Onko olemassa järkkäriä jota voi käyttää webbikamerana?

USB:lla kytkisi koneeseen?
Ilmoita


5 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Mitä sinä sillä "webbaisit"?
Kyllähän ne kaikki saa USB:llä koneeseen, mutta riippuu sitten ohjelmasta, mitä sillä voi tehdä.
Monet kuvaa tietokoneen ohjauksella studiossa. Itsekin, mutta videon suoratallennusta en ole kokeillut.
Ilmoita
""""Kyllähän ne kaikki saa USB:llä koneeseen, mutta riippuu sitten ohjelmasta, mitä sillä voi tehdä.""""

Ei auta ohjelmat jos kamera ei tue "Live kuvan siirtoa tietokoneelle", eli siis kameran näytön kuva näkyy myös tietsikan ruudussa suorana lähetyksenä. Jotku kamerat tähän pystyy, ei kaikki. 10 euron webkamera pystyy, mutta 1200 euron järkkäri ei pysty. Uusissa kameroissa tämä on useammin ominaisuutena.
1 VASTAUS:
Kun näytöt ovat yleensä korkeintaan täysHD laatua eli esittävät noin 2 Mpix kuvaa niin turhaa siihen on järkkäriä "tuhlata 15 - 50 Mpix kuvineen. 2 Mpix kun löytyy mistä hyvänsä kameraisesta tänä päivänä.
+Lisää kommentti
""""Kun näytöt ovat yleensä korkeintaan täysHD laatua eli esittävät noin 2 Mpix kuvaa niin turhaa siihen on järkkäriä "tuhlata 15 - 50 Mpix kuvineen. """"

Kyllä siitä 20-30 tuuman näytöltä näkee paljon paremmin kun kameran 2-3 tuuman näytöltä, ja tätähän kaikki ammatti/studio kuvaajat nykyään käyttääkin valokuvauksissaan. Mutta siis kamerassa täytyy olla LiveView toiminto.
1 VASTAUS:
Jos sinun näyttösi on vaikka 50" HD näyttö se näyttää vain sen noin 2 Mpix kuvan. Suoranäyttö kameran takapuolella ei ole mikään kuvien esityspäikka vaan ainoastaan siitä näkee miten noin suurinpiirtein on onnistunut tai sitä voi käyttää joissain tilanteissa etsimen korvaajana. Varsinkin nyt yleistyneet kääntyvät näytöt helpottavat makroilua ja päiden yli kuvausta.

Studiossa jalustalta kuvatessa suoranäyttö on ihan käyttökelpoinen jos sitä haluaa käyttää mutta noissa oloissa näytön voi myös siirtää oikein isolle näytöllekin. Sen sijaan luonnossa se vanha optinen peili etsin on paras mahdollinen sihtausväline.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko olemassa järkkäriä jota voi käyttää webbikamerana?

USB:lla kytkisi koneeseen?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta