SDP on tuuliajolla vailla peräsintä

tiedoksisinullekin

Demareiden johtoporukka käy vähiin. Ensin putosi ay-Rinne, sitten varapuheenjohtajista Feldt-Ranta. Marin kuuluu väärään puolueeseen; on sen verran kommunisti, että hänen paikkansa olisi Arhinmäen porukoissa. Sinne ei taida kuitenkaan mahdua kahta "Li-tä"? Jäljelle jää Ville Skinnari. Kuka hän on?

SDP ei tarjoa SAK-sidonnaisuuden lisäksi mitään, mitä joku muu puolue ei tarjoaisi. SAK-sidonnaisuus on taakka, jossa populististen poliittisten lakkojen takia on viety lasten suusta leipä ja lakkoilevien pusseista rahaa. Sekin turhan takia. Laki tuli voimaan laajempana.

SDP on lisäksi tunnettu populistisena vailla realismia olevana sote-kaatajana ja veronkorottajana. Kumpikaan ei aja köyhän asiaa. Sote-kaataja ei anna käyhien mennä lääkäriin kuin pitkän jonon kautta. Veronkorottaja vie lapsiperheiden ja eläkeläisten pussista ne vähäisetkin, mitä sinne nyt on veronalennusten kautta saatu lisää. SDP on aivan tuuliajolla vailla peräsintä. Tuore tulos verokenevyksistä oli ennätyksellinen joulukuun myynti kaupoissa. Kiky-ansiovähennykset korvattiin veronkevennyksenä. Sitä se tosiasiassa oli.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HulluJussi

      Niin, entä sitten.

    • Jubadaa

      Demarit vihaavat autoilijoita. Aikovat nostaa autoveroa ja kannattavat polttoaineiden rajuun hinnannousuun johtavaa sekoitevelvoitetta. Aikovat myös pakottaa suomalaiset ostamaan 750 tuhatta sähköautoa vuoteen 2030 siitäkin huolimatta, ettei useimmilla suomalaisilla ole sellaiseen varaa. Pakko kuitenkin ostaa, oli varaa tai ei, sillä demarit aikovat kieltää polttomoottoriautojen käytön vuonna 2030. Suuruuden hullujen puolue.

      • verotalous

        Demarit nostavat veroja joka tapauksessa. Se on pois vähäosaisten kukkarosta. Vain netto on merkittävää!


    • aypaskaasataa

      Ay-puolue SDP hallituksessa olisi haitallista Suomen kehitykselle. SDP ajoi Suomen kriisiin, josta nykyhallitus on onnistunut kääntämään talouden nousuun. SDP:n SAK:n liitto on hyvin vahingollinen. SAK on suurin työttömyyden aiheuttaja Suomessa. Onneksi työntekijät ovat nykyisin valveentuneempia ja ovat alkaneet ymmärtää enemmän ja enemmän, mikä on olennaista. Harva enää uskoo ay-pomojen väitteitä, että pitää kuulua liittoon, että saa ansiosidonnaista. SDP:n organisoimat poliittiset lakot viime syksynä olivat niitti sekä SDP:n että SAK:n jäsenkeheitykseen. Populismi ei järkeviinn kanna.

    • MätähallintoVastuussa

      SDP on vuosikymmeniä jo pakko rakentanut turvatonta raiskaus suomea!!
      Pakolla tehdään monikulttuurihelvettiä.
      Joten ei näitä idealisteja voi suomalainen enää äänestää.

      • jokeripokeripoks

        Olen vuodesta -83 seurannut politiikkaa kuntatasolta ylöspäin. Omasta mielestäni SDP on aina pyrkinyt viemään asioita eteenpäin ajatuksella suomalaisten hyvinvointi ensin, toki huonoja päätöksiäkin on tehty pakkoraossa ja osasta puheenjohtajia voidaan olla montaa eri mieltä. Päätöksentekoon vaan valitettavasti kuuluu ne ikävätkin ratkaisut eikä kaikkia voi miellyttää. Jos kuitenkin verrataan tähän päivään , Kokoomuksen ja Keskustan linja on jotain aivan sekopäistä eikä mitään "ikäviä ratkaisuja". Kaikki palvelut yksityistetään ja halvin voittaa, sit luetaan lehdistä miten niissä käy(Esperi Care). Kaikessa vaan kyse rahanteosta muutamalle ihmiselle ihmisarvon kustannuksella.

        Mun mielestä jos nyt kuitenkin jokainen äänestäis sitä jota haluaa eikä sitä jota käsketään.


    • mietipätätä

      Virkamiesjohto kertoi mielipiteet tulevaisuuden toimiksi hyvinvointivaltion säilyttämiseksi. Yksityiskohdat jäävät poliitikkojen päätettäväksi. Tärkein asia on kestävyysvajeen hoitaminen, mikä tarkoittaa, että julkinen talous pitää olla tasapainossa. Yksi olennaisimmista keinoista on työllisyyden nostaminen ensin yli 75%:n ja edelleen 80%:iin. Selvä viesti oli, että vaikeiden päätösten aika ei ole ohi.

      Välttämättömät tavoitteet tarkoittavat sitä, että SDP ei koskaan tule selviämään tulevaisuuden haasteesta. Tähän on kolme syytä:
      1. SDP on veronnostopuolue.
      2. SDP kasvattaa julkisen talouden menoja.
      3. SDP yhdessä SAK:n kanssa on suurin työttömyyden edistäjä.

      Hyvinvointiyhteiskunnan säilyttäminen on mahdollista. Virkamiesjohdon esitykset eivät ikävä kyllä ole mielipiteitä vaan enemmänkin faktoja, jotka pitää hoitaa. Ei-puolue SDP ei siihen kykene. Syksyn poliittiset lakot, joissa asetettiin lapset ja vanhukset politiikan agendan uhreiksi on yksi esimerkki SDP:n vääristä keinovalikoimista. Soten jarruttaminen ja mahdollinen kaataminen poliittisista syistä on suuri onnettomuus. Sellainen SDP on. Retoriikalla ei hoideta yhteiskunnan asioita. Siihen tarvitaan tekoja.

      • harmaaeminenssi

        Mikä siinä sotessa oikein kiihottaa että se pitää saada maaliin väkisin? Todettu jo useaan kertaan perustuslain vastaiseksi. Kansalainen saa valinnanvapauden ja kunnat kahlitaan täysin. Kaikki on pakko kilpailuttaa ja rahaa ei ole kuin ottaa se halvin koska valtiontuet on vedetty minimiin syystä että kansalaiselle on annettu valinnanvapaus ja palveluseteleitä. Onks toi nyt sit hyvä?


    • Lyhyt_neuvo

      Persujen kannattaisi muistaa että typerinkin ihminen näyttää viisaalta jos se pitää suunsa kiinni.

    • totuusvoikirpaista

      Opposition sote-jarrutus tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Kaikki on valmista kentällä, mutta vasemmistoliiton ja SDP:n poliitikot jarruttavat asian edistymistä Perustuslakivaliokunnassa ja aiemmin sote-valiokunnassa. Vielä Guzeniinaa ja kumppaneita hymyilyttää, mutta kansa voi ärtyä, kun toiveista päästä nopeasti lääkäriin eikä 6 kuukauden päästä ja vanhusten hoivaa ei saada kuntoon. Valinnanvapaus on hyvä asia. Samoin vahvemmat hartiat hoitaa vanhusten hoidon kilpailutus ja valvonta. Yritykset tekevät sitä, mitä on tilattu, Muu populismi on väärin. Yrityksen on pakko toimia asiakkaan edun mukaisesti, jos se haluaa elää. Miten toimitaan kunnallisissa hoitolaitoksissa. Niistä ei uskalleta puhua mitään. Taitaa niissä olla suurempia ongelmia kuin yksityisellä puolella? Minkä muun takia virkamiehet ovat halunneet siirtää ongelmat yrityksille? Poliitikot valtuuistoissa ja lautakunnissa ovat, demarit, vasemmistoliittolaiset, vihreät mukaanlukien ovat päättäneet ulkoistuksista. Muun väittäminen on populismia, suomeksi sanottuna valehtelemista.

      SDP ja Vasemmistoliitto lyövät kirveellään omaan nilkkaan jarruttaessaan soten parannuksia! Kansa tietää. Vaalitulos tulee sen kertomaan, kun pettynyt väräosainen porukka viruu edelleen terkkarijonoissa.

    • minäkinite

      Kun valinnan vapaus tulee kumman valitset Esperi caren vai Attenton

      • KunKysyit

        En kumpaakaan ja ihan samasta syystä kuin että valitsen vaaleissa demarin enkä puupääpersua.


    • Kysynm

      Ketä on persujen ehdokkaana Porvoosta..?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe