Kylpyläään

Maisemanpuolesta

Betonifirma suunnittelee kylpylää Laitakariin, kannattaa katsoa ne kuvat, mitä he suunnittelivat Raumalle. Tuskin sopii maisemaan, ja hyödyttää kuntalaisia.

35

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VeneRaimo69

      Tervetullut on tämä hanke.

    • voikosielläenääuida

      Ei niille ole vielä selvinnyt tosiasiat miten kalankasvattamon talvisäilytysaltaat pilaa nuo tulevan kylpylän rannat. Vetäytyvät kyllä hankkeesta kun tosiasiat selviää heille.

      • Vasen.saapas

        Nii i, miten ihmeessä ne kylpylän asiakkaat voivat mennä mereen uimaan kun se on saastunut. Joutuukohan ne tekemään sinne oikein lämpimät sisäaltaat.


    • Kylpylähotelliko

      Jotain pitää purkaa Laitakarista että kylpylähotelli mahtuu, ehkä matonpesupaikka ja Ihana-halli tai tanssilava. Tai purjeveneiden säilytysalue.

    • Veneilijä1

      Taitaa olla ympäristöllisesti hiukan iso ja haastava kokonaisuus, muuten kyllä hyvä. Mikään kivitalo ei oikein paikalle sovi, ja ko. yrittäjä tuskin puurakenteita tekee? Laitakari kyllä ansaitsee kehitystä, mutta tiukasti ympäristöön sopien.

    • Tervetuloavaan

      Veden päälle voi rakentaa ja vettä voi puhdistaa. Tiet ja kevyenliikenteenväylät paranee. Mut miten kannattaa kun Yyterikin on kituutellut... Riippuu tietty ideoista ja koostakin.

    • Napanäkyy

      Kitistään ja vitistään joka asiasta, se ihmetyttää kun sellaiset ihmiset jotka eivät ole maksaneet kuntaan ikinä euron eroa veroa, maataan kotona ja valitetaan kaikesta. Menisivät töihin ja senjälkeen arvostelisivat kunnassa tehtäviä asioita.

    • suonikohjuinensulotar

      Olishan tuolla Verkkorannassa tuo "Krikutilli" ei tarttis kuin kylpytynnyrit ja pieni uima allas , hyvin riittää kesällä ja talvellahan on avantouintia hyvin tarjolla niin Laitakarissa kuin Verkkorannassakin .

    • 0306

      Erinomainen suunnitelma, hienoa jos löytyy yritys joka haluaa investoida, uutta ja kiinnostavaa.
      Maapohjan omistajat kaavoittavat alueen ja maksavat sen, kunta on mukana investoimalla tien ja kevyenliikenteen väylän rakentamisen, yhdessä valtion kanssa.
      HYvin tärkeää on myös, jos samalla saadaan Laitakarin ja Luodonkylän viemäröinti kuntoon.

      Eli, yhtäkaikki, kunnan rahoja kokonaisuuteen käytetään, lopputulokseen nähden hyvin vähän, ja kuinka paljon tapahtuukaan kehitystä.

      Ne ihmiset jotka ovat, puhuvat, kirjoittavat, kaikkea uutta vastaan, heidän pitäisi pysähtyä hiukkasen ajattelemaan mitä oikein tekevät, mikä onkaan heidän sairautensa, onko se pelkästään suuren suurta kateutta, vai mitä?
      Vai onko se sitä, kun asiat kehittyvät, olosuhteet kehittyvät, kunnan monipuolisuus kehittyy, että näiden ihmisten aivojen musta kuoppa pienenee, mistä nyt ammennetaan kaikki ilkeämielisyys ja parjaus.
      Kyseiselle Laitakarin kokonaishankkeelle pitää toivoa positiivistä päätöstä!

      • Rakentelija21

        Aloitus lähti liikkeelle niistä kuvista, jotka Raumalle oli suunniteltu, yrityksen taustasta johtuen epäilen maisemaan soveltuvan rakentamisen toteutumista. Laitakari ansaitsee kaunista rakentamista.


    • Kalakylpylä

      Toivottavasti kylpylä suunitellaan niin että se pystytään muuttamaan pienellä työllä kalankasvattamoksi, sitten kun se on konkurssissa.

    • Fundeeraaja

      Hyvänen aika tässähän on valtavasti potentiaalia kun nämät kylpylän ja kalankasvattamon vesijutut yhdistetään. Tarvitaan vain suljettu kierto ja hyvä vedenpuhdistamo kylkeen.

      • Silakansilmä

        Nämähän voi yhdistää matkailukohteiksi. Ei hassumpaa.


    • puhutaantotta

      Suunnitella aina voi , toteutus ja varsinkin rahoitus onkin toinen asia . Eipä näytä tuo Yyterikään kovin hyvin menestyvän ja siellä on sentään hiekkarantaakin . Taisi Sampsakin pettyä sijoitukseen, kun nyt eduskuntaan pyrkii varman lihapadan ääreen .

    • uiskentelija3

      Kirjurinluoto olisi kyllä paljon parempi paikka.

    • Timpurikin

      Kaunis punavalkoinen saaristomaisemaan sopiva puurakenteinen rakennus, eikä tietystikään tule Laitakarin kärkeen. Asiakkaat istuvat iltaa kylpylän puistossa, iltaauringon maalauksellisissa loisteessa , auringon hitaasti laskeutuessa horisontin taakse. Jos silmiä riittää, niin voi nähdä Ruotsiin saakka. Paikka näkyy, jos osaatte lukea karttaa.

    • Marttila

      On hyvä et on suunitelmii haaveita ja visioita... Ilman sellasii ei ikin ois missää tapahtunu mitää... elettäs siel "huonommas" Koreassa. Kaikki kehitys maailmas on tapahtunu siitä et joku on visioinu, ain ei oo onnistunu mut matka on jatkunu. Itse katselin Volfin visioita mahtipontisena ja epärealistisena... kunnes tajusin ettei hänkään katsonut asioita vuoden päähän,,, katsoi tulevaisuuteen ja hyvä niin, oli hyvä että aukas ihmisten silmii... Omistajat päättää mitä Laitakarissa tulee tapahtumaan, mikäli tulee tapahtumaan. Ja minä päälimmäisenä omistajille siitä vastaamassa, sen luottamuksen saaneena. Ja tiedän osaltani sen ettei missään mahdollisessakaan tilanteessa sinne tule rakentumaan mitään sellaista jota omistajat eivät hyväksy esteettisesti tai muuten. Kerron myös ettei raha ole omistajille houkute koska ollaan aikanaan sääntöihin kirjattu ettei varoja jaeta vaan pyritään sijoittamaan sinne tai muuhun yleishyödylliseen. Ja tämä viimeinen puheeaihem siis kylpylä... pidän itse henkilökohtaisesti hanketta ns. naapurien (Pori Rauma) kilpailuttamisena kyseiselle hankkeelle. Mutta aika näyttää senkin todellisuuden aikanaan. Ja pieneltä osin olen päättämässä asioita kyös kunnan puolelta kunnanvaltuutettuna.

      • historiaeivalehtele

        Oh ho , oletpas suuren luottamuksen saanut ja omistajiakin on monenmielisiä muista se . Demokratiassa äänestetään vaihtoehdoista , sekin on hyvä muistaa . On sellainenkin visio että alueella jo olevat palvelut turvataan ja uusia ei rakenneta parkkipaikkoja lukuunottamatta , muutenkin ahtaalle alueelle vaan se säilyy kuntalaisten yhteisenä luonnonkauniina alueena jossa ihmiset voivat kävellä , ulkoiluttaa koiriaan , nauttia vaikka pic nik hetkistä , käydä uimassa tapailla toisiaan ym:ym: . Ps, kunnanvaltuutettuna oleminen on kyllä hieno luottamustoimi , kertoisitko mitä olet saanut aikaan kun ST1 tietotoimiston mukaan muuta tehnyt kuin kokouspalkkiot nostanut .


      • ihanperusluvilaine

        historiaeivalehtele, sä voit lenkittää sitä puudelia ja pitää piknikkiä vaikka pururadalla, jos siltä tuntuu.
        Laitakarin "vanhat palvelut" kaipaavat todellakin suuria uudistuksia, eikä pelkästään sinunlaisiasi, st-ykkösen kahvinsärpijöitä kiveä (yksi laitakarin kolmesta palvelusta) kiertämään.


      • historiaeivalehtele

        Satun kyllä olemaan osakaskunnan jäsen , siis alueen omistajia joten minulla on oikeus mielipiteeseeni jopa velvollisuus siihen .


      • Anonyymi
        historiaeivalehtele kirjoitti:

        Satun kyllä olemaan osakaskunnan jäsen , siis alueen omistajia joten minulla on oikeus mielipiteeseeni jopa velvollisuus siihen .

        Ohhoh. Jopa olet suureen rooliin päässyt, kun jopa osakaskuntaan kuulut. Niin muuten minäkin, kuten varmaan moni muukin meistä :D

        Ainut ero taitaa olla, että itse et pääse päättämään yhdestäkään asiasta.
        Et kotona, etkä Laitakarissa.


    • Töis.ollaa

      Saahan sitä haaveilla kaikennäköistä, mäkin olen haaveillut lottovoitosta mut ei oo viel tärpänny. Noist päätöste tekemisit sen verra et se o samaa luokkaa ko hyttyse kusi valtameres, ja tuo kylpylä kannattavuus o samaa luokkaa ko menis jäätelömyyjäks etelänaval.

    • Eikannatteilat

      Olen samaa mieltä visiosta. Siinä katsotaan kauemmas kuin viiden vuoden päähän. Aina voi koittaa. Menestys riippuu täysin ideoista ,kanavista ja rohkeudesta toteuttaa ne jos raha piisaa hyvään alkuun. Ei yritykset välttämättä sulje toisiaan pois, voi olla hyväkin et on muitakin yrityksiä samalla alueella. Lisää vetovoimaa.

      • paljasuneksija

        Kunnei vaan kävis niin että muutaman vuoden päästä kesällä merenrannalla velloo sinilevälautta ja muuta kalanpaskasta syntyvää jätettä . Kannattaisi visioida samantien kylpylälle uima-allas terasseineen kuivalle maalle , ettei tule pettymyksiä .


      • Visionäärit

        Uskon ettänämäkin asiat otetaan huomioon. Tiedä vaikka nämä yritykset kulkis rinnakkain ja lisäis mielenkiintoa.


      • visionääritär

        Juu ja siihen voisi rinnalle perustaa vaikka " boddellin" , niin olisi talvellakin toimintaa ja osuuskunnan jäsenet pääsisivät tyhjentämään "kellinsä" vaikka osuuskunnan johtajan johdolla Luvian kotiseutuviirin liehuessa mukavasti talvisessa tuulessa ja porukan laulaessa isänmaallisia lauluja esm: monta pientä marakattia marssii näin ......


      • Höpöhöpötöö

        Meinaat et kalankasvatus-kylpylä ja bordelli. Ehkä ihan muun alan yrittämistä tarvitaan.


      • suonikohjuinensulotar

        Onhan siellä jo urheiluseuran tanssilava , Baar Purje jonka, remontti alkaa olla valmis , Paat Pub , Merihelmi saunoineen ja kahvioineen niiden pitäisi vain olla auki silloin kuin siellä ihmisiä liikkuu . Lisäksi vielä Ihana laiva , Ihanan kahvio sekä jäätelökioski ja Jokisen varustamon laivasto vain boddelli puuttuu . Olen ymmärtänyt että sen jälkeen kuin gasthaus Elina Nakkilassa sulki ovensa Luvian peräkammari ja uuninpanko pojat ovat joutuneet jopa "tumputtamaan"suurimpaan hätäänsä .


      • Laiturille

        Joo on on, mut nyt puhutaanki kylpylästä. Se on täysin eri kuin mikään näistä. Turha kait tästä on keskustella. Kertoo ehkä enemmän kommentoijasta nuo seksijutut kuin mistään muusta.


    • hutsaarenhusaari

      Vallankinvarmasti sinne riittäisi tavallinen kylpytynnyri , eikä sekään olisi aina täynnä .

    • satamakapteeni

      Mitenkäs tuo Laitakarin kylpylähanke etenee , on ollut kovin hiljaista viimeaikoina ? Taitavat saada tuon Kirjurinluodon kylpylän valmiiksi ennen kuin Laitakari on edes piirustuspöydällä .

      • Tynnyriin

        Odotas ny ko raumalaisen tulee pitämään Merihelmee ni kyl se siitä sitte ura urkenee.


    • suonikohjuinensulotar

      Kyll ne ain Porilaise voittaa , kannatanki Rauma Lukko ja sit voi Laitkarisaki sanno kui Raumal et Olga nii ku gotonan .

    • Anonyymi

      Jokos se kylpylän rakentaminen alkoi ? Eilen kun kävin siellä oli kaivinkoneet kuoputtamassa rinnettä ja kulku suljettu pylväillä . Ei kyllä kyläpäällikkö Marttilaa näkynyt paikalla , mutta muita työmaapäällikköjä näkyi sankoin joukoin tupakilla laiturilla .

    • Anonyymi

      Mut mut tuo noi ni te tulee poli, näi me pallamentis päätetti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4568
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3988
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2541
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      198
      1571
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1253
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1208
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1163
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1075
    Aihe