Osuuspankki

Ihan huvitti aamulla katsella, kun uudessa osuuspankissa asiakkaita istui kuin aikoinaan Pohdin bingossa tai kuin sairaalan laboratoriovastaanotolla tai kuin lääkärin vastaanotolle pyrittäessä.

Hoh. hoijaa!!
Ilmoita


On se mukava,kun pökiötä joku asia huvittaa katoppa peiliin huvittaako edelleen tuskinpa!!Et varmaankaan ollu töihin menossa?
5 VASTAUSTA:
Ihan varmasti!
Vakavarainen pankki ja kunnan hyyryläisenä!!
Historia toistaa itseään.Osuuspankin juhlassa toimitusjohtaja Suhonen kertoi,että on kerran jouteet historian aikana lainaamaan rahaa Säästöpankilta.
Kanat orrella kuin konsanaan maanviljelyspitäjässä. Asiakkaat tuovat vain hiekkaa. Muut, isot käyvät konjakkipullon kanssa takaoven kullatun nupin kautta. Siksi en olekkaan OP:n asiakas. Silittelen setelini muualla.
Ois ne vanahat miehet ihmetelly eikö pankilla oo omia seiniä! Toisten nurkkiin ajettu pitkän historian pankki. Eivät usko tulevaisuuteen Pyhäjärvisten pikku rahoilla. Kunta rakentaa! Ja mistä lainarahat?! Vuokralaiselta!
+Lisää kommentti
Pyhäjärven Osuuspankilla tärkein asiakas on SkiTeam. Siksipä en pidä rahoja op-pankissa.
3 VASTAUSTA:
Lamminahon Urheilumies Hiihtelijä Kaketeam rahalla Mällästää!Ylivieskan sakotkin maksoi Pohdin rahoista.Tämä on sisäpiirin tietoa.Hårde,hårde,hoijja,hoijja!
Kunnianloukkaus. Hox Hox ei tarvitse asiattomuuksia ladella. ID selville.
Ai jaa, kolikkomiäs! Onko osa seteleistä siinä woltin kahdessa valkoisessa vitriinissä? Ulos näkyy!
+Lisää kommentti
Säästöpankkiin ei näytä pääsevän sisäänkään ilman että anoo pankilta etukäteen ajan. Ilman ajanvarausta ovi on auki vain kahtena päivänä viikossa pari tuntia.
Ilmoita
Hyvä on että Pohti on Osuuspankin asiakas.Hyvä että Pohdilla on rahaa.Ei sitä monella ole.
3 VASTAUSTA:
Hyvä, että Pohdilla on rahaa. Turha on kaupungin kylkeen työntyä, kun on rahaa.
kilpahiihtäjät kirjoitti:
Hyvä, että Pohdilla on rahaa. Turha on kaupungin kylkeen työntyä, kun on rahaa.
Eiköhän nuo ole osajaolla kassasta ensimmäisenä. Miksi? Eikö ne jotkut sujuttelijat ole kotoisin jostain muualta, ei meidän kuntalaisia. Miksi sille Pohdille pitää rahaa mällätä. Tehkööt latunsa itse ja kustannukset omasta pussista.
Semmoista se on hiihto kesällä.Pakko on olla tekolunta.Kaupungin pitää avustaa Pohtia yli 60000eurolla vuodessa,muuten ei Pohti Skiteam lennä ladulla!Kaupungin velvollisuuten kuuluu myös rakentaa Pohdille uusi talo,makso mitä makso!Veronmaksavat sen kuuluu maksaa Pohdille.
+Lisää kommentti
Milloin Pohdin talo puretaan ja aletaan rakentaan kulttuuritaloa.
1 VASTAUS:
Sitten ku kake viä setelit sivuovista sissään, sitten piippu nousoop.
+Lisää kommentti
Sahan alue on mainio paikka kulttuuritalolle.
1 VASTAUS:
OIisi yliveto. Mitä niistä muutamista sinistysmyrkyistä. Nuorennuslääkettä tai pikaista lähtöä, ilman hoivakotia.
+Lisää kommentti
Voi Pohdilta lainata rahaa,jos maksaa takaisin.Takaisin se Kakekin on maksanut.Ei sitä passaa sotkea omia ja järjestön rahoja sekaisin.Tahtoovat tilintarkastajat huomata vipit ja kuprut.Tässätapauksessa oli hyvä,että Pohti pysty vippaamaan.Nolo asia oli vain,kun tuli Pohdin kokouksessa esille.Mato nalla pitäisi tämmöiset asiat pitää pois julkisuudesta.Tilintarkastajalle ja Kakelle on tämmöinen nolo juttu.Ilman Kakea ei olisi kilpahiihtoa ja Pohtiski Teamiä Pyhäjärvellä!Kake on luonut koko Honkavuoren!Suurmitalli Kaukolle pitää jo tulla Presidentiltä!
3 VASTAUSTA:
Joo patsas ja iso. Siihen Takalon alaston mallin vierehen. Ihan joka koossa tieteskiiiii. Patsas, patsas pittää saaha. Minnäe lähen käpyjä kerräilee ja annanpa kaekki tienatut siemenrahat. Saako viijä siihen takalon kaalan liinan, jätän rahhoo siihen. Sihen suap varmaannii tuua muutkii.
Olipa ihmeellinen kirjoitus Kaken rahojen käytöstä. Onko totta, etteivät omat ja virman varat pysy erillään??
Sama nuille muutamalle tonnille on.Ei niillä tuhatlappusilla uutta Pohdin Taloa rakenneta.Koirat haukkuu ja karavaani kulkeeSe on pääasia.
+Lisää kommentti
Kaupunki rakentaa Pohdille uuden toimitalon.Se ei kyllä kuulu kaupungin rakentaa urheiluseuralle mitään toimitiloja.Olkoon ilman toimitiloja PYPO!tALKOOHENKEÄ TOIMITILOJEN RAKENTAMISEEN pYHÄJÄRVEN pOHTI.
1 VASTAUS:
Rauhotu Tenho! Et saa toista ääntä vaaleissa vaikka kuinka sekopäisiä kirjoittelet eri medioihin!
+Lisää kommentti
Kyllä sahan jouto alue on paras paikka kulttuuritalolle.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Osuuspankki

Ihan huvitti aamulla katsella, kun uudessa osuuspankissa asiakkaita istui kuin aikoinaan Pohdin bingossa tai kuin sairaalan laboratoriovastaanotolla tai kuin lääkärin vastaanotolle pyrittäessä.

Hoh. hoijaa!!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta