Huono ravintola

Auttakaajoku

Miten toimia kun on extra-hommissa ravintolassa missä asioita ei hoideta kunnolla, hygieniassa on pahoja puutteita, henkilökunta on epäpävetää (opiskelijoita ja työkkärin ilmaisia pitkäaikaistyöttömiä), työmäärä on mahdoton, raaka-aineet ovat heikkolaatuisia jos niitä edes on, työntekijöitä haukutaan jatkuvasti koska he eivät ole selvinneet mahdottomista työmääristä (esim, pomolle pitää misata seuraavan päivän lounas samalla kun on yksin koko illan paistossa, ja samalla pitäisi hoitaa tavarantilaukset), peräkkäisiä vapaapäiviä ei ole melkein ikinä paitsi pomolla, ruokalista on älyttömän laaja ja monimutkainen keittiön kapasiteettiin nähden, vaikka melkein kaikki raaka-aineet ovat puolivalmisteita kaikkia misoja ei ole ikinä hoidettu kunnolla, kokoamispöydällä pystyy valmistamaan alle kymmenen annosta ja niitä kiikuttaa saliin yksi tarjoilija ja paistossa oleva kokki, loppuillasta saa kuulla palautteet asiakkailta että ruoka on kylmää ja odotusaika liian pitkä. olen ollut alalla 10 vuotta, enkä ole ikinä nähnyt vastaavaa toimintaa. Tiedän ainakin etten uudestaan mene kyseiseen ´´ravintolaan´´ töihin, mutta huoleni koskee asiakkaita ja vakkari työntekijöitä. Haluaisin tehdä jotain asialle mutta en tiedä mitä, voiko joku neuvoa? (pomolle puhuminen on mahdotonta)

5

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aluehallintovirasto

      Aluehallintovirasto on oikea osoite ilmoittaa asiasta.

    • auttakaajoku

      Kiitos vastauksesta, otan asiasta selvää. haluaisin lisätä alkuperäiseen viestiini että jos teen jotain asialle, niin haluan tehdä sen anonyymisti, välttääkseni huonoa mainetta alan piireissä. teen paljon keikkahommia ja minulla ei ole varaa saada sellaista mainetta että puutun ravintoloiden epäkohtiin. Onko ketään muu löytänyt itseään vastaavanlaisesta tilanteesa?

      • mariam9

        Kuntasi terveystarkastajalle voit jättää tarkistuspyynnön. Itse ten niin ex-työpaikkani suhteen ja varmistin myös ettei tämä tarkastaja kerro mun tehneen tarkistuspyyntöö.


    • Anonyymi

      Nykyään ravintoloissa on esimiehinä jos jonkin sortin betoniraudoittajia.
      Ei mitään koulutusta saati pätkääkään ammattitaitoa.
      Ei mitään kykyä esimiehenä toimimiseen.

      Paras oli kun kysyin alkoholi omavalvontasuunnitelmasta.
      Esimies luuli sen olevan hanakaljojen päivittäinen laskeminen.

      Laskutus hoidettiin kynällä ja ruutupaperilla, kuitteja ei anneta.
      Majoneesia sisältävät leivät lämpimässä päivätolkulla ja niitä ihmiset syö nytkin hyvällä halulla.

      Nämä keskenkasvuiset päälliköt sitten hypyttävät meitä amattilaisia .
      Välillä v...aa niin että savu nousee korvista.

      Kysyy ihan mitä vaan , niin tuloksena on raivari tai : et sä sillä tiedolla mitään tee -asenne, kun ei voi sanoa suoraa että mä en edes tiedä mistä sä puhut,
      kun mä olen oikeesti maatalouslomittaja enkä ole niitäkään hommia päivääkään tehnyt, mutta nyt mä olen vastaava, mitä ikinä se sit meinaakaan.

      Ja lafkan omistaja ahneuksissaan ja tyhmyyksissään ei tajua, mikä rahan menetys on täysin tollo ja kouluja käymätön esimies.

      Ja extrafirmat on orjuuttajia , jotka kusettaa jengiä mennen tullen.
      Nyt itketään facebookissa työntekijöitä, kun ei saada enää mistään ketään mihinkään.

      Luojan kiitos , ahneella on paskainen loppu.

      Nauranut solkenaan, kun rekrytoijat juoksee itse prikka kourassa pahimmissa kuppiloissa , kun eivät saa jengiä enää mistään.

      Itsepähän ovat asiansa ryssineet tällä porulla että kyllä säkin olet liian kallis, kun sä olet 12 euroa.

      Ravintolalta rahastetaan vähintään kolmekymppiä .
      Siitä maksetaan duunarille kymppi.

      No sillä ei oikein ammattilaista pitkäksi aikaa osteta.
      Joten nyt vaan niitä lapsia joka paikkaan.
      Ja vaihdetaan nekin joka toinen päivä uusiin.
      Ja ei muuta kuin kanaa ja majoneesia lisää tiskiin ja lämmöt täysille.
      Ja kerrotaan kaikille ,että omavalvontasuunnitelma on hanakaljojen myynnin laskemista😂😂
      Ja ihmetellään että mihin ne asiakkaat lähti.

      No ne meni heseen syömään , se on se esimieskoulu nykyään.

    • Anonyymi

      Hahaha.
      Tuo oli niin totta.

      Ja virtsaa päät täynnä, kun ne ylennetään esimieheksi suoraan tarhasta.

      Paksumpiin virtsankarkaussuojiin on vaihdettava. On näillä niin hyvät jutut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jäätävä epävarmuus

      Mistä tää hirveä epävarmuus molemminpuolin johtuu? Pohjimmiltaan uskon, että molemmat tietää, että tunteita on. Vai onko
      Ikävä
      83
      1688
    2. Ainakin hän on elossa

      ehdin jo huolestua.
      Ikävä
      41
      1309
    3. En malta odottaa mies että tulet minuun

      Sykkivänä ja intohimon palossa ujutat hitaasti upean rakkauden miekkasi minuun, ja antaudutaan kiihkeään rakasteluun. Hu
      Ikävä
      89
      1031
    4. Siltojen varjoissa

      Siltojen varjoissa Yksinäinen susi kulkee, hiljaisuudessa sanoja punnitsee. Sydän auki, paljas liekki rinnassa, siltoja
      Ikävä
      202
      966
    5. Vanhemmalle naiselle

      Ihastuin sinuun kauan sitten. Luonteeseen, ulkonäköön ja iloisuuteen. Olen haaveillut sinusta sen jälkeen monet kerrat.
      Ikävä
      71
      948
    6. Mitä meille oikein

      Tapahtuu vai tapahtuuko mitään?
      Ikävä
      53
      892
    7. Mitä hellittelynimiä

      Sinulla on kaivatustasi?
      Ikävä
      61
      863
    8. Pitsaa selliiä

      Onko uudet pitsat hyviä, kannatteooko käyvä vai suosiollako pittää hilipasta sotkamoon
      Kuhmo
      20
      860
    9. Tiedätkö et olet

      Ärsyttävän hyvännäköinen.
      Ikävä
      34
      814
    10. Olet vain kiltimpi

      Ja rauhallisempi ja rakastavampi. Se vetoaa
      Ikävä
      37
      789
    Aihe