Edelleen mussukka hukassa..

Talollinen erakko edelleen vapaana..
Varmasti Suomessa paljonkin kivan näköisiä sipsakoita nuoria sinkkunaisia kenellä kiinostaisi muuttaa esim. etelästä maaseudun rauhaan ja omakotitalo asumiseen kerrassaan mukavan ja spottisen sinkkumiehen kaveriksi.
Vain me kaksi..Ei lapsia nyt eikä tulevaisuudessakaan.. Elämme mukavaa rentoa elämää..Käymme töissä, Urheilemme välillä yksin, välillä yhdessä lenkkeillen tai hiihtolenkillä, katselemme iltaisin netflixistä elokuvia ja sarjoja- makumme kohtaa täydellisesti. Molemmat pidämme läheisyydestä ja tykkäämmekin antaa usein iltaisin toisillemme rentouttavaa hartiahierontaa tv- illan ohessa. Tykkäämme käydä myöskin leffassa..Kesällä saattaisimme lähteä yhdessä vaikkapa kalastelemaan/veneilemään..Ottaisimme mukaan kahvia ja paistaisimme laavulla makkaraa..-Ne olisi kovin mukavia reissuja...Talvisin voisimme ottaa tavaksi tai ainakin joskus lomailla vaikkapa jossain lämpimässä ja nauttia siellä auringosta. Meillä olisi kahden mukavaa ja rentoa yhdessä koska olemme hyvin samanlaisia luonteeltaan ja pidämme samanlaisista asioista, joten elämämme on hyvin mutkatonta.
Usein saisin kuulla sinulta lämpimiä sanoja minua kohtaan ja antaisit minun kuulla, -sekä tekojesi kautta ymmärtää kuinka täkeä ja rakas olen sinulle..Juurtuisimme ja kasvaisimme niin kovin yhteen, että vasta kuolema meidät erottaisi joskus hyvin kaukana tulevaisuudessa kun olemme hyvin vanhoja ja väsyneitä, mutta mukavan elämän yhdessä eläneet....Vielä viime hetkillä pitäisimme toisiamme kädestä kiinni ja katseesta näkisimme pohjattoman rakkauden.

15

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghuktiyui-83

      Kuinka kenkään voi rendoutua televiission ääressä. Sieltähän puskeutuu yhtä katkeamatonta suorakurkkuparkua ja mainoksia vaan, sama viga kuhin radioasemilla (vai kanaviako ne ovat).
      Talovision katselu käy sterssaavasta työstä, se syö miestä ja murustaa psyykkeitämme. Mainoksethi ovat taidotonta räyhäämistä, ei mitään älykästä ja hauskaa ukuten vielä 90-luvulla, kun saapui mm. moenstikin se Mä kutsuin Herttaa ja Helunaa-mainos.

    • Jossevoisiollatotta

      Älä unta näe ei tommosta oo eikä tuu. Saahan sitä tietysti toivoa ja haaveilla mut todellisuudessa noin täydellistä harmoniaa ei ole olemassakaan. Ainoastaan saduissa ja mielikuvituksessa.

      • joskusennenvanhaan

        Ilmankos on aloittaja yksin ja yksinäinen, kun kuvittelee maailman olevan tuolla mallilla nykyään.


      • Onnea.vaan

        Hah Hah!
        On kaverilla haaveet.
        Eipä ihme, ettei mussukkaa löydy.


      • joskusennenvanhaan kirjoitti:

        Ilmankos on aloittaja yksin ja yksinäinen, kun kuvittelee maailman olevan tuolla mallilla nykyään.

        Maailma on mitä on ympärillä, mutta minun ja tulevan murusen kanssa olemme erottamattomat...Tuemme kaikessa toisiamme...Yöpuulle käydessä makoilemme yleensä jonkinaikaa lusikassa ennen kuin annan rakkaalleni omaa tilaa..Laitan käden hänen ympärilleen...Hivelen kevyesti hänen vartaloaan...Juttelemme jotain mukavaa..Ihan niitä näitä..Hän tietää, että olen siinä lähellä aamullakin..Hän nukahtaa lämmin tunne sydämmessään...


    • gvbdfghyf

      Aha, nytkö nussukan etsintä onkin vaihtunut mussukan etsintään

      • Minulla on tunne, että se pupunen minut vielä löytää.....Ehkä jo ennen kesää?
        Melko varmasti menee näin päin, että minä en löydä, vaan minut löydetään..
        Hän avaa ehkä keskustelun tunnustellen ja ujosti..Jossain kun sitä vähiten osaan odottaa...Aika pian sitten molemmat ymmärrämme, että nyt aivan kaikki osuu ja natsaa...Olisi hullua heittää se kaikki menemään. Joskus asiat tapahtuvat nopeasti...Ennen olit sinkku ja sitten oletkin parisuhteessa.


      • sdfhfdghjfdghj

        Pupuset tuskin on ongelma maaseutuasujille ...tai sitten on.


    • Anonyymi

      missä päin Suomea olet !! Entä ikä ?

      • Vuosimallia -78
        Tarkempia tietoja voin jakaa privana, mutta en ole etelästä, enkä pohjoisesta..
        Jostain sieltä väliltä.


    • Anonyymi

      Ei se elämä ihan tuollaista ole kuin kuvasit. :D Todellisuudessa ajan kanssa pikku jutut alkaa ärsyttämään toisessa, välillä ajatukset menee niin ristiin että tappelu on valmis. Ei kukaan sohvalla jaksa aina istua tyynenä. Riittääkö töitäkään aina. Entä eläkkeellä, onko enää varaa asua maalla ja pitää taloa.
      Muuten kyllä minäkin olisin jo tulossa!

    • Anonyymi

      Huvittaa nämä aloittajan saamat vastaukset.
      Niiiiiiin tyypillistä suomalaista; mollataan, vähätellään, tuomitaan mahdottomaksi. Perus suomalainen asenne; mikään ei koskaan onnistu eikä kannata, siksi ei kannata edes yrittää.
      Ei siis ihme että Suomi on täynnä yksinäisiä toinen toisiaan kyräileviä omituisia tyyppejä, jotka kuormittavat mielenterveyspalveluita sietokyvyn rajoille.
      Jatka sinä aloittaja sitkeästi etsimistä! Olet silmiinpistävä esimerkki siitä harmaasta itseään säälivästä massasta; sinä uskallat ja jaksat yrittää! Älä lannistu äläkä kuuntele mollaajien huutelua. He ovat jo tuomittuja omaan sontaansa, sinulla on kaikki mahdollisuudet onnistua! Tsemppiä!

      • Anonyymi

        Sanos muuta. Minuakin oikein nauratti tuo edellinen murehtija, joka jo tässä vaiheessa suri eläkeikäiseksi tultuaan, olisiko varaa edes asua maalla omassa talossa. Vaikuttaa, että on jo tarpeekseen tapellut edellisessä, tai nykyisessä suhteessaan, kun tietää pikkujuttujenkin ärsyttävän ajan mittaan ihan tappeluksi asti.


    • Mispäi jokee ?

    • Anonyymi

      Onko erakkokin "simpsakan näköinen"

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe