Millainen on

hyvä päivä?????
Ilmoita


kesäpäivä mikä mulla oli kerran duunissa. Todella ihmeellinen. Yksi friidu hymyili niin nätisti että oikein kutkutti joka paikkaa. Sitten mä tiesin aina etukäteen että milloin se tulee seinän takaa ja milloin mistäkin. Aavistelin aina sen liikkeitä. Sitten kun se oli kerran niin rakastunut tuntui että sukat lentää kohta jalasta. Aijaijaijai!
Ilmoita
Tässä elämässä hyvä päivä olisi semmoinen kun löytäisin tulevan vaimoni ja sen jälkeen aina semmoiset päivät, jotka saisi viettää hänen kanssaan olisivat hyviä.
1 VASTAUS:
oi miten romanttista
+Lisää kommentti
Hyvä päivä oli tänään. Aamulla hoidin yhden asian hyvillä mielin. Tytär tuli aamupäivällä lounaalle ja runebergintortulle. Kyselimme ilta-sanomien kymmentä kysymystä ja kuuntelimme musiikkia. Iltapäivällä tein ruokaa. Aion vielä katsoa salsut ja mennä ehkä kävelylle, jos ilma sallii. Hyvä päivä ei tämän kummoisempaa vaadi. Illalla menee nukkumaan hyvillä mielin ja on onnellinen. Asiat ovat hyvin.
Ilmoita
Kun näkee hänet.
Ilmoita
Sellainen kun tänään esimerkiksi
Ilmoita
Jos töissä ei ole muuta kuin työasioita ja jos olisi parempi palkka.
Ilmoita
Kuuntele

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Hyvä Päivä
Ilmoita
Juuri tällainen. Ajatelkaa ihmisiä jotka kärsivät puutteista, jotka meille on aivan päivänselvää. Vasta kun menetämme jotain esim terveyden tai puhtaan ruuan ja veden huomaamme miten hyvin asiat olivatkaan.
1 VASTAUS:
Aika hyvä pointti ajatella noin, jos vaikka kuvittelisi että onko jollain Kongolaisella lapsisotilaalla vaikka mahdollista esim. höpötellä jossain palstallakin kaiket päivät ja yöt.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Millainen on

hyvä päivä?????

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta