Aihe

Yllätykselliset kisat Iisalmessa

Huolestunut

Monessa sarjassa petti ykkösmajulaiset, varsinkin pojissa/ miehissä miksi näin? Oliko tunnelma kohdillaan paikanpäällä, jouduin tyytymään live lähetykseen.

14

<50

  Vastaukset

  • Todella hyvin järjestetty kisa.Hyviä matseja paljon.Kiitos Iisalmi ja Kiitos nuoret judokat. Päivä meni mukavasti.

   • Hyvät kisat. Majulaisita aisti rentous ja jokunen taisi olla puolikuntoisena myös paikalla kisaamassa. Majusopparin tehneelle ei ole syytä pelätä epäonnistumisia, vaan kannattaa ottaa hyöty irti kisoista/leireistä vaikkei kunto ole kohdallaan kärsityn flunssan tai loukkaantumisen takia. Tästä on enemmän hyötyä sekä ykkösmiehelle että haastajille pitemmässä juoksussa. Tämän ajatuksen ovat ainakin nuoret oivaltaneet. Ottelurentous on hyväksi, mutta joskus käy tappioksi kuten näissä kisoissa nähtiin.


   • Kyllä tuolla täysillä väännettiin ja kaikki tekivät parhaansa, mutta urheilu on urheilua ja muutkin kehittyvät kuin edustusryhmän urheilijat. Ja pakko onkin, kun tuo joukko on niin kapea.
    Kisoissa nähtiin sekä huikeita onnistumisia että karvaita, mutta opettavaisia tappioita. Kaikilla on matkan varrella kolhuja, flunssia ja muita vastoinkäymisiä. Osa taas taistelee painon kanssa ehkä liikaakin. Se on sitä balanssin hakemista ja päivän suoritus ratkaisee. Voittajat ovat voittajia ilman selityksiä siihen seuraavaan kertaan asti. Sellaista se on kamppailu-urheilu. Tsemppiä jatkoon jokaiselle osallistujalle, sillä sekin on jo itsensä voittamista.


  • Kyllä, hyvin näki että majusoppari toi sopivaa rentoutta. Se tuo taloudellista selkänojaa ja pääsee matsaamaan ilman huolta. Näitä majusoppareita pitäisi saada vaan mahdollisimman monelle.

   • Hahaha, jengi on ihan pihalla!


   • Mitä ihmeen taloudellista selkänojaa? Pappa petalar!


  • Hehe. Eiks tuo maajoukkueeseen kuuluminen tarkoita vaan, että saa ostaa omalla kustannuksella liiton verkkarit?
   Taloudellinen selkänoja, heh.

   • Plus on pakotettu nauttimaan kahden yön leirityksestä urheilukeskuksessa melko usein, oli oikean tasoisia sparreja tarjolla tai ei. Ja tietysti omalla kukkarolla.


   • No riippuu kuka on liiton puolelta sopimuskumppani. On kahdenlaisia soppareita. Niitä tavallisia jotka täällä kirjoittavatkin on nähnyt ja sitten niitä jossa on nojaa.


   • Höpö höpö


  • Aikamoista sanaharkkaa ja huutelua näkyi olevan valmentajien ja vanhempien keskuudessa. Nuorethan tästä kärsii.

   • Urheilussa pitää olla tunnetta ja toimintaa eikä siitä kukaan kärsi.
    Kun ottelut ovat ohi ”sota” loppuu ja ollaan ystäviä, niin kuin ennenkin. On se kyllä kumma homma, että kisoissa pitäisi olla hiljaa kuin huopatossutehtaassa. Jotenkin niin suomalaista.
    Ainoa mikä pitäisi lopettaa pian, on se kabinettipolitikointi siellä taustalla ja antaa nuorten tehdä se työ, mitä tulivat tekemään puuttumatta mitenkään asioihin.


   • Tämä!☝🏻


  • MInä vähän ihmettelin Tampereen heikkoa menestystä. Mitenkähän siellä oikein tehtiin kisavalmistelut, kun kulki niin heikosti. Odotin tamperelaisilta selvästi enemmän, mutta 2 mielestäni jopa ennakkosuosikkia taipuivat finaaleissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   108
   8885
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   7141
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   282
   4744
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   91
   3132
  5. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   51
   2530