Rehellisyys

Porilainen on rehellinen kun hän puhuu puolet totta.
Ilmoita


8 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Sama peeärrosentti kuin joutsenmerkin kotimaisuusaste. 40 rosenttia riittää niin on suomalainen. Mutta ei porilainen puhu totta 40 rossaa. Se puhuu 40 % asian vierestä ja 60 % paskaa. Porilaisuuden sertifikaatti.
Vetoaa että ei muista.
2 VASTAUSTA:
Joo. Tuo oli hyvä kommentti tuo ettei muista. Tuli juuri mieleen selviä asioita, mutta ku henkilö on joutumassa valehtelusta kiinni, niin sanoo, ettei muista. Hyvä silimikko. En ole teidän läänistä, mutta niitä teidän seutulaisia pyörii täällä "lapin" alueella. Met ollaan rehellisiä ja se joka on rehellinen sanoo suoraan asiat. Taidat tuntea tyypin/tyypit. Mutten tässä sitä kerro.
Lapin miehen sanaan... voi aina luottaa, kuten Jari Isometsään! Muistatteko, miten hän vetosi Lapin miehen sanaan kieltäessään käyttäneensä hemohessiä...? :D Jotenkin on tuo hetki televisiohistoriaa muistiini piirtynyt.

Mutta sen kyllä sanon, että ihminen on keskimäärin katalaakin katalampi otus, joka katuu vasta kun kaikki huiputuksen mahdollisuudet on käytetty ja pelattu loppuun.
+Lisää kommentti
Minulta mitätöitiin oikeus toimia ammatissa, nykyään siihen vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto ja en voi enää amispohjalta kiusata ihmisiä virasta käsin, niin päädyin myymään vakuutuksia ja siinä olenkin melkoinen epeli.

Ensi töikseni lyöttäydyin hyväksi kaveriksi myyjäporukkaan ja saunottiin sekä dokailtiin yhdessä, siinä sitten ajanmittaan työkaverit ja esimiehet uskoituivat aristakin asioista puhumaan ja sain tietooni paljon tulenarkaa materiaalia.

Sain kiristettyä itselleni esimiesaseman ja oman alueen, nyt muut myyvät ja minä saan hyvää tiliä ja mikä hienointa: Minulla on valtaa, on mahtavaa kun pääsee kyykyttämään.

Olen minä semmoinen Jussi.
Ilmoita
Olen rehellinen porilainen enkä valehtele.
1 VASTAUS:
Olen oikeasti rehellinen porilainen ja kyllä valehtelen.
+Lisää kommentti
Taidat olla salaa kateellinen siitäkin että joku on rehellinen ihminen. Kriminaalin aivoitukset ovat monenlaiset.
1 VASTAUS:
No kerro monenlaisista aivoituksistasi.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Rehellisyys

Porilainen on rehellinen kun hän puhuu puolet totta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta