Halla-ahon perussuomalaisissa on valtava määrä natseja

SiksiLiputKadulla

Menkääpä jäseneksi Halla-ahon puolueeseen niin näette että siellä ei ole täti-ihmille sijaa. Kansan pitäisi vähän paremmin tietää mitä tuon puolueen sisällä tapahtuu.

48

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • s.uvakki

      Lisää ihania pakolaisia tänne kiitos!

      • Komppaan


      • Ainakin kaikki isis-taistelijat vaimoineen pitää toivottaa tervetulleeksi, sekä myöntää asunnot ja starttirahat uuden elämän aloittamiseksi.On sitten helpompi alkaa nakertamaan länsimaista kulttuuria.


    • dfqwe

      Ei Halla-aholaiset ole rasisteja vaan ROTU realisteja, niin kuin pitäisi mudenkin olla.

    • arvuutellaan

      Mitä aloittaja tarkoittaa? Tarkoittaako hän, että Perus Suomalaisten puolue ei siedä vihertävänpunertavia ihmisten yksityisyyteen kajoavia kukka-hattutätejä vai onko kyse ikärasismista erityisesti naisiin kohdistuen vai kenties sovinistisesta aatemaailmasta noin yleensäkin? Jos meidän tulisi tietää paremmin, mitä liikkeen sisällä todellisuudessa tapahtuu, aloittaja on hyvä ja kertoo vaan.. Itselleni ainoa oleellinen asia näissä vaaleissa on haittamaahanmuuton estäminen ja siinä on pari natsia tai sovinistia puolueessa aika samantekevää, kunhan pysyvät vähemmistössä. Persujen äänestäminen ei olisi minunkaan valintani, mikäli muut puolueet olisivat toimineet Suomen kansan etujen mukaisesti esim, maahanmuuttokysymyksessä mutta minkäs teet.

    • Setäihminen

      Voi tädit ja sedät, jos näkisitte millaista meno on puolueen sisäällä. Huh! huh!

    • punaniska

      Kaikki muuta mieltä olevat ovat siis natseja, rasisteja sekä juntteja, tämä on tullut jo tietoon, voisko jotain uutta välillä jo keksiä?
      Koko "demokraattisen" vaaliteatterin voisi lopettaa muutenkin, yhtä suurta showta koko juttu, kustaan silmään että tavallinenkin ihminen voisi muka vaikuttaa äänestämällä, ja paskanmarjat, loppupelissä se on raha ja rahamiehet jotka tämänkin maan asioista päättävät, istui siellä eduskunnassa sitten mikä puolue tahansa.

    • Kieroapeliä

      Poliiseja ps puolueessa enemmän kuin laki sallii, en tykkää yhtään että sotkeutuvat politiikkaan.

      Joten ilmankos naiset karttaa ps jäsenyyttä kun poliisimiehet ja moottoripyöräjengiläiset symppaa toisiaan persuteltoilla. Tulleet tutuiksi oikeussaleissa. Molemmat vuorotellen syytteessä.

    • rasimisti

      Tunnustan olevani KANSALLINEN SOSIALISTI. Siis oikeastaan natsi ja olen siitä jopa ylpeä!

      Kansallinen siksi, että minulle on tärkeintä Suomi, suomalaisuus ja suomalaisten hyvinvointi.
      Sosialisti siksi, että mielestäni tiettyjen avaintoimintojen, kuten liikenneväylästö, energian jakelun ja vastaavien tulee olla riittävässä yhteiskunnallisessa ohjauksessa.
      Sosialisti myös siksi, että ydinosa tiedonvälitystä tulisi olla tasapuolisesti parlamentaarisesti valvottua ilman minkään laillisen suunnan syrjimistä tai herjaamista.

      Tunnustaudun myös rasistiksi koska en hyväksy vallalla olevaa "käänteistä rasismia" eli kohtuuttomien etuuksien antamista meidän kulttuuriimme vihamielisesti suhtautuville ryhmille ja yksilöille.
      Turha puhua muutamasta mädästä omenasta.

      • Suomionsuomalaisten

        Rokkari, lauluntekijä Kari Peitsamo on bännätty useammaltakin rockfestaeilta/tapahtumasta tulevana kesänä koska kansalliamielunen kommunisti.
        Alkaa olemaan melkoista vainoa suomalaisia vaataan tällanen.
        "Kari Peitsamon lausunnot saivat hämeenlinnalaisen Ämyrockin järjestäjät pahoittamaan mielensä ja tiputtamaan hänet ensi kesän esiintyjälistalta. Sananvapaus on sananvapautta vain jos sana mielyttää."


    • ojjkooj

      Rupee muilla housut tutisee ku persut on gallupeissa kohta kärjessä.
      Taitaa aloittaja olla Sipilän miehiä???tai naisia.
      Koittakaa vaan tyytyä mitä saatte.
      Ihmiset rupee viimein tajuamaan ketä kannattaa äänestää.

    • Rajakiinni

      Samalla kun äänestää Perussuomalaisia, saa uuden oikeistohallituksen ja Nato-myönteisen puolueen. Itse taidan äänestää Tähtiliikettä, yhtä tiukka linja maahanmuuttoon kuin Perussuomalaisilla, mutta on enemmän duunarin puolella ja vastustaa Natoa.

      • hukkaanmenee

        Hukkaan menee sitten äänesi, sieltä ei kuitenkaan pääse yksikään läpi. Suhteellinen vaalitapa on pienpuolueiden kirous.


    • Kukkahattuinen

      Nyt Perussuomalaisilla on niin pätevä pj että ääni mennee sinne. Muilla valtaa pitävillä puolueilla olisi ollut hyvä mahdollisuus näyttä mihin pystyvät mutta tulosta ei vaan ole näkynyt ja pahinta on ollut tuo hallitsematon pakolaisten ottaminen maahamme.

      • hyvä-pertsut

        Ihan samoilla linjoilla. Ääneni ja koko perheeni äänet menee persuille. Kun se nyt vaan on ainoa puolue, joka ajaa Suomen ja suomalaisten asiaa. Muut hyshyshyspuolueet ajaa nykyistä haittamaahanmuuttoa.
        Perussuomalaiset haluaa puuttua nykyiseen haittamaahanmuuttoon sekä toimimattomaan EU:hun. Lisäksi eilen kuultiin perussuomalaisilta odotettu ilouutinen : se liittyi eurooppalaiseen yhteistyöhön toisten oikeistopopulistejen kanssa. Hyvä, juuri näin !


    • vihreälinja

      Suomi tarvitsee maahanmuuttajia. Älkäämme olko rasistijuntteja euroopan silmissä!

      • ojjkooj

        Mihin Suomi tarvii nykyisiä maahanmuuttajia`???
        Ei mitään koulutusta,ei haluja oppia kieltä.
        Euroopassa varmaan nauretaan meille kun ollaan niin sinisilmäisiä ja pissataan meitä silmään.
        Eiköhän jo unohdeta toi rasismi kortti ja ruvetaan ajattelemaan miten noita asioita hoidetaan.


    • fvgafsga

      Eihän työperäistä maahan muuttamista kukaan varmaan arvostelekkaan, vaan näitä turvapaikka turisteja joista ei ole minkään työn tekijöiksi vaan loisivat yhteiskunnan varoilla, tälläiset pitää saada pois ja äkkiä, kai sen nyt vihervasuritkin ymmärtää.

      • Silmätarkkana

        Mut olkaapa tarkkoina ketä persuehdokasta äänestätte. Näköjään niissäkin on eroja. Vaalikoneista kantsii tutkia kenellä samat arvot.

        Nimittäin joukossa myös yltiösuvaitsevaista siipeä joka kuuluisi selvästikin Sinisiin jo suosittelijoidensa perusteella.


      • Lihansyöjämotoristi

        Parasta vastinetta äänelle tulee persujen Mäkelältä, koska hän saa viherpiipertäjien veren kiehumaan ja janari joutuisi sietämään välihuutoja myös jatkossa.

        Persulla pitää olla röyhkeyttä jotta sanoma menee perille.


    • ihminen_unohtaa

      Monta miljoonaa ihmistä olisi tulossa, ketkä niistä tulisi tänne valita ja kuinka monta. En tiedä onko vihreitä arvoja nk. Vihreän liiton ihmiset sitä miettineet, kun hiilijalanjälki ja luonnonvarojen tuhlaaminen pitäsi saada minimiin (asia joka pitäisi olla teillä ykkösprioritteetti?). Jos täällä joku viherpiipertäjä on, voisitko ystävällisesti vasta, mikäli tänne tulisi esim. 10 miljoonaa ihmistä (teidän arvojen mukaan kaikki haluavat pitäisi päästä, ketään ei saa syrjiä, eikä ottaa yhtä ylitse muiden periaate) kuinka voisitte täällä kylmässä pohjolassa asuttaa heidät niin, ettei kulu liikaa sähköä, jota tarvitaan mm. kodin ja veden lämmitykseen? Miten tämä yhtälö toimii? Entä jos työssäkäyvien määrä ei nouse ja veroja ei tule enempiä, mistä rahat?
      Lisäksi miten kotimainen maatalous, jota olette alasajamassa voi olla luontoa kuluttavampaa, kun vihannekset ja hedelmät kaukaa muualta tuotuna?

    • Taskussakinyhdet

      Saa nähdä minkä värisiä ovat sitten, parempaahan ei ole tilauksessa.

    • Andy123

      Täysiä pellejä koko sakki :) Ollaan niin isänmaallisia olevinaan ja puolet ei varmaan ole kyennyt edes suorittamaan armeijaa!! Aina hymyilen kun PS tulee vastaan näin vaalien alla. Voi kun ne tietäisi , että miksi hymyilen hah hah!

      • TÄHjaHÄH

        Sama juttu!! Hymyillen aina leveesti kun tulet vastaan ja saan hillittömän huutonaurukohtauksen kun tiedän millainen kommarisuvakkihyysäri olet!!


      • Andy123

        Nauretaan sitten yhdessä :)


      • nauretaanjoukolla

        Pellejä on joka puolueessa mutta muissa puolueissa ei ole niin järkevää puheenjohtajaa kuin Jussi Halla-aho.


    • sivistystäsuomeen

      Onneks keskikaljajunttipersut makaa krapulassa äänestyspäivänä, niin me sivistyneet ihmiset äänestämme oikein!

      • sitäonjo

        Pidät itseäsi sivistyneenä, joten olet varmaankin kuullut semmoisesta kuin ennakkoäänestys?


      • sivistystäsuomeen

        Ihan sama vaikka äänestys olis joka päivä, niin nämä persvaonvilkuttelijat nukkuvat joka tapauksessa. Persut on itsekkin myöntäny että nukkuvissa on heidän suurin potentiaali. Järkevät puolueet voittaa, rajat pysyy auki ja maahamme virtaa entistä enemmän parempaa ainesta etelästä.


      • yritysolihyvä

        Viimeinen lause paljasti sinut trolliksi, hyvä yritys kuitenkin.


    • Mznxbcv

      Katsotaan vaalien jälkeen kuka nauraa....

    • Jytkyjenjytky

      Äänestysvilkkaus lupaa Persuille hyvää;
      Yle;
      "ennakkoon oli äänestänyt 19,1 prosenttia äänioikeutetuista eli lähes 814 000 ihmistä. Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa viidenteen ennakkoäänestyspäivään mennessä uurnilla oli käynyt 16,1 prosenttia äänioikeutetuista eli lähes 705 000 ihmistä."

    • makkarat

      Mietitään että kuka kustantaa nuo ehdokkaan vaalimakkarat kun ehdokas ei sijoita omaa rahaa likoon. Puoletuet ja mistä ne tulee.......?

      • Andy123

        N.7000€ kuussa kaikki lisät! Makkarat ei maksa mitään noilla tuloilla.


    • selkärankaiset

      PS:llä on järkevästi ja rauhallisesti esiintyvä pj ja mies joka ei ole takinkääntäjä kuten ne muutkin alkuperäiset Perussuomalaiset joten ääni Janille.

      • Pääomallinen

        Mäkelä on edustajakautensa alusta saakka pitänyt myös meidän pien- ja asuntosijoittajien puolta. Varmaan kun on itsekin sellainen niin osaa nähdä asiat oikealta kannalta.
        Pääomaverotuksen kiristäminen olisi haitallista populismia; jos ihminen on onnistunut hankkimaan ylimääräistä rahaa sijoitettavaksi, niin ei siihen pidä valtion puuttua rasvaisine näppeineen. Kyllä se ansaittu pääomatulo kiertää aikanaan hyödyttämään koko taloutta kuitenkin. Toivottavasti sama linja jatkuu tulevillakin kausilla. Siitä Janille pisteet.

        Muutenkin kansalaispalkan ja vastikkeettomien tukien vastustus on hyvä homma, kyllä suomalainen osaa oman toimeentulonsa hoidella. Vasemmistolainen politiikka ei vaan toimi.

        Harmi vaan kun Persut on ottaneet niin tiukan linjan hallitusyhteistyöhön, melko joustamattomat ehdot ovat asettaneet jotta suostuvat hallitukseen. Vaarana on etteivät mahdu hallitukseen ja homma menee oppositiossa huuteluksi kuten ensimmäisen jytkyn jälkeen. Toivotaan että joustaisivat siitä vähän.


    • järkivoittaa

      Äänestäkää ilmaston puolesta ja rasismia vastaan hyvät ihmiset! Älkäämme antako junteille valtaa.

      • eihaittamaahanmuuttoa

        Vai oikein rasismia vastaan, buahahhahahhahhhha ! Ja tuollaiset sitten lähtee vaaliuurnille, jotka ei edes seuraa, mitä maailmassa tapahtuu ! Ehdoton EI nykyiselle haittamaahanmuutolle ! Ja se perustuu hyvin pitkälle empiiriseen ja realistiseen kokemusperään sekä Suomesta että koko Euroopasta. Tätä varten äänestämmekin perussuomalaisia.


      • Anonyymi

        Jos haluaa että maahanmuuttopolitiikkaan tulee muutos tulee äänestää perussuomalaisia myös EU vaaleissa. Äänestysaktiivisuus saatava nousuun.

        Paras mahdollinen ps ehdokas on Laura Huhtasaari!


      • Anonyymi

        Kylläpä jotakuta pelottaa persujen menestys. Sinisetkö siellä poistelee viestejä??

        Innolla odotetaan persujen ja vihreiden EU vaaliehdokaslistoja.

        Ville Niinistö vihreiden ykkösnimi. Huhtasaari ois hyvä haastaja. Tai Juho Eerola.

        Vaikka seuraan politiikkaa niin tunnustettava etten oo koskaan kuullutkaan persujen jo nimetyistä EI vaaliehdokkaista. Se kotkalainen vedonnee suvaitsevaistoon ihonvärinsä perusteella. Toivotaan kuitenkin että Eerola lähtisi ehdolle taas. Silloin nousisi eduskuntaan varasijalle jäänyt Tanja Hartonen-Pulkka.


      • Anonyymi

        Kyllä ketuttaa.. ovat karjalanpalauttelijasinipersun pistäneet ehdolle eikä Juhoa! Varmaan kerääkin ne sinisten äänet kun soini ei lähteny eurovaaleihin ehdolle.


    • Meissäihanjokaisessa

      On keskustassakin. Ja reunamailla niinkuin kepulismissa, muuten se ei olisi politiikkaa yhteensäkään. Maahanmuuttajissakin on.

    • Anonyymi

      Vihreät ja etenkin vasemmisto on täynnä Stalinalisteja. Stalin oli muuten Hitleriä paljon pahempi.

    • Anonyymi

      Tässä se verorahotteisen "aivopesun" sanoma korostuukin
      lettu tarhojen tuhoajat ym. bussisivarikoiden polttajat jotka tuhoaa yrittäjien
      elinkeinon!
      näistä on ehkä pieni sivu otsikko lehdyköissä
      Natseisia ne huutaa isoon ääneen joka viikko
      Aika outoa? kuitenkin jos tilastoja katsoo
      kuka on se "pahis"
      tämän tietää vanha kansa ja muistakaa jakaa viisautennne myös

    • Anonyymi

      Eipä tarvitse olla suurikasn emnustaja kun tietää että nyt ay ja sak voimalla käytävät hallitusneuvottelut järjestää todelliset vaalivoittajat eli perussuomalaiset oppositioon ja ainakin kokoomus kuin demaritkin pettävät äänestäjänsä vallanhimoissaan. Kuten Matti Vanhanen totesi niin aina halltuksen muodostava pääministeripuolue tulee kärsimään seuraavissa vaaleissa rökäletappion joten niin käy demareillekin.
      Äänestäjät kyllä muistaa perussuomalaisiin kohdistuneen ylimielisyyden ja äänestävät perussuomalaiset ennen näkemättömään voittoon.

    • Anonyymi

      Jo nyt puolet suomalaisista haluaisi Halla-ahon pääministeriksi ja on aivan varmaa että neljän vuoden kuluttua vaaleissa kansa näyttää mahtinsa ja hylkää demarit. Annetaan nyt vain demareitten käännellä nuttujaan ja syövän sanansa eläkeläisille ja pienipalkkaisille.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      375
      1860
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1577
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1270
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1056
    5. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      918
    6. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      712
    7. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      67
      711
    8. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      256
      707
    9. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      101
      678
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      640
    Aihe