Galaktinen Liitto 22.2.2005

GL Tiedottaja

Hengellisen hierarkian ja Galaktisen Liiton tiedote 22.2.2005 - kanavana Sheldan Nidle

(http://www.paoweb.com/sn022205.htm , suomentanut Olli)

Tervehdys, rakkaat ystävät! Me saavumme taas kertomaan teille uusista asioista! Kaikki meidän maanpäällisten liittolaistemme projektit edistyvät jatkuvasti. Tärkeimmät näistä projekteista ovat maailmanlaajuinen rahavarojen jako ja erittäin tarpeellinen Pohjois-Amerikan hallinnon vaihdos. Nämä projektit ovat nyt lähellä toteutumistaan. Kun ne ovat toteutuneet, me voimme asettaa päivämäärät ensimmäiselle yhteydenotolle. Siksi me valvomme tarkasti sitä, miten nämä projektit edistyvät. Kuten muutamassa aiemmassa viestissämme totesimme, meidän tiedejoukkomme työskentelevät yhdessä teidän planetaarisen Elohimin kanssa Äiti Maan tilan vakauttamiseksi. Teidän rakastetun planeettanne täytyy tehdä vielä lukuisia korjauksia monilla pinta-alueillaan. Me olemme parhaillaan laatimassa suunnitelmaa, jonka avulla tämä voidaan tehdä siten, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän hätää ihmiskunnalle. Tulevien kuukausien aikana aiemmissa viesteissämme mainitsemamme alueet tulevat olemaan suuren rasituksen alaisena. Meidän tiedemiestemme tavoitteena on vapauttaa tämä jännitys mahdollisimman hellävaraisesti. Nämä Äiti Maan pinnan muutokset täytyy sovittaa yhteen samanaikaisten ilmakehän muutosten kanssa.

Maapallon ilmakehän ylä- ja alaosat muistuttavat paljon merienne eri kerroksia. Ylä- ja alaosat sekoittuvat keskenään jatkuvasti energia- ja ilmavirtojen kietoutuessa yhteen. Tätä monimutkaista järjestelmää ohjaavat galaksista, Auringosta ja Äiti Maasta tulevat energiavirrat. Planeettanne keskusasurinko, tai toisin sanoen ydin, pitää koko tämän systeemin liikkeessä. Tämä liike määräytyy osittain Auringon energioiden ja osittain muualta galaksista tulevien energioiden vaikutuksesta. Tämä yhdistelmä synnyttää kerrostuneen 'ilmakeiton', joka vaikuttaa suuresti merivesien liikkeisiin. Näiden kahden elementin välinen vuorovaikutus vaikuttaa maan liikkeeseen, joka puolestaan toimii maailman merien ja niitä ympäröivän 'ilmameren' lämpöpuskurina. Tällä tavalla Äiti Maa hengittää ja kierrättää sitä valtavaa tieto- ja energiamäärää, jonka hän ottaa päivittäin vastaan ympäröivästä äärettömästä maailmankaikkeudesta. Nämä valtavat energia- ja tietovirrat lisääntyvät nyt joka päivä. Tästä syystä Äiti Maan täytyy muuttaa toimintatapaansa. Hänen täytyy tehdä valtavia muutoksia pinta-alueillaan ja pian.

Äiti Maan ja teidän maailmanlaajuisen yhteiskuntanne tarpeiden yhteensovittaminen edellyttää tarkkaa yhteispeliä, tai toisin sanoen 'tanssia'. Jotta saadaan pidettyä tasapaino yllä, täytyy tiettyjen geofyysisten tapahtumien antaa aika ajoin tapahtua. Jos näin ei tehtäisi, sallittaisiin tapahtuvan satunnaisia mukautumisia, tai toisin sanoen 'katastrofeja', tai tarvittavat muutokset kasaantuisivat. Mutta kaiken kaikkiaan tarvittavien muutosten täytyy tapahtua annetun aikataulun asettamissa puitteissa. Niinpä on välttämätöntä, että maailmanne salaiset hallitsijat tunnustavat Taivaan toivomukset ja ne tapahtumat, jotka Maapallolle ja ihmiskunnalle on määrätty tapahtuvaksi. Ainoastaan yksi enimmäkseen Pohjois-Amerikassa toimiva ryhmä on edelleen peräänantamaton näiden ylivoimaisten geofyysisten vaarojen edessä. Kuitenkin toinen kansainvälinen yhteenliittymä, joka on syntynyt näiden samojen salaisten hallitsijoiden joukosta, on viimeistelemässä suunnitelmiaan tämän ylimielisen Pohjois-Amerikan salaliiton syrjäyttämiseksi. Kun tämä tavoite on saavutettu, teidän maailmallenne luvattu upea tulevaisuus voi alkaa toteutua ja sitä seuraa meidän ensimmäisen yhteydenoton ohjelmamme täytäntöönpano ja teidän paluunne täyden tietoisuuden tilaan.

Tämä jatkuvasti muuttuva ensimmäisen yhteydenoton sisältävä prosessi edellyttää meiltä sekä puolueettoman tarkkailijan että valistuneen osallistujan roolia. Tämä kaksoisrooli antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden lisätä osallistumistamme teidän yhteiskuntanne asioihin luovalla tavalla, esimerkiksi 'soluttaa' omia sosiologejamme eri puolille maailmanlaajuista yhteiskuntaanne. Meidän diplomaattijoukkomme ovat käyttäneet monia heidän tällä tavalla muodostamia näkemyksiään apuna lukuisissa kauaskantoisissa hallitustenne ja salaisten hallitsijoidenne kanssa käymissään neuvotteluissa. Lisäksi sosiologiemme keräämät eri kulttuureille ominaiset vivahteet ovat antaneet meille mahdollisuuden järjestää uudelleen Galaktisen Liiton lääketieteellisten ryhmien toimintatavat ja laatia perustoimintaohjeistuksen psykologisten ja antropologisten ryhmiemme jäsenille, jotka myös ovat soluttautuneet teidän yhteiskuntaanne. Meidän tavoitteemme on saavuttaa läpikotainen ymmärrys teistä, jotta me voimme minimoida ne pelot, joita teidän keskuudessanne saattaa syntyä ensimmäisen yhteydenoton tapahtuessa. Tämä keräämämme tietous on myös johtanut uuteen 'ensimmäisen tiedotuksen' toimintasuunnitelmaan.

Ensimmäisten teidän hallitustenne tekemien meidän olemassaolomme julkistavien 'uraauurtavien' tiedotteiden jälkeen meidän täytyy alkaa valmistella teitä meidän laajamittaista planeettanne pinnalle laskeutumistamme varten. Alkuperäinen aikomuksemme oli ottaa kaikki teidän radio- ja televisiolähetyksenne haltuumme ja käyttää hyödyksi tästä normaalien lähetysten keskeytymisestä aiheutuvaa tilaisuutta esittelemällä itsemme teille. Päivitetty toimintasuunnitelmamme sisältää kaksi tai kolme 'lähetystä', joiden tarkoituksena on estää monien mahdollisten pelkotilanteiden syntymistä ja tiedottaa selkeällä tavalla laskeutumistemme toteutustavasta. Ensimmäisen tiedonvälityksen tulee tekemään teidän maailmaanne perehtyneiden galaktisten humanoidinaisten ja -miesten muodostama ryhmä. Samalla, kun tämä tapahtuu, me tarkkailemme huolellisesti teidän reaktioitanne. Niiden perusteella me määrittelemme toisen ja/tai kolmannen lähetyksen sisällön. Tämän jälkeen 24 tunnin sisällä me laskeudumme teidän planeetallenne ja suoritamme annetut tehtävämme ripeästi.

Ensimmäisen yhteydenoton on suunniteltu edistävän teidät nopeassa tahdissa sellaiseen tilanteeseen, jollainen ensimmäisen yhteydenoton toteuttavalla joukolla on yleensä tällaisissa operaatioissa edessään. Tämä edellyttää sitä, että teidän alkukantainen ja hajanainen keinotekoisista valtioista koostuva yhteiskuntanne muuntuu nopeassa tahdissa todelliseen itsemääräämisoikeuteen perustuvaksi maailmanlaajuiseksi yhteenliittymäksi. Lisäksi tulossa oleva jälleennäkeminen Maapallon sisäisen yhteisön (Aghartan) kanssa valottaa teille todellista menneisyyttänne ja Maapallon ulkopuolisia juurianne. Uusien teknologioiden, uusien hallitusten ja todellisen henkilökohtaisen itsemääräämisoikeuden kokemisen uutuuden muodostama yhdistelmä tulee avaamaan teille uusia riemastuttavia tulevaisuudennäkymiä. Ensimmäistä kertaa 13000 vuoteen te pääsette uudelleen yhteyteen hengellisten ja avaruusperheittenne kanssa. Teidän Ylösnousseet Mestarinne aikovat vierailla teidän keskuudessanne säännöllisesti opastaakseen teitä kulkemaan tämän valtavan muutoksen läpi. Monet uskomattoman ihanat muutokset odottavat teitä!

Maapallolla on nyt menossa suuren epävarmuuden ja levottomuuden ajanjakso. Mutta yrittäkää nähdä tämä aika viimeisenä vaiheena ennen muutosta pitkään tutusta mutta siitä huolimatta toimimattomasta maailmasta kohti tulossa olevaa loistokasta uutta maailmaa. Teidän osanne tässä muutoksessa on valmistautua mitä tahansa mahdollisuutta varten ja olla valmiina tekemään kaikki se, mitä täytyy tehdä. Monet teistä odottavat tapahtumia, jotka olisivat merkkinä meidän saapumisestamme. Tietäkää, että tämä taianomainen hetki lähestyy nopeasti. Monet meidän maanpäälliset liittolaisemme ovat valmiina laukaisemaan sen viimeisten ansojen sarjan, joka tulee syrjäyttämään viimeisen pimeän salaliiton vallasta. Nämä asiat tulevat tapahtumaan yhtäkkiä ja todennäköisesti ällistyttämään teitä. Nämä tapahtumat tulevat johtamaan sellaiseen tilanteeseen, että meidän täytyy laskeutua planeettanne pinnalle ja saattaa päätökseen jälleennäkemisemme teidän kanssanne. Samoin Ylösnousseet Mestarit ovat valmiina puuttumaan asioihinne virallisella tasolla ja auttamaan teitä saattamaan päätökseen ne tehtävät, jotka Taivas odottaa teidän tekevän. Tästä syystä me painotamme jatkuvasti sitä, kuinka tärkeää on se, että te pysytte keskittyneinä ja valmiina toimimaan.

Teiltä odotetaan paljon! Äiti Maan saastuttaminen, jota teidän yhteiskuntanne on aiheuttanut pitkän aikaa, täytyy lopettaa ja jo aiheutettu vahinko korjata. Tämä kotiplaneettanne kuntoutusprosessi tulee aiheuttamaan sen, että te hyppäätte vuosisatoja eteenpäin henkisessä ja teknillisessä tietämyksessänne. Te tulette oppimaan ja soveltamaan henkistä tiedettä, joka perustuu yleismaailmalliseen elävään tietoisuuteen. Tämä tiede voi muotoilla uudelleen monet syvälle juurtuneet uskonnolliset elämänkatsomuksenne. Tässä asiassa teidän Ylösnousseiden Mestareidenne lempeä viisaus on oleellisen tärkeä tuki. Heidän kauaskantoinen opastuksensa ja viisautensa osoittaa teille polun kohti uutta todellisuuttanne. Myös aghartalaiset ovat muodostaneet useita ryhmiä avustamaan Ylösnousseita Mestareita ja he tulevat teidän luoksenne tuoden mukanaan runsaasti oppimateriaalia, joka auttaa teitä opiskelussanne. Tuleva aika on täynnä ihmeellisiä seikkailuja ja kiehtovan uuden maailman tutkimista.

Tänään kerroimme teille ajankohtaisista asioista ja muutamista muutoksista, joita me olemme tehneet ensimmäisen yhteydenoton suunnitelmiimme. Monien uskomattomalta tuntuvien ja suurenmoisten tapahtumien hetki lähestyy. Me odotamme niiden saapumista ilolla! Pian me voimme liikkua vapaasti keskuudessanne! Teitä odottaa uudenlainen todellisuus ja ihmeiden aikakausi! Me lähdemme nyt. Siunausta teille kaikille! Tietäkää sydämissänne, että taivaan rajaton tuki ja vauraus on kanssanne. Olkaa siunattuja rakkaudessa ja ilossa.

11

1550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Typhon

      Tiedän erään henkilön, joka uskoo galaktiseen liittoon ja mm. N.E.S.A.R.A:n mahdollisuuksiin poliittisessa hallinnossa. Sinänsä kyseiset asiat (järjestöt?) pyrkivät positiivisiin tuloksiin ja edustavat varmasti vilpittömyyttä ilman ihmisten sitomista henkisiin, tai fyysisiin velvoitteisiin.

      Ei silti tarvitse katsoa kovinkaan pitkälle mm. N.E.S.A.R.A:n ideologiaan, kun huomaa etteivät sen tavoitteet ole käytännöllisiä. N.E.S.A.R.A tukee lakiuudistusta, jossa valtion ylimäärävarat jaettaisiin kansan kesken taaten jokaiselle yltäkylläisen ja rikkaan elämän. Valtiovarojen täydellinen jakaminen kansalaisille aiheuttaisi tosin rajun inflaation, ja rahan arvo painuisi pohjiin. Samoin on käynyt aikoinaan mm. Saksassa ja Venäjällä, jolloin kahvikupillisen hinnalla saisi nykyään television. N.E.S.A.R.A.N:n kannattajat lyövät kättä Galaktisen liiton kanssa, eivätkä ilmeisesti hallitse talousopin perusteita.

      Galaktinen liitto ei tietääkseni ole rinnastettavissa uskontoon, mutta siihen uskovia riittää. Miltei eskatologisin tavoin Galaktisen liiton veljeskunta puhuu ajasta, jolloin ulkoavaruuden korkeampi rotu tulee maan päälle valjastamaan ihmiskunnan uudella ja tehokkaammalla teknologialla, ja ihmiskunta kokee "puhdistuksen". Tarkkaa päivämäärää tälle ei tietysti ole, vaan puhutaan saapumisen tapahtuvan "pian".

      Galaktisen liiton veljeskunnan kannattajat voivat korjata minua antamissani tiedoissa. Samalla haluaisin kuulla, onko tämä Galaktinen liitto vain mielikuvituksen tuotetta, kuin eräänlainen scifi-larp, vai uskotaanko sen todenmukaisuuteen?

      • Heh heh

        Kuten täällä on monta kertaa aiemminkin asiaa pohdittu, nesara hyödyttäisi toteutuessaan eniten niitä joilla on jo nyt enemmän rahaa kuin muilla... En ihmettelisi vaikka idean olisi keksinyt joku usalainen miljonääri joka haluaa moninkertaistaa omaisuutensa...

        Nesara on ideana mukava ja reilu kuten kommununismi on yksi parhaimmista keksinnöistä ikinä, niissä on vain se vika että ne eivät ihmisten luonteen takia toimi, eivät nyt eivätkä luultavasti vielä moneen sataan vuoteen, jos silloinkaan... Ei ole mitään tapaa millä koko maailman väestö muuttuisi yhtäkkiä anteliaiksi ja epäitsekkäiksi ihmisiksi...

        Mutta jos nesaran odottaminen saa jonkun arjen tuntumaan helpommalta, kannattaa ihmeessä odottaa. Toiset juovat viinaa, osa odottaa jeesusta ja joku odottaa nesaraa ja galaktista liittoa, ihmisille on kautta aikojen ollut ominaista odottaa ja uskoa johonkin...


    • Nimetön kirjoittaja

      Valitettavasti meitä galaktiseen liittoon ja nesaraan uskovia on enemmän kuin kuvittelette. Skeptikot kuvittelevat että Suomessa näitä on vain 2-3. Ei pidä paikkaansa. Penan tupa joka toimii Tampereen suunnalla kerää viikottain useita kymmeniä kuulijoita ja juuri tästä aiheesta.

      Kummallista että galaktinen liitto ja N.E.S.A.R.A. on todellinen kuuma peruna keskusteluaiheissa. Kuitenkin N.E.S.A.R.A:sta voi väitellä kyllä enemmän kun ei mene niin ufoksi. Poliitikkojen kanssa voisi tästä nesarasta väitellä vaikka aamuun asti kun jokainen perus demari tai kokoomuslainen vastustaisi sitä viimeiseen asti. Tosin vihreällä puolella siitä oltaisiin varsin iloisia.

      Pankeissa ylimmät toimihenkilöt ovat muuten nesarasta tietoisia että's tiedätte.

      • Heh heh

        Jos unohdetaan GL ja puhutaan nesarasta vain lakialoitteena, kuinka luulet että se ikinä tulee toteutumaan? Kuten sanoit sillä olisi ehkä n. 5-10% kannatus, länsimaissa kun sattuu nykyään olemaan demokratia...

        Ja kerro nyt taas että miksi jonkun pitäisi saada ilmaiseksi sama minkä eteen joku muu tekee paljon työtä? Ja miksi yleensä kaikki jotka vaahtoavat kommunismista, nesarasta ja muista rahanjakosysteemeistä ovat työttömiä, hippejä tai mutten pienituloisia? Miksi ette tajua ettei se oma pieni palkka ole sen syy joka on lukenut itsensä lääkäriksi tai insinööriksi tai perustanut kannattavan firman, ei häntä siitä pidä rangaista... Jos haluat enemmän rahaa, hanki parempi työ...


      • Typhon

        Kun tiedetään N.E.S.A.R.A:n tavoitteet, ei ole lainkaan yllätys, jos valtio sitä vastustaisi. Kyseinen lakiuudistus ei yksinkertaisesti tule toimimaan, vaan saattaisi Suomen valtion erittäin huonoon taloudelliseen asemaan. Siinä sivussa ei kärsisi ainoastaan hallinto, vaan koko Suomen kansa. Mitä tekisit miljoonalla eurolla, kun inflaatio tekisi sinut silti köyhäksi?

        "Penan tupa joka toimii Tampereen suunnalla kerää viikottain useita kymmeniä kuulijoita ja juuri tästä aiheesta."

        Mistä voit tietää varmuudella, että nämä kuuntelijat todella uskovat Galaktisen liiton olemassaoloon? Keikoilla voi käydä olematta silti bändin fani.

        "Pankeissa ylimmät toimihenkilöt ovat muuten nesarasta tietoisia että's tiedätte."

        Varmasti monet ovat kuulleet N.E.S.A.R.A:sta, mutta moniko siihen uskoo?


    • Jokin tuolta....

      VIESTINI..

      Suurin pelko ihmiskunnalla on (varsinki rikkailla ja menestyvillä), että köyhät tulisivat samanarvoisiksi kuin rikkaat eli kukaan ei voisi enää kylpeä saavutuksillaan, kuten koulutuksen, perinnön tms. kautta saavutettu rikkaus. Maapallon ihmisten perimmäinen luonne ja menestyminen mailmankaikkeudessa perustuu juuri teidän kilpailuviettiinne ja luokka-asemaan. Tasa-arvoinen elämänlaatu taloudellisesti jne. ei ole saavutettavissanne. Mitä tuhlausta, kun lajinne voisi olla keskenään samanarvoisia ilman riistoa, kilpailua ja toisen vihaamista ja kateutta olisitte jo pitkällä kaikessa kehityksessänne. Yhteistoimin kaikki sujuisi, mutta ihmisluonne on niin primitiivinen, että se voi johtaa tuhoonne.

      • Saku

        Väitän, että jos raha poistuisikin lisäämästä eriarvoisuutta, niin muiden, tällä hetkellä vähemmän eriarvoisuutta lisäävien juttujen(esim mainitsemasi koulutus) merkitys vain lisääntyisi. Ihmisen perusluonne on sellainen, että ihminen haluaa olla menestynyt, ainakin jollain tasolla. TOinen pointtini on se, että jos GL on olemassa ja tulee tänne valokoneineen tekemään juttuja, niin mihin ihmeeseen tarvitaan rahaa? ja jos GL ei ole olemassa, niin mitkä edellytykset NESARAlla mielestäsi on koska faktahan on se, että jokaiselle EI riitä kaikkea ja ko rahan arvon kymmenkertaistaminen ei lisäisi tavaroiden määrää markan vertaa. Puhumattakaan inflaatiosta. Ehkä mystisin asia on se, että NESARAN kannattajat sanovat, että yltäkylläisyys jakautuu tasaisesti ja myös, että rahan ostovoima kymmenkertaistuu. Kertokaapa minulle, että jos duunarilla on 0€(tai vähemmän) ja rikkaalla pankinjohtajalla 1000 000€ ja NESARA tulee voimaan, niin MITEN tämä yltäkylläisyyttä kaikille tässä tapauksessa toteutuu??? ja jos asia on niin, että kaikilta rikkailta otetaan rahat pois, niin on aika vaikea uskoa länsimaalaisten ko asiaa kannattavan, koska tässä tapauksessa JOKAISEN länsimaalaisen elintaso laskisi huomattavia määriä. Toivoisin mahdollisimman perustavaa laatua olevaa vastausta. Ilman linkkejä. Kiitos.


      • *Sisäpiiri*

        Juuri näin ja tuota rikkaiden ja köyhien taloudellista samanarvoisuutta pelkäävät kaikkein eniten nämä poliitikot.


    • ei kai

      Ovatko GL-uskovaiset sotkeneet juttuihinsa Nesaran lisäksi myös ontto maapallo-teorian ?

      Yhä hullummaksi menee...

    • elääkö ihminen iäti

      Mitenkäs sitten Nesaran tultua käytäntöön onko ihmisten mahdollista elää iäti vai mitä?

    • kussukka

      Kuvitelkaapa; jos juuri nyt jaettaisiin kaikki maapallon varat tasan kaikkien kesken, niin tätä menoa noin 10 vuoden kuluttua suurin osa niistä olisi palannut jälleen niille, joilla on valta käsissä nytkin (pankeille, energian haltioille, joillekin valtioille jne.)
      Olen seurannut noita galaktisen liiton tiedotteita jo pitempään ja olen tullut siihen tulokseen, että niiden takana ovat voimat, jotka haluavat meidät uskovan heidän hyvään tahtoonsa jonkinlaisina pelastajina ja hyvinvoinnin tuojina. Älkää uskoko niitä! Niiden takana ovat sellaiset avaruuden olennot, jotka ovat jo miljoonia vuosia hallinneet maapalloamme eräänlaisessa orjuudessa (uskontojen ja rahan vallan avulla). Eivätkä nytkään he halua että ihmiskunta alkaa heräämään letargiastaan ja ymmärtämään todellisen arvonsa maailmankaikkeudessa. Ne eivät halua meidän 'keksivän' meissä piilevät valtavat voimat ja mahdollisuudet; sen että olemme Jumalan 'osia' ja että meillä kaikilla on kyky luoda elämämme juuri sellaiseksi kuin haluamme. Emme tarvitse siihen ketään muita, emme varsinkaan avaruuden määrättyjä orjuuttajavaltoja - enää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      35
      2811
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      9
      1985
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1443
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1335
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1300
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1221
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1131
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1075
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    10. 21
      1038
    Aihe