Valvira keskeytti Esperi Hoivakoti Ulrikan toiminnan Kristiinankaupungissa

AzisTheCombatFighter

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näkeväsilmä

      Tämä tapaus on vain yksi monista ja eikä mikään yllättävä...ollut odotettavissakin MILLOIN VAIN TAPAHTUU JOTAIN ETTÄ HERÄTÄÄN.
      Vuosia, siis useita vuosia seuranneena, hoitokodeissa käyneenä varsinkin yöaikaan, mikä vastuu on sillä hoitajalla joka on valvomassa useita kymmeniä hoidokkeja.
      Suora syy-yhteys henkilökunnan vähyyteen on kilpailutuksessa. Väistämättä jos yritys haluaa voittaa kilpailutuksen niin laskemalla henkilökuntamenoja saadaan pyydettyä hinta pienemmäksi ja tuottoa suuremmaksi= ON VAIN OJALAN LASKUOPPIA.
      Sama se on muissakin yksityinen vastaan kunta / kuntayhtymä / sairaanhoitopiiri kilpailutuksissa vain raha ratkaisee.

    • halvalla

      Helpommalla sitä päästään kun yksityinen eliminoi vanhukset. Niinkö? Ei ei tapa vaan eliminoi ja priorisoi.

      • Muuttunut.malli

        Niin, sanat eliminoi ja priorisoi. Käytännössä toimivia sanoja. Niiden taakse piiloutuvat, eivät joutune syytteeeen. Vanhusväestön nopeutettua vähenemistä lakien puitteissa. Tämä on nykytyyli, entiseen SS - malliin. Avoin taisto hävitettävästä vanhusväestöstä, käydään pörssiyhtiöiden ja yksityisten vanhusten hoitolaitosten keskiössä.


    • mxm

      Esperin ISO 9001:2015 -sertifikaatti

      Laatu on ollut aina Esperin toiminnassa kaiken perusta. Meillä on pitkälle kehitetty ja jalkautettu toimiva laatujärjestelmä. Toiminta on ensimmäisen kerran sertifioitu vuonna 2008. Viimeisin sertikaatti on myönnetty Labquality Oy:n toimesta 7.2.2018. Sertifikaatti löytyy täältä.

      • Ei.mikään.uskon.asia

        Nämä ovat sitä julkista propaganda sanastoa. Käytäntö on toista. Hoitovirheisiin kuolee ihmisiä liikaa. Niistä ei puhuta. Miksikö? No, kaikki vähänkin asioita seuraavat tietävät miksi? Ei villoja maton alle. Sananvapaus ja näkyvyys meille hoidettavillekin. Niille, jotka vielä kykenee!


    • kokemuksenäänet

      Ei työtä tehdä sertifikaateilla vaan sydämellä terveydenhuollossa. Ei työtä tehdä mittareilla, laitteilla tai koneilla ( ovat vain apuvälineitä ) sitä tehdään silmillä, korvilla, tunteella.

      • empatiaavanhuksille

        Ja jos tehdään vanhustenhoitoa kunnolla niin se vie aikaa. SIIS HOITAJAN AIKAA. Hoitajia aina vaan vähennetään vaikka niitä pitäisi lisätä sitä mukaa kun hoidettavat vanhenevat ja menevät huonokuntoisemmiksi. Muistisairaudet lisääntyvät ja tarvitaan rauhallista ja empaattista hoitajaa joka esimerkiksi saa muistisairaan kylpyyn, vaihdettua puhtaat vaatteet ja ymmärtämään että hänen täytyy syödä ja juoda ja ottaa tarpeelliset lääkkeet. Kiire on myrkkyä muistisairaalle.


      • Voimeitäpoloisia

        Totta! Raha on nostettu ylijumalaksi, punaiselle samettityynylle. Ennen ihmiset hoidettiin ruoalla ja sydämellä. Nyt juostaan tuhatta ja sataa, satanen hammasraossa, ohi tuon hoidettavan.....


    • 9872546

      Esperi Haapajärven häpeäpilkku. Ketään omaistani en tuohon firmaan laita hoitoon ja kun oma aikani tulee niin ennemmin lopetan elämäni itse

    • PerintöMetätEsperille

      Paljonko maksaa vurokausi tässä sertifikaatti esperissä?Kynitäänkö siellä vanhukset kuiviin?

      • Eieinäin

        Kaikki yksityiset hinnoittelee yli ihmisen maksukyvyn. Siksihän Sipilä ajaa sotea ja maakuntamallia. Yksityinen käärisi mittavat varat takataskuunsa, kera pörssiyhtiön. Valuuttavirta ulkomaille ehtymätön. Mitä jäisi suomalaisille? Tyhjät kädet ja nälkäiset lapset.


      • Lmpakollasionloinen
        Eieinäin kirjoitti:

        Kaikki yksityiset hinnoittelee yli ihmisen maksukyvyn. Siksihän Sipilä ajaa sotea ja maakuntamallia. Yksityinen käärisi mittavat varat takataskuunsa, kera pörssiyhtiön. Valuuttavirta ulkomaille ehtymätön. Mitä jäisi suomalaisille? Tyhjät kädet ja nälkäiset lapset.

        Tätä juuri tekevät, kepu etunenässä. Ulkomaille ne menee tuulimyllyrahatkin. Roposet vuokrasta vain verotetaan. ja tuo kiinteistövero. se loppuu. ja myllyyhtiö on silloin jo kaput ja taas kansa maksaa. Muutosta ei tule ennenkuin Änestätte toisin. Kepu on hukannut alkion ja siitynyt jopa kokomuksen oikealle puolen halliten sieltä. ja Johdossa hilluu lahko joka on häikäilemätön. Avatkaa silmänne jo Kaikki nämät bisnekset pyöri yhden lahkon myötävaikutuksella sipilä etunenässä. Samoin kuin nuot oulunsuunnan remonttifirmat jotka huijaa vanhuksia. Änestäkää persuja jos haluatte muutoksen.Muuten hukka perii.


    • AzisTheCombatFighter

      Ensin viedään vanhuksen säästöt, sitten menee metsät ja pellot plus muu kiinteä, rahaksi muutettava omaisuus, ja kun lähdön aika koittaa, saa kuolinpesä vielä ison laskun maksettavaksi...

      • Kauas.kaikaa

        Nappiin kirjoitit. Tätä mieltä olemme ja tuon liki kokeneet. Laillistettua ryöstöä nykytoiminnassa.


    • Vanhuksenomainen

      Käykääpä katsomassa muutenkin miten pienillä resursseilla teidän vanhuksia hoidetaan. Onneksi en ole hoitaja.

    • sipiläonpeto

      Äänestäkää jatkossakin keskustaa, niin saadaan kaikki vanhukset ja vammaiset Esperin kaltaisiin yksityisiin, voiton maksimoiviin yrityksiin. Tätähän se SIPILÄ on kaikessa viisaudessaan halunnut.
      Ilmeisesti Sipilän tahtotila on se, että mitä vähemmän ja mitä huonompaa hoitoa vanhukset saavat, sitä nopeammin nämä rahaa vievät kansalaiset kuolevat pois.
      Missään nimessä ei saa antaa liian hyvää hoitoa, sehän tulee kalliiksi.
      SIPILÄ on uskovainen mies, läheimmäisenrakkaus suorastaan paistaa kiiluvista silmistä.

      • Pirunnauru

        Olihan siellä Sipilä taas "naurattanut" yrittäjiä, vanhusten kustannuksella.On siinä meillä pääministeri. Hävettää tuo äijän röyhkeys. Esperi poikottiin, muu ei auttane.


    • Eikepu

      Keskusta ja kokomus, molemmat tahtoo yksityistää kaikenja syy on se ettei kunnallisesta tule heikäläisille voittoa.Rahankiilto silmissä sitä tekevät, samalla moittivat kalliksi kunnallisia joissa jokainen saa hoidon. Mutta tämä on heidändenmielestä sosialismia kun kaikki hoidetaan. Tarkoituksena onkin että saadaan alasajettua toimiva järjestelmä ja huutokaupata vanhukset ja vammaiset kuin ennenvanhaan ja hoidosta viis jotkut silläkin rikastumaa jopa ylikansalliset pörssiyhtiöt joiden päätarkoitus on voitonmaksimointi ei hoidontaso. Änestäkää edelleen näitä markkinavoimia vielä sen edestäänlöytää minkä taakseen jättää. Kyllähän Saarikko puhettasuoltaa samoin kuin Sipilä mutta vastuu on silloin kuulialla.

      • Eienää1918

        Julkinen terveyden huolto toimimaan. Vanhustenhoiva, ei yksityisten käsiin. On poliittista pelottelua tuo vouhotus. Maakuntamalli leviäisi käsiin. Aikaa myöten suurin osa meistä jää täysin ilman hoivaa. Näin tulisi käymään. Tällähetkellä koko terv.huolto, vanhusalveluineen ajettu alas.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4238
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2090
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1550
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1367
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1039
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1025
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      132
      995
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      238
      992
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe