Heittosopulit, vai Heikkosopulit?

020202_wot

Olen huomannut nyt HSOP:n kamppiksen alettua ettei minua päästetä pelaamaan ennen noin klo 22, vaikka olen ensimmäisten joukossa jonossa. Olen kuitenkin ollut paikalla heti ensimmäisistä matseista saakka. Vaikka jotkin johtajat lupasivatkin ottaa tasa-arvoisesti pelaajia lineuppiin niin olen kuitenkin huomannut joidenkin pelaajien priorisointia. Komentaja Palenski totesi aloittavansa vasta toisen viikon aikana prioomisen. Asia olisi ymmärrettävää, jos olisi ilmoitettu prioritisoinnin alkavan heti alusta lähtien, mutta näin ei tehty. Ei ole kivaa tulla valehdelluksi.
Epäilen pelien vetäjien turhautuneen ensimmäisten kahden päivän aikana pelaajien suorituksiin, jonka jälkeen vetäjät ottavat vain parhaita vaunuja tiimiin kuten 907 ja 260. Monet varmasti tietävät 907 on palkintovaunu kamppanijoista ja niiden hankinnassa iso rooli on klaanimatsiin pääseminen. Ilman näitä vaunuja on sinulla paljon huonompi mahdollisuus päästä pelaamaan. Esille on myös tullut tiettyjen pelaajien prioominen statsien perusteella.
Mielestäni sillä ei ole vaikutusta kuinka olet vasta viimeaikoina kehittynyt nykyiseen taitotasoosi. Klaanissa sillä on oman huomaamiseni mukaan ollu vaikutusta. Jos overallit ovat huonommat kuin jollakin toisella pelaajalla on päässyt varmemmin pelaamaan. Overallit eivät kerro kuinka olet pelannut viime kolmen kuukauden aikana vaan viime 7 vuoden. On epärealistista olettaa kaikkien olevan hyvä pelaaja 9 vuotiaana. Olen siitä saakka hakenut parempia pelitaitoja ja pelisilmää muttei overall statsit muutu niin nopeasti. Toki kokemus on jäänyt vähäiselle, mutta se ei saata olla huono juttu. Ennakkoluuloja on paljon vähemmän ja uusien mappien tultua (1.0) on pelipaikatkin muuttuneet. On pelaajia joiden overall statsit ovat suuremmat mutta viime kuukausien aikana saattaa juuri kehittyneellä olla suurempi taitotaso.
Asiasta tulisi keskustella ja sopia yhteiset pelisäännöt.
Rakkaudella Puhelinpalvelu

16

<50

Vastaukset

 • Ok.

 • Nyt on saatu turhautuminen uusiin sfääreihin, kun on pitänyt oikein ulkopuoliselle foorumille lähteä avautumaan.
  Setämies antaa nyt jonnelle muutaman vinkin:
  a) Ole ajoissa linessä. Vetäjät nostaa pääsääntöisesti jonosta ensimmäiset sisään joilla on pyydetyt tankit. Poislukien harvat priomatsit, joihin pyritään ottamaan parhaat tarjolla olevat.
  b) Hanki priovaunut ennen kamppista. 907, 260, 277, WZ5A, 100LT, B-C, GC, Conq, Type5, E4 jne. Jos ei ole mappiin sopivaa vaunua, niin turha itkeä ettei pääse pelaamaan. 907 on noista ainoa jota ei randomia raapimalla saa, mutta niitä on keskimäärin se 4-6kpl per matsi, joten tilaa on varmasti muillekin vaunuille.
  c) Jos näyttää siltä, että jää famet vähiin / et pääse osallistumaan osaan kamppista / olet jonottanut koko illan, etkä ole päässyt lineen, niin mainitse asiasta. Ei se auta, että menee vikisemään johonkin pilipalifoorumille. Suuta auki ja ääntä ulos.
  d) Vaihda klaaniin, jossa olet selkeästi keskivertoa parampi pelaaja. Tomaatit tykkäävät, kun xvm näyttää uusia hienoja värejä tuttujen punaisen ja keltaisen lisäksi ja nostavat sinut helpommin lineen. Peliaikaa riittää, mutta lopputulos on todennäköisesti yhtä vähän famea.

  Toivon kovasti, ettei sinua nyt aleta tämän takia nostamaan jonon ohi lineen väärällä vaunulla, ettei näitä kuningasideoita ala pursuilemaan tämän enempää.

  • Siis ootko tosissas?
   Huutista penikalle, joka tulee jonnekin Suomi24:een avautumaan kun ei pääse pelaamaan tankki_peliä :((((
   Sunkaltasilla yksilöillä ei sais olla mitään aihetta suomiklaaneihin, paskot vaan niiden maineen.
   p.s. opettele pelaamaan jos sua ei valita lineen


 • Klaaninjohtajana en kyl katselis sekuntiakaan että mennään ulkpuolisille foorumeille huutelemaan jotain mielipuolista tilitystä.

 • Kuulostaa aivan l2p issuelta

 • Nyt on kyllä voi muuta sanoa että lisää löylyä vaan kiukaalle ja kalja käteen.

 • Tämä on hieman epäselvää mutta näyttää olevan huumorilla kirjoitettu

 • Mulla ei oo famee

 • Mullakaan ole perkula famia, ja turkulaiset haisee somaleille. onneksi täällä saapi kirjoittaa nimettömästi, ei tule heti vittuilua sopuleilta.

 • Klaanin johto sitten peluutti itkijälle palkintovaunun, käsittämätöntä. Heikko johtajisto on suomiklaanien ongelma, päätökset tuntuu tähtäävän oman klaanin tappamiseen ja pelaajien menettämiseen. Platuunapuheista päätellen ainakin kaks pelaajaa lähti komentajan huonojen päätösten takia.

  • on se mukavaa nähdä ku aikuiset miehet itkee tietokonepelistä. Mihinköhän Suomi menossa


  • Aivan! Lasten hommia pelailut. Tosimiähet harrastaa miähekkäitä lajeja niinkus seipään heitto ja pituus loikka. Surkeeta pullamössö touhua, tokko edes hiihtävät työmatkojaan.


  • Itse hiihdän joka paikkaan oli talvi tai kesä. Heikot tietokone pelaajat ei pysty edes nostamaan sataa kiloa heh heh. Jos venäjä hyökkäis hiihtäsin karkuun ydinpommeja ja koko suomen armeija kuolis kun ei osaa hiihtää.


  • Mä teen pinkan keskiaikaan 31,4 sekuntia. Saa ryssä tulla nii katotaan mikä on mikä! Ei enää oo kunnon koulutusta, kun mä olin armeijassa niin ampus alikessut kovilla jos vemppas ja hernekeitos oli ihmislihaa et kunnon sissit oppi syömään sitä kun kuitenkin tarvii linjojen takana pistää kaveri lihoiks!


 • "With a tank full of salt, we spend lemming days."

  Mitä toi tarkottaa?

  • Veikkaisin, että se on jonkun ensimmäistä vuotta englantia opiskelevan kirjoittama runon alku. Se, miksi joku moisen rikkinäisen epälauseen laittaisi klaaninsa kuvaukseksi, on täysi mysteeri.


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  126
  3811
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  89
  3641
 3. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  969