Oulun valtuusto nosti vimeinkin turvallisuusasiat keskusteluun

Suomen_uutiset

Oulun valtuusto nosti vimeinkin turvallisuusasiat keskusteluun – ”Saisitte hävetä!”, ”kotouttaminen ei saa vaarantaa lasten turvallisuutta”, ”tyttöjä revitty vessoihin”

”Saisitte hävetä!”
Perussuomalaisten ryhmäpuheenvuoron pitänyt Sebastian Tynkkynen moitti sitä, että kaikenlainen asioiden esille ottaminen on tulkittu ”rasismiksi”.

Tynkkynen korosti, että perussuomalaiset vaativat kotouttamiseen niitä samoja muutoksia, joita ovat aiemminkin vaatineet: kotouttamistoimenpiteet eivät saa vaarantaa lasten turvallisuutta päiväkodeissa ja kouluissa.

Erikseen Tynkkynen vaati turvapaikanhakijamiehille porttikieltoa nuorisotaloille.

Perussuomalaiset vaativat myös Oulun kaupungin hallitusohjelmatavoitteisiin toivetta humanitaarisen maahanmuuton lopettamisesta, sillä isot kaupungit joutuvat kantamaan isoimmat seuraukset sen lieveilmiöistä.

Omasta puolestaan Tynkkynen päätti puheenvuoronsa valtuustolle osoitettuun moitteeseen: ”Saisitte hävetä!”

Perussuomalaisten valtuutettu Juha Vuorio kiinnitti huomiota siihen, että poliisin johto on nyt aktivoitunut tiedottamaan näistä aisoista, joista tähän saakka ei ole puhuttu.

– Me perussuomalaiset olemme puhuneet näistä asioista koko tämän vuosituhannen ajan. On tervetullut asia, että muutkin tulevat joukkoon, Vuorio pamautti.

86

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SaatteÄäneni

      Manio kirjoitus ja hyvä PS!

      • HyvähyväHyvä

        Tynkkysen Sivuilta löytyy video


      • sivusta

        Oikeudelliseen vastuuseen mamuttjat ja kouluvirasto ,ovat saataneet yhteen lapset ja raiskaajat kouluissa ja päiväkodeissa ja valehdellet lapsille että mahan mutajat ovat luotettavia ja ihania ihmisiä luotakaa lapset näihin ihmisiin ja tulleet raiskatuksi ,omaiset nyt oikeutta teilekki ja syyte näitä mamuttajia vastaan ,me kaikki osalistumme kustannuksiin ja meitä on tuhansia .


      • Ikävä_kyllä
        sivusta kirjoitti:

        Oikeudelliseen vastuuseen mamuttjat ja kouluvirasto ,ovat saataneet yhteen lapset ja raiskaajat kouluissa ja päiväkodeissa ja valehdellet lapsille että mahan mutajat ovat luotettavia ja ihania ihmisiä luotakaa lapset näihin ihmisiin ja tulleet raiskatuksi ,omaiset nyt oikeutta teilekki ja syyte näitä mamuttajia vastaan ,me kaikki osalistumme kustannuksiin ja meitä on tuhansia .

        Kokoomus sanelee miten pitää toimia. Heitä ei saada vastuuseen.


      • sanonsennyt

        Otetaan esimerkki, mikä on totta myös tuhansien äitien kohdalla Suomessa:
        Jos poliittinen puolue aiheuttaa myös sinulle, sen, että joku polttaa autosi ja raiskaa jonkun perheestäsi?
        Niin palkitsetko heidät seuraavissa vaaleissa äänelläsi?

        Äänestän demokratian periaatteella ja vaihdan puoluetta tarvittaessa: äänestän parhaan agendan esittäjän valtaan, mutta huonosti yhteisiä asioita hoitaneet katsomoon.
        Jos emme tee näin, olemme tuhon tiellä.

        https://www.youtube.com/watch?v=S9qJJAyJ5oU


    • 8765k

      oikeestaan punavihreille riittäisi sanoa: "saisitte hävetä"

      • StalinGoesGreen

        Pappakin olisi mennyt Kanadaan jos sillä ei olis ollu silmä puhki.
        Kolmena kesänä minäkin oli Ruotsissa kesätöissä.
        Berliinissä Berliinin lähellä on keskitysleiri.

        Näillä mennään :)


      • Uljanov.budjet.krasnaja

        Minäkin oli ruåtsissa ihan ansiotyössä 10 kk ja saan siitä hyvästä 23 euroa eläkettä, mistä ruåtsi ei verota mutta suomaa verottaa. Ja kävin minä kerran matkoillani yhden päivän Dachaun keskitysleirilläkin. Kovin oli valejuutalaisten lavastusta täynnä!
        Vaan miten nämä palstan aiheisiin kuuluu?


    • tutkinta.parituksesta

      Onko oikeasti totta että turvapaikanhakijoiden päiväkotivierailut ovat vieläkin jatkuneet? Että ne on nyt vasta viimeisimmän kohun myötä lopetettu?

      Katsoin tuon Oulun kaupunginvaltuuston kokouksen ja meinasin pudota tuoliltani. Mitä ihmeen kehareita siellä oikein toimii? Jo naamasta näkyy ettei valtuustosalissa paljon kenelläkään ole siellä yläpäässä ketään kotona. Miten Oulu voi olla vielä olemassa?

      Oulun kaupunki ja ne henkilöt jotka ovat ideoineet tällaisia "kotouttamistoimenpiteitä" että turvapaikanhakijat käyvät päiväkodeissa, pitäisi todellakin syyttää lasten parituksesta. Ne kaupungit jotka näin ovat toimineet toimivat täsmälleen samoin kuin mikä tahansa pedofiilirinki. Sillä ei ole merkitystä että kaikki turvpaikanhakijat eivät ole välttämättä seksuaalirikollisia, vaan kyse on siitä miten sellaiset kaupungit kuin esim. Oulu on tässä toiminut. Ja varsinkin ne henkilöt jotka tällaisia vierailuja ovat alunperin ideoineet.

      Koko ajatus tällaisesta "kotouttamisesta" on suht. uusi. Ei koskaan aikaisemmin kotouttamista ole tehty tällä tavalla muiden maahanmuuttajaryhmien kanssa. Ei vietnamin venepalklaisia pistetty päiväkoteihin kotoutumaan. Miten tällainen toiminta kotouttaa ja ketä? Kuka tämän päiväkotivierailuajatuksen taustalla ylipäänsä oli? Kuinka kipeä mieli pitää olla ihmisellä joka keksi näin sairaan ajatuksen? On vaikea kuvitella että tällainen ajatus voisi syntyä kenekään muun sairaassa mielessä kuin henkilön joka on itse jonkin sortin pedari. Siis tarkoituksellista lasten tyrkyttämistä ja tarjoilemista aikuisille miehille joiden tiedetään oikein hyvin tulevan kulttuureista joissa lapsiin ja naisiin kohdistuva seksuaalinen väkivalta on normi. Ei kukaan voi oikeasti olla noin tyhmä. Tämä pitää tulkita aivan tietoiseksi ja tarkoitukselliseksi lasten turvallisuuden riskeeraamiseksi.

      Olisiko syytä tehdä peräti viranomaistutkinta siitä voisiko tällaisia henkilöitä, jotka ovat aktiivisesti ideoineet ja toteuttaneet näitä päiväkotivierailuita, syyttää esim. lasten paritustoiminnasta? Tällaiset henkilöthän tekevät aivan samaa kuin mikä tahansa muukin pedofiiliringin toimija joka edesauttaa lasten hyväksikäyttöä toiminnallaan vaikka ei välttämättä suoraan itse lapsia käytäkään hyväksi?

      • oppiikaikki

        No voiko lakiasiaksi laittaa jos lastensuojelu laiminlyöty tms?


      • KotouttamisOpistoOulussa

        Eli Vuolle opisto on aktiivisesti informoinut juuri tällaisesta "kotouttamiskoulutuksesta" Oulussa omilla verkkosivuillaan.

        Olisiko joku koulun koordinaattoreista tuollaisen ajatuksen takana?
        Ehkä hän on saanut extra-bonukset noin loistavasta ideasta - ja edustaa suvakkien aatelistoa!

        Hyvin mahdollista - onhan Vuolle opisto virallisten tietojen mukaan kouluttamassa/kotouttamassa 200 mamua. Mikä loistava bisnes tuolle opistolle - rahaa kilisee jatkuvasti opiston tilille. Ja mamuja vilisee opiston käytävillä solkenaan. Tulokset tosin ovat kyseenlaiset - pari "koulutettua" kuuluu tuohon 8-mamun pedofiilirinkiin.


    • HyvähyväHyvä

      Hyvä on tosiaan tuo video. Kannattaa katsoaa

      • JaakkoMa

      • en_ymmarra

        Huh huh mitä toimintaa


      • AsiallinenPuheKiitos

      • TunnetaanJoEtelässäkin

        Oliks toi Oulun kaupunginjohtaja-muija, jonka pää pyöri niin vimmatusti Tynkkysen puheen aikana siellä takarivissä? Meinaako käyttää Tynkkysen sanoja seuraavassa haastattelussa, mistä ei onnistu pakenemaan?


    • anonyymi_YAC

      Junes sai suvakit vapisemaan :)

      • suvakit-paipaiii

        Suvakkisakki nyt pakkaamaan laukkujaan, pian koittaa totuuksien aika ja tosiasiat nostetaa pöydille sellaisina -kuin ne nähdään totena , eikä villasiin juttuihin enään kiinitetä sitten mitään huomiota-


    • NytÄänetPSlle
      • MenolippuLillekin

        Miksi Li ei itse muuta Arabimaihin, jos tykkää niin kovin siitä tyylistä ja naisten alistamisesta?


    • ViisasDalaiLamaKotiin
    • Sdpoksettaa

      SDP mummo Sari Halonen totesi, että on oksettavaa tehdä politiikkaa raiskatuilla lapsilla.

      Itse on alkuviikosta saakka tehnyt politiikkaa vanhuksilla. Oksettavaa ja raadollista, että suojatyöpaikassa oleva pullukka tekee politiikkaa vanhuksilla.

      • Ne_Teot

        Perussuomalaiset on varoittaneet näistä ongelmista, joten asia on eri. SDP on tehnyt bisnestä SPR:n kanssa näillä pakolaisilla. Nyt itsenäisessä Suomessa lapsien pitää pelätä.


    • sairas.on.maa

      Demarit ovat tehneet hyvää tiliä mamuilla vokkibusineksissä. Jos jotain oksettaa lapsien raiskauksilla tehty politiikka, niin minua oksettaa demaripolitiikko, joka tekee RAHAA näillä maahan roudatuilla raiskaajilla. Huomatkaa, että samat demarit ovat olleet julkisuudessa hyvin kärkkäästi haukkumassa suomalaisia rasisteiksi aina kun heidän rahanlähteensä on keppostellut.

      • Oppoava_laiva

        Alkaa rahastus näkyä demarien kannatuksessa


    • Nizzassakäynyt

      Belgiassa muslimit haluavat maasta islamistisen ja sharialain voimaan.
      Ettekö taukit tajua mihin tämä invaasio johtaa!
      Päättäjien pitää nyt miettiä onko tulevaisuus monikulttuuria sen jälkeen, kun olemme samassa tilanteessa Belgian kanssa!

      • Palle-Hermanni

        Höpö höpö. Ihan samaa tasoa tuo toteamus kuin että kotimaiset lestat haluaa suomesta lestadiolaisen.


      • Palle-fani
        Palle-Hermanni kirjoitti:

        Höpö höpö. Ihan samaa tasoa tuo toteamus kuin että kotimaiset lestat haluaa suomesta lestadiolaisen.

        Palle, sä olet taas niin oikeassa. Niin ne haluaa ja niin ne tekeekin jos islat ei pistä hanttiin. Ja niinhän ne tekee mut puuron voimalla ei meinaa pärjää.


    • kusettajien.markkinat

      Mark Twain: On helpompi huijata ihmisiä kuin saada heidät vakuuttuneiksi siitä, että heitä on huijattu.
      Turha puhua siis suvakeille järkeä.

    • HyvähyväHyvä

      Tekisipä joku vaaligallupin Oulun seudun puolueiden kannatuksesta. Perussuomalaiset hirveässä nousussa jo valtakunnallisesti.

      • Vaalivilppiäon

        Mutta kuka laskee ne äänet? Ruotsissa hävisi ruotsidemokraattien äänestyslipukkeita ym. ym. Suomessakin takavuosina ps naisehdokkaan saamat äänet annettiin 2 eri pulueen ehdokkaalle. Kun tiedusteli asiaa, hyvä ettei putkaan joutunut. Eli vaalitarkkailijoita pitäisi käyttää meilläkin.


      • Muistan

        Näin kävi. Ainakin kahdesti.


    • rasisminpelko

      Estää nimeämästä uhkatekijät
      Kempeleessäkin

      • suurimmat_syylliset

        Rasismi ja vihapuhe


    • Juuri.näin

      Me perussuomalaiset olemme puhuneet näistä asioista koko tämän vuosituhannen ajan. On tervetullut asia, että muutkin tulevat joukkoon, Vuorio pamautti.

    • TuomioVaaleissa

      EI pidä sotkea rasimia tähän - sillä rasismi on yleiskäsite

      ja nämä puupäät vain yksittäis tapauksia !

    • totuudetesiin

      Koko viranomaisten järjestelmä perustuu piilotteluun ja uhrien syyllistämiseen myös parhaimpansa mukaan ja olen melkoisen varma tästä

      Vanhustenhuollon ongelmilla peiteltiin tätä iljettävyyttä ja pieleeen meni, että ihmiset unohtaisivat

      Eivät uhrit unohda eivätkä järjen ja tolkun omaavat ihmiset tätä jatkuvaa median kusettamista ja tarvetta luoda kiiltokuvaa tästä maasta

      Päättäjät tietävät ja mietin vain miksi raha saa näiden päät sekaisin hyläten ja myyden, vaikka oman kansansa

      Myöntäkää kyvyttömyytenne viranomaiset

    • OppikaaOpettamaan

      Kenen idea - oli että Oulussa - ei ole kykeneviä

      ihmisiä - kotouttamaan ?

      Jos Valtion YLIN valta pyytää kylään -

      niin luulisi että silloin on henkilökuntaa -

      joka osaa asiansa !

    • suomikuntoon

      Yksittäistapaus, pelolle ei saa antaa valtaa, tällä tienataan. Kokkepupoliitikkojen viimeisiä sanoja kunnes valta vaihtuu. Jotkut poliitikot haluaa lisää poliiseita kyttäämään nettiä, silläkö saadaan nuo raiskaavat eläimet kuriin, ei tietenkään ja verotulojen tuhlausta kaikki sen pahan kitkeminen joka on aiheutettu vain oman edun tavoittelun nimissä, kuten roistopäättäjät ovat riistämällä kaikille rehellisille suomalaisille tarkoitettuja varoja tehneet

    • kansantoimittava

      Miksi oulu ei toimi ja suojele suomalaisia, vaan ottaa sekaan täyttä kaistapäitä-

      • 777777777

        Brysselistä tulee määräykset, paljonko suomen pitää ottaa insinöörejä maahamme. Eihän suomen poliitikoilla ole enää mistään tekemisistään vastuuta. Nukkehallitus. Lisää tulee joka kuukausi raketti-insinöörejä. Ja se Oulun serffikin pitäisi erota virastaan. Samanlainen piällikkö kuin oli paateroki virassaan. Sitten yritetään puolustaa ei tekemisiään kun on jääty eläkkeelle. Aisankannattajia


      • toivoa_on
        777777777 kirjoitti:

        Brysselistä tulee määräykset, paljonko suomen pitää ottaa insinöörejä maahamme. Eihän suomen poliitikoilla ole enää mistään tekemisistään vastuuta. Nukkehallitus. Lisää tulee joka kuukausi raketti-insinöörejä. Ja se Oulun serffikin pitäisi erota virastaan. Samanlainen piällikkö kuin oli paateroki virassaan. Sitten yritetään puolustaa ei tekemisiään kun on jääty eläkkeelle. Aisankannattajia

        Ainoa toivo on että Jussi-Halla-ahosta tulee pääministeri.


      • Hannu87

        Perussuomalaiset nousivat ohi vihreiden vedonlyönti kertoimissa


      • JaakkoMa
        toivoa_on kirjoitti:

        Ainoa toivo on että Jussi-Halla-ahosta tulee pääministeri.

        Gallupit eivät lupaa mutta äänestetään perussuomalaiset suurimmaksi


      • Yle-ostettavissa

    • voivoivoi

      Voi kauheata !!!!!!!!!!!! Herätkää todellisuuteen te päättäjät. Eihän täällä uskalla kohta normaalisti elää. Miksi raiskauksia ei ennaltaehkäistä. Joukoittain omaan maahansa takaisin. He eivät ole oikeita avun tarvitsijoita. Ja oikeat avun tarvitsijat joutuvat kärsimään näiden tekosten vuoksi.

      • Mitalientoivossa

        Ihan helppoa. Nyt on monta kuukautta joka ikinen media kirjoittanut Oulun raiskauksista. Silti vielä viikonloppuna kaksi tyttöä, toinen liki täysikäinen, menee miesten asuntoon.
        Pitäisikö valtuuston järjestää joku sossutädit joka tyttöä 24/7 perässä kulkemaan, jos hinku on kova.


    • 12389

      Kyllä entisajan ihmiset pyörisivät haudoissaan, mitä kaikkea Suomessakin nyt tapahtuu. Koti Uskonto ja Isänmaa.

    • googlella

      Tynkkynen: Oulun lapsiraiskausaalto pahenee, eikä siihen suostuta puuttumaan

      Hyvä video löytyy hänen profiilistaan

      • Tyrkyttekeevaalityötä

        Tynkkynen tekee vaalityötä. Simula mokasi kun meni rasistista syrjintää paapattamaan Pudasjärvelle. Siellä on esim. 27 lasta. 22 perhettä , mamuja yhteensä noin. 100


      • Hyvä_PS
        Tyrkyttekeevaalityötä kirjoitti:

        Tynkkynen tekee vaalityötä. Simula mokasi kun meni rasistista syrjintää paapattamaan Pudasjärvelle. Siellä on esim. 27 lasta. 22 perhettä , mamuja yhteensä noin. 100

        Tynkkynen on pitkään tehnyt hyvää työtä ja ansaitsee pääsyn eduskuntaan


    • SuvakitTuomitaan

      Taitaa siellä teidän Oulun kaupunginvaltuustossa riittää sitä hörhöporukkaa, jotka häpeävät tulevaisuudessa, halusivat he sitä itse tai ei.

      Kansallismielisyys tulee olemaan myös Suomen tulevaisuus ja silloin etsitään syylliset läpimätiin yhteiskuntatapahtumiin.

      Sanoin tästä kehityksestä jo vuonna 2016 ns. suvaitsevaistolle eri keskustelupalstoilla, ihan vain varoituksen sanana. Eihän typerys ymmärrä typeryyttään, joten lusikoikoot suvaitsevaisto sitten keittämäänsä soppaa. Sääliä, saati anteeksiantoa ei tipu.

      • Toivotaan

        Toivottavasti kansallismielisyyden kasvu näkyy seuraavissa vaaleissa


      • Taured

        Kansallismielisyyttä ei tarvita perussuomalaisten äänestämiseen. Inhimillisyys riittää. Täysjärkisyys riittää. Jopa liberaaleilla ja progressiivisilla on täydet perusteet äänestää perussuomalaisia. Itse asiassa persujen tukena on ihan kaikenlaisia ihmisiä ja aatteita, paitsi jotain muslimikolonialismin tai islamismin kannattajia. Jopa seksuaalivähemmistöjen puolustajien on loogisinta ja järkevintä äänestää ainoaa puoluetta, joka estäisi homoja murhanhimoisesti vihaavien ääriaatteiden räjähdysmäisen levittäytymisen Suomeen. Tietenkin osa esim. homoista on harhaanjohdettu äänestämään ties mitä vihreitä, mutta kyllä osa tajuaa tilanteen ja etunsa, ja äänestää perussuomalaisia. Nyt on kyseessä liberaalidemokraattisen yhteiskunnan, vapauden ja demokratian tulevaisuus, ja vaikka persut itse ovat maltillisesti perinteiden kannalla, niin se on silti ainoa puolue, jota liberaalien kannattaa äänestää omaksi ja aatteensa eduksi.


    • VaimokoTienaaTällä

      Petteri Orpo kertoi 18.8.2015, että Suomi ei voi laittaa rajojaan kiinni. Ylen haastattelussa 17.9.2016 Orpo täsmensi, että Suomi voisi laittaa rajan kiinni, mutta YK:n pakolaissopimuksen ja EU:n sääntöjen mukaan turvapaikanhakijat olisi silti otettava vastaan. Pääministeri Juha Sipilä oli kuitenkin todennut jo 12.3.2016 Ylen uutisissa, että kaikki Suomeen tulleet turvapaikanhakijat olisi voitu palauttaa Dublin-sopimuksen nojalla.

      Sipilän kanssa samalle kannalle tuli 26.7.2017 Euroopan yhteisöjen tuomioistuin. Siitä huolimatta, että monet maat päättivät olla noudattamatta Dublin-sopimuksen pykälää turvapaikkahakemuksen käsittelystä ensimmäisessä tulomaassa, Dublin-sopimus oli tuomioistuimen mielestä vielä voimassa. Tuomioistuimen päätöksen mukaan Itävalta toimi laillisesti karkottaessaan Itävallasta jo turvapaikkaa hakeneitakin takaisin Italiaan.

      • TakaisinRuotsiinSitten

        Siis palautus Ruotsiin olisi vielä mahdollinenko?


      • Kempele_mielessäin
        TakaisinRuotsiinSitten kirjoitti:

        Siis palautus Ruotsiin olisi vielä mahdollinenko?

        Aivan yhtä mahdollista kuin Sipilän palauttaminen Kempeleelle.


    • Aivan_

      Gallupit nousee perussuomalaisilla

    • Ihmettelijä--

      Kuka äänestää oulussa enää keskustaa?

    • ParaskohtaBartSimbson

      Hukassa on koko Kaupunginvaltuusto.Puheenjohtaja Hänninen kokoomus,entinen Toimiupseeri,liekkö nyt jo opiskelun myötä kovinkin hurskasmies jos ei melkein Pappismies?Alkamut mennä usko luottamukseen ja usko uskoon....

    • MIKSIMIKSIMIKSI

      Kaikki muut puolueet tuntuvat käyvän suorastaan taistelua omaa kansaansa vastaan paitsi Perussuomalaiset.

      Vihervasemmiston kaikkein törkein lupaus tähän mennessä on, että haluaisivat verottaa lihansyöntiä ja maidon juontia jatkossa enemmän. Ruuan haittaverot rajoittukoon makeisiin ja limonadeihin. Liha ja maito kun on ihan terveellistä ruokaa joka ei haittaveroja kaipaa. Ja mitä tulee siihen että vihreyttä ja energiankulutusta käytetään argumenttina niin täytyy vaan todeta että jollain se ruoka vaan on tuotettava. Ruoka on sen verran tärkeää ettei sitä voi pelkän "hiilijalanjäljen" perusteella alkaa rajoittaa. Tästä kaikesta "vihreydestä" alkaa kehittymään pikkuhiljaa ihan uusi totalitarismin muoto jolla pyritään perustelemaan uuden ajan pakkokeinoja sekä syyllistämään ihmisiä syntisiksi kuin uskonnossa konsanaan.

      Kaikki muut puolueet tuntuvat käyvän suorastaan taistelua omaa kansaansa vastaan paitsi Perussuomalaiset.

      https://www.youtube.com/watch?v=l7zgVfQKK6g

      • Lupaukset

        Kuka tuon maksaa? Demareilla on varaa, kun rahat ei mene omasta pussista


      • järkiäeimitenkään

        Mikäs vietti on oululla pakonomaisesti tuhoota suomeamme ja suomen asukkaita


      • sairaalaraiskaajia
        järkiäeimitenkään kirjoitti:

        Mikäs vietti on oululla pakonomaisesti tuhoota suomeamme ja suomen asukkaita

        Kysy näiltä venäjämielisiltä ns. isänmaallisilta?


      • kerro.hyvä
        sairaalaraiskaajia kirjoitti:

        Kysy näiltä venäjämielisiltä ns. isänmaallisilta?

        Venäjämielisillä? Tarkoitat varmaan vasemmistoa


      • Suomalaisen_puolella
        sairaalaraiskaajia kirjoitti:

        Kysy näiltä venäjämielisiltä ns. isänmaallisilta?

        PS ei ole Venäjän puolella, vaan ainoastaan suomalaisten puolella. Perussuomalaiset ajavat vain ja ainoastaan Suomen kansallista etua ja siihen kuuluu mielipidevapaus ja sananvapaus.


      • Äänestetään_parasta

        Onneksi on perussuomalaiset


    • Bisnestä

      Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa

      • säälittää

        Tuolla rahalla saisi vanhukset hoidon


    • ssuper

      kylläpä kesti

    • onkotositämäkin
    • hyvä_tynkkynen

      Tynkkynen on myös ehdokkaana

      • kaypoi

        mikä tynkkkynen on?


      • Siinäpä_se
        kaypoi kirjoitti:

        mikä tynkkkynen on?

        Perussuomalaisten ryhmäpuheenvuoron pitänyt Sebastian Tynkkynen moitti sitä, että kaikenlainen asioiden esille ottaminen on tulkittu ”rasismiksi”.


      • tynkkynen_tykittää
        Siinäpä_se kirjoitti:

        Perussuomalaisten ryhmäpuheenvuoron pitänyt Sebastian Tynkkynen moitti sitä, että kaikenlainen asioiden esille ottaminen on tulkittu ”rasismiksi”.

        Suomi heikentää kansalaistensa turvallisuutta 3,2 miljardilla eurolla vuodessa, kun se kustantaa humanitaarista maahanmuuttoa. Poliisi ja media piilottelevat viimeiseen saakka ulkomaalaistaustaisten tekemien rikosten tuomista julkisuuteen. Oikeuslaitos suojelee tekijöitä, jotta he kotoutuisivat paremmin. Nyt on kerrottava kauppakeskuksissa, kaduilla ja huoltoasemilla, että tälle kehitykselle laitetaan piste. Tässä ei ole enää mitään järkeä.


      • ÄänestäOikein
        tynkkynen_tykittää kirjoitti:

        Suomi heikentää kansalaistensa turvallisuutta 3,2 miljardilla eurolla vuodessa, kun se kustantaa humanitaarista maahanmuuttoa. Poliisi ja media piilottelevat viimeiseen saakka ulkomaalaistaustaisten tekemien rikosten tuomista julkisuuteen. Oikeuslaitos suojelee tekijöitä, jotta he kotoutuisivat paremmin. Nyt on kerrottava kauppakeskuksissa, kaduilla ja huoltoasemilla, että tälle kehitykselle laitetaan piste. Tässä ei ole enää mitään järkeä.

        Äänestämällä oikein saadaan muutosta aikaan


    • tuomiopäivä

      2,5 vuotta vankeutta

    • Onneksi_on_PS

      Perussuomalaiset ovat suomalaisten puolella

    • en_ymmarra

      Sipilä vähättelee tätäkin asiaa.

    • sika_hyvä

      Hyvin toi tynkkynen vetää

    • äänestä.puoluetta

      Muistakaa tämä kun meette äänestämään. Kuka puolusti nuoria tyttöjä

    • Pään

      Kiinnostava ketju! Kiitos tästä.

      • Mielenkiintoistaa

        Erittäin mielenkiintoinen


    • WerttiKoponen

      Äänestin PS, toivottavasti moni muukin tekee samoin.

      • Kristitty

        Olemme Sipilän entistä " vaalikarjaa "lähdemme huomenna Sunnuntaina koko perheen voimalla äänestämään . Meitä on jo yhdeksän äänioikeutettua.
        Perussuomalainen ehdokas saa äänemme .
        Sipilä on tuhonnut meidän turvallisen ja rakkaan isänmaamme, nyt on muutoksen aika.
        Suomalaisena kristittynä tulevaisuus suorastaan pelottaa, mietimme mitä tulevaisuudessa esim. 15-20 vuoden kuluessa tulee tällä menolla tapahtumaan.


      • Tynkkynen_eduskuntaan
        Kristitty kirjoitti:

        Olemme Sipilän entistä " vaalikarjaa "lähdemme huomenna Sunnuntaina koko perheen voimalla äänestämään . Meitä on jo yhdeksän äänioikeutettua.
        Perussuomalainen ehdokas saa äänemme .
        Sipilä on tuhonnut meidän turvallisen ja rakkaan isänmaamme, nyt on muutoksen aika.
        Suomalaisena kristittynä tulevaisuus suorastaan pelottaa, mietimme mitä tulevaisuudessa esim. 15-20 vuoden kuluessa tulee tällä menolla tapahtumaan.

        Tynkkynen uskaltaa sanoa miten asiat on


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe