Tyttöystävän asperger

fdsfsdfsdfdf

Selittää kyllä paljon parisuhteemme ongelmia ja muutaman jutun tajuaa itsekkin paremmin nyt.

Mutta mutta, en ole varma kauanko tätä jaksaa.
Ongelmia tuottaa juurkin muijan "tunnettomuus" ja kun omat välittämisestä kertomisetkaan eivät ole kuin tasoa tykkään susta tms. niin et saa niihinkään välttämättä mitään vastausta tai tyyliin voi vastata ok. Koska tunteista puhuminen muijan mielestä turhaa liibalaabaa.

Lisäksi juurikin kaikki tapaamiset kun emme asu yhdessä niin ovat minun harteilla ja nekin muija voi vaan ignoorata sanomalla ettei jaksa, ei tiedä vielä nähdäänkö tänään (jonka jälkeen ei kuule yleensä mitään kokopäivänä).

Ei siis niinkuin mitään hajua tytyllä miltä voi tuollainen tuntua varsinkin pidemmän päälle.

Ja seksi alussahan sitä oli ihan sillai kuin normaalissa parisuhteessa muuten pari kertaa viikkoon mitään kanivaihetta missään vaiheessa ollut. Nyt tilanne että kahdessa kuukaudessa kaksi kertaa seksiä. (ei vaan aina jaksa ja en ole pelkkä pillu) vastaus kun koitat puhua asiasta. Sama oikeastaan kaikissa asioissa jos koitat puhua jostain omasta mielestä ongelmista. "Turhaa jaarittelua, ei nyt jaksa puhua, jos teen/haluan niin se on niin."

En sitten tiedä onko tytyllä tuohon lisäksi jotain masennusta kun oikeasti arkena lukittautuu kotiinsa töiden jälkeen. Viikolla ei ole nähty kuukausiin ja vkloppunäkemisetkin olleet muutaman kuukauden pari kertaa kuussa. Kun olen itsekkin alkanut väsymään tähän ja kun muija ei voi ikinä mitään ehdottaa.
Sitten tytyllä tulee välillä näitä "mielen kirkastumisia" pyytelee anteeksi että ollut poissaoleva ja olo ollut että onko oikeasti edes olemassa. Tällöin homma taas hyvin sen pari viikkoa ja voi niistä aiemmin mainituista ongelmistakin puhua niin että nainen kuuntelee,ja jopa tajuaa.sitten palaa tuohon "masennusburgeri moodiin" ja katoaa välillä aivan täysin.

Alussahan ajattelin että kerrankin nainen joka "erilainen" ja sanoo asiat niinkuin ne on ja ei ole mikään takertuja. Mutta näin jälkeenpäin ajatellen nyt kun itse oikeasti rakastunut ensi kertaa melkeen kolmekymppisenä. Niin välillä mietin että olisi kannattanut vaan jättää väliin. Pidemmän päälle helvetin rakasta kun et saa vaan toisesta "mitään irti"

11

1571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itseköripusteudut

      Hän ei taida olla oikein kiinnostunut sinusta.

    • Ääsberg

      Voin Asperger miehenä kertoa olleeni samanlainen puolisoa kohtaan, mielummin olin viikonloput kavereiden kanssa kun oli hauskempaa ja riitti kotona yhdessä olo ja satunnainen seksi, muuta en vain häneltä kaivannut. Jännää yhdessä tekemistä olisi tarvinnut mikä olisi lisännyt intohimoa, muttei ollut mitään yhteistä sellaista.

    • Breda

      Ketjun aloittaja on törmännyt tyttöystävänsä kautta asperger-todellisuuteen.

      Asperger ei ole mikään normaaliksi muutettavissa oleva asia. Se on synnynnäinen ja pysyvä. Jos normikumppani yrittää vääntää asperger-kumppanistaan normaalia, se on tuomittu epäonnistumaan ja kertoo normikumppanin suuresta tietämättömyydestä.

      Se, että hetkittäin voi normikumppanin mielestä mennä hyvin, johtuu siitä, että asperger-kumppani kykenee teeskentelemään normaalia jonkin aikaa. Sellaisen teeskentelyjakson jälkeen kuitenkin asperger-kumppani on vääjäämättä niin uupunut että sulkeutuu kotiinsa eikä halua tavata ketään.
      Kotiin sulkeutuminen on asperger-kumppanin mielenterveyden säilymisen kannalta välttämätöntä.
      Teeskentely on hänelle suorastaan vaarallista nimenomaan mielenterveyden kannalta.

      Parisuhteenne ongelma ei ole asperger vaan tietämättömyytesi siitä. Et varmasti jaksa sitä suhdetta niin kauan kuin olet noin tietämätön. Itse asiassa en oikein usko, että sinulla on kylliksi motivaatiota päästä tietämättömyydestäsi. Suosittelen normi-kumppanin etsimistä.

      Se, että tyttöystäväsi on aspergerille tyypillisesti todella hyvin suorapuheinen, näkyy mm. siinä, että hän sanoo suoraan, ettei jaksa. Se ei ole tunteettomuutta vaan totuus. Asperger on käytännössä paljolti juuri uupumisoireyhtymä. Uupumisen yleisin syy on liiallinen normi-ihmisten tapaaminen ja altistuminen normi-ihmisten taipumukselle yrittää väkisin vääntää asperger-ihminen normimuottiin sopivaksi. Se on valitettavan yleistä ja kertoo siitä, miten heikosti normi-ihmiset osaavat kokea empatiaa asperger-ihmistä kohtaan. Asperger-ihmisen laaja-alaista erilaisuutta luullaan tilapäiseksi! Voi mikä valtava tietämättömyys!

      Asperger-ihminen voi säästyä uupumisilta vain keskittymällä elämään todellisten asperger-tunteidensa mukaan eli hyväksymällä oman erityisyytensä ja kehittämällä asperger-vahvuuksiaan. Se johtaa hyvin erilaiseen elämään kuin mihin ns. normi-ihmiset ovat tottuneet mutta se on asperger-ihmisen ainoa tapa säilyttää mielenterveytensä ja saavuttaa jopa onnellisuus tässä maailmassa, jossa 98 % ihmisistä on ei-aspergerejä.

      • Anonyymi

        Sielläpä juuri hänen pitäisi hakea normi seuraa eikä jäädä ikuiseksi ymmärtäjäksi jossa joutuu kieltämään oman itsensä kokonaan.
        Kyllä tästä tietoa on, mutta kuka normaalisti kehittynyt ihminen jaksaa vuosi vuoden perään olla aina se jonka pitää ymmärtää , se jonka on alistuttava toisen erityisiin sääntöihin ja jolla ei ole tunteita edes miestä kohtaan .
        Vaikka miten lukisi aiheesta niin kuka haluaa vapaaehtoisesti suhteeseen missä kaikki asiat kumotaan ” suorasuisen ” taholta
        Minulla oli sukulainen jolla oli tämä syndrooma ja täytyy sanoa että monet kerrat kiehui sisimmässä kun ” kovapää” touhusi asioittensa kanssa omalla tavallaan eikä ollut vastaanottavainen muutoksiin yhteiskunnassa, vaan teki kaiken oman päänsä mukaisesti. Ja usein tulokset sen mukaisia ettei asiat hoituneetkaan kuten hän kuvitteli


    • Anonyymi

      Itse aspergerin omistavana tyttöystävänä olen täysin vastakohta, haluan jatkuvasti nähdä ja saada huomiota (+seksiä semi usein) sen sijaan poikaystävääni lukuun ottamatta muille ihmisille olen etäinen, ingnooraan, en jaksa nähdä.

    • Anonyymi

      Vaikea luonne, ja suhde ei ilmeisesti tule koskaan olemaan tasapainoinen , joten ajattele tarkoin, hän ei voi luonteelleen mitään, ja ilmeisesti tulee oleman sellainen koko elämänsä, ja jos olet suhteessa hänen kanssa niin olet ainostaan myötäelävä jonka mielipiteet eivät häntä kiinnosta.
      Jokainen ihminen haluaa keskustelussa vuorovaikutusta , mutta nämä ihmiset eivä kertakaikkiaan tunne mitään syvempää toista kohtaan,
      Etsi itsellesi seuraa jossa sinunkin mielipiteet ovat tervetulleita , ja jossa tunteet näytetään molemmin puolin.
      Jos jäät tähän suhteeseen niin tulet tarvitsemaan psykiatria tulevaisuudessa sillä näiden ihmisten kanssa alkaa lopulta jännittämään niin kovasti että se vie voimat.

    • Anonyymi

      Eipä lupaavalta näytä! Välitä itsestäsi, jätä tyttö mielestäsi! Sano suorat sanat sinäkin, ettet enää jaksa.

    • Anonyymi

      Aspergegin syndrooma ei tarkoita sitä että ihminen on silloin tunteeton jne.
      Lukekaa enemmän aspergerista ennenkuin kommentoitte typeriä kommentteja. Ihmisillä on paljon väärää tietoa eri asioista kuten vaikkapa sairaudet tai politiikka. Kun ihmisillä on esimerkiksi paljon väärää tietoa politiikasta niin ei ole välttämättä mikään ihme että tulee sellaisia hulluja ja pahoja puolueita ja johtajia kuten vladimir putin tai donald trump.

      • Anonyymi

        pystyn esittämään faktan että asperger ei viittaa tunteettomuuteen.
        Pystyn esittämään faktan että politiikassa kommunismi(ääri vasen poliittinen suunta) ja kansallismielinen nationalismi tai muu kova oikeistolinja eivät toimi koska maailman historia on osoittanut sen ettei ne toimi vaan aiheuttaa tarpeetonta kurjuutta , eriarvoistumista, valtavat tuloerot, sisällissotia ja muita sotia sekä nälänhätää.


    • Anonyymi

      Avaajan kannatta kertoa tyttöystävälleen että tämä juttu ei toimi. Isket faktat pöytään. Tyttöystävä ei pysty muuttumaan, sinä tiedät mitä sihteelta haluat. Kun olette keskustelleet, tyttöystävän on helpompi lähteä omille teilleen.

    • Anonyymi

      Olen aspergernainen ja minulla taas on niin, että olen toisille liian tunteellinen,
      Eli, jos minulla olisi mies, haluaisin koko ajan hääriä ympärillään häntä ihaillen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2123
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1799
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1659
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1566
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1484
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      112
      1361
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1341
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe