Matti Nykäsen hautajaiset

Vanhahautausmaa

Matin hautajaiaet pidetään pienessä perhepiirissä Jyväskylän vanhalla hautuumaalla. Ilman valtiolisia seremoneja. Rauhattomuuksia voi tulla jos se tulee suuren yleisön tietoon, siinä ei ole minkäänlaista rauhaa.. Kaippa joku lehti saa kuvauksen ja kirjoituksen aikaiseksi, josta saamme lukea. Mä oon kanssa sitä mieltä, että Matille hiljaisuus ja hautarauha sekä sureville omaisille. Sellaista isoa hautijaisruuhkaa en ole muistanut vanahalla hautausmaalla kuin v.1959, kun Jyväskyläläiset 2 tyttöä haudatiin sankarutautausmaan viereen. Heidät oli surmattu Tulilahden leirialueella. Murha ei ole vieläkään selvinnyt. Paljon oli kanssa ja katujen varsiin oli asetettu kovaääniset, jotta siunaustilaisuus kuului koko kaupungin kaduille. Ja voi sitä valtavaa kukkamerta mikä ulottui kiviaidan tasolle.

4

<50

  Vastaukset

  • Ylilyönti Sampo Terholta. Todella typerä ajatus haudata Matti valtion varoista. Joku roti sentään. Ensin haukutaan ja kauhistellaan ja sitten kuoleman jälkeen nostetaan pyhimykseksi.

  • Suodaan omaisille sururauha ja Matille hautarauha, mutta epäilen, että ellei mitään suojaamistoimia tehdä hautajaisista voi tulla vaikka kaaos. Niin naiveja ei Jyväskylän viranomaisten pitäisi olla, etteivätkö miettisi tätä. Välttämättä omaiset eivät jaksa paneutua asiaan, toivottavasti joku miettii.
   Matin huulenheittoa omista hautajaisistaan ei nyt noudateta, sehän on meidän kaikkien tiedossa mitä hän sanoi...mutta omaiset päättää. Kun kukaan muu ei asiaan tarttunut Pietarinkadun Oilers osoitti fiksuutensa. Minusta Suomen Olympiakomitea olisi voinut kustantaa Nykäsen hautajaiset. Meneekö niin, ettei edes yhtä tai kahta lippua nähdä hautajaisissa. Vaan jos ovat halunneet täysin yksityiset, tuntuu että missä se Matin arvo on näiden mitaleiden kanssa.

   • Valtio kuitenkin maksaa 20 000 euroa Matin hautajaisista. Ei tarvii Oilersien eikä muidenkaan osallistua. Tämä viimeisin tieto.


   • Me kaikki jotka asumme Jyväskylän Pupuhuhdassa, olemme päättäneet osallistua kyseisiin hautajaisiin, MUTTA vain sillä ehdolla, että meille tarjotaan Makkaravoileipiä ja Konjakkia. Muuten emme tule.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   140
   4017
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   3956
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2374
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   196
   2179
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   175
   1072