Onko pakko ostaa Jaatiselta

Mitä ihmettä AKK touhuaa, haluaisimme ajaa Micro-luokassa kilpaa tulevalla kaudella, mutta kalusto vielä auki. Kiva tarjous koko paketista autourheilu.fi sivulla, mutta miksi runko on CRG. Eihän niillä kukaan pärjää edes Italiassa, miten sitten täällä meillä ?
Ilmoita


Mittee sie nyt horiset? Velkarahalla harrastamaan? Älä hyvä mies alota jos pittää jo nyt velaksi ajjaa. Onneton provo. Jaatinen on tasan ainut keneltä sie saat 100% osan kuin osan ja aivan turhaan sie alat naukumaan että kyllä muiltakin saa, ei ole muilla sellaista tavaraa ku jaatisella. Vai mikroa ajellaan ja italian tuloksia siellä kattellaan, ei mene nyt ihan kaikki jutut nyt yksi ynnä yks.
3 VASTAUSTA:
CRG ei toimi Suomessa eikä maalimalla ! kattokaa tuloksia !
älkääuskoko kirjoitti:
CRG ei toimi Suomessa eikä maalimalla ! kattokaa tuloksia !
Mihin toi sun katkera kommentti perustuu?
Katso nyt vaikka kartingliiton tuloksia viime vuodelta.
Cadet #1 = CRG, Raket junior, useampi kympin joukossa ym
No joo siinä oot kyllä oikeassa, että runko oli hyvä. Hanskat ei niinkään.
+Lisää kommentti
Miksi muilla ei ole samanlaista tavaraa kuin Jaatisella ?
Ilmoita
Jos meinaat ajaa CRG.llä niin onhan se Jaatiselta ostettava. Jos haluat ajaa jollain muulla niin pyydä tarjous toisen merkin kauppiaalta. Näin se menee. Microo saat ajaa millä merkillä vaan . Kukaan ei kiellä. Tää tarjous on vain neuvotteluiden tulos. Ja ihan hyvä jollekkin.
Ilmoita
Tarkoittaako tämä sopimus AKK/Jaatinen/Santander nimenomaan sitä, että Santander ei myönnä vastaavaa rahotusta kartingin alottamiseen, mikäli olet ostamassa ja alottamassa kartingharrastusta jollain muulla runkomerkillä??
Onko CRG ainut runkomerkki, kenen kanssa AKK on tehnyt tämmösen sopparin??
3 VASTAUSTA:
Jos sopimus olisi tehty myös muiden maahantuojien kanssa niin kyllä asiasta olisi varmasti mainittu.

Italiassa viime viikonloppuna Alexandr Tibekin oli podium vauhdissa Minissä CRG pikkurungolla joten ei se ihan niin huono ole, kun moni luulee.
Ihan sama millä rungolla pärjää tai millä ei, mutta ei AKK voi tehdä sopimusta vain yhden runkomerkin maahantuojan kanssa. Kauppiaita on muitakin. Muuten hieno ajatus (toki velkarahalla ajaminen ei kovin viisasta), mutta kyllä tämä olisi pitänyt sopia vain Jaatisen ja pankin kanssa. AKK ei saa olla kattojärjestönä puolueellinen tai sitten kaikkia kauppiaita on kysytty mukaan, mutta eivät ole lähteneet(tätä hiukan epäilen)
Haiseekakalle kirjoitti:
Ihan sama millä rungolla pärjää tai millä ei, mutta ei AKK voi tehdä sopimusta vain yhden runkomerkin maahantuojan kanssa. Kauppiaita on muitakin. Muuten hieno ajatus (toki velkarahalla ajaminen ei kovin viisasta), mutta kyllä tämä olisi pitänyt sopia vain Jaatisen ja pankin kanssa. AKK ei saa olla kattojärjestönä puolueellinen tai sitten kaikkia kauppiaita on kysytty mukaan, mutta eivät ole lähteneet(tätä hiukan epäilen)
Ei ole kysytty !
Teen asiasta selvityspyynnön AKK:lle
+Lisää kommentti
mun mielestä toi rahoitus pitäs olla yleisesti saatavilla vaikka tiettyyn eurorajaan asti ja käytettävissä muidenkin kauppiaiden kanssa. Meillä ei kilpailukäytössä ole ollut yhtään kyseisen merkin putkea, eikä luultavasti koskaan tulekkaan. Suurin osa on kyseisestä merkistä vaihtanut pois jossain vaiheessa ..
1 VASTAUS:
Sinähän saat sitä lainaa sieltä omasta pankistasi , jos olet hoitanut edelliset velkasi kunnolla. Voit itse määritellä ne eurorajasi ja kuukausieräsi . Aja sitten vaikka pohjamaalatulla autolla , niin ei tarvi pitää kenenkään T-paitaa päällä mainosmielessä
+Lisää kommentti
Todella törkeetä. Täysin samaa mieltä, miksi AKKn pitää sotkeutua tähän.
Mikäli Lars Jaatinen tekee rahoitus-sopimuksen Santanderin kanssa omille asiakkailleen, se on ihan OK
Mutta mikäli AKK sotkeutuu siihen yhden maahantuojan kanssa, ei käy ainakaan minun ajatusmaailmaani tasapuolisesta suhtautumisesta harrastajia ja muita kauppiaitakaan kohtaan.
Ja mikäli AKK tekee oman sopimuksen Santanderin kanssa ja hyödyntää sen runkomerkistä riippumatta jollain tapaa kuljettajille, sekin on ihan ok ja hyväksyttävä tapa.
Ilmoita
Älä ota velkaa jos et tarvitse , tämä on vaihtoehto . Jos et aja crg llä niin osta joku muu , mitä sitä täällä huudat . Rahoitusyhtiö tarvitsee tämänkaltaiseen toimintaan kumppanin joka on luotettava , siis tausta myös myyjällä kunnossa . Näin ei aina ole siksi putken väri tässä ideassa on musta. Tämä ei ainakaan vähennä alkajien määrää , niin mikä siinä on huonoa .
Ilmoita
Vaikka runkoja jaettaisiin ilmaiseksi niin jonkun mielestä se olis väärin.
Ei ole pakko ostaa mitään keneltäkään eikä kenenkän jos ei halua.
Idiootit taas huutelee ja pelkää että joku voi teoriassa hyötyä jotain ja mä en saa mitään!!!
Ilmoita
Kysymys yksi, saako AKK toimintaansa julkista tukea esimerkiksi Veikkaukselta.
Kysymys kaksi, jos saa, miten AKK voi tehdä kyseisen sopimuksen kaupallisen toimijan kautta ilman että kaikki halukkaat kaupalliset toimijat on mukana.
Kysymys kolme, onko joku taho hyötynyt tästä kabinettipäätöksestä AKK:n sisällä.
2 VASTAUSTA:
Kateus voittaa aina.....
aivan sama...mitä ihmeen kateutta aiheuttaa, jos jokin taho yrittää antaa mahdollisuuden harrastamiseen ja värvää avuksi yhteistyökumppaneita? mikään taho ei halua/pysty lähtemään tähän yksin, joten jos nyt Jaatinen on lähtenyt mukaan santanderin ja akk:n kanssa, ne jotka paketin hyväksyvät, voivat tarjousta käyttää...ellei crg, akk tai santander kelpaa, hakekaa joltain muulta laina, runko ja muut palvelut...eikä se pikkupoikien/tyttöjen pärjääminen tasan varmaan jää rungosta kiinni...crg sattuu olemaan yksi maailman suurimmista runkovalmistajista, joten se kyllä kelpaa teidän janipettereille ja tyttimaarioille aivan varmasti...keksikää jotain muuta valitettavaa tai ajakaa omilla rahoilla...
+Lisää kommentti
Voi luoja! Että osa ihmisistä on idiootteja ja tyhmiä... Ehkä kannattaa ottaa varpaat sormien avuksi jos ei osaa ynnätä että jos jotain voi ostaa havalla, niin miten siitä voisi vielä joku vetää siivun välistä? Jos jokin kauppias nyt pusertaa kyyneltä, niin ehkä kannattaa tehdä AKK:n enemmän yhteistyötä. Ulisijat: Vaihtakaa lajia. Pysykää pois varikolta, kiitos.
2 VASTAUSTA:
Missä kohtaa joku on puhunut hinnasta? Halvasta tai kalliista ....
Uli,uli,uli,uli...
Eli jos hinta on kova siitä huolimatta että saa rahoituksen ilman kuluja, niin toki kannattaa ostaa sieltä mistä saa halvemmalla. Valintahan on täysin vapaata. Ketään ei pakoteta.
+Lisää kommentti
Ihmettelen todella, onko Lasse ampunut omaan polveensa ja menettänyt otteensa omaan liiketoimintaansa, onko sitten Saasrinen kuka on sopparin takana, sitä en kyllä ihmettele yhtyään.
Lassen ja Racingservice Jaatisen arvostus kyllä putosi minun mielikuvissani.
3 VASTAUSTA:
Niin, onhan se väärin jos joku yrittää tehdä jotain lajin eteen.... Jatka ihmettelyä. Älä missään nimessä sorru samanlaiseen turhaan työhön.
Surkea yritys yrittää nostaa CRG suosta ! Turha kyykistyä kun paska on jo housussa. Tuolla on vaan niin paljon vanhoja runkoja joilla pakosti tulee vielä tulosta pikkuluokissa ehkä jopa tulevallakin kaudella,
Maailma muuttuu !
Eihän Jaatinen ole tässä mitään väärin tehnyt
+Lisää kommentti
Hyvä idea, mutta miksi valittuna kaikista kallein liike, jolla ei ole edes hintoja näytillä netissä. Ei ole minusta tätä päivää eikä läpinäkyvää. Jaatisen hinnat ovat kyllä suomen kalleimmat. Toisaalta tavaraa on ollut heti hyllyssä ja palvelu ollut ok.
1 VASTAUS:
Mekin olimme asiakkaana kolme vuotta, koko aika CRG:llä ajettiin. Cadetista aloitettiin, mentiin juniorin "halujen mukaan" ei koskaan tarvinnut mennä pää punaisena. Tämä oli lapsen harrastus!
Nyt pari vuotta pois radoilta - pojan innostus loppui, minun ei.

Meille palvelu pelasi niin liikkeessä kuin kilpapaikoillakin, saimme sen mikä oli tarpeellista.
Kyllä minäkin niitä hintoja joskus vertailin, ei niissä isoja eroja ollut, joillain joku tuote kalliimpi joillain taas halvempi. Minä tulin siihen tulokseen ettei muutamalla eurolla ole mitään merkitystä vuoden budjettiin.

Nettikaupathan on erikseen, sietä voit tilata yleensä halvemmalla, mutta niitä et saa kilpapaikoilta.

Minua kiinnostaa homma vieläkin, seuraan kisojen tuloksia, sinne jäi monta hyvää kaveria, pojalle ja minulle.

Ja eikö viimevuoden kartinliiton Cadet ja Mikro # 1 ollut CRG

Jos poikaa vielä kiinnostaa- minusta se ei ole kiinni- aloitetaan harrastus vielä uudestaan, parasta laatuaikaa pojan kanssa.

Merkkiä ei vaihdeta!
+Lisää kommentti
OK Jaatinen / Santander. Mutta ihmettalel, miksi AKK mukana tässä, missä on se tasapuolisuus kuskeja ja muita kauppiaita kohtaan. Kuka on ollut se henkilö liitonpuolesta kuka kirjoittamassa sopparia alle.
Ilmoita
tämä on täysin vapaaehtoista, älä käytä, jos ei kelpaa...kaikkia runkomerkkejä tällaiseen on täysin mahdoton saada mukaan, aivan älytön rutina pienestä asiasta...kuvaa kyllä hyvin, kuinka fanaattisia jotkut isät voivat olla...vetäkää henkeä ja ottakaa huomioon, että tämä on lasten harrastus...ei järjen häivää näiden yli-innokkaiden vanhempien touhuissa...
1 VASTAUS:
Ha ha ha haaa, mikään ei ole muuttunut, Cadeteissa tehdään mestarit.
+Lisää kommentti
Mikä tässä on niin vaikeeta. Kyllä liitollakin saa olla yhteistyö kumppaneita. Ei mun tartte silti ajaa volkkarilla, pysäköidä lentopysäköintiin, käyttää pelkästään S-ryhmän hotelleja, mennä siljan laivoilla yms. koittakaa ihan oikeesti hommata elämä...
Ilmoita
Eikö nyt kuitenkin ole, tai ainakin pitäis olla, että AKK neuvottelisi kaikkien harrastajien puolesta noi edut ja katselisi yhteiset yhteistyökumppanit runkomerkeistä ja väristä riippumatta.
Minusta on väärin, että liittomme suosittelisi ja sopisi, että Haase kuskit ja huoltajat majoittuisi S-ryhmän hotelleihin, Parolin kuskit saisivat majoituksen Cumulus- hotelleista. Tonikart - majoitettaisiin jonnekin muualla.
Jokainen kauppias tai teami tehköön omat sopimuksensa, se olkoon jokaisen oikeus.
Ei hyvä, mikäli yhteinen kattojärjestömme lähtee suosimaan jotain yhtä runkomerkkiä. Alkaa näin jakamaan harrastajiaan.
Ilmoita
Ajoimme 2000 luvun vaihteessa CRG rungolla ja auto toimi hyvin. OTK tuli kokeiltua ja palasimme vanhaan merkkiin hyvän palvelun ja varaosien saatavuuden vuoksi. Meillä käytössä 950 ja 1040 runko.
Ilmoita
Nyt menee jauhot ja vellit sekaisin isolla osaa karting isistä. Ensinnäkin älä hitossa osta racing vehkeitä piikkiin.
Useita rahoituksia tehneenä muutama huomio! Ensinnäkin rahoitusyhtiöt ei lähde rahoittamaan ihan mitä vaan tai jos lähtee se maksaa pirusti ostajalle. Samoin rahoitusyhtiöt katsoo myyjäliikkeen jatkumon, liikevaihdon, tuloksen ym,ym ja jälleen voi lähteä muihinkin mutta esim ensimmäinen erä isompi,korko suurempi tai liikkeen takaisinosto sitoumus.
Nyt kysymys lukijoille montako kartingkauppaa on joilla on pitkä historia, uskottava liikevaihto,uskottava tulos?
Lisäksi moniko karting kauppa on neuvotellut aiheesta Sandanterin kanssa?
En ole Jaatisen asiakas, mutta rahoitusyhtiöitten toiminnasta hiukan perillä.
Kaikki rahoitukset loppupelissä onnistuu, mutta kulut voi olla esim. 4500e paketissa karting paketissa 1500e. Joten ei edullista harrastamista, jos moottoriurheilu nyt yleensä on halpaa.. Mitä Akk nyt tässä mukana, taitaa olla puhtaasti promoamaan moottoriurheilua. Esim. Perhepäiviä, nimen käyttöä ja muuta ns.junnu hippaa.

Mutta silti. Älä helvetissä harrasta moottoriurheilua piikkiin!
Ilmoita
Ainoa opetus tässä on: ellei ole omaa rahaa, älä aloita koko lajia.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko pakko ostaa Jaatiselta

Mitä ihmettä AKK touhuaa, haluaisimme ajaa Micro-luokassa kilpaa tulevalla kaudella, mutta kalusto vielä auki. Kiva tarjous koko paketista autourheilu.fi sivulla, mutta miksi runko on CRG. Eihän niillä kukaan pärjää edes Italiassa, miten sitten täällä meillä ?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta