Positiivista

Positiivinenasenneok

Kaikki posiitiiviset keskustelun aiheet Kuhmosta .
Pelkkää negatiivistä ollut niin eikö olisi jo aika unohtaa ne ja jatkaa positiivisin asentein.

15

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiipiä

      Se olisi kyllä suuri ihme Kuhmossa, koko ajattelu kyky pitäs parantua...

    • Odotellaan

      Vastaavat aloitukset loppuneet lyhyeen .Aloittaja antaa tulla merkkistä tekstiä!

      • Asennetta

        Eiköhän se ole paljon asenteesta kiinni näkeekö asiat positiivisena vai negatiivisena.
        Positiivinen asenne kuulostaa mukavalta asialta. Mutta kannattaako sen eteen nähdä vaivaa? Mieti kumpi antaa sinulle enemmän energiaa ja hyvää oloa: valittaminen ja murehtiminen vai iloisuus ja positiivisuus?


      • Zada

        Joskus, siis joskus se nekatiivinnen kirjoittaminen on ihmisellä oman pahan olon purkamista. Ja sitähän täällä riittää. Mutta kun tämä ei ole terapiapalsta. Sellainen pitäisi olla erikseen. Niin kuin tuo (ero lapsiperheessä, kysy mitä vaan) tapainen. Jossa olis asiantuntia vastaamassa. Ja voisi löytyäkin sellainen palsta. Olisi Kuhmolaisille tarpeen. Mutta ei sinne mitään koiranpaska tyylisiä keskusteluja. Mutta piiri pieni pyörii. Kaikesta valitetaan, mikään ei ole hyvin. Jos ei omassa elämässä, niin naapuri ei osaa elää niin kuin pitäisi elää. Tämmöistä tämä täällä on. Ja kun joku yllä jo kirjoitti, jos joku aloittaa positiivista keskustelua, se lyödään laudalta alas. Jos ei muusta valitusta synny niin toisten äidinkielen taidoista kirjoittaa. "eipä ole kiinnostanut koulussa äidinkielen oppitunnit" On tällaista kirjoittelua ollut. Mutta kirjoitus taito ei plokkaa ihmisen ajattelua, elämän tuomaa viisautta. Elämän tuoma viisaus riippuu siitä miten ihminen on käsitellyt vastoinkäymiset mitä elämä on tuonut mukanaan. Mutta sekin asioiden käsittely on lahja, ei älyllä ole mitään merkitystä. No eipä tässä muuta. Toista ei voi muutta. Muuttuminen lähtee omasta itsestä. Se on pitkä prosessi, johon ei elämä ehkä enää riitä...


    • Työpalkitseetekijänsä

      Lisää työaikaa kikysopimuksen myötä haaveilee pääministeri, mikä on tosi positiivista. Pitäähän ne paperittomat kunniakansalaiset pitää tyydytettyinä.

    • Onkoseruohovihreämpää

      Onhan näitä. Luontoa vieressä eräihmisille loputtomiin. Kaupunki-ihmisille niin vaivatonta liikkumista ilman ruuhkia ja lyhyet kassajonot. Palvelut kattaa kaiken oleellisen ja nopia hakea paketit postista ja mh:sta jos nettikauppoja suosii. Työssä olevilla vaivatonta työmatkaa ja työttömät pääsee liikkumaan nämä lyhyet välimatkat edullisesti tai vaikka jalan. Tienhoito pelaa ja lumi sopii kaupungin nurkissa eikä tartte junalla viedä pois. Auto lähtee parkkiruudusta aamulla ilman lapiota kun ei oo auto aurattu lumivallin taa. Asuminen edullista ja omakotitalosta tykkäävät pääsee vielä halvemmalla. Ei oo liikennemelua taajamassa. Julkista ei edes kaupunkiin tarvitse. Ja elämää tarvitsevat pääsee tarvittaessa aina ihmisten ilmoille. On halpa bensa lähellä. Ei ole maahanmuutto ongelmaa kuk sitä vihaa ja lapsiperheiden vaivatonta ja turvallista asua. Väkivaltaa vähän. Uskaltaa lapset liikkua iltaisinkin eikä tartte kverin vanhempien taustaa selvitellä kuka kenenkin seurassa liikkuu ku kaikki tietävät jo. Koulutusta tarjotaan jonkin verran vaikka ei tietenkään sitä mitä tartteisi. Puhdas kaupunki. Virkeä aktiivinen kaupunginjohtaja. Kesäisin tapahtumaa ihan kivasti. Polttopuut löytyy omakotiasujille melkein naapurista eikä tarvitse ihteään kipeäksi maksaa kuutiosta. Tässä alkuun ja listaa voisi jatkaa mutta jokaisen omaa tulkintaa mihin on tyytyväinen ja jos aina luullaan että muualla paremmin niin ei se tässä suomen maassa niin mene. Kaikessa säästetään ja siitä kärsii koko kansa. Asenne ratkaisee ja ainahan se negatiivinen palaute halutaan ilmaista. Harvoimpa ihminen kehuja nykyään viitsii enää julkisesti antaa.
      Niin ja eihän täällä kaikkea ole mutta tarviiko olla.
      Muotoillaan vaikka näin.
      -Pienestä kaupungista ei saada sitä isoa ja suurta. Jos laitetaan koulutus kuntoon niin meneekö sinne väkeä vai meneekö ne muualle.
      -Valtuusto vaihdetaan niin tuleeko parempi vai toteutuuko edellä mainitsemani asiat toisin.
      -kaupunginjohtaja? Kuka seuraavaksi. Se josta taas jotain löydetään.
      -lisää palveluja tai kivijalka myymälöitä.
      Siis niitä parempia joista ei tarvitse täällä arvioida. Niitähän tulee jos paikallinen niitä arvostaisi. Hitaasti ja ehkä varmasti. Ja samalla sitä työtä lisää paikallisille.
      -erämatkailua, eräpalveluita ym. Jos sitä luntoa ei paikalliset niin paljon vihaisi. Sekin tarvitsee kuhmolaisen apua.
      Raha pitää jäädä tänne niin kehitys voisi ottaa hiljalleen oikeaa suuntaa ja kaupungilla olisi edes mahdollisuus parantaa tilannetta. Mutta negatiivisella asenteella ja sillä että yksi ihminen halutaan korvata uudella ja vieroksutaan kaikkea kuhmon palvelua näin ei tule koskaan tapahtumaan. Saa viimeinen sammuttaa ne valot lähtiessä.

      • oushit

        Ootpa kyllä sitti.


    • Marinatpois

      Totta joka sana.

    • MUISTETAANNÄMÄ

      Suomessa Hyvää! -Ei ole heimosotia - Ei ole uskonsotia -Ei pahoja kieliriitoja -Poliittisisista asioista ei tapella asein -EI ole Mafiaa -Ei paljo saastuttavaa teollisuutta joten ilma ja vedet puhtaat -Kun on kylmä niin ei taudit leviä -Kun ei ole luonnon rikkauksia kuten Öljyä niin saamme olla hyökkäääjiltä rauhassa -Ei ole maanjäristyksiä, tsunameja, Tulivuoren purkauksia ja muita Luonnon Katastrofeja! - Ei Terrorismia! Tässä Aluksi!

    • änkäovirost

      Toivoisin sydämenipohjasta Kuhmon liittämist's Sotkuman Vuokattiin.=Ols lyhy mataustam mäkee.

    • Jauhopää

      Täällä ei pönssöröidä mitään yritystöimintaa!.

      Free Suomi pro Ypykkä ky

    • Anonyymi

      Venäjälle ei o pitkä matka. Kostamus vieressä. Pääsee tuulettumaan ja käymään "menneisyydessä".

    • Anonyymi

      Kivaa Lentiirassa. Sinne Leniirajärven jäälle oli ajettu Levosen Lantaa, on kiva kesällä onkia pulleita Ahvenia sekä ottaa järvessä Paska kylpyjä. Onkai tämä positiivistä ....????

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On joillaki posiriivinen teko kun tyhjenetään Likakaivo Katuojaan, he oikeesti Haloo..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe