Anheusko vallannut ilmais-ennustajat?

amatöörinäkijä

Useita vuosia sitten täällä oli paljon erilaisia ennustus palvelijoita,ketkä vapaasti ilmaisena tarjosivat ns lahjaansa. Oli mirelleä,Karjalan-neitoa, Zonettea ,keski-yötä ym ketkä paljonkin vastasivat täällä ilmaiseksi kysyjilleen. Mitä on siis tapahtunut,he kaikki kadonneet ja ottavat erikseen rahallisen korvauksen nykyään. Onko auttamisentahto kadonnut ja rahan ahneus vallanut? Tokihan se on täysin vapaaehtoista ja elämssä on ja tuleekin muutakin harrastuksia ja asioista ja ihan oikeaakin työtä mutta miksi tätä sivustoa enää on koska ei palvella kysyjiä? Ylläpito on koomassa eikä karsi ilkkujia ja kukaan ei viitsi enää kyselläkään koska näsäviisaat tekevät pilkkaa kysyjilleen! Mitäänsanomaton sivusto jonka voi jo lopettaa ,Zonettekin vastasi vain kolmelle ja häipyi pois .

21

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Enkerronimimerkkiä

   Ennustin monta vuotta palstalla. Aniharva vastauksen saaneista vaivautui kiittämään, saati että olisi kiittänyt myöhemmin, kun ennustus oli toteutunut.

   Vaikka en kiitoksen takia ennustanutkaan, niin väsyin ja lopetin. Toki selvänäköisenä näin, että suurimmalle osalle kysyneistä ennustuksistani oli ollut iloa, apua ja usein suoranaista hyötyä. Mieluummin silti olen tekemisissä hyvinkasvatettujen ja sydämen sivistystä hankkineiden ihmisten kanssa, kuin tuhlaan tällä palstalla aikaani.

   • Dipleyn

    Kirkkoherran avustaja.
    Ei. Kyllä.


   • avun.saanut

    Minä ainakin olisin pienen korvauksen maksamaan. Sain sähköpostitse pienen ennustuksen ja lupasin siitä korvata kympin pari. Yritin tilisiirtoa, mutta se ei mennyt koska ennustaja ei halunnut kertoa nimeään ja ilman nimeä ei pankki tilisiirtoa hyväksy. Ikävää, koska nyttemmin huomaan että ennustukset on pitäneet paikkansakin ja tahdon tätä kautta kiittää, mikäli ko. henkilö lukee tätä. Tiedät kuka olet, kun kerron että yritin monta kertaa laittaa rahaa tilille, eikä se onnistunut ilman nimeä.


  • Pirkkovee

   Ahneusko vallannut ilmaissiivoojat?
   Miksi kukaan minulle tuntematon henkilö tarjoudusiivoamaan ilmaiseksi kotiani?
   Miksi kukaan muu kuin minä ei tee ilmaiseksi lumitöitäni?
   Miksi kukaan ei halua lukea ja antaa ilmaiseksi palautetta romaanikäsikirjoituksestani?

  • kiksejä

   En kerro nimeäni-juuri noiden kahden seuraavan kaltaisten negatioiden vuoksi lienee ketään huvitakaan vastata-itse aikanaan kiitin ja annoin oitis palautetta. Noiden samanhenkilön kirjoittaman nimimerkkien takana on katkera ihminen joka on fiksoitunut juuri tälle sivustolle, ollut jo useankin vuoden ,jonka takia kukaan ei enää edes kysy mitään.koska ei ole ylläpitoa ja kaikenmaailman roskaväet saa vapaasti rehoittaa! Moni ihmetteekin miten onkin noin juurtunut ja orientoitunut tälle sivulle,täytyy olla hullu.

   • Jauhenliha

    Aikaisemmin ei ollut niin paljon sosiaalista mediaa ja älypuhelimia peleineen. Ihmiset kävivät ennustamassa ajankulukseen ja omaksi viihteekseen, vastauksia kyselijöille oli kiva keksiä ja seurata, miten reagoidaan. Nykyisin "euustajille" on tarjolla niin paljon parempaa viihdykettä, että tällä palstalla ennustaminen ei vedä vertoja sille.


  • TähtienLähetti

   "Mitä on siis tapahtunut,he kaikki kadonneet ja ottavat erikseen rahallisen korvauksen nykyään. Onko auttamisentahto kadonnut ja rahan ahneus vallanut?"

   Onhan jokaisella oikeus hinnoitella palvelunsa ja jokaisella on myös oikeus olla käyttämättä niitä tai kääntyä jonkun toisen puoleen. Minusta on kiva, jos joku viitsii vähän kuin näkemisen opiskelun takia jne harjoitella katsomista täällä ilmaiseksi meille rahattomille. Mutta ei sitä voi keltään vaatia. Ihan sama se on vapaaehtoistyössä muutenkin, ei toista voi määrätä tekemään ilmaiseksi. Varsinkaan jos ei siitä saa kiitosta koskaan. Kyllä jokainen tarvitsee palautettakin.

   Minusta pienen palkkionkin voi hyvin maksaa jos ei isompaan pysty, jos ei hinta ole kohtuuton kuten noilla puhelinennustajilla jne joista ei edes tiedä, ovatko he mitään näkijöitäkään. Viidakkorummut kertoo, onko ennusteet pitäneet paikkansa, vai onko homma pelkkää rahastusta.

   Itselleen voi yrittää myös katsoa ilmaisilla tarot-kortti ohjelmilla. Voi ostaa myös kortit ja kirjastosta saa tarot- ja ennustuskirjoja.

  • taivalta

   Tämä sivu on juuri ilmaisten ennusteiden palstaksi ihan tarkoitettukin ,siis sitä tarkoitettiin että he ovat usein menneet täältä rahastamaan,ei ole pakollista tulkita,mutta enin osa ei ilmaisena tulkitse koska vaativat palkkiota kiitoksina ym ,paha antaa palutetta jos tulkinta menee ihan metsään,kuten täällä näin on mennytkin kaikilta.

  • Tuumikki

   Olisi hienoa, jos sinä nimimerkki 'amatöörinäkijä' alkaisit käyttää kykyjäsi tällä palstalla. Kaikilla ei ole rahaa maksaa ennustuksista... ja uskon, että sinun ennustuksesi osuvat aivan yhtä oikeaan kuin maksullisten ennustajien.

   Auttaisit muita ihmisiä ja he säästäisivät isotkin rahat - riippuen siitä, miten usein kysyvät sinulta tällä palstalla. Hinnat ovat minusta ihan hirmuiset: 2,21€/min ppm, 2.95 €/min pvm/mpm. 'googlettakaa itse, jos ette usko.

   Työpaikkojakin on avoinna Duunitorilla.
   https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/etsitaan-ennustajia-ja-selvanakijoita-helsinki-sdsuu-2319689

  • kirjoittanut

   Sinun kirjoituksesi näyttää sarkastiselta,sanonko että piruilulta. En selitä tässä enempää,tiedät mitä tarkoitan.

  • Vainpuhtaillaenergioilla

   Minä en uskaltaisi edes avata kanaviani täällä, täällä pörrää niin paljon kaikenlaista "materiaalia" etten voisi tällaisella kanavalla "ennustella" mitään. Lisäksi sama juttu kuin "enkerronimimerkkiä" kirjoitti, ei tule kiitosta ja pahimmillaan aistin kuinka kysymyksiä halutaan käyttää muita vastaan ja tämä ei ole tarkoitus.

   Näistä kommenteistakin näkee ihmisten tilan, tässä ketjussa oikeen pöllyää negatiivisten ajatusten katku

  • typeryksiäkusetetaan

   "Onko auttamisentahto kadonnut"

   Ennustelija huijareilla ei ole mitään tekemistä auttamisen kanssa.

  • SEURAAJA

   Ei ainakaan rahastajilta! Huomasin taannoin että eräät tulkitsijat aikanaan täällä pitkäänkin kertoi asoista maksutta,ja aika hyvin piti kutinsa oisn vastauksista-heti kun alkoi mainostaa sivustojaan ja tuotteitaan rahastamalla,annustukset menit metsään! Eli ahneus hävitti kykyä . Menkööt oikeisiin töihin ,he ketkä oavt vilpittömästi halukkaita katsomaan ilman rahastusta,usein taitavat juttunsa. Tämä palstahan kuhisee turhautuneita kirjoittiajia ketkä eivät saa vastauksia enää ilmaisena,vaan vähävaraisina sitten purkaa mieltään ja ns näkijöiden ahnneutta ragastuksen perässä, melkoiset kilpailut ennustajamarkkinoilla ,KOPPAVIKSIKIN OVAT NOITA-AKAT TULLEET KYSYIJILLE!

   • Dipleyn

    Kirkkoherran avustajan poika.
    Just joo. Joo just. Ei just.


  • kotipakka

   Sulle puhtaan energian lähettiläälle-olet avannut jo tänne kavavasi...et ole puhdas pulmunen ....oletkitse putipuhdas,,,vain hyvyyttä pursuoava valoilmiö? en toisaan usko!

  • Asiaontosi

   Soitin maksullisille näkijöille jolle voi maksaa etukäteen. Jo ensimmäisissä lauseissa huomasin että he eivät oikeasti näe asiaani. Lopetin puhelun muutaman minuutin jälkeen ja yritin toiselle. Sanoin kohteliaasti kiitos ja hyvää illanjatkoa kummallekkin. Kun se raha tulee siihen ennustukseen mukaan niin se ennustus meneekin metsään. Olen myös huomannut tämän asian.

  • kokija

   Tiedän erään vanhemman henkilön jolla lahja on oikeastikin,on katsonut ja nähnyt selkeästi kysyjän pulmaan asian! Ei koskaan ota rahaa,vaan voimavarojensa mukaan on katsonut jos on akuuttia asiaa ollut,etukäteen aamulla tiettynä päivänä on sovittu soittoaika tiettynä viikon päivänä vain ,ei katso kuin tiettynä aikana viikolla,ei mitään rahaa vaan auttaa ihan omasta tahdostaan. Nämä joille olen maksullisille soitellut,eivät tienneet mitään,aika näsäkkäitä ollleet ,vasten mielinen tunne tullut heidän äänes sävystä ja puhetyylistään,raha ensin mielessä ja ei nähneet mitään!Luoja ei pidä tuollasesta,uskon näin että armonlahjan saaneet ketkä auttaa ilman ehtoja oman voimansa ehdoilla,ovat oikeista näkemään,kokemuksesta kerron.

  • Bolgrad

   Katsoin joskus ilmaiseksi kotona. Sitten muutama ihminen tuli riippuvaiseksi minun tulkinnoista. 3 x viikossa olisi pitänyt katsoa. Jos kieltäydyin, tuli uhkailu viestejä, itsemurha viestejä ym. Lopetin kokonaan katsomisen. En ole 15 vuoteen katsonut enää kenellekkään. Olisi alunalkaen pitänyt olla maksu.

  • Anonyymi

   En ymmärrä miksi ennustajat ovat niin herkänahkaisia, eivät kestä sitä jos ei kiitetä etc... Itse olen täällä joskus jotain kysellyt, mutta vastaukset olivat sellaisia, joita ei voinut mitenkään soveltaa siihen kysymääni asiaan, siispä vastaajat eivät varmaankaan tienneet mitään.

  • Anonyymi

   Olen ihan samaa mieltä,tämän sivuston näkijät ovat huttua,ihan puskista höpiseviä mummoja.

  • Anonyymi

   kokija
   17.2.2019 13:07

   Tiedän erään vanhemman henkilön jolla lahja on oikeastikin,on katsonut ja nähnyt selkeästi kysyjän pulmaan asian! Ei koskaan ota rahaa,vaan voimavarojensa mukaan on katsonut jos on akuuttia asiaa ollut,etukäteen aamulla tiettynä päivänä on sovittu soittoaika tiettynä viikon päivänä vain ,ei katso kuin tiettynä aikana viikolla,ei mitään rahaa vaan auttaa ihan omasta tahdostaan. Nämä joille olen maksullisille soitellut,eivät tienneet mitään,aika näsäkkäitä ollleet ,vasten mielinen tunne tullut heidän äänes sävystä ja puhetyylistään,raha ensin mielessä ja ei nähneet mitään!Luoja ei pidä tuollasesta,uskon näin että armonlahjan saaneet ketkä auttaa ilman ehtoja oman voimansa ehdoilla,ovat oikeista näkemään,kokemuksesta kerron.
   Mistähän tämän henkilön tiedot saisi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   138
   1638
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   102
   1208
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1182
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   85
   1083
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   819
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   82
   812
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   788
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   724
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   682
  Aihe