KAIKKI NUORET SARJAKUVAPIIRTÄJÄN ALUT!

aqressiivinen

Onkos täällä paljon sarjakuvapiirtäjiä, vai ovatko kaikki vain lukijoita? Itse olen vasta kakstoista, syksyllä 13, mutta toivon HARTAASTI että minusta tulee sarjakuvapiirtäjä. Piirtäminen on niin IHANAA. Onko muilla elämänura sarjakuvapiirtäjänä, tai ainakin toiveena?

Minulla on jo hahmo. Se on semmoinen Jannu niminen lohikäärme. Violetin värinen, pulska keltaiset pienet siivet ja keltaisia pilkkuja selässä. Sillä on kaverit, Zip ja Zop, avaruudesta. Niitä en jaksa kuvailla muuta kun parilla sanalla (ne on siis täsmälleen saman näköiset): Vihreä, luiseva, pitkä. Sitten siellä Lökölässä, jossa ne kaikki asuvat, on Karvakamuja, pieniä pörröisiä erivärisiä suuttomia ja nenättömiä olioíta, jotka eivät puhu. Ja tietenkin pahis: Pieni noita, Venla ja hänen apurinsa musta örkki nimeltä Jökö.

Onko teilläkin omat hahmot? Kertokaa minullekkin, olen innokas kuulemaan!

Kannattaa käydä sarjakuvakurssilla, etsiä lehdistä. Itse olen sellaista käymässä, kerran viikossa kymmenen päivän ajan. Siellä oppii kaikenlaista! Kaikki piirtämään, ja välillä niitä lukemaan...

9

586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aqressiivinen

      ÄLKÄÄ PELLEILKÖ!

    • klowni

      Ite opiskelen sarjakuvaa.... Joskus ollu haaveena sarjisura. Nykyään vaan lueskelen laajasti kaikkee sarjakuvaa ja pirtelen omaks huvikseni. Ollu omia hahmoja,mutta ne on saanu paljon vaikutteita eri sarjakuvista,joten ne ei oikeen toimi.

    • aimee

      Mulla on monta pilasarjista meidän koulun opettajista. Olen kyllä joutunut vaikeuksiin niiden takia. :P No, jos jotain pitäisi kertoa niin... Luulen, että minun pitää nyt olla hiljaa...

    • miekö?

      olen 12-vuotias ja piirrän mangan tapaista sarjakuvaa. siinä on päähenkilönä tyttö nimeltään aimee joka on noin 15 vuotias. hän auttaa äitiään eläinlääkärinä ja saattaa joskus olla vähän liian innostunut. tarina alkaa kun eräs pariskunta tuo kissansa joka jäi auton alle. kissalla olisi mahdollisuudet selvitä, mutta kun aimeen äiti on juuri asioilla,aimee päättää itse hoitaa kissan. aimeen hoidossa kissa kuitenkin kuolee ja aimee järkyttyy asiasta ihan hirveästi ja päättää olla enää koskematta kissoihin ettei vahingoittaisi niitä. tästä se tarina sitten alkaa... aika huono mutta helppo tehdä ja tykkään tehdä sitä =D

    • aimee.evans

      Onko kukaan laittanut sarjakuviaan nettiin? Niitä olisi tosi kiva nähdä.

    • Kaii

      Sarjakuva kursseilla ei kannata todellakaan käydä! Niissä ei opi mitään mitä et oppisi kotona yksin harjoittelemalla paremmin. Se juuri tappaa luovuuden kun kaikesta tehdään siellä niin älyttömän monimutkaista ja vaikean kuuloista.

      • laama-92

        Että millainen opetaaja on. Meidän kurssilla ei ainakaan opeteta mitään hömpötys pörpötys juttuja, vaan saa piirtää melkein mitä haluaa.


    • suskupusku

      Minä olen 10 ja piirrän omasta päästä keksimääni sarjista. Se nimi on "Angulin sankarit". Se kertoo kolmesta olennosta, jotka asuvat maassa nimeltä Angul. Eliskä, rauhaisassa Angulin maassa on pian perinteiset iltajuhlat. Mutta mutta, heppu nimeltä Arcadote epäilee, että juhlien kohokohta ja Angulin suojelia/epäjumala/mikälienytonkaan Pyhäpatsas varastetaan. No sitten siellä iltajuhlissa se sitten varastetaan ja varas on tietenkin sarjakuvan pääpahis, Reneacix. Niinpä urheat rohkeat sankarimme Arcadote ja hänen kaverinsa Cumpune ja Fubii, painuvat perään. Niin he joutuvat hurjiin seikkailuihin pitkin Angulin epämaita.

      Olen tehnyt sarjakuvaa nyt 20 sivua. Olen niin laiska, että en viitsi värittää sitä. Lyijykynä ja tussi riittävät ^^. Se ei tule koskaan kait nettiin :P. En omista kotareita :P.

    • pianna87

      Minä piirrän ystäväni kanssa sarjakuvaa vuorotellen, sillä tyylimme eivät juuri poikkea toisistaan. Suunnitelmissa olisi laittaa nettiin, ja kun sen saamme aikaan, laitan tänne forumille osoitteen.
      Idea tulisi sitten olemaan eräänlaista fantasiaa. Päähenkilöt ovat örkki Jurd Brugh ja Teinix-haltia Aerienne de la 'Hache-viande. Koittakaapa kääntää nuo nimet... Ja kyllä opiskelen ruotsia ja Ranskaa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe