Yksi kuukausi

Ja kuusi kuollutta! Kolminkertainen eläköön huuto Attendolle!
Ilmoita


13 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Eihän attendon olekkaan tarkoitus antaa hyvää hoitoa vanhukset ja vammaiset ovat hyvä rahastuksen kohde tärkeintä näkyy olevan hyvän tuloksen teko ei hoito kaislassa lippu melkein joka päivä puolitangossa ja tk :ssa odottaa lisää kaislaan menijöitä kyllä tätä touhua on tullut seuratuksi useampi vuosi näin omaisena että kokemusta ja näkemystä on tulokset näkyy kirkkomaalla !!!
Ilmoita
Hurrraa Attendo!!! 3 kertaa!!! Kaikki samaan aikaan huomenna ja ylihuomenna klo 16.52!!! Perskutarallaa!!!
Ilmoita
Hyvi (pahoin) vointikuntayhtymä hoitaa huonosti vanhusten ja vammaisten asiat. Säästää niin, että heikoilta henki pois. Vääriä lausuntoja ja papeilla parantamista. Hyvä ois jokaisen herätä sillä voi osua vielä omaan nilkkaan. Päättäjien olisi puututtava asioihin. Heillä valvontavastuu.
Ilmoita
Huutakaa Yippee!!! Huutakaa JeeJee!!!
Ilmoita
Eikös attendo myynnyt "ns terveyspalvelut" terveys talolle kun ne eivät tuottaneet tarpeeksi omistajille mutta ei ole kuulunut mitään hiljaista kuin kusi sukassa taitaa olla nyrkit paskassa kyynärpäitä myöten ostettu ns sika säkissä tulee meinaan kuntalaiselle vaan kalliimmaksi !!!
Ilmoita
Sitä minä vaan ihmettele, että eikös tämmöinen hommailuole rikollisluontousta puuhaa? Onko joku tenyt näistä rikosilmoitusta?
Ilmoita
MAHTAVAA!!!
Ilmoita
Hoitajilta ehkä saisikin ihan oikeita vastauksia, jos saisivat vastailla ilman pelkoa potkuista. Vähän vaikeassa tilanteessa on hoitaja jos vaikka on lainoja tai on yksinhuoltaja. Ongelmaa on siinä, että ketähän syytetään loppu pelissä? Taitaa löytyä syyllinen hoitajaporukasta pääosin, vaikka heidät onkin ajoittain asetettu mahdottomaan tilanteeseen. Kun olemme valinneet edustajat, jotka valitsivat yksityisen yhtiön hoitamaan hommia, on meidän ymmärrettävä, että yhtiön tehtävänä on tuottaa voittoa, ei oikeastaan muuta. Nykyään yhtiöiden johtoon hakeutuu sen verran kyvykästä porukkaa, että osaavat väistää syytöksiä ja suunnata ne arjen ahertajiin. Siellä on kuulkaa pykälää pykälän perään, tehtävää tehtävän perään. Huhtikuussa kannattaa miettiä tarkoin, ketä taas äänestää. Mutta taitaa tämäkin äänestyjuhla kääntyä taas valmiiksi korruptoituneiden SOTE intoilijoiden voitoksi.
1 VASTAUS:
Ketähän pitäisi sitten äänestää? Muistaisiko kukaan mitkä puolueet halusivat Sysmään Attendon?
+Lisää kommentti
No kuntahan pesi kätensä maksumiehen paikalta ja palvelutuottajan hommista ja siirsi kaikki kuntalaisten itsensä maksettavaksi no hinnat sen mukaisia sanottiin että hakekaa asumistukea ja muita tukia jos ette pärjää ja näin vältyttiin investoimasta terveyden huoltoon pelkkä uusi sotekeskus ei kaikkea pelasta että köyhät kyykkyyn sano lipponen !
Ilmoita
Mistäköhän löytyisi sellainen huonokuntoisille vanhuksille tarkoitettu vanhainkoti missä ei ikinä kuole kukaan?
Olen antanut itseni ymmärtää että vanhainkodit ja vuodeosastot ovat usein viimeisiä paikkoja ennen kuolemaa, ihan riippumatta siitä ovatko kenen omistuksessa.
Ilmoita
Vaikka ovatkin viimeisiä paikkoja silti pitäisi saada hyvä hoito kohtuu hintaan eikä himoita vanhusten omaisuutta ja rahoja monelta viedään kaikki sillä verukkeella että hoito lääkitys ja ruoka vie kaiken omaisuuden että viimeiselle matkalle ei sitten jääkkään mitään hautaukset joutuu omaiset ja yhteiskunta maksamaan että näinkö sen piti mennä !
Ilmoita
Jos on epäselvyyksiä niin ei muuta kuin Valviraan tietoa...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Yksi kuukausi

Ja kuusi kuollutta! Kolminkertainen eläköön huuto Attendolle!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta