Auraamisesta valittaville!

Kitisijöille

Auraajat tekevät 25h päiviä. Nukkuvat 1-2h ja jatkavat. Te helvetin idiootit jaksatte vain valittaa, valittaa ja valittaa. Tajuatteko te helvetin vähä-älyiset millaista työtä he tekevät? Jos teidän auton ympärillä on lunta niin te idiootit katsotte ikkunasta ja ihmettelette. Ottakaa se helvetin lapio käteen ja kaivakaa se vähäinen lumi pois, ei vaadi isoa työtä. Jos vielä tulee mieleen valittaa niin ehdotan lakkoa!! Tulen katsomaan kun valitatte ja nauran täysillä teille ja kysyn kannattiko valittaa. Haistakaa vittu.

16

<50

  Vastaukset

  • Olipas kielenkäyttöä, osaatko muutakin voimasanoja kuin tuo; Haistakaa vittu.
   Jos työt noin pahoin kiukuttaa, olisikin syytä vaihtaa alaa.

   Vaikka 1-2vrk töitä pitää tehdä urakalla, ei sen noin akressiiviseksi pitäisi ihmistä tehdä, jos on muuten terveys kunnossa.

   Eikä kyllä pitäisi aliarvostaakkaan kenenkään muidenkaan työtä, kun et ihan varmasti tiedä, kuinka raskasta ja uuvuttavaa kukin ihminen työkseen tekee.
   Joko olet vain tyhmä tai elämääsi tympääntynyt kirjoilija.

   • Jos olisit ottanut paremman urakan niin ei tarttis olla noi helvetin vihainen ja sitäpaitsi ainakin meidän tien pitäjät ovat kyllä nukkuneet aivan tarpeeksi pitkiä yöunia jos katsoo missä kunnossa tai pikemminkin kunnottomuudssa tiet tänäpäivänä ovat jotta.joten neuvvoisin sua että myy ihmeessä pois koko kalusto la liity työn hakijoihin


  • oliskohan se ny niin että ne rengit ajaa parin tunnin unilla ...niillähän olis ihan kauuuheet ylityä korvaukset? kuka näistä jutaaneista kiinteistöhuolto äijistä semmosia maksas? eiköhän siinä oo mini liksalla muutama jokka on kiinostunu noista hommista...viittii kuukkia kylmetyksis tonnilla yökaudet tuolla...no ehkä vähä yli...jee

  • Eivät varmasti tee 25h päivää/tai nukkuvat 1-2h.
   Suomessa on myös Kaupunkeilla "Tyäsuojeluviranoimaiset" valvojat.
   Auraajia koskee myös työaikalaki jota joutuu työnantajat noudattamaan
   laatiessaan työvuorolistoja.
   Tällainen 25 h työ antaa paljon heikomman tuloksen kuin 3/8h työmiestä.

  • Muista valittaminen siis omahyväisyys on suomalaisten huonosta itsettunsta kumpuava kansallistauti. Syy historiassa ja kulttuurin perintötekijöissä, kristinusko kun koulutti ihmiset priorisoimaan omaa taivaspaikkaa ja onnea yhteisen edelle. Sama settiä näiden todellisuudesta vieraantuneiden minäminämaassa ja todellisuuksissa sopivaamukavaa keräilevien prinsessojen kanssa. Kun siellä mielen susipihalla ja omassa käsitysten peräkammarissa mielikuvituksen tuotteisiin ja epäluonnollisuuksiin, kuten yksilökeskeisyyteen, tasa-arvoon ja demokratiaan uskotaan .
   Onhan se vittumainen fakta, mutta yksilökeskeinen yhteiskunta on paradoksi.

  • Onko isukkis auraaja vai miksi noin nyt kiukuttaa? LOL

  • Ensin ne auraajat valittavat kun ei ole työtä, siis lunta.
   Nyt joku kirjoittaa kun pitää aurata, noh onhan tuossakin valittamisen juttu.

   Tämä kirjoittaja nyt vain kehitti mielessään juttua, jonka sitten kirjoittikin kaikille, jotain sanoakseen.
   Metsään meni.

   • Huvittavaa tosiaan.

    Vähäluminen talvi, niin valitetaan kun ei ole töitä.

    Runsasluminen talvi, niin valitetaan siitä että töitä on.


  • "talvi yllätti aurailijat" Taas.....

  • Kiinteistövero sisältää Katumaksun.
   Tälle kitisijälle tulee erikseen laittaa Katumaksun.
   Auramiesten pitäisi alkaa parantamaan jälkiään,Postilaatikoiden
   kohdilla.

  • Päätellen siitä, kuinka huonosti tiet on tänä vuonna aurattu, ja hiekoitettu, tai niinkuin yleensä, siis jätetty täysin hoitamatta, niin väitteesi siitä, että auraajat tekis 25 h päivää, on valetta.

   Ensinnäkin, vuorokaudessa on vain 24 h.

   Ja epäilen suuresti, tekeekö kukaan auraaja 25 h työvuorojakaan, kuin ehkä joskus poikkeus tapauksessa, esim 1-2 kertaa talvessa, No, työn jäljestä päätellen, tai paremminkin sen puutteesta, vois tehdäkin.
   Useat tiet olleet täysin auraamattomia ja hiekoittamattomia monta päivää, joskus viikkojakin, peräkkäin tämän talven aikana.
   Auraatte sen 25 h "työpäivänne" aikana ehkä mainitsemasi 1-2 h, (jonka väitit auraajien siis nukkuvan vuorojen välissä) ja lopun aikaa ette tee ilmeisesti mitään hyödyllistä. Ehkä nukutte keskellä "työvuoroanne".
   Siis teette töitä 1-2 h, ja 23-24 h ajan ette
   Ilmeisesti tee mitään.

   Taitaa olla työvuorolistanne ihan keksittyjä.
   Näyttää ulospäin ehkä siltä, että joku olis vuorossa, mut todellisuudessa ei kukaan, ettekä tee ilmeisesti muuta kuin esim pelaatte jossain kahvihuoneessa korttia, naputtelette kännyköitä, juotte kahvia ja torkutte.

   Tai ehkä ootte kuukauden aikana yhteensä 25 h töissä, siis käytte silloin tällöin tekemässä 1-2 h työvuoron päivässä...

   Jos asia olisi minusta kiinni, antaisin teille kaikille auraamisesta vastaaville loppu tilin. Sekä työntekijöille, että työn johdolle.
   Kaupungin johto henkilöstöä unohtamatta.

   Kaupunki vois vaihtaa ens talveksi taas auraus urakoitsijaa. Ja siis vaihtaa tarvittaessa kaikki tienuaurauksesta vastaavat, johtotasoa myöten.
   Ei kai ne mitään suojatyö paikkoja sentään oo..

   Huvittaa oikein, kun lehdissä oikein kehuttiin teiden kunnossapitoa tänä vuonna, ennenkuin nää lumisateet ja vesisateet alkoi.
   No, helppohan niitä on silloin "kunnossapitää", jos on ollut monta viikkoa suht koht vähäsateista, normaalia pakkaskeliä. Kun ei siis tarvitse tehdä mitään.

   Mut ei tarvi kuin vähän tavallista enemmän lunta tulla lunta kerralla, tai monta päivää peräkkäin, tai suojasäät liukkaineen jatkuu vähänkin pidempään, niin teillä mammanpojilla tulee lähes paskat housuun, ja alatte kitisemään, että taas pitää tehdä töitä.

   Jos ette mitään muuta viitsi tehdä, niin voisitte edes hiekottaa.

   Jos huom, jos ei hermot kestä niissä auraus hommissa, niin suosittelisin alan vaihtoa, eläkettä, tai työttömänä vetelemihtistä.

   Mut suurin syyllinen huonosti hoidettuihin katuihin ei oo mitkään laiskat/työhaluttomat/ammattitaidottomat auraajat, suurin osa kyllä hoitaa hommansa varmaankin ihan hyvin. Vika löytyy tuönjohdosta ja resurssien puutteesta.

   Ongelmahan on että katujen talvikunnosapito tietystikin maksaa, ja Vaasan kaupungilla ei ilmeisesti oo siihen varaa, kun rahat menee esim kaupunkilaisten enemmistön kannalta lähes tarpeettomiin urheilu stadioneihin, ehkä osin pakolaisten hyysäämiseenkin, ja kohta myös infrastruktuurin rakentamiseen vaskiluotoon, mm Wärtsilän tarpeisiin.

   Syyllisiä siis poliitikot, sekä valtakunnan että kunta tasolla.
   Vai onkohan oikein joku eu direktiivi, joka määrittelee miten katuja hoidetaan..
   Ehkä se voi etelä/keski Euroopassa toimia, mut ei täällä...
   Kaikenlaisia ilmaston muutos asioita voi fantasioida. Mut suurin osa talvista näillä leveysasteilla ei oo mitään leutoja ja lumettomia eurotalvia, vaan pakkaset, lumisateet, ja lauhat jaksot liukkainene keleineen vaihtelee talven mittaan. Ja vuodetkin on erilaisia. Joskus lauhempia, joskus kylmempiä, ja kaikkea siltä väliltä...Se on ihan normaalia tässä Suomen ilmastovyöhykkeessä. Kannattaa katsoa karttaa. Eu jäsenyydestä huolimatta maamme sijaitsee edelleenkin pohjoisessa.

   Se pitäis pitää mielessä, kun tehdään budjetteja. Pitää myös osata resursoida oikein.
   Ja ottaa huomioon, et yllätyksiä voi sattua.
   Mut mikään sensaatiomainen asia sen ei pitäisi olla et suomessa on vaihtelevat säät.
   Teiden kunnossapito ei pitäs olla älyllisesti, teknisesti eikä taloudellisesti mikään ylivoimainen tehtävä.

   No, kohta tulee kevät, auringonpaiste sulattaa nuo lumet ja jäät.

   Pääsee auraajat kadun lakaisuhommiin.
   Sekin kai tulee taas lähes kuukausi kaupalla kestämään...

   No, suomessa asumisen iloja sekin..

  • Sellainen moderni ilmiö mistä ei haluta puhua koska asia hävettää on tämä nyky" miesten" käyttäytymismalli ja arvomaailma. Kautta historian miehet jotka ovat ajatteleet vain itseään ja siksi jättäneet kaverit pulaan on pidetty raukkoina tai naismaisina. Nykyään tuo itsensä muiden edelle laittaminen on miestenkin keskuudessa enemmän sääntö kuin poikkeus. Verojakaan ei haluta maksaa kun omaa napaa vain ajatellaan, sitten valitetaan kun tiet jää auraamatta ja vanhukset hoitamatta.

  • Ei tää maailma nyt niin monimutkainen paikka oo. Juoksukilpailussa pärjää ja menestyy hyvät juoksijat, itsekkäiden kusipäiden maailmassa menestyy itsekkäät kusipäät. Valitettavasti sillä seurauksella, että kohta ei oo kellään kivaa. Itsekkyys ja kusipäisyys on sama asia kuin housuihin kuseminen, hetken lämmittää.

   Itsekkyys ja kusipäisyys on sama asia kuin housuihin kuseminen, hetken lämmittää. Vaan ei omaa napaansa tuijottelijat näe nenäänsä pidemmälle.

  • Mikähän se yks idiootti on joka ajelee sillä mönkijällä jossa puskulevy keulalla? ajelee ku sika näyttellee ihmiselle kekisormea? joku sederlöfin kerssa takuulla, pakotettu yrittäjäksi.

  • Ajele vaikka 30h vuorokaudes,mutta tee työs kunnolla niinku me täällä postissa.

  • Ei mulla muuta...
   mutta haitappa itte moinen - jos saat ulottuvillesi!

   No sen verran vielä, että koitappa tehdä työsi kunnolla niin kaikki on hyvin... Kenenkään ei tarvi valittaa eikä haistatella - kuten sinä teet.

   Eli töihisi siitä - mars, mars!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   337
   6629
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   189
   3273
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   123
   2951
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   875