Seuraavassa Autobildissä Fiat 500 X 100.000 testi.

italiaanot

Kuinka auto on kestänyt, nyt tänään ilmestyneessä uudessa lehdessä oli viimeisellä sivulla ennakkotieto asista, eli harvinaista, Fiat merkkinen auto 100.000 testissä.

17

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yykaa3
    • kaksiviikkoa

      Toivottavasti toimittajat eivät kanna asenteellisuutta mukanaan. No, eipä auta jos auto kestää kuitenkin hyvin tuon rääkin. Mielenkiintoista.

    • 500X

      500X:n sisarmalli Jeep Renegade oli jossain adacin katsastusvikatilastoissa luokkansa parhaiden joukossa vajaa vuosi sitten. Pari saksalaismerkkiä oli edellä mutta Jeep voitti esim. kaikki japsit ja korealaiset. Kyseessä taisi olla 2-3 vuotiaat autot. Eihän niissä suuria eroja prosenteissa liene ja vain katsastusviat kyseessä, ei vakavammat, siis noissa katsastusvikatilastoissa..
      Nämä kestotestit erikseen..Autobildissä kyllä myös GP 1.3 multijet selvisi kehujen kera 100 tkm testin. Punto mk2 vuonna 2004 tai 2005 myös hyvin sekin.

    • 500X

      En kyllä ole paljoa asenteellisuutta nähnyt autobildin jutuissa. Joskus esim. Fiatin dieseleistä kirjoittivat että "ne ovat kestäviä ja hyvämaineisia maailmalla". Tosin varmaan kritiikkiäkin joskus jostain tullut mutta varmaankin aiheesta.

    • aliarvostettu

      Ei ainakaan saisi olla asenteellinen mieli. Mutta kun testaajakin on vain ihminen ja alitajuisesti sitä voi olla tiettyjä merkkejä kohtaan "tarkempi". Onneksi kun osat levitetään pöydälle 100.000 jälkeen niitä ei analysoi vain yksi asiantuntija ja silmä ei valehtele. Kyllä Fiat on aina pärjännyt hyvin kestävyystesteissä, uskon että nytkin.

    • AINAHYNY

      EHEHE mulla Getz 1,3 04 ajettu 457tkm alustan vaihdettu vain pakoputki ja jarrupalat ei mitään muuta ja moottoriin normi huolto :)) revi siitä ja vielä ajan toiset 457tk ilman vikoja :)) näin hynyssä suin:))))))))))))

      • höpöpöplöpö

        Niin että meinaat Gertsilläsi ajaa lähes 1 miljoonaa kilometriä. Juttuja voi keksiä ja tuo höpinä paljasti sen.


    • PuntoPossu

      Fiat on hyvä käyttö- ja arkiauto. Se toinen F-alkuinen on sitten muihin hommiin.

    • SicilyByCar

      Tuo 500X oli minulla viikon/1200km testissä Italiassa. Moisella lypsyjakkaralla en halua enää koskaan ajaa! Fiat Bravo on myös ollut vastaavassa käytössä, eikä siitä ole pahaa sanottavaa....

    • Livio

      Fiat 500 X:n 100000 km:n testin tulokset ovat pääosin olleet luettavissa jo lähes 2 kuukautta netissä. Haulla löytyy useammaltakin sivulta ja jos kieli ei ole hallussa, kääntäjän avulla saa testistä varsin hyvän kuvan. En nyt halua tuhota lehden irtonumeromyyntiä kertomalla seikkaperäisesti testistä. Totean vain että auton luotettavuus ja laatu saavat viimeisen silauksen silloin kun auto puretaan aivan atomeiksi ja osien kuluminen ja tiiviys tarkastetaan.

    • fiorio

      Huomenna 28 pv ilmestymispäivä, saattaa olla kuitenkin vasta ylihuomenna perjantaina kirjastoissa ja kaupoissa tai sitten heti huomenna.

      • Maailma_muuttuu

        Hienosti oli 500X sevittänyt AutoBildin kestotestin..ainoa moitteenaihe oli oikutteleva navigaattori. joka oli korjaantunut päivityksellä..Erityisesti kehuivat hyvin tiivistettyä ja jämäkkää koria ja istuimia eikä ruostetta ilmennyt..moottorikin oli turboa myöten uuttavastaava..antoivat oiken onnittelut Fiatille hyvästä testimenestyksestä..


    • polkupyöränhinta

      Hyvä uutinen, täytyy kipasta hakeen lehti. Toivottavasti ihmiset nyt tajuaa, että Fiat on luja peli.
      Itselläni ollut Fiat Punto SX 75 vm-98 uudesta asti. 215.000 mittarissa. Ainut isompi juttu ollut kannentiivisteen vaihto koko 21 v aikana. Muuten ei mitään isompaa jarrupaloja sun muita kuluvia lukuunottamatta, koskaan ole jättänyt välille. Tosin olen auton huollattanut aina säännöllisesti. Ja 2 kertaa massauttanut. Nyt ei henno autosta luopua kun siitä ei saa kuin sen 500-1000 e vaikka on ruosteeton nitisemätön kulkine. Katotaan kuinka kauan sille meno maistuu, joka kilometri on kotiin päin.
      Fiat on vanha ja hyvä merkki ja lisäksi ne on silmällekin ilo katsella.

    • tuttobenet

      Testi luettu, vakuuttavaa oli.
      Yhteenvetona lopuksi mainittiin:
      ""Onneksi olkoon Fiat, Kestotestimme 500 X on omiaan kumoamaan erinomaisella tavalla vanhoja käsityksiä Fiatista. Mekaanisesti 500 X , ssä ei esiintynyt minkäänlaisia heikkouksia, vain yksi elektroniikkahäiriö, (tarkastus mekaanikolla ja asia oli sitä myöten selvä) esti Fiatia kuittaamasta parasta mahdollista arvosanaa. Loppuvaikutelmana mahtipontinen 500 X on lujarakenteinen ja sen kestävä tekniikka vakuuttaa, tutto bene, Fiat, eli suomeksi sanottuna asiat kunnossa""!

    • tuttobenet

      Sitäpaitsi testi tehtiin autolla johon ei oltu tehty nykyistä facelittia,eli "hienosäätöjä", mm. näyttö on
      uudessa isompi ja paljon muuta.

    • silmäniloa

      Saksalaiset autotoimittajat vain totesivat sen mikä on ollut totta koko ajan. Eipä ole auttanut vaikka
      Fiatia mollataan ja aliarvostetaan, silti se on hyvä auto, nyt sekin on todistettu.
      Fiatilla on vielä sekin etu, että sitä on kiva katsella, kun ne osaa tehdä autosta nättejä.
      Katsokaas vaikka tuo Toyota C-HR vai mikä se oli, sehän on kuin jokin kuuauto tai koppakuoriainen?

    • Livio

      Saksalaiset suitsuttaa italialaista Fiatia!
      Näinköhän pitää palata Fiatin rattiin. Viidestä Fiatista on kokemusta. Yhdellä oli ongelmia- neljä niistä pelasi mainiosti. Fiatilla jo vuonna 1973.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe