Olli Lindholm

Se mikä ihmetyttää Lindholmin suosiossa on se mitä tulee hänen artikulaatioonsa ja henkilöön.Hänen artikulaationsahan muistutti lähinnä 100 vuotiaan keuhkokuumeisen mummun ähinää.
Myös mitä tulee hänen luonteenpiirteisiinsä on hyvin kyseenalaista.Jussi Hakulinen erosi yhtyeestä jo- 85 syystä koska olisi halunnut esiintyä selvinpäinJussi Hakulinen oli myös ainut joka osasi kirjoittaa tekstejä ja säveltää biisejä yhtyeelle.Hakulisen eron jälkeen kokoonpano oli hyvin suurissa vaikeuksissa.Tätä taustaa vasten on ihan käsittämätöntä ymmärtää vuosia jatkuvaa Olli Lindholmin suurta suosiota. Jussi Hakulinen oli se ainut henkilö joka piti yllä Yö yhtyettä.
Onkin siis aivan aiheellista kysyä miten ihmeessä voi olla mahdollista että Yö-yhtye on ollut olemassa näihin päiviin saakka.
Suomalaiselle idioottinuorisolle joka ei ymmärtänyt tuontaivaaallista populaarikulttuurista kelpasi suuri mölisevä ”idolli”.Olli Lindholmilla kun vaan ei ollut lauluääntä laisinkaan.
Toivottavasti ei enää koskaan maailmassa tule esiintymään Olli Lindholmin kaltaisia artisteja.
Rauha suotakoon ikuisesti Olli Linholmin muistolle.
Ilmoita


34 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


No se sinun näkemys ei vaan ole totuus.
Ilmoita
Oli Lindholm huutaja,joka ei laulanut.
5 VASTAUSTA:
Huudapa sitte itse samalla lailla ja kokeile tienaatko sillä leipäs .
Saiko leipää huutamisesta ?
Kyllä vain, ja hyvin saikin.
Oli sitten helvetin hyvä huutamaan ! Tykkään,tykkäsin ja tykätään
Äänikin oli hyvä !!
Jykevämpikin kun Hakulisen
Olli oli MIES ! Ei mikään piipertäjä kuoropoika
Saiko muuta,kuin homeista leipää. Näytti olevan sama kirppis paita päällä.
+Lisää kommentti
Olli Lindholm on minulle tuntematon kyky. Nimen näin ensimmäisen kerran, kun hänen kuolemastaan jostakin syystä raportoitiin Ylen uutisissa.
Ilmoita
Opit sitten amiksessa uuden termin, "artikulaatio" :)
Ilmoita
Todennäköisesti Lindholmilla oli lääkärin toteama sairaus nimeltään uniapnea.Mediassa olleiden tietojen mukaan Lindholn jätti hoitamatta sairautensa.Tuo sairaus hoitamattomana saattaa johtaa kuolemaan.
Ilmoita
Lopettakaa jo tää itku ja käsittämätön hypetys, mitä väliä, mitä se Lindholm on muka teille merkinnyt? Keskinkertainen iskelmämies, musa sitä samaa arkipuuroa kuin muillakin kaltaisillaan. Mitä me tiedämme hänestä ihmisenä, emme paljoa mitään ja siksi toi ihme ruikutus olisi parempi lopettaa jo.
1 VASTAUS:
Mitä sua haittaa,jos ihmiset surevat ollia???
Älä itse valita asioista joita et ymmärrä.Olli ei todellakaan ollut keskinkertainen iskelmämies.Musiikki oli erittäin hyvää.
+Lisää kommentti
Ei Olli ollut mikään ihme-mies ihan tavallinen rääkyjä sekä koko Yö-yhtyeen musiikki huonoa. Olli oli niin Taka-Kireä siviilielämässään, että ei kaikkea viitsi kirjoittaa tänne.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
En itse tykännyt hänen lauluäänestään ollenkaan koska sitä ei oikeastaan ollutkaan vaan parempia ääniä kohtaa ihan paikalliskaraokeissakin.
Mutta hän eteni sillä -80 luvun suosiolla tähän päivään ja se hänelle suotakoon. Nykypäivänä hän ei saavuttaisi 30 vuotista uraa joten -80 luku oli sen puolesta hänelle paras aika tulla suosioon.
Kaikesta huolimatta osanotot hänen läheisilleen ja turhan nuorena hän poistui.
Olisi ollut mukava nähdä se nelkytvuotis kiertue vaikka ei omaa musa genreä ollutkaan.
Ilmoita
Nämä yöt, dingot ym. aivan plösöä musaa. Jos nyt edes musiikiksi voi sanoa. Olli oli muuten tyyliltään: köyhiä ei tunneta eli epämiellyttävä ja muita jotka otti alkoholia näki vaivaa.
2 VASTAUSTA:
Olli oli todella hyvä laulaja. Sekä ystävällinen. Olli ei ollut epämiellyttävä. Taidat olla kateellinen tai jokin vaan ärsyttää. Olisit kirjoittanut asiallisesti.
Onko teillä luulossa vikaa? Ollilla oli kuulolaite,jota ei käyttänyt ja ilmeisesti huusi tuon takia. Olli huusi,eikä laulanut.
+Lisää kommentti
Kyllä, mistä on tullut sellainen käsitys että Olli oli symppis, luonne tuli täysin selväksi ja osasi olla erittäin vittumainenkin. Muistatteko Idols tuomaroinnin? Ihme sinänsä kun pyysivät sinne, säveltää toki osasi muttei laulaa, ja Idolsissa kuitenkin arvostellaan laulajia.
Ilmoita
Olli oli hyvä laulaja!
4 VASTAUSTA:
Kaukana hyvästä... En tajua miksi ihmiset viitsivät kuunnella sellaista sontaa. Kuulostaa kuin varis rääkyisi. Samaa sarjaa on Dingo.
Beatles kirjoitti:
Kaukana hyvästä... En tajua miksi ihmiset viitsivät kuunnella sellaista sontaa. Kuulostaa kuin varis rääkyisi. Samaa sarjaa on Dingo.
Oletko itse täydellinen????
En ja sen takia en ”laulakaan”. Laulutaidottomat voisivat jättää laulamisen niille jotka sen osaavat. Suomesta ei sellaisia taida montaa löytyä. Nykyään ei taida löytyä mistään. Oikeat laulajat ovat 60-luvulta. Useimmiten brittiläisiä. Ollilla sitäpaitsi kusi nousi päähän jossain vaiheessa.
Hyvä huutaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+Lisää kommentti
totta, että ollille nousi neste kupoliin. itse köyhistä oloista kotoisin ja halveksi köyhiä. ei katsonut päinkään.

yksinhuoltaja, siivojan poika pomarkusta. pirullinen luonne, määräilevä, itsekeskeinen narsisti.

ei kannata kuolleita palvoa. tosiasiat kyllä kestävät päivänvalon.
1 VASTAUS:
Kirjoitit törkeästi ollista!Olli ei todellakaan ollut itsekeskeinen narsisti.Hän oli ystävällinen,kohtelias.Taidat itse olla hieman outo.Kuolleista ei puhuta pahaa,mutta tuskin sinä sitä koskaan ymmärrät.Kannattaa miettiä mitä kirjoitat.
+Lisää kommentti
Ollilla oli hyvä lauluääni.Mutta mikä ihme sua vaivaa?
1 VASTAUS:
Öllillä muka hyvä ääni. Ei oo,jos suoraan sanotaan tuosta entisestä huutajasta. Lehmä laulaa kauniimmin laitumella. Piste
+Lisää kommentti
Eihän se vika Ollissa ? Savolais- tyttötoimittajien lööppirevittelyt, biisipaskaa niinkuin muuta elämää ei oliskaan, Ollilla tehdään rahaa savolaasittain ja porilaisittain, paskaBiisittiä !
Ilmoita
Pori yritti ottaa synnyinkaupunkina julkusuushyödyn asiasta poismenon jälkeen. Tosiasiassa Olli asui suurimman osan uraansa muualla ja häntä ei haudata Poriin. Nykäsen hautapaikka on synnyin kaupungissaan, Ollin ei tule olemaan.
Ilmoita
"Eihän se vika Ollissa ? Savolais- tyttötoimittajien lööppirevittelyt, biisipaskaa niinkuin muuta elämää ei oliskaan, Ollilla tehdään rahaa savolaasittain ja porilaisittain, paskaBiisittiä !"

Olli Lindholmin elämä ei Savoon tai savolaisuuteen mitenkään liittynyt. Kaikkien toimittajien taustoista en ole selvillä, lööppijulkisuuden toimittajat kuitenkin suurin osa vaikuttaa Pk - seudulla.

Niin, oudoksuttaa nyt tuo miten Jussi Hakulista kiusataan bändin toimesta. Ei päästetty hautajaisiin, ja nyt muistokonsertit järjestetään ilman Hakulista, vaikka hän sitä ensimmäiseksi oli ehdottamassa. Jos on riitaa ja kärhämiä, niin voisi luulla että yhteisen kaverin kuoleman vuoksi ne voisi ainakin tilapäisesti sopia. Vai onko kyseessä "Julkisuuspeli" Yö:n perinnöstä, ja siiä kenelle se jatkossa kuuluu, luulen aika vahvasti näin?!
Ilmoita
Tuota ihmettelen itsekin, paria onnistunutta kappaletta lukuunottamatta en ole löytänyt Lindholmin tuotannosta mitään, mikä herättäisi tuotannon kuunteluun sen enempää kiiinnostusta.
Vaikuttaa kaikki samalla kaavalla tehdyltä toinen toisensa toistolta.
Ilmoita
Mä en ymmärrä tätä Lindholmin palvontaa. Miksi lehet ovat täynnä sitä kuinka fantastinen ihminen oli. Eikös tämä ole jo vähän mennyttä vuosituhatta? Niin hyvä ihminen, lähetteli klo 04 parisuhdevinkkejä ja jaksoi kantaa huolta kavereistaan. Joo mutta ei itsestään. Se sanoo kaiken, ei rakastanut eikä kunnioittanut/kuunnellut tarpeeksi itseään ja sehän on tässä elämässä A ja O. Asia hiukan henk.koht kun oon ollut läheinen kaveri yhden Ollin ikäisen miehen kanssa, joka juuri on tällainen. Hän jopa kehui itse kuinka hyvä kaveri on. Jaa no, mä en ainakaan jaksanu jäädä kattomaan kun se sähköpostitse jakaa hyviä ohjeita tuhansille kavereilleen, mutta omasta hyvinvoinnista viis. Tää kyseinen mies on polttanut kynttilänsä viidestä päästä nelikymppisenä, tottakai ollu hulivili myös aiemmin, mutta nuorenahan sitä jaksaa. Lopetti tupakin ja vähensi viinaa siinä nelissäkymmenissä joo, mutta tupakan lopettamisen seurauksena lihoi kun korvasi karkeilla. Alkoholinkulutus on edellen enemmän kuin kohtuullista, mutta kyllä vähentynyt huomattavasti. Ei se auta kun on tuollainen tausta, 300 matkustuspäivää vuodessa, röökaaminen ja dokaaminen, ei pysyviä parisuhteita. Tää mies nukkuu joskus liikaa joskus liian vähän ja uniapnea kolkuttanee ovella. Verenpainelääkettä oltiin kuulemma 2 v sitten ehdotettu, eikä ottanut. Ja myös masennuslääkettä kirjoitettu kun sai tuosta hullusta elämänvaiheestaan burnoitin. Ei ottanut. Eikä kuuntele mitä kaverit sanoo, vihjailee/näyttävät esimerkkiä. On vaan polleana, kun ollaan oltu kahvilla viime aikoina, että HÄN on vähentänyt kahvinjuontia, enää ehkä 1 kuppi aamuisin - ja tilaa viinilasillisen. Se vaan, että juo illallisena paljon viiniä... Mutta huijaa itseään, että se yksi lasillinen on terveellisempi vaihtoehto kuin kahvi. Kuntoilu aivan randomia, joskus täysillä välillä ei mitään. Itselläni menny täysin usko tähän ihmiseen, ja on alkanut tuntua siltä, että kovin vanhaksi tämä ei elä. Ja kyllähän Lindholmit ja Nykäset tähän uskoon vaikuttaneet. Rauhoittuminen on hänelle sitä, että tuijottaa telkkaria/tietsaa tuntitolkulla, sammuu, tai horrostaa lentokoneessa. Mutta sehän on tutkittu juttu, ettei tällaiset toiminnot palauta ihmiskehoa! Tämäkin tyyppi on omastamielestään mahtava kaveri. Vaan ei ole mulle hyvä ystävä sellainen joka kehuu itseään samalla kuin tuhoaa itseään hiljaa. Viime vuonna treenattiin vähän yhdessä ja tuntui, että ehkä hänellä on vielä mahiksia. Oli raitis melkein koko vapun, tosiaan valitsi seuransa koska tietää etten enää dokaa. Syksyllä se vaan pimahti , mistä voin tietää kun ei se kerro, saattoi liittyä johonkin naiseen. Jätti treenamisen, teki oharit ja puoli vuotta myöhemmin vaikuttaa täysin seonneen. Parisuhteet on vissiina aina ollut hänelle haaste. Kuulemma elänyt n. 10 v sitten jonkun taloudehoitajan kanssa, työskenteli ulkomailla ja matkusti todella paljon, myös lomailut suomeen lasketaan matkusteluksi. Sillä oli jostain eksoottisemmasta maasta taloudenhoitaja, ja tästä sitten kehkeytyi jonkin tason suhde, mutta eihän sekään mikään normi ollut koska mies yleensä poissa. Mutta varmaan hänen historiassaan ainoa mikä edes muistuttaa avoliittoa. Sen jälkeen kuitenkin kykenemätön suhtautua länsimaisiin naisiin normaalisti. Kun oli sellainen palkattu vaimoke. Mutta on hyvä kaveri ja jakaa parisuhdeneuvoja mielihyvin! Myös elämänviisauksia tarjolla! Miksi me Suomessa palvomme tällaisia miehiä!?
Ilmoita
Vidu mitä ahnetta sekoilua.Yö yhtye meni Ollin mukana Sitä ei enää ole.
Ilmoita
Edelleen omaa surua tuodaan julkisesti esille, Anna Puut ja kumppanit TV ohjelmasta ja Hakulinen veivaa edestakaisin saako kappaleitaan esittää. Raha ja mainostaminen kaiken takana
Hautajaisetkin pidetty jo, tämä alkaa muistuttaa kuitenkin jo Pohjois Korean suuren johtajan loputonta palvontaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Olli Lindholm

Se mikä ihmetyttää Lindholmin suosiossa on se mitä tulee hänen artikulaatioonsa ja henkilöön.Hänen artikulaationsahan muistutti lähinnä 100 vuotiaan keuhkokuumeisen mummun ähinää.
Myös mitä tulee hänen luonteenpiirteisiinsä on hyvin kyseenalaista.Jussi Hakulinen erosi yhtyeestä jo- 85 syystä koska olisi halunnut esiintyä selvinpäinJussi Hakulinen oli myös ainut joka osasi kirjoittaa tekstejä ja säveltää biisejä yhtyeelle.Hakulisen eron jälkeen kokoonpano oli hyvin suurissa vaikeuksissa.Tätä taustaa vasten on ihan käsittämätöntä ymmärtää vuosia jatkuvaa Olli Lindholmin suurta suosiota. Jussi Hakulinen oli se ainut henkilö joka piti yllä Yö yhtyettä.
Onkin siis aivan aiheellista kysyä miten ihmeessä voi olla mahdollista että Yö-yhtye on ollut olemassa näihin päiviin saakka.
Suomalaiselle idioottinuorisolle joka ei ymmärtänyt tuontaivaaallista populaarikulttuurista kelpasi suuri mölisevä ”idolli”.Olli Lindholmilla kun vaan ei ollut lauluääntä laisinkaan.
Toivottavasti ei enää koskaan maailmassa tule esiintymään Olli Lindholmin kaltaisia artisteja.
Rauha suotakoon ikuisesti Olli Linholmin muistolle.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta