Äänekosken Seurakunta harhateillä

Eveluttinen

Äänekosken Srk rikkoo Raamatun oppeja. Naiset johtavat seurakuntaa vaikka Raamatussa nimenomaan määrätään että nainen vaietkoon seurakunnassa. Voiko seurakuntaan enää luottaa kirkollisissa asioissakaan vai onko seurakunnasta tullut lopullisesti kapitalistisen yhteiskunnan yksi instanssi rahankeruineen ja riistävine liiketoimintoineen? Mitä seurakunta antaa, ei edes hautapaikkaa.

49

2167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekune

      Eveluttinen edustanee siis lestadiolaisuutta sekä sosialistisia aatelmia. Hän ei siedä naisia seurakunnan avainpaikalla eikä ymmärrä, että yrityksissä ja organisaatioissa talous pitää olla kunnossa. Jos kirkollisveroa korotettaisiin roimasti, voitaisiin kaiketi hautapaikka ja muut palvelut antaa ilmaiseksi. Kuka olisi siihen valmis? Seurakuntaan kuulumattomien hautapaikkojen hinnat tulisi myös korottaa, sillä tiedän esim. hautausmaiden hoidon olevan kallista puuhaa. Se ei hoidu ilman työvoimaa. Kustannukset tulevaisuudessa tosin pienenevät sitä mukaa, kun tuhkaus yleistyy. Jos taas kaikki eroaisivat kirkosta, siitä seuraisi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen ajautuminen valtion syliin. Kiinteistöjen ylläpito on kallista puuhaa.

    • Pekune

      En voi kuin ihmetellä ja pyörittää pientä päätäni nimim. Oikeajärjestyksen naisia halveksivasta kommentoinnista. Se kun ei ole tästä maailmasta. Ehken kirjoittaja onkin vain provosoinut? Mielestäni kirjoitus on "rasistinenkin", kun naisia tuolla tasolla väheksytään.

      • Anonyymi

        Lue kuule raamattua mitä siellä sanotaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lue kuule raamattua mitä siellä sanotaan

        Kannattaisi myös itse katsoa laajemmalla silmäyksellä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lue kuule raamattua mitä siellä sanotaan

        Kaiken paras ,kun heität sen kirjan kankkulan kaivoon ,tuntuu tuo suhtaantumisesi toisiin ihmisiin ja sukupuoliin sellaiselta


    • aatula

      Olisipa kamalaa olla oikeajärjestyksen aviosiippa, nyrkin ja hellan välissä. Olisi täsysin alistettuna, jos elo olisi tuon kirjoituksen mukainen. Tällaisen luonteen joka omistaa, on perheen kohtaloona varma avioero, joita maassamme on mahdottomasti, ilman edes näin hankalaa asennetta. Täytyy ihmisillä olla kunnioitusta toista sukupuolta kohtaan. En itsekkään hyväksy kaikkea nykyajan suvaitsevuutta, mutta en myös tätä että naisia pilkataan ja avoimesti halveksitaan, menee jo samaan kuin arapimaissa. Puuttuu kohta, että vaaditaan purka päälle. Onko toi millaista poliittista ajattelua? Ei ainakaan tämän suomen hallituksen ajatuskantaista. Hallitushan juuri haluaa kaikki työrintamalle, äidit, ja lapset hoitoon. Vaikka äideillä ei olisi työtä, on nyt keksitty aktiivimalli, joka pakottaa pakolla äiditkin töihin. Ja oikeajärjestys kehtaa halveksia naisen älykkyyttä huonommaksi kuin miehen, mistähän tällainen ajattelu? Nyt uskon että tällaisen kirjoituksen omaava saa elää yksin ja tästä kumpuaa tällainen katkeruus.

    • Pekune

      Ensiksikin keskustelu menee ulkopuolelle otsikon aiheesta . Toiseksi Oikeajärjestys ja Mies-on-johtaja ovat yksi ja sama henkilö. Valtakunnassa ei voi olla kuin yksi älykääpiö, joka tuollaisia kirjoittelee. Hän lienee lestadiolainen persu päätellen noista kommenteista.

    • Sovinistipuolue

      Älä feministi höpötä! On meitä täällä paljonkin jotka tietää naisten kyvyt rajallisiksi moniin asioihin. Mimmit pysyköön lestissään ja antaa vaan miesten tehdä vaativat työt, niin on paras!

      • Pekune

        Älä sovinisti höpötä tai höpötä vaan yksiksesi yksiössäsi. Ihmiset ovat siinä suhteessa tasa-arvoisia, että kaikkiin töihin sopii niin nainen kuin mies. Urheilussa kuitenkin miehille ja naisille on eri sarjat.


      • Anonyymi

        Eiköhän herra nyt ole vähän väärillä jäljillä ,mietipäs mitä ulos päästät ,se ei saastuta ihmistä mikä sisälle menee vaan se mikä ulos suusta tulee


      • Anonyymi
        Pekune kirjoitti:

        Älä sovinisti höpötä tai höpötä vaan yksiksesi yksiössäsi. Ihmiset ovat siinä suhteessa tasa-arvoisia, että kaikkiin töihin sopii niin nainen kuin mies. Urheilussa kuitenkin miehille ja naisille on eri sarjat.

        Hyvin sanottu ,jokainen ihminen on laulun arvoinen laulaa Veikko lavi


      • Anonyymi

        No ,jos haluat jäpä niin ei muuta kun synnyttämään vaan jälkikasvua ja vyö löysemmälle ,että maha voi kasvaa niin paljon ,kun tarve vaatii ,se on miehille parhaat ja tärkeät työt ,annetaan naisten olla sivustaseuraajina vaan niissä asioissakin miehet saa senkin tehdä ei käy kateeksi ketään


    • virsikirja

      Ikinä ei ole Äänekosken seurakunta ollut näin sekaisin. Oikein hävettää!!

      • Anonyymi

        Luterilaisissa on niin monta suuntaa ,että olisi paras kun kaikki olisivat yhtä suuntaa. On vanhoillislestadiolaisuutta ,lestadiolaisia körttiläisiä ,sun muuta ja ne ne vasta ovatkin ,jotka vievät koko luterilaisuuden väärille urille niin ulos ,kun sisäänpäinkin ajatellen. Tulkaa sellaisina ,kun olette. Ei ole yhtään vanhurskasta ei yhen yhtäkään joka hyvää tekee kaikki ovat pois poikenneet ,kaikki kelvottottomiksi käyneet vaan saavat armon ,armosta ja siitä ,että kukaan kuka on ihminen ollut tai on ei ole tuomari vaan se joka kaiken tämän näkyvän ja näkymättömän on saanut aikaan ja ylläpitää sitä se on tuomari. Pysyköön kukin siis lestissään ja odottakoon osaansa.


      • Anonyymi

        Miten se nyt näin on ,että vain Äänekosken seurakunta on sekaisin, sekaisin on muuten saakelin isot ihmissakit ,eikä vain joku seurakunta. Kyllä se karvaturkki osaa vetää oikeista naruista ,kun omat lehmät on ojassa..


    • Sovinistipuolue

      Kuulehan feministi, muista tämä: Panetko sinä ukkoasi vai paneeko ukkosi sinua?

      • Pekune

        Kuulehan sovinisti. En oikeasti ole enkä halua olla feministi. Sitä paitsi olen naimisissa vaimoni kanssa. Et ilmeisesti pysty asialliseen kirjoitteluun. Pystytkö edes asialliseen keskusteluun läheisiesi kanssa? Suomi on tasa-arvoinen maa, jossa naiset ovat maailman mittapuun mukaisesti tasa-arvoisia. Missä naiset eivät ole tasa-arvoisia, siellä naiset ovat miesten holhouksessa. Siellä myös raiskaukset ovat normaali juttu.


      • Anonyymi

        Olisikohan kaverin nyt syytä vähän alkaa hävetä kirjoituksiaan. Kyllä poliisit saa selville kuka on kirjoitellut päivämääristä ja kellonajoista oikein hyvää jatkoa muuten kaikille


      • Anonyymi

        Taitaa olla fifti ,fifti kumpikin vuoronperään eihän sitä muuten ymmärrä kysyä jos ei itellä ole kokemusta


    • kirkosta_eronnut

      Min'ä erosin kirkosta koska kirkko on ruvennut hyysäämään pakolaisia ja homoja. Takaisin palaan kun palataan vanhoihin hyviin arvoihin. Nainen ei saa olla piste.

      • Anonyymi

        Paras ,kun pysytkin pois kirkosta ,jos tuo on mielipiteesi. Itsekään en kuulu kirkkoon ,enkä muuallekaan se ei ratkaise mitään mihin kuuluu ,vaan mitä on ihmisen sisäpäpuolella


    • juranovitcuria

      Tällä palstalla käydystä mielipiteenvaihdosta on Jaana Tani tehnyt poliisille (herjaus) tutkintapyynnön. Kuka mahtaakaan olla kirjoituksen takana? Mielenkiintoista seurata asian saamaa julkisuutta näin piispantarkastuken lähestyessä.

      • laupias.samarialainen

        Täällä Suomi24Äänekoski- sivustolla on kaksikin keskustelua meneillään Äänekosken seurakunnan tiimoilta. Ilmeisesti tämä herjausväite koskee sitä toista ("Mikä Äänekosken seurakunnassa mättää").


      • Anonyymi

        Naurettavaa.


      • Anonyymi

        Se on hyvä ,että myös näitä netti kirjoitteluja aletaan seurata ne ovat mielestäni kyllä toiset ihan ala arvoisia. Poliisien pitäisi kyllä ottaa näistä selvää. Itse nyt olen kirjoitellut vastauksia ja kommenttien kommentointia ja monet kerrat


    • synnitön

      Eiköhän viranomaisilla ole muutakin tekemistä kuin tutkia chattien tekstejä. Jos joku vittuilee toiselle chatissa niin se pitäisi olla prioriteeteissa viimeisenä jota lähdetään tutkimaan. Oikeitakin rikoksia tapahtuu ja ne pitäisi asettaa etusijalle.

    • Tietjämies3000

      Jumala ei pidä kommunisteistä.

      • Pekune

        Jos yritysmaailmassa tapahtuisi tällaista, me kaikki tietäisimme, mitä siitä saattaisi seurata. Jos työntekijä ei pyri eikä halua pyrkiä toimimaan työnantajan edun mukaisesti, seuraa siitä hankala tilanne eikä yritys voi katsoa hyväksyvästi ko. toimintaa. Julkisyhteisöissä on käsitykseni mukaan vallalla suojeleva käytäntö. Työntekijä voi arvostella työantajaansa pelkäämätää irtisanomista tms.


      • Anonyymi

        Kestävän se jumala sitten oikein pitää voisitko laittaa listan ,että se näkee ,kenestä sen pitäisi pitää.


      • Anonyymi

        Oletko Jumalan neuvonantaja


    • Sarvipää

      Uskonto ja kirkko on saatanan tyyssija, saatana on keskinyt peitefirman toimille en, pahiten saatana riehuu katolilaisessa kirkossa, saatana on saanut piispat hallintaansa, Suomessa saatana mellastaa pienissä seurakunnissa.

    • Tarkkaanottaen

      Jeesuskin oli kommunisti!

      • Anonyymi

        Olitko ite kommunistijohtaja ,kun noin hyvin olet tietävinäsi politiikka asiat


    • Pekune

      Positiivista naisten päivää kaikille naisille ja myös sovinisteille.

    • Veli-Jaakko

      Ei vaan jaeta infoa seurakunnan asioista. Seurakuntalaisetkin janoaa tietoa asioista, jotka ovat sekoittaneet joidenkin päitä.

      • Anonyymi

        Tässä linkissä raitista julistusta, jossa vaikuttaa Pyhä Henki. https://www.youtube.com/watch?v=JhiVFaMdFWs


    • Anonyymi

      On hyvä että seurakunnat ovat löytäneet sateenkaari ihmiset, paikkaavat hyvin jäsen katoa. Ahdasmieliset erotkoon! Jeesuskin oli tunnettu harrastuksistaan opetuslapsien kanssa.

      • Anonyymi

        Kyllä luterilainen kirkko on mennyt nyt aika pienen ajan sisällään oikeaan suuntaan jokainen ihminen on Jumalan kuva se tarkoittaa, että ihmisessä on Jumalan antama henki ,eikä kenenkään muiden. Sateenkaari ja lesbot ,sekä homot on syntyneet sellaisina ,ei se ole sairaus tai ,joku ite valittu asia. Vaihteeks, esim, joku ite ,ennen syntymää onko nainen ,vai mies ja minkälainen muutoin. Minä näin sinut jo idussasi ja kaikki sinun päiväsi ovat kirjaani kirjoitetut ennen jo ennen ,kun olit syntynytkään.


    • Anonyymi

      Naisten asema on totta raamatun mukaan seurakunnassa. Sitä ei voi kieltää. Silloin kun naispappeus suvaittiin niin itse erosin seurakunnasta. Ihmisten pitää kunnioittaa Jumalan tahtoa ja säännöksiä. Muutenhan me ollaan hakotiellä.

      • Anonyymi

        Äänekosken seurakuntaa kävi ojentamassa riitojen vuoksi monta kertaa itse piispa. Onko tullut apua? Seurakuntalaisille, kirkollisveron maksajille ei haluta kertoa, mitä seurakunnassamme tapahtuu, eli tilannekatsauksia. Ei ole ihme, että halua on erota seurakunnan jäsenyydestä, kun meille jäsenille ei kerrota sisäisistä kuulumisista, vaikka olemme jäseninä tähän oikeutettuja.
        Taitaa olla sopu kysymysmerkissä? Riiatko jatkuu omalla sarallaan? Miksi Suolahden suosittu pappi otti hatkat, ja muutti väliaikaisesti pois naapurikaupunkiin, ja paikalle tuli sijainen?
        Ainoastaan tietoa tullut seurakuntalaisille puskaradion kautta, että riitaa tullut ite päälikön kanssa? Eikös nyt olisi jo korkea aika seurakunnan kertoa totuuden mukaisesti kaupunkilehdessä seurakunnan sisäiset kuulumiset, kun olemme tätä tiedonantoa kauan jo odotettu, vai piispan tiedottein kautta tietoa saamme odotella?


    • Anonyymi

      Ei pitäisi siihen raamattuun luottaa ei se ole alkuunkaan totta kokonaan. Mutta kun vähän maalaisjärjellä ajattelee niin on kyllä luterilainen uskon suunta kaikkein lähinnä oikeaa jumalanpalvelusta ja ihmisten auttajia monissa asioissa. Vapaat suunnatkin esim, kaste on niissäkin kumma raamattuhan siitäkin sanoo yksi herra yksi usko yksi kaste niin vapaissa suunnissa kastetaan vielä toisen kerran vaikka pienenä on jo kastettu. Eikä kaste ketään pelasta yksinään. Lähimmäisen hyväksyminen ja arvostaminen on kyllä kaukana monissa uskon suunnissa ja kaikki loppujen lopuksi ovat väärässä monessa kohtaa. Yhdessä kohdassa jos on väärässä on joka kohdassa väärässä ,mutta ei hätää onneksi ,ihminen ei ole tuomari vaan se on ihan joku muu ajatelkoon kukin omilla aivoillaan kukahan se on

    • Anonyymi

      Hautaukset pitäisi nykyään hoitaa krematorioilla polttamalla ja viedä tuhkat ,esim ,seurakunnan järjestämn tuhkalehtoon tai muuhun mihin omaiset sen haluaisivat. Ihmiset vapautuisivat monesta asiasta kerralla ei tarvitsisi ostaa hautakiveä ,ei viedä kukkia yhtenään haudalle ,eikä kynttilöitäkään. Tuhkalehto olisi lain sallima rauhoitettu hautausalue mihin voisi viedä ja siitä olisi niin ,kun hautausmailla nykyään merkkiä alueesta ja aidattu alue. Hautajaiset voisi muuten pitää niin kun ennenkin . Säästyisi seurakunnalta ja seurakuntalaisilta paljon muuhun energiaa ja varoja. Arkut olisi kevytrakenteisia ja halvempia kun ennen ,mitä niitä ruusuille suotta. Kauniita ja muuten ulospäin olisivat kuitenkin tehty niin ,että ei halveksittua tulisi ketään ja vain yhdenlaisia arkkuja ulospäin ,kokoja kuitenkin koon mukaan.

    • Anonyymi

      Kylläpä on iso herra tuomarina kun syyttää jotain Jumalan luomaa ja hänen tekojaan , onkohan tiedossa mikä on oikeaa uskoa ,ei mikään muu kun se ,että rakasta lähimmäistä niin kun itseäsi.

      • Anonyymi

        Ja sit saat syytteen koskettelusta..


    • Anonyymi

      Näin on. Jeesus ei halunnut viini seuraansa kuin niitä miehiä.

    • Anonyymi

      Vieläkö se pastori opettaa teinipojille miten esinahkaa liikutellaan...

    • Anonyymi

      Nainen vaijetkoon seurakunnassa.

      • Anonyymi

        Surkea on mies, joka ei osaa kirjoittaa oikein. Takaisin koulun penkille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Surkea on mies, joka ei osaa kirjoittaa oikein. Takaisin koulun penkille.

        Olen kyllä nainen ja uskon raamatun sanaan. Nainen ei voi olla pappi sen mukaan.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe