Aihealueet

Listaukset

  Suurien kustantamojen omakustanteet

  Yllättynyt

  Ei ihme, että kaunokirjallisuudella menee huonosti.
  Suuret kustantajat julkaisevat kirjoja omakustanneperiaatteella.
  Se näkyy heikkona laatuna varsinkin jännityskirjallisuudessa!

  7

  <50

   Vastaukset

   • Salattu totuus. Monet uudet tulokkaat maksavat päässystä ison kustantomon esitteeseen. Myös käännössopimuksia myydään. Sellaista olen kuullut luotettavilta henkilöitä.

   • Epäonnistuneet kirjailijat valehtelevat täällä kateellisina. Pitää kirjoittaa niin hyvä käsikirjoitus, että se kelpaa suurille kustantajille ja kirjablokkaajille.

   • Laatu ei enää merkitse, yksinomaan raha eli myyvyys!

   • Varsinkin jännityskirjoja tuotetaan tuolla "uudella" omakustannusperiaatteella. Ensin pitää maksaa jotta saa naamansa esitteeseen ja jos käsikirjoitus yltää välttävän tasolle, se julkaistaan, mutta taas kirjailija maksaa.

    Tietokirjoissa samat systeemit:

    https://blogit.terve.fi/ostolakossa/nain-kirjani-syntyi/?fbclid=IwAR2gZcnD0sIkebalKS4-KUzjpgn86ixJBJP7bydx7K17oIN2vuaSxnEfv5Y

    "Hommalle näytettiin vihreää valoa, mutta yhdellä ehdolla: koska kerran olen töissä Suomen laajimman korealaisen kosmetiikan valikoimaa tarjoavassa kosmetiikan verkkokaupassa, joka on myös kiinnostunut myymään kirjaa, niin kirja voitaisiin julkaista, mutta sillä ehdolla, että ostaisimme sitä sisään parituhatta kappaletta."

    Myös käännössopimuksia voi ostaa:

    "Samalla nousi esiin myös mahdollisuus julkaista kirja ruotsiksi, mutta sekin edellytti, että ostaisimme kirjaa itse meille sisään."

    • Yllättävä paljastus tosiaan! Miksi asiasta ei keskustella?


   • Heikoksi on mennyt....

   • Uuden kirjailijan ottaminen kustantamoon on taloudellinen riski. Kun kirjailija on valmis maksamaan näkyvästä mainonnasta ja kirjojen painatuksen, kustantaja jää plussalle.
    Tosiasia kuitenkin, että vain huonot ja julkkistyrkyt kirjailijat suostuvat sellaiseen.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    227
    11209
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    276
    6064
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1090
   4. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    46
    818