Tervetuloa helvettiin

kouluonpaskaa123

Koulu on varmaa monista paskaa mutta kauniisti sanottuna itelle koulu on helvettiä. Kokoajan vaaditaan liikoja kun joka vitun vuosiluku pitää muistaa ja kaikki helvetin pituus ja leveyspiirien asteet pitää tietää.

Sit on ne vitun säälittävät ihmoset jotka ei f2f uskalla tulla sanoo mitää vaa haukkuu jossain saatanan WA:ssa. Sit sinne pitäis vielä lähtee aamulla kaheksalta mikä tekee koko hommasta vielä paskempaa. Välillä mä oikeesti mietin että minkä vitun takia mä oikeesti herään aamusin sen takia et pääsen kouluu. Sit puhutaa sitä paskaa et kaikki ei jossain vitun kehitysmaissa pääse kouluu. Ei nekään sinne haluais kun ne tietäis kuinka paskaa se sit oikeesti on.

Sit kaikki vittu luulee et mä oon joku helvetin kympin oppilas. En vitussa ole ja kun yhen wilmamerkinnän saa niin heti on elämä jollai pilalla. Mikä vittu siinä menee nii paljo ranteisii että mulla menee päi helvettiä? Ei se ees oo kenenkää muun ongelma nii vois nää niin sanotut pitää sen pullasta turvonneen lättynsä kii.

2

<50

  Vastaukset

  • Voi sua raasua, ihan sääliksi käy, ku on niin raskas elämä.

  • Olisikohan aika kasvattaa munat ja selkäranka? Tunnut aikamoiselta valittajalta. WA viestit voi jättää omaan arvoonsa, tai ei toivotun viestin lähettäjän voi estää, ei se sen vaikeampaa ole. Tai sano viestin lähettäjälle suoraan, että tule puhumaan naamatusten, jos löytyy uskallusta.
   Ai, että joudut menemään kouluun kahdeksaksi, voi kuule itsellä alkoi työt tänä aamuna klo. 7 ja loppuivat klo. 17. Jos olen yövuorossa, niin se alkaa klo. 20 ja loppuu aamulla klo. 7:00. Työvuoroja on viikonloppuisin ja minä päivänä vaan. Koulua on 5 pv:nä viikossa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   340
   6702
  2. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   151
   3687
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   190
   3320
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   949