kuntaamme ei saa ottaa asumaan maahanmuuttajia

nynynytnyn

Perussuomalaiset ainoana puolueena vastustaa kuntaan mahdollisesti sijoitettavia maahanmuuttajia. Muut puolueet ovat erittäin vastuuttomia. Kannattaa siis miettiä ketä seuraavissa kevään eduskuntavaalieissa äänestää.

70

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pariskunnan_mielipide

      Perusteellisesti sitä on aina mietitty ja sosialidemokraatteja äänestetään kuten tähänkin asti. Vastuuttomia populisteja voivat äänestää ne, joille sellainen kelpaa. Sivumennen sanoen, nämä eivät ole kunnallisvaalit.

      • gergerg2

        Mitä tapahtuu Ruotsissa. Mitä tapahtui Oulussa. Herää pahvi!! Olet vastuuton!! Onko populismi sitä, kun asiat kerrotaan totuudenmukaisesti??


      • mader
        gergerg2 kirjoitti:

        Mitä tapahtuu Ruotsissa. Mitä tapahtui Oulussa. Herää pahvi!! Olet vastuuton!! Onko populismi sitä, kun asiat kerrotaan totuudenmukaisesti??

        Ruotsin tilanne on jo nyt järkyttävä siksi siellä on vimeinkin herätty kariuun todellisuuteen.
        toivoa sopii että suomi ottaa oppia ruotsin virheistä. Paljon syyllistetään presuja ei ymmärretä ettei yksin presut pysty vaikuttamaan mm. pakolaislopitiikkaan


    • ruotsissapelimenetetty

      Suurin osa ainakin 90% suomalaisista ei halua tänne elintasopakolaisia, joista monet syyllistyvät raiskauksiin ja muihin rikoksiin. He raiskaavat 40 kertaa todennäköisemmin kuin suomalainen kantis. Ruotsissa peli on jo menetetty. Ennen niin rauhallinen maa ja nykyisin pommit paukkuu päivittäin matujengien räjäytellessä pommejaan.

      • Raja-15

        Suomen pitäis erikoistua vastaanottamaan naisia. Ei tarvis pelätä raiskauksia . Afrikassa ja Aasiassa naisilla ei ole monessa maassa minkäänlaista ihmisarvoa, tasa-arvosta puhumattakaan.


      • Mitäsmiäs

        Turhaan lässytät. Suomessa miehillä ei ole enää ihmisarvoa.


      • duunariville

        ruotsissapelimenetetty
        7.2.2019 17:34

        Suurin osa ainakin 90% suomalaisista ei halua tänne elintasopakolaisia, joista monet syyllistyvät raiskauksiin ja muihin rikoksiin. He raiskaavat 40 kertaa todennäköisemmin kuin suomalainen kantis. Ruotsissa peli on jo menetetty. Ennen niin rauhallinen maa ja nykyisin pommit paukkuu päivittäin matujengien räjäytellessä pommejaan.


        totta tuo on. Ei siinä mitään hädässä olevia pitää auttaa. Mutta jos tuo kiitollisuus siitä että on saanut apua ilmenee lasten raiskauksina yms. rikoksina se ei todellakaan ole kiva asia.

        Nyt viime aikoina on ilmennyt vanhusten hoidossa todella vakavia puutteita ja laiminlyöntejä jopa melkein heitteillejättöjä. Kunnat yrittää säästää mutta säästöt ei saa kohdistua niin että vahusten hoidossa säästetään.

        Ihmeellistä kuitenkin on se että samaan aikaan kun kunnat säästää mm. vanhusten hoidossa niin samaan aikaan samaiset kunnat ottaa pakolaisia. Väkisinkin herää kysymys ja ajatus että kyllä rahaa löytyy tähän tarkoitukseen mutta ei niiden ihmisten hoitoon jotka ovat olleet rakentamassa meille hyvnvointia mistä nyt saamme nauttia


    • ehdotoneimatuille

      Kalliiksi noi matut tulevat. Kustannukset vuodessa yli 5 miljardia. Harva heistä työllistyy. Sen takia tavallisilta suomalaisilta on leikattu lapsilisiä, eläkkeitä, hintoja korotettu jne. Jostain täytyy rahaa saada matujen elättämiseen.

      • tefdfg

        Viisi miljardia.......... se on valtava summa rahaa ja kun muistaa että valtionvelka lienee
        jotain 110 miljardia. Työttömiäkin noin 250 000 eli neljännesmiljoona piilotyöttömyys mukaan luettuna.

        herää kysymys olisiko päättäjien syytä muistaa nuo asiat


    • Kahtotaannyt

      Vaaleilla valitut päättävät. Käytä siis ääntäsi. Yhden asian puolue ei tule pärjäämään. Vanhustenhoito ylittää nyt maahanmuuttopolitiikan vaaleissa ja nämä eivät ole kuntavaalit kuten aiemmin joku jo totesi. Persujen ajatus kiertää samaa rataa - luulis jo väsyvän.

      • kokkereetjarinne

        SDP, KOK, Kesk ovat yksityistäneet vanhusten hoidon.


    • äänestäpersuja

      Suomi vielä kusessa noiden kanssa. Naapurimaa Ruotsi näyttää hyvää mallia. Ei näytä todellakaan hyvältä. Itävalta, Unkari, Puola ovat hyviä maita. Eivät tanssi EU:n pillin mukaan. Ne maat ei ota pakolaisia. Ymmärrän, jos naisia ja lapsia otetaan, mutta kun suurin osa on pelkkiä nuoria miehiä merkkivaatteineen ja älypuhelimineen.

      • 555eewerevr

        Kaikki haluaa vaan pästä helpoimmalla ja on mahdollisimman itsekeskeisiä.

        Politiikolle on helppo sanoa "ok". Kun eu tarjoaa palkkio virkaa ja kivoja boonuksia. Vastaan sanominen tekisi loven maineeseen.

        Naisia ei niin kiinnosta ketkä miehet heitä jahtaavat, valkkaavat mukavimmat itselleen.

        Jotkut jo 2000 luvun alussa yhteiskunnasta syrjäytetyt jatkaa samassa asemassa joka on entistä tiukempi ja huonompi kun yhteiskunnan tuella ruokittavia on enemmän..

        Jumala on piittaamaton oikeudesta niinkuin ennenkin oli, tai saatana johtaa kukkulalla ja Jumala katselee hänen tekojaan puuttumatta mihinkään.


    • sdppetturit

      Kyllä nyt Sdp yrittää saada kalasteltua ääniä. He luulevat, että Oulun ja monen muun kaupungin alaikäisiin tyttöihin kohdistuneet raiskaukset olisi unohdettu ja vaaleista tulisi vanhustenhuoltoon ja sen parantamiseen keskittyvät. Pitää kaikien muistaa, että juuri SDP oli yksityistämässä kokoomuksen kanssa vanhustenhoitoa ja nyt sdp yrittää kalastella aiheella ääniä.

      • tytkijatuure

        Pitää muistaa myös että tuo samainen Sdp puolueen yksi tavoite on nostaa tuntuvasti pääomaveroa. Se on kaksiteräinen miekka talouselämässä. Toki rikkailla on varaa maksaa veroa enemmänkin mutta pääomaveron korotus vaikuttaa hyvinkin paljon mm. asuntojen vuokriin ja sen myötä kohdistuu nimenomaan köyhiin ja vähäosaisiin.

        Tämän lisäksi pääoma siirtyy kiihtyvällä tahdilla sellaisiin maihin joissa vääomavero on alhaisempi tai ei ollenkaan ole pääomaveroa. Tämä köydyttää pitkässä juoksussa suomen talouselämää. Tästä seuraa yhä enemmän työttömyyttä.


    • Ryökäleet

      Puhu pukille, silloin kun soini ja muut palttoonkääntäjät leikkasi kaikkein köyhinmiltä päätin että oli viimeinen kusetus mitä tuo porukka minulle tekee. Puhukaa pakolaisista mitä lystäätte mutta oppositiosta on turhaa huudella.

      • gedgdgdg

        Perussuomalaiset erosivat hallituksesta, kun heidän ohjelmaansa ei noudatettu. Hallitukseen jäi pieni osa vanhoista persuista, joista tuli liike sininen tulevaisuus (Soini, Jalonen).


      • frfrf

        Eli edelleen kannattaa äänestää Halla-ahon linjaa noudattavaa persujen puoluetta, jos on yhtään kiinnostunut omien lasten tulevaisuudesta ja turvallisuudesta.


      • hallaahorules

        Itseä kiinnostaa lastemme tulevaisuus. En halua, että maastamme tulee yhtä turvaton, mitä Ruotsista on tullut. Siksi perussuomalaiset.


      • YETR
        gedgdgdg kirjoitti:

        Perussuomalaiset erosivat hallituksesta, kun heidän ohjelmaansa ei noudatettu. Hallitukseen jäi pieni osa vanhoista persuista, joista tuli liike sininen tulevaisuus (Soini, Jalonen).

        JUURI NÄIN TAPAHTUI


    • eikokoomukselle

      Hallitusken pakolaispolitiikka on todella epäonnistunut. Maatamme vavisuttaa lukuisat raiskaustapaukset. Se mitä Helsingissä ja Oulussa on tapahtunut ja tulee edelleen tapahtumaan ovat vain jäävuorenhuippu!

    • ruotsidemokraatti

      Tänne kunnan pohjoiseen osaankin on nyt muuttanut Ruotsista joku maahanmuuttaja , mitä pitäisi tehdä ? Pystyykö Perussuomalaiset tekemään "muilutuksia" kun ei oikein muutakaan voi .

      • muijak

        eiköhän jokainen äänioikeutettu voi vaikuttaa omalta osaltaan millaisen numeron piirtää vaalikopissa Nuo lasten raiskukset ovat todellakin järkyttäneet koko valtakuntaa


    • Rinnetontti

      Onko persut todella niin rasisteja että vastustavat suomeen muutavia ihmisiä, sitten pitää kutsua kaikista maista kaikki suomalaiset heti suomeen. Älkää hyvät ihmiset äänestäkö rasisteja.

      • Just_joo

        Siis että ovatko persut rasisteja? Siehä hullujas kyselet.


      • arestry

        onko se rasismia jos on huolissaan lasten raiskauksista onko rasismia jos on huolissaan vanhusten hoidon laiminlyönneistä onko rasismia jos on huolissaan ääriilmiöistä yms onko?


      • ymmärrys

        Rasismia on yrittää estää kaikkia islamilaisia pakolaisia pääsemästä suomeen.
        Rasismia ei ole jos haluaa rikolliset pakolaiset pois suomesta tai estää rilollisten pakolaisten pääsy suomeen.
        Rasismia on syrjiä kaikkia pakolaiselta näyttäviä.
        Suurin osa pakolaisista on kuitenkin ihan lainkuuliaisia, riippumatta siitä että pakolaisten osuus rikoksissa on suhteessa suurempi.


    • eisuvakismille

      Onko se rasismia, kun halutaan ehkäistä se mitä Ruotsissa nyt tapahtuu? Onko se rasismia, kun halutaan ehkäistä raiskausaaltoja, joita maahanmuuttajat ovat tehneet. He syyllistyvät 100 kertaa useammin raiskauksiin kuin kantasuomalaiset!

      • Banaanihoitaako

        Wokkipaikkojen liepeille pitäisi sijoittaa maksullisia naisia asuntovaunuinensa, jos väitteet näille maksetuista tuista pitävät paikkansa niin hyvinkin heillä on varaa purkaa seksuaalisia patoutumiansa enemmän hyväksyttävällä tavalla. Löytyisikö paikkakunnalta ketään organisointikykyistä veronmaksajayrittäjää hoitamaan homman kotiin? Voi olla ex-paikkakuntalainenkin.


      • Albueira

        Metodimaijalta voisii tiedustella kun tämän alan ihmisiä on. Kutsumus.


    • BanaaniParatiisi

      Voeshan sitä wokkiloiden lisäksi yhden trailerWhoreParkin perustaa tuohon Lapijoellekin, se on nääs sellainen liikenteen solomukohta.

      Hähähä Läpijoelle, ja Joelle läpi.

    • nesaaenemmänkutyöttömät

      Kyllä noi väitteet suurista pakolaisille maksetuista tuista pitävät valitettavasti paikkaansa.

      • rydtu

        valitettavasti pitää paikkansa ja eihän se huono asia ole jos autetaan mutta se on jo huono asia jos autetaan mm vanhusten hoidon kustannuksella järkeä peliin tässäkin asiassa


    • Demari

      Älkää nyt savisaappaat sekoittako kahta asiaa keskenään, maahanmuutajaa ja turvapaikanhakijaa.

    • lisääuttaverta

      Luvialle kunnantalolle ja käenpesään mahtuu pakolaisia.

    • Herrojen.pelinappulat

      Taas uusia raskauksia, perussuomalaiset puhuu ja puhuu se ei yhtään auta asiaa kokoajan uusia raskauksia tulee ilmi. Eikä auta sekään jos persut pääsee oppositioon huutamaan. Hallituspuolueiden on luvattava tehdä asialle pikaisesti jotakin.

      • eimuitapuolueita

        Ainoa on, että persut saa yli 50% kannatuksen. Silloin he voisivat yksin muodostaa hallituksen ja tarjota kansalle oikeidenmukaista politiikkaa.


      • Kas_vaan
        eimuitapuolueita kirjoitti:

        Ainoa on, että persut saa yli 50% kannatuksen. Silloin he voisivat yksin muodostaa hallituksen ja tarjota kansalle oikeidenmukaista politiikkaa.

        Siehä oot huumormiehii. Kerro lisää piristäviä vitsejä.


      • heilllll

        Ei ole vitsi. Kyllä kansa on kyllästynyt nykyiseen politiikkaan. Ei mene kuin muutama vuosi, kun tyhmimmät suvakitkin tajuavat tilanteen. Puolassa, Unkarissa, australiassa ja Itävallassa asiat osataan tehdä oikein. Kyseisiin maihin ei oteta turvapaikkaturisteja. Keskusta kokee rökäletappion vaaleissa. Ja mitä matukuluihin tulee, niin kulut Suomessa yli 5 miljardia per vuosi


    • Ei.onnaa.enää

      Ei ole mitään järkeä äänestää persuja, persut kuitenkin hajoaa ja tulee keltanentulevaisuus ja onhan niitä väreä kaiken moisia. Hupipuolue

      • ja_lisäksi

        Persuthan eivät pääse edes hallitusneuvotteluihin joten vaalit ovat heidän kannaltaan turhat, sivuraiteella pysyvät ja alamäki syvenee.


      • frrgg

        Yli 50% kannatus tulee aikanaan ja matut ulos maasta!


    • perussuomalainen

      Pitää muistaa vaaleissa, että keskitytään olennaiseen. Olennainen asia on maahanmuutto ( turvapaikkaturismi) ja vanhusten asema. Ne ovat käsikädessä. Kummassakin asiassa on porvarit, jotka tekevät miljardibisnestä vanhustenhoidossa ja maahanmuutossa. Osa pääjehuista tienaa jopa miljoonia vuosittain näillä bisneksillä. Bisnekset siunaa kaikki puolueet, jopa vihreät!!. Ainoa oikea puolue, jota kannattaa äänestää on perussuomalaoset. He ajattelevat kansakuntaimme parasta!

    • järki.esiin

      Perussuomalaiset ei seuraavassa hallituksessa istu tai vaikuta joten heitä ei äännestää kannata , se olisi ääni turhuudelle .

    • Azaram

      Hej olin azar ammirz minå tiedutelin tietäkö kenkä olisko eurajoki vabata asuutoa minellä olis iso perhe olin mine säköalam insinööri valmis olin heti työhön.

    • aikapaha

      suomen valtio hihkuu!!matuille työllisyyden palkkaajia muuten ei ole PIEN et yksityisyrittäjät muuta ku SUomalaisille:perustelen.SUOMENKIELI.(tietysti englanti sopeutuminen työnsarkaan(joka tietysti jopa heikko omilta)ja se mikä ratkasevaa on etniset ajattelutavat?miksi.kerron tätä on totta.siksi oon HUKASSA.en palkkaa.ku kantaväestöö.

    • järki.esiin

      En tiedä mitä persut maahanmuuttajissa pelkää , on niitä ollut ennenkin ja kuuluisimpia Rosenlewit , Sinebrykoff , Finleyson , Fazzer , Fabergee ym: ym: . En vieläkään tunne yhtään perussuomalaista joka olisi yltänyt samaan Suomen kansan työllistämisessä ja hyvinvoinnin luomisessa . Jos joku muu tietää , valistakaa ihmeessä minuakin ?

      • rtshjrtsns

        Noita aatelisia rahamiehiä sieltä onkin tullut=)=)=) Nämä poijjaat tulevat ainoastaan kuppaamaan sosiaalitukia ja nauramaan päälle. Siinä välissä, kun ehtivät ahdisteluiltaan ja rikoksiltaan.
        Ollaan me tyhmä kansa.


      • thisisrape

        Nämä Lähi -idän veijarit ovatkin ihan samaa kastia kuin Rosenlewit yms. Jos joku pitää näitä samoina, on kyllä älykkyydessä jotain vikaa, mikä kertoo siitä että suuri huijaus on mennyt läpi.


    • ggggrd

      Perussuomalaiset voittavat vaalit viimeistään viiden vuoden päästä ja sitä seuraavissa vaaleissa he saavat yli 50 prosentin kannatuksen ja muut puolueet voivat siirtyä oppositioon. Silloin tilanne Suomessa on jo toivoton pakolaisten suhteen. Tilanne tulee olemaan sama kuin Ruotsissa nyt on!!

      • ja_lisäksi

        Kymmenen vuoden päästä persuja äänestää 110 % ja 85 % kaikista lehmistä osaa lentää.


      • kaikki.kansat.yhtykää

        Älä unta näe . Perussuomalaiset saivat mahdollisuutensa "jytkyillään" ja miten kävi ? koko puolue hajosi . Eivät kestäneet hallitus vastuuta , kun populismista ja paskanpuhumisesta ei enää ollut apua .


      • hulluutta

        Totuuden puhuminen on teistä populismia. Ovatko Ruotsissa esiintyvät matujen tekemät rikoksetkin populismia. On se kumma juttu kun muiden puolueiden kannattajien mielestä tosiasioiden kertominen on populismia. Hulluja olette!!


    • Jotainrotia

      Ei yhden asian puolueella ja asioitten suurentelulla pitkälle pötkitä. Lisäksi on osoittautunut todeksi se, että samanlaisia oman asian ajajia he ovat kuin muutkin. Suku suku ja perhe perhe.

      • voisuvakismi

        Ruotsin tapahtumat muka suurentelua? Pommit paukkuu siellä päivittäin. Suomen mm. Oulun lapsiraiskauksetko muka suurentelua? Missä kuplassa suvakki oikein elät??


    • maksakaatyöläiset

      Suvakit vois ite ilmatteeks kustantaa noiden matujen kulut ruokkimalla ja vaatettamalla heidät. Yli 5 miljardia heihin kuluu vuodessa. Itse en halua maksaa mitään. Siksi ite en käy töissä ja ikää vasta 28v. Silti mulla varaa käydä 2 kertaa vuodessa etelässä ja vaihtaa autot uusiin 2kpl 4 vuoden välein.

    • SiisTuota

      Nämä Eurajoen persut on sitten niin lutusia ja söpöjä kun ne kirjoittaa niin tosissaan. Uskovat varmaan itsekin omiin juttuihinsa.

      • suonikohjuinensulotar

        Persut on todella lutuisia veitikkoja , tekis mieli ottaa maskotiksi .


      • suvakitkuuseen

        Tosiasioita ei suvakkikaan pysty kieltämään. Lukuisat raiskaukset, Ruotsin ongelmat ovat tosiasioita. Maahanmuuttokulut jopa 10 miljardia vuodessa maassamme, kun lasketaan tarveharkintaiset kulut mukaan. Tarveharkintaisia tukia ei yleensä kantasuomalaisille makseta!


      • SiisTuota
        suvakitkuuseen kirjoitti:

        Tosiasioita ei suvakkikaan pysty kieltämään. Lukuisat raiskaukset, Ruotsin ongelmat ovat tosiasioita. Maahanmuuttokulut jopa 10 miljardia vuodessa maassamme, kun lasketaan tarveharkintaiset kulut mukaan. Tarveharkintaisia tukia ei yleensä kantasuomalaisille makseta!

        Hei haloo! Vaalit ovat tulossa, kunnon vale menee aina täydestä mutta ei tuollainen soopa. Miten olisi 95 miljardia? Eikös se mitähevonvitunmediakin ollut sitä mieltä?


      • valehtelevainsuvakki

        Kymmenen miljardia on aika lähellä totuutta, jos otetaan tarveharkintaiset matukulut lukuun eli (ilmainen polttoaina, auto, ajokortit yms. yms, joita kantaväestölle harvoin myönnetään) Ilman tarveharkintaa matukulut ovat noin 5 miljardia euroa vuosi. Harmittaako suvakkia, kun totuuksista puhutaan??


      • SiisTuota
        valehtelevainsuvakki kirjoitti:

        Kymmenen miljardia on aika lähellä totuutta, jos otetaan tarveharkintaiset matukulut lukuun eli (ilmainen polttoaina, auto, ajokortit yms. yms, joita kantaväestölle harvoin myönnetään) Ilman tarveharkintaa matukulut ovat noin 5 miljardia euroa vuosi. Harmittaako suvakkia, kun totuuksista puhutaan??

        No minulla on varaa antaa hiukan periksikin. Pannaan 85 miljardia, jooko? Sitäpaitsi yksikin matu osti S-Marketista Juhlapitkoa vaikka tavallistakin olisi ollut, juuri tällaiseen sitä verovaroja tärvätään ja tämäkin pitäisi ottaa laskelmissa huomioon.


      • cccp
        suvakitkuuseen kirjoitti:

        Tosiasioita ei suvakkikaan pysty kieltämään. Lukuisat raiskaukset, Ruotsin ongelmat ovat tosiasioita. Maahanmuuttokulut jopa 10 miljardia vuodessa maassamme, kun lasketaan tarveharkintaiset kulut mukaan. Tarveharkintaisia tukia ei yleensä kantasuomalaisille makseta!

        Eiköhän persuilla ole ihan omakin entinen raiskaaja pyrkimässä eduskuntaan ja vielä puolueen napamies ja visionääri ? Lisäksi taitaa listoilla olla tuo huijaaja Joulupukki joka pisti keräysvaroista suurimman osan omaan taskuun , ei taida ryhmästä puuttua kuin tuo Syyrian "lelusalakuljettaja" niin olisi vähän kansainvälistäkin ulottuvuutta .


      • eimeneläpisuvakki

        Suvakki yrittää turhaan leimata persuja, kun muissa puolueissa noita huijaaja kusettaja yms. viherhomoja on kymmeniä kertoja enemmän.


      • LäpiMeniEttäHeilahti
        eimeneläpisuvakki kirjoitti:

        Suvakki yrittää turhaan leimata persuja, kun muissa puolueissa noita huijaaja kusettaja yms. viherhomoja on kymmeniä kertoja enemmän.

        Tämäkin asia on tutkittu. Rikosrekisterissä olevia persujen kunnallisia luottamusmiehiä oli huomattavasti enemmän kuin kaikista muista puolueista yhteensä niin että revi siitä ja keksi parempia valeita.


      • eisuvakeille

        Rikokset eivät ole kummoisiakaan persuilla, kun taas kokoomuksen, keskustan sdp vihreillä on paljon enemmän ns. piilorikollista toimintaa, mm maamme käyttö matuille, maa-alueiden myynti venäläisille, terveydenhuollon ulkoistaminen, teollisuuden ulkoistaminen, junaliikenteen ulkoistaminen, taksilaki ulkomaalaisia suosiviksi (eivät noudata sopimuksia harmaatalous) jne, jne.... Menikö nyt suvakilla jauhot poskeen


      • cccp
        eisuvakeille kirjoitti:

        Rikokset eivät ole kummoisiakaan persuilla, kun taas kokoomuksen, keskustan sdp vihreillä on paljon enemmän ns. piilorikollista toimintaa, mm maamme käyttö matuille, maa-alueiden myynti venäläisille, terveydenhuollon ulkoistaminen, teollisuuden ulkoistaminen, junaliikenteen ulkoistaminen, taksilaki ulkomaalaisia suosiviksi (eivät noudata sopimuksia harmaatalous) jne, jne.... Menikö nyt suvakilla jauhot poskeen

        Nämä toimenpiteet myynnit , ulkoistukset , harmaatalous ja pörssikeinottelu on kuitenkin hyväksytty Suomen eduskunnassa ja hallituksessa joka kuitenkin on valittu vapailla vaaleilla ja demokratian perusteiden mukaisesti . Tästä voi tulla siihen johtopäätökseen , että köyhälistönkin kannattaisi äänestää omia ehdokkaitaan ja oman aatemailmansa mukaisesti . Muussa tapauksessa joutuu kärsimään sanktioita kuten vanhustenhoidossa , työttömyysturvassa , sosiaalitoimessa ym , ym . Ei enää leikkauksia vaan kehittämistä ja järkeistämistä , niin se pitäisi mennä .


    • Tarkennusta

      Voisiko ylläpito hiieman tarkentaa mitä sääntöjä on rikottu?

      • anssikela

        Oikeisto mielipiteet ovat kiellettyjä vaalien alla T: Ylläpito


      • Anonyymi
        anssikela kirjoitti:

        Oikeisto mielipiteet ovat kiellettyjä vaalien alla T: Ylläpito

        Perussuomalaiset voittavat seuraavat vaalit. Vain kongi pelasti pahasti sakkaavan sdp:n.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe