Ävä. Isokallio

anonyymi_iWw

Alkukin hyvä mutta kuunnelkaa erityisesti 6.minuuttia eteenpäin. Tuosta turhasta kalliista tuulivoimasta. Ei olisi vanhustenhoidon rahoista puutetta, jos lopetettas tämä pelleily myllyillä. https://www.supla.fi/supla/3362270

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuudenkornetti

      Näin on. Isokallio uskaltaa kertoa, ettei keisarilla ole vaatteita.

      Tuulivoima on suuri puhallus. Ja Pohjois-Pohjanmaa-ressukka maksaa Suomessa ison osan viuluista heikentyneinä elinympäristöinä, koska impivaaralaiset päättäjät eivät käsitä mistään mitään, eivät seuraa aikaansa, eivät ole koskaan seuranneet.

    • totta_vai_tarua

      Tänä talvena koko Suomessa ollut erittäin kylmää ja pakkasvaroituksia annettu joko erityisen matalan lämpötilan takia tai pakkasen ja tuulen yhteisestä vaikutuksesta. Maanantaina 4.2.2019 mitattiin talven pakkasennätys Lapissa, Kevojärvellä oli pakkasta -39,0 astetta.

      Lunta on myös riittänyt ja etenkin sitä on saatu Etelä-Suomeen. Helsinki-Vantaa lunta 55cm, Espoo 58, Hämeenlinna ja Kouvola 66 ja Mikkelissä peräti 69 senttimetriä.

      Yhdysvaltain hirmupakkasissa kuollut yli 20 ihmistä - Minnesotassa 48 astetta pakkasta ja media huutaa ilmastonlämpenemisestä. Vuonna 2013 pakkanen kiristyi talven ennätyslukemiin etelässä pakkasten kärkikolmikko: Parikkala -33,2, Joutseno -33,1 ja Vihti -33,0 astetta.

      Sattuipa tuossa silmiini sopivasti MOT-ohjelma vuodelta 2011, kannattaa katsoa koko video läpi ja todeta miten poliittinen tahto meitä kusettaa.
      https://www.youtube.com/watch?v=MmqEdpjZx48&fbclid=IwAR3elu6AENOXGqMOXcnmyiPYX6Os6pTuN8dvrKST_bZa_3wKPAeAeuCpks4&app=desktop

      • idioluutio

        Suosittelen sinulle myös muita salaliittoteorioita. Aloita vaikka rokottamisen hyödyllisyyden kiistämisestä, kuumatkojen kiistämisestä tai maapallon pallonmuotoisuuden kiistämisestä. YouTubesta löytyy kyllä materiaalia kunnes olet valmis kärrättäväksi tahdonvastaiseen hoitoon.


      • totuudenkornetti
        idioluutio kirjoitti:

        Suosittelen sinulle myös muita salaliittoteorioita. Aloita vaikka rokottamisen hyödyllisyyden kiistämisestä, kuumatkojen kiistämisestä tai maapallon pallonmuotoisuuden kiistämisestä. YouTubesta löytyy kyllä materiaalia kunnes olet valmis kärrättäväksi tahdonvastaiseen hoitoon.

        Edellinen kommentoija esitteli vain faktoja. On aika ymmärrettävää, että säätilojen monet kiemurat herättävät epäilyjä mitä oikein on tapahtumassa. Ja sitten tuo sinun whataboutismisi, se on keskustelun johtamista harhapoluille. Sitä poliitikot paljon tekevät.

        Itse pidän ilmastonmuutosta suurena uhkana, mutta tässä Suomen touhussa ei ole mitään järkeä. Tuulivoimarakentaminen on suurimpia ympäristökatastrofeja mitä Suomessa on tapahtunut. Ja tragikoomista on, että se tehdään päättäjien siunaamana. Kuten Isokallio tuossa podcastissa toteaa, suomalaiset poliitikot eivät seuraa aikaansa. Jos he seuraisivat, tuulivoimaloita ei rakennettaisi Suomessa asutuksen läheisyyteen, eikä maalle laisinkaan. Nyt saksalaiset pääomasijoittajat mellastavat Pohjanmaalla kuin viimeistä päivää. Heille ei suomalaisten hyvinvointi merkitse mitään. He ovat tulleet tekemään rahaa, jota voikin sitten kuluttaa vaikka Alpeilla ja Välimeren lomakohteissa, joissa tuulivoimalat eivät ole maisemia pilaamassa. Ja suomalaiset ottavat nämä sijoittajat iloiten vastaan. Anna mun kaikki kestää. Täytyy lisätä, että toki mukana on myös suomalaisia toimijoita, mutta alkaa olla sellainen tuntuma, että saksalaiset ovat röyhkeämpiä.


    • kaikkienkukkienkukkia

      Kyllä se on niin että täällä Suomessakin kansalle syötetän tuota jatkuvaa mediaa ilmaston lämpenemisestä jotta myllykiihkoilijat saisivat luvan rakentaa noita hel..etin myllyjä ympäri Suomea ja tuhota Lapin luontokin ja samalla poronhoitokin elinkeinona olisi mennyttä touhua. Suomi on edelläkävijä päästöjen suhteen eikä sen suinkaan tule tuhota arvokasta luontoa vain rikkaitten sijoittajien rahan ahneuden vuoksi. Suomen päästöjen vähentämisllä ei ole maapallolla minkäänlaista vaikutusta, mutta Suomen luontoa tuhotaan tällä toiminnalla totaalisesti ja lopullisesti. Itse kyllä noudatan ja kannatan kaikkea muuta päästöjä vähentävää toimintaa, mutta myllyjen pystyttäminen se on kuin irvikuva tälle toiminnalle. En ymmärrä miten vihreät kehtaa sanoa että he ovat luonnon suojelun asialla, ajatelkaapa mitä tuhoa ne myllyillän tekee niin ihmiselle, eläimille ja luonnolle. Etelässä ihmiset jotka tuskin ovat maaseutua nähneetkään ovat tietämättömyyksissään ja satukuvissaan hirveitä vihreitten kannattajia, mutta kyllä meidän ainakin täällä tulee ymmärtää tuo älytön hulluttelu.

      • anonyymi_416

        Kyllä se näin on kuten kirjoitit. Tässä nyt Suomessa ajatellaan asiaa muka glopaalisti, eikä nähdä mitä muuta tässä tapahtuu. Ensinnäkin kun kiinalaiset louhii ne mineraalit joita tuon turbiiniin tarvitaan, ja se siellä valmistetaan niin onko niissä kinukkien kaivoksissa otettu huomioon ympäristöä EI entä komponenttivalmistuksessa EI. kaikki saasteet tulee suoraan taivaalle. Sitten kun ne tänne rahdataan laivoilla. eivät soutuveneellä kuten tiedätte. ja taas raskaspolttoöljy palaa. Ja lopulta Täällä niille tehdään jokaiselle hehtaarin aukkohakkuu. johon rahdataan heltisti mursketta ,kun on ensin tehty tiet. Pohjat kun tehty tehdään tuo julmettu betonijalka eikä sekään luontoa säästä. kaapelinvedot ei nekään säästä, eikä sekään kun ne erikoisnosturit tuodaan paikalle eikä se kun ne myllyt jälee rahdataan satamasta. Luulempa että on saastuttavimmat megavatit mitä ikinä voi tehdä.


    • Insesmi

      Idioluulio nimimerkin takana kirjoittaa nimenomaan pakkohoidossa ollut reppana, joka ei hyväksy tosiasioita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe