Aihe

Lasinpyyhkijän sulka

Avensis2014

Hei, äkkiseltään näyttäisi, etä 2014 Avensikseen käy ainoastaan Bosch AeroTwin sulka. Oletteko onnistuneet käyttämään muita merkkejä, kokemuksia?

16

<50

  Vastaukset

  • Ihan yleisesti sanoisin, että ei kannata pihistellä noissa. Viimeksi ostin jonkun halvemman / tuntemattomamman merkin sulan ja vittu kuinka se vinkui heti uudesta. Ja pyyhki keskinkertaisesti. Pari euroa enemmän toimivasta sulasta on aika vähän.

  • Bilteman vastaava sopii kyllä ja maksoi viimeksi € 16,90.
   Aivan oikein kuten kysyjä jo toteaa, niin niitä halpissulkia kannattaa
   välttää jo siksi, että niitä ei oikein saa sopimaan ja lenksuvat vähän.

   • Itse käytän autoissani vain bilteman pyyhkimen sulkia. Omasta mielestä hinta/laatu suhde hyvä.


   • Mikä Bilteman malli sulla on käytössä? Minkä vuotinen Avensis on kyseessä?


  • Valeo käy

  • Bilteman myyjä väitti, ettei heiltä löydy, tiedä sitten....Eikä se hinta tärkein ole, nuo Boschin sulat kun ei ole pärjänneet testeissä kovin hyvin (TM, Testfakta).

  • Kyllä me Toyota sedät etsimme halvimmat mitä löytyy tai sitten vaihdamme vain kumit. Näillä opeilla Suomi on noussut ja Toyotat pysyvät liikkeellä.

  • Voi hyvä tavaton: Älä missään tapauksessa vaihda pyyhkijän sulkia koskaan Toyotaan! Menet vain Toyota-liikkeen tiskille ja ostat kumit niihin, vedät vanhat pois ja työnnät uudet tilalle. Pyyhkijät kestävät ja toimivat hyvin auton iän. Minulla oli Toyota, jonka myin 392 000 ajettuna alkuperäisillä pyyhkijöillä, jotka toimivat aina paremmin kuin toisen autoni aina uusiin vaihdettavat pyyhkijät, vaikka väljät olivatkin.

   • Pitää vielä lisätä, että minulla on nyttenkin yhtenä autona kolmesta Toyota ja siihenkin vaihdetaan määräaikaishuollossa vain pyyhkijöiden kumit jos on tarvettä - ei koko "kallista" pyyhkijää.


   • AlkuperäisessäVaraParemp kirjoitti:

    Pitää vielä lisätä, että minulla on nyttenkin yhtenä autona kolmesta Toyota ja siihenkin vaihdetaan määräaikaishuollossa vain pyyhkijöiden kumit jos on tarvettä - ei koko "kallista" pyyhkijää.

    Eipä taida onnistua enää kuminvaihto näihin nyky tuulilasinpyyhkijöihin..
    Takapyyhkijään vaihdoin juuri tänään pelkän kumin, mutta sen ei tarvitsekkaan olla niin hyvä kuin etusulkien.


  • Hehee, eikö pyyhkijän rungot kuu ja väsy? Kovin väljät rungot, niin ei kumeilla ole merkitystä.
   Menitte kusetukseen ihan kympillä.

   • Vanhassa 392000 ajetussa rungot olivat väljät kuin mitkä ja pyyhkivät erinomaisesti. Nykyisessä 187000 ajetussa rungot ovat melkein kuin uudet ja pyyhkivät myös erinomaisesti. Ei missään tapauksessa kannata ostaa mitään tarvikepyyhkimiä tilalle kun ne vielä maksavatkin paljon enemmän kuin kumit eikä niihin enää saa vaihdettua ollenkaan niitä kumeja.


   • Tojoissa eivät enää lonksuvat ja kolisevat pyyhkijänvarret ja -rungot haittaa tippaakaan.


  • Rautalankaa ja Sinipyyhin. Kyllä pyyhkii tojon kivienraiskaaman lasin putaammaksi.

   • Voihan sitä katsastukseen lainata kaverin autosta kumilliset rungot.


  • Ite olen kietonut omat, pyykki korista pelastetut pikkusen paskaset kalsongit pyyhkijän varsien ympäri, hyvin pyyhkiin ja laajemmalti kuin joutuvat sulat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   410
   21942
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   379
   14539
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14355
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10255
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   5836