Orjatyöt vie Suomen tuhoon

taantuma

Niin kuin olette huomanneet, niin tämä Keskustan - Kokoomuksen -hallituksen luoma orjatyö -periaate on viemässä Suomea tuhoon, taantuma odottaa jo nurkan takana, Italia meni jo taantumaan.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sippilä

      Matalapalkka-aloilla liksat on painettu niin lähelle minimitoimeentuloa, että työnteko ei kannata eikä houkuttele.

      Minimitoimeentulokin (toimeentuotuki) on painettu niin alas, että Suomi on saanut EUlta useita huomautuksia sen vuoksi. Vaikka "johtajamme" yleensä palkkiovirkojen toivossa tekevät Suomesta EUn mallioppilaan, niin tässä asiassa ovat moitteet kaikuneet kuuroille korville.

      Motivoiko esimerkiksi pienten lasten yksinhuoltajaa työntekoon se, että käteen jää 300€/kk enemmän kuin kotona ollen? Kun vielä merkittävä osa tuosta lisärahasta menee työmatkoihin ja työpaikkaruokailuun, on liian monien ratkaisu jäädä kotiin.

      Sipilän roistokopla ei ole tätä asiaintilaa korjannut lainkaan - pikemminkin vain sitä pahentanut.

      • Hantti

        Niin se vaan menee että rahaa ei tule tällä menolla. Palkkaa tartteis työstä jokainen. 9 euron päivä työ pitäisi lopettaa heti ja muu kyykyttäminen.


    • Reperapasuu

      Tästä syystä yhä useampaa matalapalkkaista ei kiinnosta pätkääkään kävellä enää äänestyskoppiin. Ja sehän vain auttaa kokoomusta.

    • ahkeran

      Miksi kotona olemisesta pitäisi maksaa euroakaan?kyllä työtä on jos viitsii tehdä. Koulutuspohja vaikuttaa palkkaan. Onko outo asia. Kyllä ärsyttää nämä märisijät. Voihan sitä itsekkin tehdä elämänlaatunsa eteen jotakin. Ei ole ihme, jos ei menesty, kun aina etsii syitä muista.

      • köyhyys-ahkeruudenpalkka

        Samanlailla sinä juuri etsit syitä muista, ja mielestäsi myös löysit niitä. Menestys ei ole aina pelkästään itsestä kiinni, siihen vaikuttaa moni muukin asia.
        Moni tekee elämänlaatunsa eteen jotain, muuttavat esim. työn perässä muualle. Sitten valitetaan että väki vähenee ja kaupunki kuolee pystyyn.
        Taidat olla täysi kepu.


    • Nauratvai

      Niin kyllä koulutuspohjaa vaikuttaa palkkaan, mutta pitäähän sitä silloin myös jäädä enemmän käyttöön. Ei tällä tulovero politiikalla jossa parempi palkkaiselta viedään veroa progressiivisesti niin paljon että käteen jäävä osa on sama kuin pienipalkkaisella. Eli koulutuksella ei ole mitään merkitystä eikä työvastuulla. Tämä on nyky suomi tällä porvarihallituksella.

      • huonollamallilla

        Korkeasti koulutettuja valmistuu suoraan kortistoon, eikä töitä löydy. Maksoivat itsensä pahimmillaan kipeiksi, mutta töitä ei vain ole, eipä paljoa houkuttele. Monelle ainoa vaihtoehto onkin hakeutua ulkomaille töihin.
        Mitä verotukseen tulee, ei vähän tienaavilla vain ole varaa maksaa enempää veroa, heille ei jää menojen jälkeen mitään käteen nytkään.
        Ongelma verotuksessa onkin nämä vapaamatkustajat, heidät pitäisi laittaa samalle viivalle kuin työläisetkin. Erillaisilla järjestelyillä ökyrikkaat eivät maksa kuin murto-osan veroja suomeen. Se siitä tasa-arvosta. Tätä epätasa-arvoa suomen hallitus pyrkii vain kehittämään entistä pidemmälle erillaisilla sopimuksilla, samalla valitetaan ettei tule tarpeeksi veroja suomeen.


    • sosialismi-pois

      Systeemi on ollut jo mätä tuolta 70-80 luvulta lähtien ja mennyt vaan syvemmälle. Muutama lama ja kriisi eivät tilannetta muuttaneet kun hetkellisesti.
      Syy on SDP politiikassa joka on kelvannut monelle ja mikä on pilannut perusteellisesti maatamme kaikilta osa-alueiltaan.
      Niin koulutus kun toimeentulo. Kaikki ovat saaneet omat sontakasansa.
      Kouluissa jopa oppilaiden aivopesua poliittisesti?!?!

      Kun äänestät sosialisteja olet saanut sosialismia. En ymmärrä miksi siitä pitää muita syyttää.
      Suomalaiset sosialistit uhosivat jopa sodalla, jos ei liitytä EU:n. Silloin siellä oli sosialisteja muissakin maissa. Jokaisessa maassa se kuitenkin romahtaa kuten kommunismikin. Suomessa on nyt sitä sosialismin sairautta. Ihmisiä elätetään vaikka tulevat toiselta puolelta maapalloa tai afrikasta ja annetaan rahaa, vaikka eivät ole omassa kotimaassaan sellaista saanut, puhumattakaan muslimeista. Tämä on tätä.
      Maksaja se sosialistisuomalainen, kuka tätä on halunnut.
      Verot on kovat jotta systeemi voi kuseskella oikein paineella sosialistin silmiin.
      On hyvä ymmärtää, että työ ei ole kannattavaa eikä kannattamatonta työtä ole. Jos on, se lakkaa.
      Jos joku kokee vääryttä palkasta, perustakoon yrityksen ja maksakoon enemmän jollekin samasta työstä, kunnet tuntee, että oikea taso on saavutettu.

      • Kerman_sosialismi_pois

        Kaikki eivät voi olla yrittäjiä, työvoimasta on jo nyt pulaa. Hoitsutkin ovat kohta kaikki filippiineiltä.
        Valtion yksityistämisvimman ainoat muutokset ovat yleensä huonompi ja kalliimpi palvelu, sekä muutama miljonääri ja paljon lisää köyhyyttä. Hallituksen politiikkaa on myös valtion tukien syytäminen kannattamattomille yrityksille, ja siten on sipiläkin omaisuutensa tienannut. Kusetusta koko homma.
        Kommunismin tuho oli käytännössä se, että kommarit huomasivat helpommaksi pistää rahat omaan taskuunsa kuin yrittää jakaa hyvnvointia tasaisesti kaikille, oma napa oli tärkeämpi kommarillekkin. Siispä kapitalismi vaihdettiin kommunismin tilalle. Päättäjät ja bisnesmiehet ovat todella tyytyväistä porukkaa venäjällä, rahaa on niin ettei paskalle taivu. Suomessa jätettiin vain kommunismi välistä, mutta lopputulos on sama, mentiin vain hieman matalamman aidan yli.


      • VonRittendorf

        sosialismi-pois
        Hyvänen aika. Papukaija vauhdissa.
        Toivottavasti, siis toivottavasti et ole missään päättävässä asemassa.
        Ajatuksesi on jotain ihan kahjoa.


      • Skdl

        Onne vaan kovia kavereita nämä sosialistit kun ne oppsitiosta pystyvät näin paljon vaikkuttaan maan asiohin.nyt kun ne vaalien jälkeen pääsevät valtaan alkaa taas köyhäkin pärjään.hyvä hyvä.


    • Olkaamme_kommunisteja

      Kommunismissa on Suomen tulevaisuus.

      • olkaammemarssilaisia

        Niinhän se on, vaihtoehdot ovat joko kommunismi tai kapitalismi, mitään muuta ei ole edes olemassa, EIKÄ TULE!!!


    • Näinhän

      Eläkeläiset, pienituloiset palkansaajat ja keskiluokka on ne jotka kärsivät. He on myös niitä jotka maksavat korkeimmat tuloverot tässä maassa. Työntekohan ei ole koskaan tässä maassa kannattanut,siksihän täältä muutetaan ulkomaIlle. Maahanmuuttaja työväki ei tällä pitkään viihdy kun huomaa että ei tuolla palkalla pärjää.
      .

      • Jepp

        Oiskoon tuo Rukousaamiaisen paikka sano SOINI ?


    • Työläs

      Miten maa jossa on maailman korkein tulovero/palkkaero olit sitten suurituloinen ,pienituloinen , eläkeläinen, keskituloinen .Uskotellaan että maahanmuuttaja työnperään lähetenyt ihminen jää tänne töihin,aivan utopinen ajatus. Vuosikymmeniä on taisteltu siitä että on liian vähän työväestöä tässä maassa. Tilanne on käytännössä ollut sama koko ajan 6-9% työttömyys vaikka maahanmuuttajia on tullut maahan lähes 30000 kpl.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe