Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olga ja Tuukka Temoselle ei kyläkoulu kelpaa

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/ihmiset/olga-temonen-miehestaan-tuukasta-olen-aikamiespojan-kanssa-joka

En voi ymmärtää Olga ja Tuukka Temosen ajatuksenjuoksua. Ovat hankkineet maalta maalaistalon jossa pitävät elukoita yms, mutta sitten kuitenkin lapset raahataan 40km päähän Lahteen kouluun, kun lähikoulu ei herrasväelle kelpaa? Ja Lahdesta on tämän vuoksi hankittuna myös kakkosasunto. Siis en käsitä. Miksi halutaan asua maalla, jos ei kuitenkaan haluta olla maalaisia?

"Esikoistyttö Helga aloitti koulun Lahdessa, 40 kilometrin päässä kotoa. Perheelle hankittiin Lahdesta koulun vierestä kakkosasunto, jonne Tuukan äiti muutti. Välillä osa perheestä yöpyy baabuskan luona, ja Lahdesta porhaltaa helposti junalla Helsinkiin.

– Olemme naureskelleet, että Tuukka muutti äitinsä luokse. Seurustelen aikamiespojan kanssa, joka asustaa peräkamarissa, Olga kertoo.

Maalaiskoulun sijasta Olga ja Tuukka päättivät laittaa tyttärensä kouluun Lahdessa, koska uskovat ympäristön tarjoavan lapselle riittävästi virikkeitä.

– Lahti on oikea kaupunki. Siellä on harrastukset ja enemmän lapsia, Tuukka sanoo.

– Maalaiselämän lapset saavat meillä vapaa-ajalla. Minun puolestani he saavat halutessaan jäädä jatkamaan tilallamme sitten aikanaan, mutta toivon, että he hankkivat uran ja koulutuksen. Se on maaseudulla vaikeampaa kuin kaupungissa.

– Haluaisin, että he tottuvat monikulttuurisempaan ja avoimempaan kaupunkielämään, Olga sanoo."

Siis anteeksi, mutta puuttuuko näiltä ihmisiltä puolet aivoista tai jotain? He siis toisin sanoen erittäin selvästi antavat tässä jutussa ymmärtää, että kaupunkilaiskaverit ovat maalaisia kavereita parempia. Tutkimusten mukaanhan kyläkoulut nimenomaan ovat paras mahdollinen kasvuympäristö alakouluikäiselle lapselle, ja nimenomaan kasvattaa suvaitsevaisuuteen.

Ei itselleni tulisi edes mieleen, että lähtisin viemään 7-vuotiasta vapaaehtoisesti 40km päähän kouluun, jos lähikoulu on parin kilsan päässä! Todella ajattelemattomia ihmisiä. Ja minkälaisia arvoja itse opettavat lapsilleen? Ilmeisesti: älä pidä maalaista ihmisenä. Noh, saavat varmaan kohta laittaa Iitin talon myyntiin ja muuttaa kokonaan sinne Lahden kakkosasuntoon, kun rahat loppuu. Ei taida Tuukalla elouvabisnes oikein luistaa...

0

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        71
        2338
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2113
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        78
        1738
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        44
        1547
      5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1536
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        11
        1475
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        31
        1439
      8. 52
        1298
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        75
        1258
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        30
        1209
      Aihe