Karstulan Esperit? Ruusuja vai risuja?

Esperiin_vai_Attendoon

No niin! Kertokaas Karstuset mitä olette mieltä omaistenne hoidosta Esperin Karstulan yksiköissä. Voittehan te niissä työskentelevätkin kertoa pnko kaikki OK!

69

3762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemussta

      ei mitään moittimista!Ei kannata yleistää!

    • moksi

      Asiasta on uutisoitu laajasti uutisissa jo menneinäkin vuosina, niin kuinka yksi voisi olla ja toimia toisin.? Vaihtuvuutta kyseisissä paikoissa ympäri Suomen. Samaa tapa toimia kuin muillakin ketjuilla, tulosta on varmaankin tultava, eikö tämä ollu ulkomaalainen ketju?. Kun on kotihoito ni voiko koulutettu työntekijä korvata kouluttamattomalla vai onko kaikilla oikien terveysalan koulutus? eikö niillä oo käytössä niitä 0 sopimuksia tai jotain 1 sopimuksia? ? oon kuullut että niitä on kaupanalalla. miten näissä ne lääkeluvat menee kun eikö sairaalassa oo ne pakollisia?

      • Eberi

        Eihän se riitä vaikka henkilökunta on tyytyväinen. Täytyy myös asukkaiden ja avin olla tyytyväisiä silloin myös omainen voi olla levollinen.


      • Attendo

        Entä Attendo jota Karstulaan kaavaillaan? Samaa toimintaa tullut sielläkin esille ja muissakin ketjuissa vaikka ei julkinenkaan puoli ongelmitta toimi. Monet on jutut ja päätäjien pitää tietää mitä palvelulta tahdotaan ja kuinka tarjouspyyntö laaditaan. Nämä firmat ei tee yhtään enempää kuin mitä on sovittu.


    • Vahhustentalot

      Edellinen kirjoittaja on ihan oikeassa, palvelu lähtee siitä, mitä on ostettu. Jos vain hinta ratkaisee, saa halvempaa palvelua. Samoin onko sovittu, miten palvelutasoa valvotaan? Osto-osaaminen on monella ostajalla tässä vielä sillä asteella, että vain halpaa hintaa osataan ostaa. Ei toki ole puolustelu viime uutisointien kohteille, laiminlyöntejähän siellä taitaa olla niin kuin lähes kaikilla aloilla palveluntuottajilla. Parannus: selvemmät sopimukset sekä maksetaan siitä mitä tasoa halutaan, ja sitten se kaikki valvotaan tapahtuvaksi.

    • Huohhh

      Niin.. Siellä varmaan sitten täytetään lappu ennen seniilielämän aloittamista.. kerta viikko suihkulla ja näinnäisellä katsomisella kuukausi hinta 2639€ , lisä suihku juhlapyhille 300€kpl sopimus on voimassa 2v tai mahdolliseen kuolemaan.

    • minäkinite

      Valvonta yksityistettävä. Tehy Super ja Valvera ei siihen pysty.

      • Anonyymi

        AVI:ssa on terveydenhuollon valvonta, valvojat. Ellei yrityksen omistajat muuta asioita.


    • Ikäväkyllä

      Nyt pitää muistaa,että Karstula on yrittäjäystävällinen kunta. Ei kuntalaisten etu ole koskaan olut meillä etusijalla. Ei myöskään vanhusasioissa.

      • syrjänmäkeläinen

        Se on tullut huomattua,että täällä tuetaan yriryksiä.Tätä menoa kun ei kuntalaisten etua oteta huomioon,tiedän monia täältä Karstulasta ketkä ovat muuttoaikeissa.Sitten itketään sen jälkeen, kuinka me nyt saadaan asiakkaita.Ei hyvää päivää sanoisinko.


    • hoidokinomainen

      Nämä hoitomaksut pystyt itse määrittelemään.Vanhuksen pitää lahjottaa kaikki omaisuus pois ajoissa perillisille.Jos saat eläkettä esim.1000 kuussa siitä pitää jäädä itselle n.200 euroa en muista tarkkaa summaa.Eli ei tarvitse maksaa kun korkeintaan 200 euroa täydestä ylläpidosta-yhteiskunta maksaa loput.Asioista kannattaa ottaa selvä ajoissa.Ketään ei jätetä taivasalle.

      • Totuusesille

        Muistakaapa se, miksi attendoja yms. on perustettu.
        Aina ensisijaisesti rahan ansaitsemiseksi omistajille ja piste.
        Vanhusten hoito on vain keino ansaita sitä rahaa.
        Ei kai kukaan oikeasti kuvittele jotain muuta?
        Näillä firmoilla on palkatut korkeita kouluja käyneet puhtaaksi valehtelijat, jotka puhuvat mustan valkoiseksi nopeammin kuin mummu housuunsa paskantaa.
        Lisäksi näillä on keinonsa kääntää päättäjien päät....


      • Raakapeli
        Totuusesille kirjoitti:

        Muistakaapa se, miksi attendoja yms. on perustettu.
        Aina ensisijaisesti rahan ansaitsemiseksi omistajille ja piste.
        Vanhusten hoito on vain keino ansaita sitä rahaa.
        Ei kai kukaan oikeasti kuvittele jotain muuta?
        Näillä firmoilla on palkatut korkeita kouluja käyneet puhtaaksi valehtelijat, jotka puhuvat mustan valkoiseksi nopeammin kuin mummu housuunsa paskantaa.
        Lisäksi näillä on keinonsa kääntää päättäjien päät....

        Meneillään olevasta kohusta tulee olemaan myös hyötyä. Sinisilmäisimmilleja lapsellisimmillekin selviää viimein, mikä on humpan juoni.
        Suurten ikäluokkien omaisuus ja eläkkeet yritetään ennen näiden ihmisten kuolemaa imuroida veroparatiisisaarille suomalaisen yhteiskunnan ja verottajan saavuttamattomiin.
        Valtion omaisuus ja carunat yms. siellä jo ovatkin.
        Kyseessä on yhteensä satojen miljardien puhallus, jonka meidän idioottipäättäjät ovat siunanneet.


      • Anonyymi

        Pitää kylläkin huomioida, että hoitoon pitää päästä palveluohjauksen kautta , jos meinaa saada tulojen mukaisen hinnoittelun. Jos menet oma-aloitteisesti asiakkaaksi, maksat kaikki itse. Sillon tietenkin voit ostaa sen palvelun minkä haluat tai pystyt .
        Nykyisin on muutenkin tapana, että hoidettava tekee kaiken mahdollisimman omatoimisesti mahdollisimman pitkään, kuntouttavasta näkökulmasta.


      • Anonyymi

        Kunnallisessa noin, mut yksityinen itse hinnoittaa kaikki, palveluseteleitä joillekin annetaan.


    • hoidoki

      korjaan korkeentaan 800 euroa maksat

    • Monetmietteet

      Maksu määräytyy julkisellakin samlla tavalla koska nyt ei ole enää laitoshoitoa joka piti sisällään lääkkeet ym. kokonaishoidon, laitoshoitoa on enää akuuttipuolella. Kaikki tehtävät tuotteistettu ja maksut määräytyy sen mukaan ja tämä vaikuttaa siihen tarjouksen pyyntöönkin. Eläkkeestä pitää jäädä asukkaalle tuo pieni summa lääkkeitä ja muita omia menoja varten.
      Hoitopaikan menoihin vaikuttaa suurelti palkkamenot joista johtuen kotihoito voi käyttää työssään hoito-ja hoiva-apulaisia joilla ei ole varsinaista koulutusta. Laitoshoidossa kriteerit ovat erit, on oltava sosiaali-tai yerveysalan tutkinto ja vielä valviran hyväksyntä. Lääkkeiden käsittely, jakaminen, antaminen on tarkkaan määritelty laitoshoidossa toki niin pitäisi olla hoitokodeissakin, mutta varmaan tarvitsee tarkemmat ohjeet ja seurannan. Mutta kaikki maksaa. Esperillähän on niitä isompia, hienompia hoitokoteja ainakin isommissa kaupungeissa joissa ravintolat, seisovat ruokapöydät, virikettä , omat kuntouttajat mutta mekin palvelut maksaa ja osa tuloista on konsernin puitteissa varmaan kerätty pienten paikkakuntien tuotoista.

    • KäräyttäjälleKiitokset

      Kuinka nämä epäkohdat Marjarannan hoivakodin liian vähäisistä hoivahenkilö mitoituksista ovat paljastuneet? Saarikan palvelualueen johtaja kertoo Viispiikkisessä tiedon tulleen Avilta, jonne oli tullut ilmoitus viime kesänä. Paljonkohan energiaa on tuhlattu siihen, että käryttäjä saataisiin kiinni. Jos saavat kiinni, niin se on sitten loparit ja ikuinen leima - ei sovellu alalle.

      Esperi Carella on myös kaksi mielenterveys kuntoutujien palvelukotia, "niiden tominnassa ei ole ollut huomautettavaa" tämä arvio on Saarikan palvelualueen johtaja Vertasen. Mistäs tämä sitten taas kertoo? Se kertoo mielestäni siitä, ettei kukaan ole vielä käryttänyt näitä laitoksia. Eihän Marjarannankaan hoitajjien henkilömitoituksissa ole ollut mitään huomautettavaa, ennen kuin joku hoitaja käräytti laitoksen, joka toiminta vasta johti henkilöstömäärien jukisiin selvittelyihin.

      • isohookana

        Eihän käräyttäjän tarvi olla hoitolalalla, voi olla vaikka omainen tai jopa hoidokki itse jos on sen kuntoinen. Jos käräyttäjä olisi hoitoalalla niin palkankorotus tai vastaava palkiseminen olis kohdallaan on tosi ammattilainen ja vastuuntuntoinen.


      • Anonyymi

        No ei mee kauaa, kun on lappu luukulla. Erään Saarikan työntekijän mukann on omaisilta tullut huonoa palautetta ja henkilömitoitus on mikä on....................


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei mee kauaa, kun on lappu luukulla. Erään Saarikan työntekijän mukann on omaisilta tullut huonoa palautetta ja henkilömitoitus on mikä on....................

        Mitä ihmettä kirjoittaa ........... ja lehti jatkaa


    • turhaajauhantaa

      Marjaranta kiva paikka.Ei tämä hoitajapula ole vaan Marjarannan ongelma vaan joka paikassa on liian vähän henkilökuntaa.Syy työvoimapula ja säästöt.

      • LehtienPalsoilta

        Kyllä kuule se on Marjarannan ongelma, jos kerran Saarikan vastaava vanhustyönjohtaja niin on Viispiikkisen mukaan todennut. Se seikka, että liian vähäisillä henkilömäärillä pyöritetään vanhusten hoivakoteja muuallakin, ei ole hyväksyttävä selitys Marjarannan ongelmalle. Eikä myöskään selityksesi, säästöt ja työvoimapula, ole sopiva syy hoitaa vanhuksia alimitoitetulla henkilöstömäärällä suhteessa hoitopaikkoihin.


    • Märkääon

      Omaiset pitäkää huoli hoitolaitoksissa olevist omaisistanne.Käykää katsomassa ja tarkastakaa onko kuivitettu ja käyty pesulla, ja vaihdelkaa käyntiaikojanne aamusta iltaan niin näkee todellisuuden.
      Nimim. kokemuksella puhuva.

      • Märkäävielälisää

        Lisäksi pitää kysyä mitä kirjattu asukkaasta, kuka jakaa ja antaa lääkkeet, ruokailut, vatsantoiminta. Jos ei lääkelupa ole kunnossa, ei lääkkeisiin saa koskea ei edes pääsyä lääkehuoneeseen. Lupa on yleensä voimassa viisi vuotta ja se koskee vain kyseistä hoitopaikkaa. Tenttien jälkeen sen myöntää vastaava lääkäri. Tämä koskee lähi-ja sairaanhoitajia.
        Eilen eduskunnan kyselytunnilla Anne Kalmari oi esille Kivijärvellä vapaaehtoisten toiminnan. Ministeri Saarikko kuittasi asia että vapaaehtoiset ja hoiva-avustajat ovat hyvä lisä auttamaan mutta niitä ei saa laskea toimintaan vahvuutena. Heillä ei ole terveydenhuollon varsinaista koulutusta eikä oikeutta lääkkeisiin. Vapaaehtoiset eivät ole hoitosuhteessa eikä heillä ole vastuuta jos jotain sattuu. Lisäksi vaitiolo. Vapaaehtoisten ei kuulu tietää asukkaan hoitotaustaa. Jos omainen jollekin jotain kertoo tai sopii niin silloin asia on eri.
        Kirjoituksissa on näkynyt suuri vaihtuvuus henkilökunnassa. Mikä vika ? eikö yksikönpäällikkö ja tiimivastaava ole vastuussa asiasta. Jos paikasta kuuluu hyvää sinne työntekjät suorastaan pyrkii. Tiimivastaava on virkatehtävässä ja osaltaan hallinnollisessa vastuussa vastaten toiminnasta ja saa siitä palkanlisän yhdessä yksikönpäällikön kanssa. Tietysti Saarikan omavalvonta, työn siirtäminen tai hienosti delegointi toiselle taholle ei poista vastuuta. Nyt lisäksi Päivölän ja Peltolan esimies lähtenyt. No kuka nyt sitten haluaa töihin paikkaan jossa kaikki on pielessä ja voiko se olla syynä työntekijäpulaan. Eilen illalla tuli ohjema Attendosta ja sen toiminnasta. Toivottavasti päättäjät katsoivat.
        Miettikää miksi pitää vanhustyö ostaa yksityiseltä? Rahavirta kulkee kunnasta ulkomaille. Tätä ei kukaan pakota tekemään. Laissa sanotaan että kunnan on järjestettävä sosiaali-ja terveyshuolto. Eikö sen voi järjestää kunnan/kuntien yhteisenä ja silloin vuokratulot, verot, kiinteistöt ovat kunnan ja paikkakunnan eduksi. No jos kunta pitää omat paikat ja yhtiö omat niin millä kriteerillä asukkaat jaetaan?


    • tapahtuukohta

      Siellä on keskusrikospoliisi ja verovirasto paikalla se on selvää että moniltako takavarikoidaan taloja pois ketkä ovat siellä työskennelleet, varan vuoksi autot ja talot pois jotta eivät karkaa jonnekin Espanjaan vaikka, takavarikkoon...

    • valtionpetturitoikein

      jaahah, tuollakin toimitaan Suomen lain ulkopuolella, käytäntönä oikein, lainaus tuosta kirjoituksesta "vapaaehtoiset ja hoiva-avustajat ovat hyvä lisä auttamaan mutta niitä ei saa laskea toimintaan vahvuutena. Heillä ei ole terveydenhuollon varsinaista koulutusta eikä oikeutta lääkkeisiin. Vapaaehtoiset eivät ole hoitosuhteessa eikä heillä ole vastuuta jos jotain sattuu. Lisäksi vaitiolo."

      Laittomat vaito-olotkin sitten... nyt kyllä.....pitää maksella tuollakin paikalla miljardeja takaisin eläkkeistä kun tekevät tuollaisia VALTIOPETOKSIA.

    • flhgijghjk

      Toivottavasti saan hommattua pyssyn ennen kuin joudun johonkin hoivakotiin. Ihan itseä varten.

    • anonyymi_TRU

      Miksi yksikössä Marjarannassa vaihtuu koko ajan yksikönpäällikkö? Koko ajan on hoitajan paikkoja auki. Miks se vakiporukka on suostunut tekemään alimitoituksella töitä? Pärjääkö siellä hoitaja, joka ajattelee asiakkaan parasta?

    • eitupakkita

      Minä joka oon oppinu töitä tekemään hoitasin vaikka kaikki itse.Ei muuta kun töppöstä toisen eteen.

      • töppöstäeteen

        Ai 26 potilasta hoitaisit yötäpäivää..ruuanlaitot, siivoukset, pyykinpesut , hoidokkien pesut ja syöttämiset, vaipanvaihdot .lääkkeet, ulkoiluttamiset, viriketoiminnat ym ym..tule Marjarantaan !


    • Hopoheikki

      No meneppä remmiin mukaan niin pääset näyttämään taitosi ja nopeutesi.

    • anonyymi_TRU

      Kyllä käsittääkseni joukkoon sopeutuva, työtätekevä hoitaja on aina pärjännyt. Talossa tehdään talon tavalla. Varmaan nämä vaihtuvat hoitajat eivät ole sopeutuneet työtapoihin. Aina ei pidä uutena työntekijänä lähteä muuttamaan vallitsevia käytäntöjä. Tosielämän työ on eri asia kuin oppikirjat. Jos työpaikka ei miellytä, on varmasti parempi katsella muualta kuin alkaa talon sisällä kapinoimaan ja viranomaisille valittamaan. Hyvä hoitaja osaa myös sopeutua.

      • töppöstäeteen

        Aivan oikein sopeuta muutoksiin talossa olevatkin hoitajat. Kaikki asiat ei ole kuin ennen ja muutoksia tulee tällekin alalle. Oppikirjat antaa kuitenkin pohjan toiminnalle ja eihän opetuksenkaan tarvitse muuttua jos ei mikään muukan muutu . Se vaikuttaa siihenkin kuka saa tehdä ja mitä, kenellä on lupa tehdä ja mitä. Valviran Julkiterhikki rekisteröi koulutuksen saaneen henkilön. Huomioikaa että hoitotyö ei saa olla nopeustesti, se ei ole laatumittari eikä kukaan saa olla lainaus: " yötäpäivää..ruuanlaitot, siivoukset, pyykinpesut , hoidokkien pesut ja syöttämiset, vaipanvaihdot .lääkkeet, ulkoiluttamiset, viriketoiminnat ym ym..tule Marjarantaan !" töissäkään. Vaatikaa lakisääteiset vapaa-ajat ja lepotauot tai sitten pitää asukasmäärää laskea. Kuka siellä muuten yötäpäivää on? tulee jo työaikalaki vastaan, työ on vaativaa ja raskasta työtä .


    • Oikeuttatehokkaille

      Kyllä se nopeus on plussaa. Ei jää hommat muille. Nopeat ehtii pitää myös tauot normaalisti.

    • experi

      Kyllä vahuksille pitää olla aikaa. Täytyy myös syöttää ja juottaa ei riitä että nopeasti vie ruuat ja juomat ja lähtee itse tauolle. Saattaa vanhus joutua vaikkapa nesteytykseen tk:hon kun on liian nopea hoitaja.
      Kyllä hoidon laatu on tärkeämpi kriteeri kuin nopeus. Onhan se tässä viikonaikana tullut ilmi.

    • Toisettekeeenemmän

      Toiset hoitajat ehtii enemmän kuin toiset. Pesut käy nopeasti, eikä pukemisessa nyhrätä puolta päivää ja sen voi tehdä laadukkaasti sukkelaan. Juomasta ja ruuasta ei voi koskaan tinkiä.Tehokkaat on myös taukonsa ansainneeet. Tekevät enemmän kuin muut. Tää yleisellä tasolla kaikissa hoivakodeissa, en tarkota pelkästään marjarantaa.

      • Järkikäteen

        Sinun kannataisi mennä näyttää mallia heille mitenkä se sujuu oikein nopsaan, vai oletko vain poskesoittaja?


    • Inhimillisyyttäkehiin

      Kovaa puhetta. Kovat arvot. Nopeasti pukemista se vanhus arvostaa. Toivottavasti ei oo työntekijän suusta.

      • kuntosalille

        En ole itse aikoinaan moiseen kuntoutukseen asiatuntijoilta tietoa saanutkaan, taitaa olla uutta kehitystä, mites saattohoitoasukkaat, pitääkö siinäkin toimia millä aikavälillä?


    • tohypjypui

      Painepesurilla pesee nopeasti ja se säästää jopa vettä.

    • tilannekatsaus

      Joku asukas voi haluta vessaan vartin välein ja toiminta kestää vaikkapa 10min. kerralla, siinä sitten yhden hoitajan päivä meneekin. Pukemisessa todellakin voi mennä paljon aikaa kun nivelet on jäykkiä. Sitten pitäisi olla vielä se kuntouttava näkökulma jossa asukas yrittää itse selviytyä ja olet vaan apuna.

    • armeijavoisihoitaa

      Omaisuuden poistot ja matkustuskiellot koko suvuille jotka ovat noiden kanssa tekemisissä, astuu voimaan VÄLITTÖMÄSTI.

    • ymmärrystä

      Minusta on väärin se että kun omainen viedään laitokseen ettei häntä käydä katsomassa.Jos minun vanhempani olisivat laitoksessa kävisin päivittäin katsomassa.ulkoiluttamassa ja seurustelemassa,siistimässä,lukemassa ym.Mutta valitettavasti vanhempani ovat jo taivaassa ja saivat viimeiseen asti asua kotona.Kiitos lasten.

      • Brynebyläinen

        Onkohan edellä olevalla kaikki ihan kotona??


    • Vierailia

      Onko se nopeus hyvää hoitoa?.Mennään kuin joku tuli oisi takapuolessa.Tympäsee edes ajatella jotain vauhti hullua hoitajaa,pitää antaa sitä aikaansa eikä mennä kuin joku no en sano enempää,kehoitan vain omaisia käymään katsomassa omia vanhempiaan he tykkäävät siitä.

    • lastenlapsi

      Marjaranta on aivan ihana paikka.Kiitos kivojen hoitajien.

      • omainenminäkin

        No mutta , eihän se kivuus riitä . Hoito ei aina ole helppoa sekavan ja monia sairauksia omaavan ihmisen kanssa ja siitäkin pitää keskustella omaisten kanssa eikä se aina tunnut kivalta, ei puolin eikä toisin. Pitää tietää miten puutua jos omaisesi yhtäkkiä muuttuu jollain tapaa, kuinka siinä hoitaja menettelee. Pitää hoitaa sitä asukasta eikä peilata.


    • piippoo

      Sorry ajattelin van sanoa että olen tosi tyytyväinen omaiseni hoitoon!Anteeksi.Niin monta mieltä kuin ihmistä.Älkää marisko joka asiasta.Jos hoito ei mielytä aina voi hoitaa itse kotona-järjestely asia.

    • muuttolintu

      Se riippuu vähän hoidon taso vanhuksen omastakin järkevyydestä, sillai että pystyy sanomaan hoitajille ja omaisille ,mitä mieltä on hoidosta ja tasosta. Kaikki läheskään eivät siihen pysty ja heillä homma toimii huonommin, Nähty ja koettu. huonompiosaiset tahtoo jäädä heikoimmalle, varsinkin vielä,jos ei ole omaisiakaan käymään. Sitten taas toisista ei ole hoitajiksi, mennään vaan lähihoitajakurssille, kun ei muuta ole.. Se on huono yhtälö, jos sielu ei ole asiassa mukana. Tämä varmaan tulee muuttumaan onneksi.Eikä kaikista ole Johtajaksikaan. Voiton päätavoite vanhustenhoidossa on kaikkein ALA-ARVOISIN ajettelumalli. Jospa huomataan kun ollaan itse vastaavassa tilanteessa, kaikille koittaa sekin aika. Hyvää kevättä .

    • Anonyymi

      Huomasin, että Marjaranta hakee lähihoitajan sijaista taas kerran. Viimeksi oli vuoden ilmoitus te- sivuilla. No....olin siellä viime kesänä ja se oli yhtä riitelyä koko kesä. En suosittele kyllä kenellekkään sitä paikkaa!!!!

      • Anonyymi

        No kertokaa nyt muutkin, MIKÄ SIELLÄ NYT NIIN MÄTTÄÄ.....


      • Anonyymi

        Eikös siellä ole hyvä hoito asiakkaille, on ruoka valmiina pöydässä ja puhtaus ja lämmintä. Ei siinä ainakaan asiakkailla voi olla moitteen sijaa.

        Haittaako tuo, jos hoitajat riitelevät, sehän on ihan vaan virkistytä päivälle, kun on "riidanpoikasta" työpävinä. Palkka tulee sovittuna aikana ja sehän on se tärkein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kertokaa nyt muutkin, MIKÄ SIELLÄ NYT NIIN MÄTTÄÄ.....

        Yhden harjoitteluni tein siellä ja oli niin kauhea kokemus, että vieläkin nään painajaisia. Itsekin nuorehko vielä, mutta, jos semmoinen juuri valmistunut menee sinne, niin saattaapi järkyttyä. Ja no hoidosta en puhu mitään.


      • Anonyymi

        Hirveää. Tulin lähes hulluks siellä. Unissa näkyy painajaisia vielläkin.


    • Anonyymi

      Torstaina viimeksi kävin Kuntoutusosastolla ,satuin menemään heidän jumppa-aikaan , porukka jummpas ja kilpaili ,hauskaa näkyi olevan, sit oli musiikkit5uokioo,sai toivoa kappaleita ja esittivät ja oli liikkuvuuskuntoutusta monenlaista,enkä ilmoittanut ,kun menin. Äitini ei ole valittanut, päivastoin kehunut ,et hyvät hoitajat,hyvä ruoka ja lääkäri käy , ja yhtaikaa ruualla ja saa keskustella muijen kanssa, oli paljon levollisempi ,kuin kotona ja puheliaampi. Tämä kokemus vasta n 3 viikon aikana. 86 v. Kyselen hoitsuilta tarkkaan asioista ja selittävät ym. Tähän asti kaik ok ,jatkosta en tiiä. Vanhustyönjohtajakin Saarikasta tullut tutuksi jo. Katsotaan ja kuunnellaan.

      • Anonyymi

        Ei kai Saarikassa ole vanhustyönjohtajaa? Anu Kinnunen on palvelupäällikkö tuolla vanhustyön alueella Palolan alaisuudessa, muut on palveluvastaavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai Saarikassa ole vanhustyönjohtajaa? Anu Kinnunen on palvelupäällikkö tuolla vanhustyön alueella Palolan alaisuudessa, muut on palveluvastaavia.

        Oisko Heli Vertanen, jolle voi ilmoittaa laiminlyönneistä. Ainakin varmaan osaa neuvoa, jos ei muuta.


    • Anonyymi

      Eiköhän se löydy joka KUNNASTA se joka tarkistaa tilatun palvelun se kuinka se on laadukasta , terveystarkistaja? Sekä antaa nootin jos siitä poiketaan. Silleen se asia seleviää lopullisesti ,ruusut vai risut

    • Anonyymi

      Ei se aivan noin mene, kyllä maksavalla asiakkaalla ja hänen lähiomaisillaan on oikeus seurata hoidon tasoa, ja tarvittaessa puuttua siihen.

      • Anonyymi

        Niin on. Omaiset tulee ottaa hoitoon ja sen järjestelyyn mukaan.


    • Anonyymi

      Näin juuri teen. Seuraan koko ajan tilannetta ja jos tarve,niin teen kuten n.1kk sitten, et eräs omainen soitti Saarikan eräälle johtajalle pieleen menneestä asiasta ja toiminnasta ja KAS, asia hoitui välittömästi oikein ,niinkuin kuuluikin, asiakkaan parhaaksi. Nimittäin uskokaa ,tai älkää .- Johtajallakin on johtaja.

      • Anonyymi

        Päättäjät kehiin!!


    • Anonyymi

      Joo päättäjien olis tulla kuulolla asioista .

      • Anonyymi

        Olen yksi monista joka jäi pois vuodenvaihteen aikoihin Marjarannasta. Katselin et taas on siellä yksikönpäällikkö vaihtununna. Joku tiesi kertoa että nää tää uus kiertelee joka esperin paikan, mistä vaa saa päällikön viran...vaikka se olisi Kiinassa :-D liekö nää käynyt etes johtajakoulutusta. Ja älkää hyvät immeeset menkö tuonne paikkaan, jos haluanatte mielenterveyden säilyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen yksi monista joka jäi pois vuodenvaihteen aikoihin Marjarannasta. Katselin et taas on siellä yksikönpäällikkö vaihtununna. Joku tiesi kertoa että nää tää uus kiertelee joka esperin paikan, mistä vaa saa päällikön viran...vaikka se olisi Kiinassa :-D liekö nää käynyt etes johtajakoulutusta. Ja älkää hyvät immeeset menkö tuonne paikkaan, jos haluanatte mielenterveyden säilyttää.

        kiinasta XD


    • Anonyymi

      On tullut lähiaikoina huomattua, et Yleensäkään Saarikan asiat ei mee niin, kuin antavat ymmärtää ? Tuntuu et missä ne viisaat päättäjät on ?Vai onko? niitä olemaskaan . Pikkasen samas venees on lääkäreitä myöten ! Ikävä asia huomata !

      • Anonyymi

        No ei niitä kìnnosta, päättäjiä siis, kun ne puhuu ainakin Mr:ssä mustankin valkoiseksi. Kävin yhden omaisen luona, jonka tuttu on marjarannassa. Tämä tuttu oli kuullut (lähkunnasta) tutultansa erään vakavan asian marjarannan entisestä johtajasta ja mikäli asiassa on perää niin on hyvin vakava. Osaisiko joku neuvoa, mihin otan yhteyttä. Nämä asiat ovat ilmeiset tapahtuneet useita vuosia ja en tiedä muuta.


    • Anonyymi

      Hei olen työskennellyt Kruukinrinteellä ja Päivölä-peltolassa. Suosittelen kovasti molempia paikkoja. Työ-ilmapiiri on hyvä ja erityisesti yksikönpäällikkö huomioi työvuorot ja auttaa muutenkin ihan kaikessa, en ole tavannut vielä ymmärtäväisempää yksikönpäällikköä., kuin näissä yksiköissä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe