Polettipaidat kertovat pillikuumeesta

SoftShit

Hauska katsoa kun tolppa-apina ajelevat itse ostamien sinisten "virkapaitojen" kanssa ympäri kylää ja turhaan soittelevat hätäkeskukseen tekemistään turhista havainnoista. Sitten leikkivät vartijaa ja haaveilevat vartijan urasta kun saavat padiinsa ilmoituksia tilanteista kun on taas joku pirssi Pena potkittu ojaan juopon toimesta. Kun tilanne sattuu omalle kohdalle niin annetaan narkin ottaa juoksutaksi, koska ei sitten uskalletakkaan puuttua tilanteisiin.

Mihin te olkapoletteja tarvitsevat? Laki sanoo, että vartijan arvomerkit kiinnitetään viranomaistyyliin olkapoletteihin. Ja olkapoleteissa voi kätevästi pitää olkamikrofonia kiinni. Mutta mihin ihmeeseen tolppa-apina tarvitsee sinistä "virkapaitaa"? Todella huvittavaa! Onneksi nykyiset välityskartellit eivät anna pitää tällaisia pillikuumeesta kertovia turva-alan ammattilaisten pukineita enää. Fleece- ja softshit takit päälle vaan ja baanalle asiakaspalvelemaan juoppoja! Siinä on menoa ja meininkiä kerrakseen. Herralle kiitos, että Taksitarvike poisti poletit nahkatakistaan. Tosin hulluimmat ommelluttaa omat poletit, koska luulevat sillä saavansa edes vähän auktoriteettia.

Tosin onneksi harvalla on sellaisia parin sadan takkeja edes varaa ostaa. Ehkä sitten jos on 30 vuoden yrittäminen takana niin yhden saa ostettua ja siitäkin pitää ruinata alennusta ja maksaa se kolmessa osassa. Imageweariin vaan kaupoille ja pikee paitaa päälle kun kesää kohti mennään!

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

    Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    297
    6281
   2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

    Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    7
    552
   3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

    No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
    Maailman menoa
    83
    462