Onko pettäminen vaihtoehto jos mies ei anna?

Niinputteessa

Mieheni ei koskaan tee aloitetta. Lopetin suihinotot ja alotteiden tekemiset jotta mies saa kokea saman tuskan, mutta nyt pitää yksin minua pihtarina. Seksiä ei ole tämän vuoden puolella ollut kertaakaan.
Tarvitsen hyvää seksiä. Rakastan ottaa suihin ja saada miehen nauttimaan, mutta joskus olisi kiva saada itsekkin. Jätänkö miehen, käynkö vieraissa vai kärsinkö loppu elämäni?

10

<50

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen samassa tilanteessa suurin piirtein, tavataan ja nautitaan yhdessä, mistä päin olet?

    • Kikkeliskok

      Eiköhän tuossa ole vakavan keskustelun paikka. Jos kumpikin on sitä mieltä, että toinen pihtaa ja itsellä olisi haluja, niin silloin teidän kommunikaatiossa on jotain pielessä. Toinen ehkä kuvittelee tekevänsä aloitteen ja kun vastine ei ole se mitä sen ajatteli olevan, niin sen mieltää pihtaukseksi.
      Kun näytät kuitenkin osaavan kirjoittaa ihan sujuvasti, niin tee seuraava harjoitus miehesi kanssa. Kirjoita paperiarkille otsikko "Mitä toivot seksielämältämme?" Tee itsellesi samanlainen. Sitten sopivan hetken tultua anna lappu ja kynä miehellesi, sano että haluat tietää pari juttua.. Täytätte ranskalaisilla viivoilla toiveenne paperille. Kun olette valmiita, vaihdatte laput ja luette toistenne toiveet. Sitten laput vierekkäin ja katsotte mitä yhteistä niistä löytyy ja mitä eroja on, miten kumpikin saisi ainakin osan toiveista täyttymään.

    • Kikkeliskok

      Jos et saanut kiinni ajatuksestani, niin tässä vielä pari esimerkkiä toiveista:
      - Haluan tuntea itseni halutuksi, haluan siksi, että sinä teet (vähintään joskus) aloitteen.
      - Haluan, että pidät minua hyvänä muulloinkin, kun silloin kun haluat seksiä.
      - Haluan pitkän esileikin, että minua hyväillää, hierotaan, suudellaan ennen kuin siirrytään erogeenisille alueille.
      - Haluan suuseksiä, että minut nuollaan kunnes räjähdän himosta.
      - Haluan, että rakastelemme olohuoneen sohvalla.
      - Haluan takaapäin
      - Haluan, että laukeat suuhuni..

      Jotain tällaisia toiveita, joista voitte sitten keskustella.

    • Järjestely

      Vuosia sitten ilmoitin miehelleni että hoidan seksi tarpeet muualla. Mieheni suostui järjestelyyn ja nykyään haluaa hänkin peuhata harvakseltaan! Normaali arki toimii hyvin ja kumpikaan ei ole jättämässä toista.. näin meillä.

      • Töihin

        Voisitko ottaa lääkkeesi ja mennä nukkumaan! Kirjoituksien perusteella "hiivaviiva" voisit hakea leipuriksi.. "jakorasia" sähkö mieheksi.. "huora" ilotaloon talon mieheksi!


    • jäykkä-mies

      Mistä olet ?
      Minä Itä-Suomesta .

      • Järjestely

        Lahdesta.. miksi kysyt? Taidan arvata..


      • Vähän

        Oletko muuten huomannut että kukaan ei oikeastaan noteeraa sinuun kyllä yksi vähä älyinen mahtuu joukkoon! Syö välillä niin jaksat taas hölmöillä.


    • Kyrvätön

      On. Pettäminen on vaihtoehto ja ehkä miehesi sitä salaa toivoo. Seksi muuttu parisuhteen aikana. Vaimoni halut on laskenut tasaisesti, mutta välillä on kiimakausia eli 3 kertaa kuukaudessa lyhyen ajan sisällä. Meillä on seksiä ylleensä 0-2 kertaa kuukaudessa. Ei suuseksiä, ei käsitöitä, ei mitään muutakaan. Joskus saan runkata ja katsella häntä. Omat seksihalut on 1-2 kertaa viikossa ja se on pikkulapsiperheen arjessa aika mahdoton toteuttaa niin että molemmat saa jotain irti. Minä teen paljon kotitöitä, annan hänelle omaa aikaa (myös juhlimiseen) ja hoidan paljon lapsia, joten väsymyksestä tuskin kyse. Toivoisin, että naiseni kävisi vieraissa ja saisi kunnolla kullia ja orgasmeja. Vaikka useampaa miestä kerralla. Seksistä ei pysty keskustelemaan, koska lopputulema on se, että jos teen hänet tietoiseksi että olen tyytymätön seksielämään niin hän pahoittaa mielensä. On tyydyttävä ja mukauduttava hänen haluihin. Miehenä en voi vaatia naista tyydyttämään tarpeitani. Oma kestävyyteni on olematon, kun harvoin saa ja eikä jaksa keskittyä esileikkiin, kun haluaisi päästä vaan panemaan. Tunnen syyllisyyttä lauetessani, koska tiedän, että vaimoni oli vasta pääsemässä alkuun. Hän nauttii kun naidaan kovaa ja en enää pysty siihen, koska laukean heti kun kierrokset kasvaa ja hän rupeaa ääntelemään kovemmin. En voi tietenkään syyttää häntä tästä vaikka tiiviimpi seksielämä takasikin hänelle paremmat ja pitemmät kyydit. Hän ehdotti kierukkaehkäisyä, että ei olisi ajalla ja paikalla väliä sitten kun häntä haluttaa, mutta kondomi jarruttaa omaa laukeamistani edes jonkun verran ja kieltäydyin. Ehkä nöyrryn ja ehdotan kierukkaehkäisyä niin saan olla lopunelämääni minuuttimies, koska seksin määrä tuskin tulee ainakaan itselläni kasvamaan ja hänelle ehkä nousisi, koska varmaan madaltaisi kierukka vaimon kynnystä antaa vieraillekin. Tai niin ainakin toivon. Itse en halua vierasta naista. Myönnän että monet naiset panettaa ja voi tulla vaikka kaverin vaimosta tai työkaverista kivi kova erektio ja seksifantasiat, mutta todellisuudessa en pystyisi seksiin vieraan naisen kanssa edes pikkujouluissa. Ehkä vaimoni on jalostanut minusta niin kuuliaisen betauroksen itselleen ettei seksihalut herää hänessä, mutta ei ole vielä ymmärtänyt ruveta ajamaan suhdettamme aisuri malliin. Minä alan olemaan valmis.

    • Jingjajang

      Kai niitä parempiakin miehiä on? En ymmärrä miestäsi, tottakai toinenkin on otettava huomioon! Jing ja jang!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      630
      22599
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      134
      22193
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      120
      12052
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9887
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      272
      6985
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5861
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      152
      3104
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2385
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1834
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe