En tule toimeen palkallani

dfdfdsfdsfsda

9

<50

  Vastaukset

  • Ja minulla on n.100e seuraavalle 20 päivälle ja ajattelin pärjätä.

  • Kannattaa siis äänestää nykyisessä hallituksessa olleita.

   - Vai kannattaako sittenkään?

   Sillä jos aivan oikein muistan, niin ennen edellisiä eduskuntavaaleja, niin Perussuomalaiset (nykyisin siitä hajonneet Siniset), Keskusta ja Kokoomus lupasivat, että pienituloisten, eläkeläisten, opiskelijoiden ja yksinhuoltajien perustuloon ei kajota, eikä niitä pienennetä.
   Kuinkas sitten kävikään.?
   Kuluneella hallituskaudella kansaneläkettä saavien indeksit jäädytettiin, ja opintotukeen tehtiin leikkauksia.

   Siis kaikki edellisissä vaalikampanjoissa annetut sanat ja annetut lupaukset syötiiin mennen tullen.

   - Nyt sitten niin Kokoomus, kuin Keskusta, näin vaalien alla, on niin kovin sydämistynyt, ja alkanut pohtia syvällisemmin pienituloisten asemaa ja tilannetta.

   Keskustakin, sen puheenjohtajan suulla, alkoi luvata, että joskohan tässä voisi luvata kaikille pienituloisille eläkeläisille sen ruhtinaallisen saturaisen euroa lisää.

   Uskoako tuota, en oikein suosittelisi uskomaan mitäänn, mitä tulevina kuukausina mikin puolue tulee ennen seuraavia eduskuntavaaleja lupaamaan.

   Koska niinhän se menee, että tässä ihmiskunnan sivilisaatiossa, sen kulttuurissa ja yhteiskunnassa mennään taloussuhdanteiden, olosuhteiden ja tilanteiden mukaan.

   Joten en nyt kovin paljon panisi niiden minkään puolueen, heidän edustajien, jäsenien, tai puheenjohtajien sanomisten varaan.

   - Onhan tuo jo tullut jo nähtyä, kuultua ja koettua, että kaikki etukäteen sanotut, annetut ja vannotut sanat ja lupaukset voidaan mennen tullen jossakin tulevaisuudessa aika pian myöskin syödä.

   Kannattaako siis äänestää? No, ainakin harkita tarkkaan, ketä, ja mitä äänestää.

  • Pitäis saada sitä sopeutumis rahhoo 5000 eur kkssa että pärjää veroviidakossa

  • Heti meni kaikki päin helvettiä tavallisen ihmisen kannalta kun rahasta tehtiin rengin sijasta isäntä :/

  • Tulevalla vaalikaudella hoidetaan maahanmuutto . muut teemat jätetään vähemmälle. Sieltä saadaan rahat vanhuksille ja muuhun puutteeseen. Taas seuraavalla vaalikaudella hoidetaan näitä rutiinihommia. Siksi perussuomalaiset. Helppoa eikö totta!

   • Persut pettivät äänestäjänsä viime vaaleissa. Luottamus menetetään vain kerran.
    Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me...


  • Turhaa sosdeminiset vielä. Jatka vasta kun vaalit on ohi, niin pääsette taas siellä tehtaissa salpietarisäkkejä pakkaamaan, että on mistä sitten syyttää maajusseja, kun omia lannotteitanne levittävät pellot ja pohjavedet täyteen s..tana ... Ja vielä vikistään että palkalla ei tule toimeen, ota sitten ittesi sieltä tehdasjalostamosta irti, niin katsotaan, että tuletko paremmin sitten toimeen ilman sitä palkkaa ... Onhan ainakin sitten aikaa itte niitä apulantoja kylvää joka palstalle ... kele ...

  • "Persut pettivät äänestäjänsä viime vaaleissa. Luottamus menetetään vain kerran.
   Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..."

   HEHEHEHEHEEEEHEHEHEHEEEE ... nämä jaksaa aina niin kutkuttaa ..."Vain kerran" .... HEEHEHEEHEEE ... kerros nyt muistaessasi taas yhdetkin vaalit, jossa puolueet ei ole valtaan päästyään jokseenkin järjestelmällisesti pettäneen/unohtaneet jostain kumman syytä ne lupauksensa, jos nyt ei ihan 100% niin noin 97.5% keskimäärin ...

   • Koko poliittinen systeemi on huijausta ja petosta, se ei ole osoittautunut toimivaksi järjestelmäksi joten se pitäisi romuttaa ensitilassa. Se romuttaa samalla lain kunnioituksenkin kun poliittinen järjestelmä viranomaisineen on alkanut elää omaa elämäänsä oman kuplansa sisällä erillään kansalaisten arkielämästä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   683
   14309
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   125
   2286
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1350
  4. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1235
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   59
   1231