallitusvastuussa olevat persut hoitivat hienosti yli 30 000 pakolaisen ongelmat Suomessa. Ei kai kukaan luikuri yritä jälkikäteen selitellä asioita parhain päin?

        jos olisit jatkanut scriptan lukemista elokuulle 2015, niin totuus saattaisi sinullekin paljastua.

        Tähänasti olet ollut mielestäni huonomuistinen, mutta nyt alan epäilemään, että et ymmärrä lukemaasi. Tai sitten vain yksinkertaisesti valehtelet.

        Ymmärrän toki huolesi. Nyt on erittäin vaikeata esiintyä uskottavana kansan asiaa ajavana demakkina tai kepulaisena. Sitä vaan en ymmärrä, että vaalityössä pitää vajota niin alas kuin sinä. Kokeilisit välillä kehua oman porukkasi aikaansaannoksia. Niin, aika vaikeaahan niistä on kehuttavaa löytää, mutta yrittäisit edes.


    • PistePerussuomalaisille

      Eikö se Heinäluomakin SDP jo julkisuudessa ärvistele ja totea että mm. kotouttamien ei ole mennyt oikein putkeen.

    • Ihmisetavatkaasilmänne

      "Niin paljon kuin Perussuomalaisia on haukuttu, ovat olleet oikeassa koko ajan"
      Näinhän se on. Totuuden puhujista ei ole koskaan pidetty missään. Ovat uhka kaikenlaiselle keinottelulle, korruptiolle, vilungin pelaamiselle, hyvä veli / sisko järjestelmille jne.

      Jos asioita tarkastelee kiihkottomasti niin kyllä se vaan on Perussuomalaiset jotka tällä hetkellä eri ohjelmissaan, puheissaan, teoissaan ovat tavallisen Suomalaisen ihmisen asialla.
      Hyvänä vaihtoehtona, kakkosena tulee Kristillisdemokraatit. Kannattaa tutustua myös heidän ajatuksiin ym. !!!

    • Persutpettää

      Miten ne Halla-ahon persut hoitivat hallitusvastuussa ollessaan 2015-2017 Suomen maahanmuuttopolitiikkaa? Hallitus noudatti Eerolan ja Halla-ahon laatimaa ohjelmaa ja Suomeen tuli 40 000 pakolaista? Miksi persut eivät estäneet Halla-ahon johdolla pakolaisvyöryä Suomeen vuosina 2015-2017 vaikka olivat hallituksessa?

      • muistissasi_on_aukkoja

        Esitit kolme kysymystä. Vastaanpa nyt huvikseni niihin:

        1. 2015 - 2017 hallituksessa olivat "Soinin persut" eivätkä "Halla-ahon persut".

        2. Tämä toinen kysymyksesi on hieman epäselvä. Mielestäni mieluumminkin totea kuin kysyt. Toteamustasi voin korjata sen verran, että hallitus ei noudattanut omaa maahanmuutto ja pakolaispoliittista toimenpideohjelmaansa. Kuka kyseisen ohjelman laati lienee tällaisessa tilanteessa merkityksetöntä.

        3. Persut eivät estäneet mainitsemaasi pakolaisvyöryä siitä syystä, että he eivät siihen pystyneet. Syy tähän pystymättömyyteen tulee suomen demokraattisesta valtiojärjestyksestä. Asioista päätetään eduskunnassa äänestämällä. Enemmän ääniä saanut ehdotus voittaa. Kyseisenä aikana Persuilla oli käytettävissään n. 10 % eduskunnan äänistä ja hallituksen ohjelman vastaisesti ajattelevilla suvakeilla n. 90 % äänistä. Mielenkiintoista tässä on se, että myös kaksi hallituspuoluetta (kepu ja kokkarit) kuuluivat näihin suvakkeihin.

        Että sillai. Keksippä taas uusia kysymyksiä, väitteitä ja valeita.


      • Mukavatietää

        Kohta 3. Mitä esityksiä Halla-ahon persut toivat eduskuntaan pysäyttääkseen pakolaisvirran Suomeen? Vai toiko hallitus aina yhteiset esitykset eduskuntaan ja sitten hallituspuolueiden äänin voitettiin äänestykset?
        Halla-ahon persut olivat eduskunnan toiseksi suurin puolue 2015-2017.
        Kohta 2. Mitä hallitus on jättänyt noudattamatta Juho Eerolan johdolla laaditusta maahanmuutto-ohjelmasta? Halla-Aho kehui blogissaan tuon ohjelman persujen tavoitteiden mukaiseksi.
        Kohta 1. Oliko Halla-aholla ja persuilla mitään tekemistä hallituksen maahanmuutto-ohjelman sisällössä?


      • SuomiEnsin
        Mukavatietää kirjoitti:

        Kohta 3. Mitä esityksiä Halla-ahon persut toivat eduskuntaan pysäyttääkseen pakolaisvirran Suomeen? Vai toiko hallitus aina yhteiset esitykset eduskuntaan ja sitten hallituspuolueiden äänin voitettiin äänestykset?
        Halla-ahon persut olivat eduskunnan toiseksi suurin puolue 2015-2017.
        Kohta 2. Mitä hallitus on jättänyt noudattamatta Juho Eerolan johdolla laaditusta maahanmuutto-ohjelmasta? Halla-Aho kehui blogissaan tuon ohjelman persujen tavoitteiden mukaiseksi.
        Kohta 1. Oliko Halla-aholla ja persuilla mitään tekemistä hallituksen maahanmuutto-ohjelman sisällössä?

        Kaikki on Soinin syytä! Onneksi lähti sinisiin! Suurin osa tästä katastrofista on viher-kommarien syytä!


      • Persuonnistuminen

      • RajatJaRaajatKiinni
        Persuonnistuminen kirjoitti:

        Kannattaa lukea persuedustaja Juho Eerolan kehut hänen eduskuntapuheestaan. Eerolan mukaan persut ovat onnistuneet hienosti omien maahanmuuttolinjaustensa toteuttamisessa. Eerola piti puheensa toukokuussa 2016 kun Suomeen oli jo saapunut noin 40 000 pakolaista.

        https://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/perussuomalaisten-maahanmuuttolinjaukset-toteutumassa/

        Ote puheesta ja tässä on asian ydin:
        Pienen maan turvapaikka- ja kotouttamispolitiikka ei voi lähteä siitä, että ovet ovat auki koko maailman apua tarvitseville. Maamme kantokyvyllä on rajansa. Ei ole kenenkään edun mukaista, että ottaisimme Suomeen liikaa turvapaikanhakijoita ja emme pystyisi panostamaan riittävästi heidän kotouttamiseensa. Sen tien päässä odottavat slummiutuminen, mekkalat ja pahimmassa tapauksessa terrorismi omalla maaperällämme. Maahanmuuton on oltava hallittua ja perustuttava kansallisiin lähtökohtiin.


      • HUSSuomestaHetiNuo
        RajatJaRaajatKiinni kirjoitti:

        Ote puheesta ja tässä on asian ydin:
        Pienen maan turvapaikka- ja kotouttamispolitiikka ei voi lähteä siitä, että ovet ovat auki koko maailman apua tarvitseville. Maamme kantokyvyllä on rajansa. Ei ole kenenkään edun mukaista, että ottaisimme Suomeen liikaa turvapaikanhakijoita ja emme pystyisi panostamaan riittävästi heidän kotouttamiseensa. Sen tien päässä odottavat slummiutuminen, mekkalat ja pahimmassa tapauksessa terrorismi omalla maaperällämme. Maahanmuuton on oltava hallittua ja perustuttava kansallisiin lähtökohtiin.

        Asiaa ja hienosti sanottu!


      • muistissasi_on_aukkoja
        Mukavatietää kirjoitti:

        Kohta 3. Mitä esityksiä Halla-ahon persut toivat eduskuntaan pysäyttääkseen pakolaisvirran Suomeen? Vai toiko hallitus aina yhteiset esitykset eduskuntaan ja sitten hallituspuolueiden äänin voitettiin äänestykset?
        Halla-ahon persut olivat eduskunnan toiseksi suurin puolue 2015-2017.
        Kohta 2. Mitä hallitus on jättänyt noudattamatta Juho Eerolan johdolla laaditusta maahanmuutto-ohjelmasta? Halla-Aho kehui blogissaan tuon ohjelman persujen tavoitteiden mukaiseksi.
        Kohta 1. Oliko Halla-aholla ja persuilla mitään tekemistä hallituksen maahanmuutto-ohjelman sisällössä?

        3. Jotta voisin edes teoriatasolla alkaa perkaamaan kaikista eduskunnalle tehdyistä esityksistä kyselemiäsi esityksiä, niin kertoisitko nyt ketä tai mitä ne Halla-ahon persut oikein ovat?

        Vaikka Perussuomalaiset olisivat olleet eduskunnan suurin puolue, niin se ei riitä jos heillä ei ole siellä yksin tai asioista samalla tavalla äänestävien kanssa yhteensä yli 50% äänestyksissä annetuista äänistä. Osta itsellesi rautalankaa väänneltäväksi jos et ymmärtänyt.

        2. Valitettavasti en tiedä mikä on "Juho Eerolan johdolla laadittu maahanmuutto-ohjelma. Jos tarkoitat puheena olleen hallituksen (2015-2017) Hallituksen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma, hyväksytty 08.12.2015, niin siihen voin tietenkin vastata. Kertoisitko tarkoitatko tätä? Kerro myös missä blogissa Halla-aho kehui paljon puhumaasi "ohjelmaa", eli linkki kiitos.

        1. Halla-ahosta yksittäisenä henkilönä en tiedä, mutta voitaisiin olettaa, että kaikilla silloisilla hallituspuolueilla on ollut näppinsä pelissä kun silloisella ajanhetkellä on laadittu hallitukselle erilaisia ohjelmia. Tästä johtuen oletan, että Perussuomalaiset, eikä edes Halla-aho ole olleet kyseistä ohjelmaa laatimassa. Siihen, että oliko "Halla-aholla ja persuilla mitään tekemistä" kyseisen ohjelman laadinnassa, en tiedä. Valistunut arvaukseni kuitenkin on, että ei heillä ollut.

        Koska sinulla tuntuu nuo käsitteet menevän hyvinkin sekaisin, niin kerron sinulle nyt, että "Hallituksen maahanmuuttopoliittinen ohjelma" on julkaistu tammikuussa 2018.

        Jään mielenkiinnolla odottamaan, että vastaat tarkentaviin kysymyksiini ja sen jälkeen voit taas vapaasti jatkaa keskustelua. Siis jos edelleenkin haluat ottaa nenääsi.


      • Oikeaa.tietoa
        muistissasi_on_aukkoja kirjoitti:

        3. Jotta voisin edes teoriatasolla alkaa perkaamaan kaikista eduskunnalle tehdyistä esityksistä kyselemiäsi esityksiä, niin kertoisitko nyt ketä tai mitä ne Halla-ahon persut oikein ovat?

        Vaikka Perussuomalaiset olisivat olleet eduskunnan suurin puolue, niin se ei riitä jos heillä ei ole siellä yksin tai asioista samalla tavalla äänestävien kanssa yhteensä yli 50% äänestyksissä annetuista äänistä. Osta itsellesi rautalankaa väänneltäväksi jos et ymmärtänyt.

        2. Valitettavasti en tiedä mikä on "Juho Eerolan johdolla laadittu maahanmuutto-ohjelma. Jos tarkoitat puheena olleen hallituksen (2015-2017) Hallituksen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma, hyväksytty 08.12.2015, niin siihen voin tietenkin vastata. Kertoisitko tarkoitatko tätä? Kerro myös missä blogissa Halla-aho kehui paljon puhumaasi "ohjelmaa", eli linkki kiitos.

        1. Halla-ahosta yksittäisenä henkilönä en tiedä, mutta voitaisiin olettaa, että kaikilla silloisilla hallituspuolueilla on ollut näppinsä pelissä kun silloisella ajanhetkellä on laadittu hallitukselle erilaisia ohjelmia. Tästä johtuen oletan, että Perussuomalaiset, eikä edes Halla-aho ole olleet kyseistä ohjelmaa laatimassa. Siihen, että oliko "Halla-aholla ja persuilla mitään tekemistä" kyseisen ohjelman laadinnassa, en tiedä. Valistunut arvaukseni kuitenkin on, että ei heillä ollut.

        Koska sinulla tuntuu nuo käsitteet menevän hyvinkin sekaisin, niin kerron sinulle nyt, että "Hallituksen maahanmuuttopoliittinen ohjelma" on julkaistu tammikuussa 2018.

        Jään mielenkiinnolla odottamaan, että vastaat tarkentaviin kysymyksiini ja sen jälkeen voit taas vapaasti jatkaa keskustelua. Siis jos edelleenkin haluat ottaa nenääsi.

        Ohjelma on Halla-ahon laatima ja hyväksymä. Siitä ei pääse yli. Hallitusohjelma laadittiin 2015. Katsos se laaditaan, kun hallitus aloittaa.

        Miksi yrität valehdella? Pelkkä se, että olet persu ei riitä.


      • muistissasi_on_aukkoja
        Oikeaa.tietoa kirjoitti:

        Ohjelma on Halla-ahon laatima ja hyväksymä. Siitä ei pääse yli. Hallitusohjelma laadittiin 2015. Katsos se laaditaan, kun hallitus aloittaa.

        Miksi yrität valehdella? Pelkkä se, että olet persu ei riitä.

        Ai nyt sinä puhutkin hallitusohjelmasta etkä niistä salaperäisistä "Eerolan ohjelmista". Koeta nyt hyvä ihminen päättää.

        Ottaako koville? Ovatko asiat sinulle liian vaikeita? Etkö käynytkään ostamassa sitä rautalankaa itsellesi?


    • uuteenhallitukseen

      "Teukkavaan
      21.1.2019 12:39
      Ajatelkaa perheenisää joka mieluummin roikkuu työttömänä netissä aamusta iltaan, eikä mene töihin. Tuollaista perheenisää täyspäiset sanoisivat hulluksi."

      Olen ollut työelämässä 45 vuotta, enää ei tarvitse. Niin että puhu vaan omasta puolestasi siitä työkkäriin ja töihin menosta. Kerro ihmeessä, jos sellainen ihme tapahtuu, että menet töihin ensimmäisen kerran elämässäsi.

    • kokoomusOnRosvo

      Laivan rakentajat ottaa vuokratyövoimaa töihin telakoille ulkomailta. Maksavat alle 8 euroo tunnilta. Suomalaisten tuntipalkka on 15 euroo . Nämä maksaa verot vuokralaiset ei maksa. Tämä on tätä KOKOOMUS meininkiä .Ei veroja kartu

      • ilmaista-rahaa-näille

        Kokkarit käyttää yhteiskunnan varoja härskilästi kaikkeen kuin suomi olisi jokin rahapumppu.

        omaetu-ensin on kokkareitten motto


      • tautinen-aatosmailma

        Kokoomuslainen oli ennen ryhdikkyyttä -millä yrittävät vieläkin ratsastaa-
        -mutta nykyiset kokoomusjohtajat syövät suomalaista kansan rahaa aivan sairaasti omiin taskuihinsa sössätävikseen.


    • Pg0ih

      Persujen kannatus on muuten nousussa.

    • kasvuntukeminenaikuisell
      • näytelyvalesta-mestarit

        Päätään seiniin hakkaava noitten kanssa, kyllä survarit osaa näytellä valhein, kun se vain näitten asiaa eristää.


    • mitenonasia

      Väännetään persuille rautalangasta, yleisön pyynnöstä. Persut ovat ottaneet taas vaihteeksi vaaliteemakseen maahanmuuton ja siihen liittyvän uhkakuvien maalailun uudesta muuttoaallosta. Persut ovat sorvanneet hienon ohjelman ja luulevat taas netissä mölisemällä ratkaisevansa maahanmuuton ongelmat. Siispä pieni kertaus persujen hallitustaipaleesta vuosilta 2015-2017, Halla-ahon sanoin persuille ja Jussille tärkeästä maahanmuuttoteemasta.

      Jussi kirjoittaa 14.5.2015 blogissaan "Käyn tässä kirjoituksessa läpi maahanmuuttotyöryhmän paperin, koska se kiinnostaa minua eniten; koska se sai sekä etu- että jälkikäteen eniten julkisuutta; ja koska maahanmuuttoasioiden osalta perussuomalaisten äänestäjillä on paljon odotuksia".
      Jussi jatkaa blogissaan "Oma kantani on se, että jos perussuomalaisten hallitukseenosallistumisella saadaan parempi maahanmuuttolinja kuin ilman perussuomalaisia saataisiin, hallituksessa pitää olla. Välimeren siirtolaiskriisi on siinä pisteessä, että Suomella ei ole varaa rkp:n ja vihreiden dominoimaan maahanmuuttopolitiikkaan". Eipä tuota selvemmin voi sanoa, Jussi halusi persut hallitukseen hoitamaan pakolaiskriisiä.
      Jussi toteaa lopuksi" Vilpitön mielipiteeni on, että työryhmän paperi on suunnilleen niin hyvä kuin näillä poliittisilla pelimerkeillä on saatavissa. Se tarjoaa seuraavien neljän vuoden aikana hyvät puitteet perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisen ohjelman edistämiselle hallituksesta käsin. Kaikkea haluamaamme emme ole paperiin saaneet, mutta ei kukaan asiaa tarkemmin pohtiva varmaan sellaista odottanutkaan".
      Paperin valmistellutta työryhmää johti persujen Juho Eerola. Eerola itse kehui persujen maahanmuuttopolitiikan saavutukset maasta taivaaseen eduskuntapuheessaan 3.5.2016. Puhe oli otiskoitu paljon puhuvasti "Perussuomalaisten maahanmuuttolinjaukset toteutumassa".
      Eerolan puheen aikoihin persut olivat hallituksessa vuoden ja sinä aikana Suomeen oli saapunut noin 40 000 maahanmuuttajaa, huolimatta Halla-ahon ja Eerolan ylistyksistä. Ei ne puheet ja ohjelmat auta mitään, tekoja tarvitaan. Persuilta puuttuvat ainoastaan teot.

      • muistissasi_on_aukkoja

        Voipa hyvät hyssykät. Puhut Persujen hallitustaipaleesta 2015 - 2017. Kertomustasi höystät Halla-ahon kirjoituksella, jonka hän on kirjoittanut 14.05.2015 eli pari viikkoa ennen (29.05.2015) "Sipilän hallituksen" nimittämistä.

        Kuten Halla-aho mainitsemanasi päivänä kirjoitti:

        "Oma kantani on se, että jos perussuomalaisten hallitukseenosallistumisella saadaan parempi maahanmuuttolinja kuin ilman perussuomalaisia saataisiin, hallituksessa pitää olla. Välimeren siirtolaiskriisi on siinä pisteessä, että Suomella ei ole varaa rkp:n ja vihreiden dominoimaan maahanmuuttopolitiikkaan".

        Tämähän ei tarkoita sitä, että he olisivat sinua lainatakseni:

        "Jussi halusi persut hallitukseen hoitamaan pakolaiskriisiä".

        Kyseinen Halla-ahon kirjoitus voidaan tulkita siten, että on parempi lähteä taistelemaan tuulimyllyjä vastaan kuin että ei lähtisi ollenkaan. Tämän vertauksen ymmärrät mikäli olet tutustunut hieman vanhempaan kaunokirjallisuuteen.

        Kuten odotettua, et ota mitään kantaa ministereihin ja heidän vastuualueisiinsa. Koska tunnut luottavan Halla-ahon kirjoituksiin, niin lainaan tähän häntä. Halla-aho 30.06.2015:

        "Sisä-, opetus- ja valtiovarainministerin salkkujen päätyminen kokoomukselle on ongelmallista, koska juuri näillä hallinnonaloilla (maahanmuutto, pakkoruotsi, euroalueen sisäinen "solidaarisuus") erot perussuomalaisten ja kokoomuksen välillä vaikuttavat räikeimmiltä.

        Hallitus tietysti tekee päätökset muodollisesti kollegiona, mutta sektoriministerin aktiivisuus tai sen puute ovat silti asioiden valmistelussa ratkaisevia."

        Edellä olevasta voimme tehdä omat tulkintamme. Mikä on sinun tulkintasi?

        Muistisi tueksi kerron, että sisäministerinä toimi Orpo, opetusministerinä Grahn-Laasonen ja valtiovarainministerinä Stubb, kaikki kokoomuksesta.

        Seuraavaksi viittaat Juho Eerolan puheeseen 03.05.2016. Puhe päättyy sanoihin:

        "Hallituksen on saatettava voimaan kaikki toimenpideohjelman ratkaisut, joilla turvapaikkaprosessia kiristetään ja kotoutumista edistetään. Tätä vaatii meiltä Suomen kansa ja siksi hallitus toteuttaa ohjelmaa viivytyksittä."

        Tämän persujen vaatimuksen johdosta, jota jotkutmyös epäsopivaksi arvopohjaksi kutsuivat, Persut saivat niin sanotusti kenkää hallituksesta 05.05.2017.

        Kuten olen jo toisaalla todennut, demokratiassa ei pienellä äänimäärällä pärjää suurta äänimäärää vastaan. Siten myöskin suurten tekojen tekeminen on ylivoimaista jos vastustajilla on äänienemmistö.

        Sinä toteat hienosti:

        "Ei ne puheet ja ohjelmat auta mitään, tekoja tarvitaan. Persuilta puuttuvat ainoastaan teot."

        Edellä mainitsemasi johdosta ihmettelenkin, että et arvostele muita puolueita. Heiltähän tekojen lisäksi puuttuvat sekä puheet että ohjelmat.


    • PSlleVoittoTulossa

      PS yritti välikysymystä, että tämä hulluus saataisiin loppumaan mutta ei tullut kannatusta muilta. KD vaalikiimassaan jätti tukensa antamati.
      PS ja hyvä tulee - muistakaa äänestää.

      • Välissäkysymys

        Olisiko välikysymys koskenut persujen hallituksessa 2015-2017 harjoittamaa maahanmuuttopolitiikkaa ja samoina vuosina persujen vastaanottamia maahanmuuttajia? Persut vastaanottivat hallituskaudellaan Suomeen noin 40 000 maahanmuuttajaa.


      • oikaisu
        Välissäkysymys kirjoitti:

        Olisiko välikysymys koskenut persujen hallituksessa 2015-2017 harjoittamaa maahanmuuttopolitiikkaa ja samoina vuosina persujen vastaanottamia maahanmuuttajia? Persut vastaanottivat hallituskaudellaan Suomeen noin 40 000 maahanmuuttajaa.

        Samassa hallituksessa olivat myös kokkarit ja kepu...


      • Lisäideaa

        Kait ne kuitenkin persut kantavat vastuun omista tekemisistään? Eikö se persujen kannata kertoa kannattajilleen hallitustaipaleensa hyvät saavutukset vaalikampanjassaan? Halla-Aho piti vuonna 2015 tärkeänä itselleen ja persuille hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa ja Eu-politiikkaa. Nyt persujen pitää alkaa luetteloimaan saavutuksiaan hallituskaudellaan 2015-2017. Kai sieltä joitain onnistumisia löytyy, niinhän ne Eerola ja Halla-Aho hehkuttivat persujen hallitus taivalta.


      • oikaisujälleen
        Lisäideaa kirjoitti:

        Kait ne kuitenkin persut kantavat vastuun omista tekemisistään? Eikö se persujen kannata kertoa kannattajilleen hallitustaipaleensa hyvät saavutukset vaalikampanjassaan? Halla-Aho piti vuonna 2015 tärkeänä itselleen ja persuille hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa ja Eu-politiikkaa. Nyt persujen pitää alkaa luetteloimaan saavutuksiaan hallituskaudellaan 2015-2017. Kai sieltä joitain onnistumisia löytyy, niinhän ne Eerola ja Halla-Aho hehkuttivat persujen hallitus taivalta.

        "vastuunkantajia" olivat myös Kepu ja kokoomus,koska Persut eivät muodostaneet yksin hallitusta.
        Tätä yksinkertaista asiaa nimimerkki ei näköjään (halua) ymmärtää.


    • muistissasi_on_aukkoja

      Erään keskustelijan tasoa kuvaa hyvin se, että jokainen hänen jankkaava kommenttinsa on kirjoitettu eri nimimerkillä. Liekö kyse heikosta itsetunnosta vai peräti skitsofreniasta?

      • Itseasiassa_

        No,tämä jankkaaja tekee hyvää vaalityötä persujen puolesta.


      • Älypersu

        Meinaatko että rekisteröimättömät nimimerkit omaavat heikon itsetunnon? Mieti asiaa vaikka ensin omalta kohdaltasi.
        Mielestäni olisi mukava kuulla persujen omia mielipiteitä hallituskauden 2015-2017 persuille tärkeiden asioitten läpiviennistä?! Eerola ja Halla-Aho ovat kovasti tätä maahanmuuttoa pitäneet esillä ja tulevissakin vaaleissa ihan ydinkysymyksenä. Tulihan Suomeen persujen hallituskauden aikana noin 40 000 maahanmuuttajaa Suomeen, kai siitä jotain muutakin kerrottavaa on jälkipolville kuin surkea välikysymyspelleily?


      • muistissasi_on_aukkoja
        Älypersu kirjoitti:

        Meinaatko että rekisteröimättömät nimimerkit omaavat heikon itsetunnon? Mieti asiaa vaikka ensin omalta kohdaltasi.
        Mielestäni olisi mukava kuulla persujen omia mielipiteitä hallituskauden 2015-2017 persuille tärkeiden asioitten läpiviennistä?! Eerola ja Halla-Aho ovat kovasti tätä maahanmuuttoa pitäneet esillä ja tulevissakin vaaleissa ihan ydinkysymyksenä. Tulihan Suomeen persujen hallituskauden aikana noin 40 000 maahanmuuttajaa Suomeen, kai siitä jotain muutakin kerrottavaa on jälkipolville kuin surkea välikysymyspelleily?

        Onko joku ennen sinua puhunut rekisteröimättömistä nimimerkeistä? Vastaan puolestasi: Ei ole. Olisiko sinulla jotain muuta asiaan liittymätöntä?


    • Älypersu

      Perussuomalaisten ministerit olivat vuonna 2015
      Timo Soini, ulkoministeri
      Jussi Niinistö, puolustusministeri
      Hanna Mäntylä, sosiaali- ja terveysministeri
      Jari Lindström, työ- ja oikeusministeri
      Persujen ministereillä oli ihan tarpeeksi vastuualueita ja kansanedustajia hoitamaan hallitusohjelmassa sovittuja asioita myös maahanmuuttoa ajatellen. Kai ne persut itse kuitenkin omat ministerinsä valitsivat. Tässä ketjussa keskustellaan aloituksen mukaisesta asiasta, persuista, jotka ovat aina jälkikäteen oikeassa. Kertokaa nyt ne persujen saavutukset ja oikeassa olot vuosilta 2015-2017. On kai siellä jotain hehkuttamista äänestäjille, maahanmuuttostrategian onnistumisia, muutakin kuin onnistunut 40 000 maahanmuuttajan maahan päästäminen.

      • näinsetoimii

        Kerrataanpa nyt vielä tälle yksinkertaiselle.
        Persut tai kukaan muukaan ei tee päätöksiä yksin,vaan ne tehdään yhteistyössä muiden hallitus kumppaneiden kanssa.
        Se tarkoittaa kompromisseja jokaisen osapuolen osalta.


      • Älypersu

        Miksi persut ainoastaan pyörivät näitä maahanmuuttajien raiskausfantasioita näillä keskustelupalstoilla? Onko se joku vaalivaltti ja saavutus persuille? Persut olivat kuitenkin YHDESSÄ kepun ja kokoomuksen kanssa ottamassa maahan noin 40 000 maahanmuuttajaa vuosina 2015-2017.


      • muistissasi_on_aukkoja
        Älypersu kirjoitti:

        Miksi persut ainoastaan pyörivät näitä maahanmuuttajien raiskausfantasioita näillä keskustelupalstoilla? Onko se joku vaalivaltti ja saavutus persuille? Persut olivat kuitenkin YHDESSÄ kepun ja kokoomuksen kanssa ottamassa maahan noin 40 000 maahanmuuttajaa vuosina 2015-2017.

        Jos nyt tätäkin keskustelua seuraa, niin lähinnä sinä eri nimimerkkien voimin pyörit näiden fantasioden ympärillä. Taidat siis olla se sellainen paljon parjattu persu.


      • johtikotähän

        Nyt kun on viisaat koolla niin tehtiinkö virheet jo edellisen hallituksen aikana?


    • sairaastahäiriköstä

      Häirikölle ei mene JÄRKI JAKELUUN, ei millään, sitä ovat monet hänelle yrittäneet.
      Tyhmä kuin saapas ja ilmeisesti henkisesti hyvin sairaskin.

      • Epätietoinenkriminaali

        Missä ne persut ovat olleet oikeassa kokoajan, kuten aloituksessa väitetään?


      • Jussi.petti.suomalaiset
        Epätietoinenkriminaali kirjoitti:

        Missä ne persut ovat olleet oikeassa kokoajan, kuten aloituksessa väitetään?

        Varmaan Halla-ahon johdolla laaditusta hallitusohjelmasta maahanmuutosta?


      • maahanTUONTI

    • Analismus

      Lokka kavereineen ei ole kuin haitaksi persuille. Pöljyys varmaan kiehtoo muutamia vajaamielisiä äänestysikäisiä mutta eipä tuommoisella ole mitään virkaa politiikassa

      • korjaus

        Lokka ei kuuluu persuihin.Hänellä on oma asyl-ryhmä.
        Otahan asioista selvää,jos tänne noita aivopieruja päästelet.


      • Melkoheikosti

        On yrittänyt päästä persuihin, ei kelpaa edes sinne!


      • MarokonSauhu

        Mitenkäs se menikään? Kuka paljasti laittomuudet kaupungin luottamusmiesvalinnoissa? Taisi asiasta tulla oikein oikeuden päätöskin...


    • johtajatpihalla
    • VitsmlinenTilasto

      PS yritti estää mutta leimattiin rasisteiksi heidät!
      Seksuaalirikokset kansalaisuuksittain 2017
      Rikosta/10 000 kansalaista.

      Afganistan 138,12
      Irak 133,86
      Syyria 41,59
      Turkki 40,77
      Ruotsi 28,69
      Somalia 28,46
      Venäjä 6,51
      Viro 5,43
      Suomi 3,53

      Ehkä tämä auttaa häntä hahmottamaan, miten suomalainen mies käyttäytyy suhteessa vaikkapa irakilaisiin tai afganistanilaisiin

      • TotuusJulki

        Kiitos!


      • sotilastehtävä

      • Katainen_kansa

      • RauhaSuomeenTaas

    • kysynvaan

      onko suomessa puoluerasismia?

    • eilenkö

      eilen

    • mikäpuolue
    • Anonyymi

      Elo ihmeineen riemuineen ja murheineen on sipilämäistä vain

    • Anonyymi

      juuri noin

    • Anonyymi

      vaalit keväällä

    • Anonyymi

      Asia hoituu, kun sankoin joukoin äänestämme Perussuomalaiset johtoon. Ero pitää olla tuntuva, jottei jää mahdollisuutta hävinneiden vilunkilaskelmille. Toimiva mustekynä mukaan! Kunnallisvaaleissa verrytellään

    Ketjusta on poistettu 48 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe