Suomalaisten Unelmayhteisö

MattiKurikanHengessä

Voiko Pattayan lähistölle perustaa suomalaisten unelmayhteisöä, paratiisinhan on otaksuttu sijainneen alueella ?

Tarkoitan siis yhteisöä tyyliin SOINTULA, Brittiläinen Kolumbia, Kanada (1901-1905)
sosialistinen (1000 asuk.)

76

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ChiangMainHengessä

      No mutta onhan se jo "Kurikan hengessä" perustettu tälle matkailupalstalle.

    • onneamatkaan

      Tolstoilaista ihmiskäsitystä ja arvoja, pääomaa ja uskallusta,

      Thaimaa kehittyvänä maana ja suurenna markkina-alueena on täynnä mahdollisuuksia. Työvoimaa on saatavilla (tosin Pattayan alue on työvoiman kysynnän osalta osin huono, töitä on enemmän kuin tekijöitä) ja suomalaisetkin voivat tehdä töitä ja omistaa maata, kun kyse on yritystoiminnasta. Ideologiat kannattaa asettaa taka-alalle.

      Meriruoko (Seaweed) on eräs kysytyimmistä elintarvikkeista, jonka tuotannon määrä ei vastaa kysyntää.

    • Kuhmon.kolli

      Moni toivoo suomalaisten määrän Pattayalla pysyvän mahdollisimman alhaisena.

      • ElPresidente

        Suomalaisia nimenomaan halutaan Thaimaan liike-elämäään. Et taida olla kauppakamarin jäsen. Niin, oletkin Niuvanniemeläinen, no joo, mielipiteesi on potilashuoneen sisällä muotoutunut.


      • Huhheijaa
        ElPresidente kirjoitti:

        Suomalaisia nimenomaan halutaan Thaimaan liike-elämäään. Et taida olla kauppakamarin jäsen. Niin, oletkin Niuvanniemeläinen, no joo, mielipiteesi on potilashuoneen sisällä muotoutunut.

        Montako Pattayan rakasta on nyt sitten kauppakamarin yhteistyöllä Thaimaan liike-elämässä?


    • omillasiolet

      Utopiat kannattaa unohtaa, kun kyse on toimeentulosta ja elämän perusasioiden tuottamisesta.

      Kurikka taisi nussia jokaisen Utopian akan ja kähvelsi vielä niiden kassankin, näin ainakin osa väitti, jos historiankirjoituksiin on uskominen.

      Thaimaassa ei kannata jäädä makaamaan maataloustukien varaan, niitä ei tule, jos et ahkeroi perse verellä.

    • Anne-26v-

      Missä yhteisönne kokoontuu, ilmottaudun jäseneksi, jos olette kasvisruokailijoita.

      • PerheLaiffi

        Olemme viljajuomailijoita mm. viski ja olut, sekä kokoonnumme kerran viikkoon Raxissa syöden homejuustoa.


      • KrunikanVili

        Saako kuivalla pakariis Anne ???


      • Sukankutoja

        Jäsenanomuksesi hylätty.


      • Etköjousko
        KrunikanVili kirjoitti:

        Saako kuivalla pakariis Anne ???

        En harrasta seksiä mielenterveyspotilaiden kanssa


      • 6655443377
        KrunikanVili kirjoitti:

        Saako kuivalla pakariis Anne ???

        Sensei esiintyy toisten nimimerkeillä taas.


      • Säälikäämmelerppaa

        Lerpalle ei kourasta ole mitään hyötyä, lerppana se on ja pysyy, ollut jo vuosikymmeniä.
        Sääli on sairautta mutta...


    • urosmiess

      Ei voi perustaa. Homoja ja lerppoja ei ole tarpeeksi Suomalaisissa matkailijoissa. Tuhoon tuomittu ajatus. Liity mieluimmin ruoattalaiseen gay klubiin.

    • Sointulanpresidentti

      Spirulinasta kannattaisi tuottaa myös pirtua, terveysjuomaksi.

      Muutoin, Kurikan teosofisosialismia toteuttaa nykypäivän Laos. Kurikan suurin saavutus Suomessa oli vuoden 1906 yleislakko eli hän on itse asiassa itsenäisen Suomen perustaja.

      • KertomansaPerusteella

        Sika Amalia käyttää kiljunsa paskalla ei hiivalla


      • EtHallitsePalstaa

        Spiruliina kiljua ei kannata antaa SIKA AMALIAlle Niuvanniemeen, sekoaa lopullisesti. Luuli saavansa seksiä naamioitumalla varastamansa nimimerkin taakse, mutta saikin näpeilleen.


      • Sairaskertomus

        Siis Lerppa alias Sika Amalia alias sensei vai varastiko sensein alunperin, niin taisi tehdä


      • Helmenkalastajat

        Elämäntapaintiaanileikit ja yritystoiminta ovat kaksi eri asiaa.


      • VaikeaaSunnuntaita

        Itsehän tuon tiedät, että OLET


    • PattayanParatiisi

      Olen löytänyt avoimen, vapaan ja hedelmällisen maan, kaikkien mahdollisuuksien luvatun maan. Uskon herran johtaneen askeleeni. Se on Pattaya.

      • tuutinkiapittääsaaha

        Australiassa Kurikka oli perustanut ensimmäisen ihanneyhteiskuntamalliinsa perustuneen yhteisön, Kalevan Kansan. Kurikan yhteiskuntamalli perustui yhteisomistukseen, tasa-arvoon sekä alkoholin ja uskonnon vastaisuuteen. Kokeilu kuitenkin epäonnistui ja se kesti vain 10 kuukautta.

        Kurikan opit olivat kuitenkin levinneet amerikansuomalaisten keskuuteen ja sopivan paikan löydyttyä Malkosaarelta (Malcolm Island) Sointula perustettiin.

        Utopian loppu
        Käytännön ongelmat rasittivat Sointulaa alusta alkaen. Epäonnistuneet urakat ja suuri tulipalo vuonna 1903 johtivat Sointulan Kalevan Kansaa kohti konkurssia. Alamäki jyrkkeni entisestään kun Sointulan toinen johtohahmo A. B. Mäkelä ja Kurikka riitaantuivat moraalikysymyksissä. Mäkelä luuli Kurikan aiheuttaneen hänen avioeronsa ja ryhtyi halveksimaan Kurikan seksuaaliteorioita, joissa yhdistyivät tolstoilaisuus ja materialismi.
        Sointula kaatuikin lopulta Mäkelän ja Kurikan välisiin riitoihin. Kurikka karkoitettiin saarelta vuoden 1904 lopussa, mutta Sointula jäi kuitenkin suomalaisten asuttamaksi ja alueella asuu edelleen suomalaisten jäkeläisiä. Sointulan markkinoilla 1980-luvun lopulla vieraillut Marko Junkkari kirjoittaa: "Sanaakaan suomea en päivän aikana kuullut. Markkinoilla soitti country & western bändi hillybillyä, mutta yhdellä myyntipöydällä myytiin karjalanpiirakoita"


    • 63NumBall64

      Mitä hullumpi avaus sen enemmän hulluja vastauksia, tätä on jos aikaisemmin yritetty ainakin kaksi kertaa ensimmäinen kerta oli wincapita miljardöörien osalta, ja toinen onecoin uskoon hurahtaneiden osalta, tämä ensimmäinen oli jos suunnittelua pidemmällä, jopa varattu maaplantti jossa olisi pitänyt aloittaa rakennustyöt puolenvuoden sisällä, kun valtavat voitot olisivat tuloutuneet miljardööreille, nyt tulee se hauska kohta, samat henkilöt ovat esittäneet rikastumistoiveensa kummassankin projekteissa, niin wincapitassa, kuin onecoinissa... Hua Hinissä on jo olemassa tälläinen suomiyhteisö, nimeltään smarthouse, joskaan en tunne tapausta kovinkaan hyvin...

      • 63NumBall64

        Julistelehan sinä mitä haluat resupetteri...


      • 63NumBall64 kirjoitti:

        Julistelehan sinä mitä haluat resupetteri...

        NumBallin vastauksesta voi havainnoida, ettei hänen asenteensa kaiken muuttamiseksi rehelliseksi ja avoimeksi keskusteluksi, ystävällisellä mielellä Thaimaan ystävänä, tule toteutumaan.
        Valitettavaa, että hän ei voi miehistyä ja alkaa käyttäytymään kuten nettipalstoilla pitäisi.


      • 24-7
        Thaimaantallaaja kirjoitti:

        NumBallin vastauksesta voi havainnoida, ettei hänen asenteensa kaiken muuttamiseksi rehelliseksi ja avoimeksi keskusteluksi, ystävällisellä mielellä Thaimaan ystävänä, tule toteutumaan.
        Valitettavaa, että hän ei voi miehistyä ja alkaa käyttäytymään kuten nettipalstoilla pitäisi.

        Kun klikkaa tuota tallaajan smurffia niin huomaa Dille-2010-Laiffi-Vilillä olevan runsaasti nimimerkkejä eri tarkoituksiinsa internethaaveasujailluusionsa rakentekussa.

        Laita Dille valokuva joenuomasta ja kerro sen olevan sun rakentama pato siinä sun muuraaman liiterin vieressä.
        Kerro vielä että joen jossa uiskentelet, vesi on puhdasta.


      • lerpanlerppailut

        Lerppaa jaksaa aina naurattaa joidenkin epäonnistuneet businekset, mutta sitten kun joillakin tärppää niin Lerppa on aivan hiljaa. Bitcoin-mies oli viime vuoden tulokuningas. Pattayalle tuli useita miljonäärejä samasta syystä yhdessä vuodessa. Se harmittaa Lerppaa niin että verkkarit repeää.


      • 63NumBall64
        lerpanlerppailut kirjoitti:

        Lerppaa jaksaa aina naurattaa joidenkin epäonnistuneet businekset, mutta sitten kun joillakin tärppää niin Lerppa on aivan hiljaa. Bitcoin-mies oli viime vuoden tulokuningas. Pattayalle tuli useita miljonäärejä samasta syystä yhdessä vuodessa. Se harmittaa Lerppaa niin että verkkarit repeää.

        Resupetteri en ole kirjoittanut mitään bitcoineista vaan onecoinista, et siis erota niitä toisistaan, businekset naurattaa, mitkä helvetin businekset, niin onecoin kuin tämä wincapita on selkeitä pyramiidi huijauksia sinusta busineksia arvaa paljon tuo wincapita on tullut maksaan valtiolle ja näinollen veronmaksajille, saas nähdä koska tulee ensimmäin oikeudenkäynti tuosta virtuaaliraha huijauksesta ja paljonko se maksaa suomen valtiolle, reppana ei ole olemassa mitään bitcoin miestä se on vain yksi virtuaalivaluutta muiden joukossa, ainoa missä Thaimaassa on isompi suomalaisyhteisö on smarthouse eikä kaikki siellä ole suomalaisia...


    • MetsätJuotu

      Kun sauna palaa ja 7 veljestä värjöttelee hangessa alushousuineen, haluaa löytää pakotien Impivaaraan.

      Thaimaa voi olla sellainen. Nykyään maanviljelijän ahdinko on niin kova Sippilässä, että mikä tahansa oljenkorsi tuntuu houkuttelevalta. Vielä kun nuo sudet eli verottaja on niskassa, niin parempi paeta, mutta ei Neuvostoliittoon vaan Paratiisiin.

    • agronominpaperit

      Mistäs tuollaista maatilkkua kannattaisi lähteä kyselemään, jossa voisi, ei riisiä, vaan näitä uuden aikakauden superfoodeiksi luokiteltuja kasveja alkaa viljelemään.

      Naapuri, joka on kokenut Thaimaakävijä, suositti jotain riisiylänköä tai Mekhongin vartta. Mihkään maaseudulle en viitsisi enää muuttaa, löytyyhän niitä peltoja kansainvälisten kaupunkienkin läheltä ?

      • 2010unreg

        Nuo on hauskoja nuo senseilerpan haaveet.

        Senseilerppa on katsellut vanhoja suomalaisia elokuvia, joissa esiintyy usein Herra Agronomi ja Herra Maisteri jne. ja unelma Thaimaasta elää.

        "Naapuri on kokenut Thaimaakävijä" joka suosittelee senseilerpalle riisiylänköä. Jep jep. Naapurin thaimaankävijäthän ne on Thaimaan maanviljelyn asiantuntijoita ja sitten ne neuvoo agronomille parhaat vinkit.

        Agronomihan ei toki ole juntti, joiksi hän muita nimittelee, vaan hän on "kansainvälinen" henkilö ja asuu Kehä kolmosen sisäpuolella.

        Vain Lerpsasensei kykenee moisiin idiotismeihin ja puhuu "pelloista kansainvälisten kaupunkienkin lähellä"

        Siis mikähän se sellainen on kuin "pelto kansainvälisen kaupungin lähellä"? Kuvaile sitä omin sanoin?

        Lerppasensein "superfoodi" on makkarakeitto, jossa on perunaa ja lenkkimakkaraa, mutta älä lakkaa koskaan unelmoimasta.

        Kuten lerpankin, myös kalojen pitää syödä.
        https://aijaa.com/bmNWG0


      • Sensei--
        2010unreg kirjoitti:

        Nuo on hauskoja nuo senseilerpan haaveet.

        Senseilerppa on katsellut vanhoja suomalaisia elokuvia, joissa esiintyy usein Herra Agronomi ja Herra Maisteri jne. ja unelma Thaimaasta elää.

        "Naapuri on kokenut Thaimaakävijä" joka suosittelee senseilerpalle riisiylänköä. Jep jep. Naapurin thaimaankävijäthän ne on Thaimaan maanviljelyn asiantuntijoita ja sitten ne neuvoo agronomille parhaat vinkit.

        Agronomihan ei toki ole juntti, joiksi hän muita nimittelee, vaan hän on "kansainvälinen" henkilö ja asuu Kehä kolmosen sisäpuolella.

        Vain Lerpsasensei kykenee moisiin idiotismeihin ja puhuu "pelloista kansainvälisten kaupunkienkin lähellä"

        Siis mikähän se sellainen on kuin "pelto kansainvälisen kaupungin lähellä"? Kuvaile sitä omin sanoin?

        Lerppasensein "superfoodi" on makkarakeitto, jossa on perunaa ja lenkkimakkaraa, mutta älä lakkaa koskaan unelmoimasta.

        Kuten lerpankin, myös kalojen pitää syödä.
        https://aijaa.com/bmNWG0

        Jaahas että neiti 2010 päätti taas avautua tähän suuntaan landelta, joten pieni vastine paikallaan.

        En katsele vanhoja elokuvia, en harrasta historian opiskelua enkä suomenkielen opintoja.

        Sinulle kovasti on makkarasoppa ruokalajina kovin epämieluisa, mutta tiedoksesi että suomalaiset kyllä syö makkarasoppaa niin suomessa kuin keittiöissään täysin riippumatta missä keittiöt sijaitsee.

        Illuusiointernetasiointisi on ala-arvoista.


      • 2010unreg
        Sensei-- kirjoitti:

        Jaahas että neiti 2010 päätti taas avautua tähän suuntaan landelta, joten pieni vastine paikallaan.

        En katsele vanhoja elokuvia, en harrasta historian opiskelua enkä suomenkielen opintoja.

        Sinulle kovasti on makkarasoppa ruokalajina kovin epämieluisa, mutta tiedoksesi että suomalaiset kyllä syö makkarasoppaa niin suomessa kuin keittiöissään täysin riippumatta missä keittiöt sijaitsee.

        Illuusiointernetasiointisi on ala-arvoista.

        "niin suomessa kuin keittiöissään"

        On varmaan äidinkielen opettajasi ollut aikoinaan ylpeä luokan priimuksesta, Herra agronomimajuri -insinööri -lento kapteeni tikka koskelta, joka on luonut miljoonaomaisuuden Suomi24 Pattayan palstalla ihan tuosta vaan?

        On se lahjakas jermu, tuo makkarasoppamies joka syö keittiössään makkarakeittoa riippumatta. :DDD


      • Sensei--
        2010unreg kirjoitti:

        "niin suomessa kuin keittiöissään"

        On varmaan äidinkielen opettajasi ollut aikoinaan ylpeä luokan priimuksesta, Herra agronomimajuri -insinööri -lento kapteeni tikka koskelta, joka on luonut miljoonaomaisuuden Suomi24 Pattayan palstalla ihan tuosta vaan?

        On se lahjakas jermu, tuo makkarasoppamies joka syö keittiössään makkarakeittoa riippumatta. :DDD

        Toi sun kuvas fisuista on taas hupaisa ja sua uskoo vain omat rakkaasi.

        Olet kertonut sulla olevan satoja thaimaassa asuvia tuttavia, tuhansia facekavereita ja 10.000 kuvan faili.

        Yritä edes hiukkasen olla uskottava, otappa uudelleen kuva fisuistas ja laitappa kuvaan mukaan päivän sanomalehden kulma tai kirjoita 44 käsialallasi vaikka terveisiä..... Ei tule tapahtumaan koska sulla ei ole edes kameraa joka tuollaisen kuvan ottaa koska olet siirtynyt iphonehörhöksi ja noi kalat on delannu kauan aikaa sitte.

        Suomen äikästä kyllä sain heikon numeron äidinkieleni ollen ruotsi, miten sinun ruotsin kielioppisi?

        Ai että nyt agronomi jahas, no onpa sulla taas aihetta bablaan.

        Mutta taas hyvä Neiti........muista ajatella minun miljoonaomaisuuttani, se on sinun kohtalosi.


      • 2010unreg

        PS: Pyydän kiinnittämään huomiota reunoilta kuluneisiin renkaisiin, joiden puuttumista ihmettelit vuokraamon pyörissä, koska mielestäsi tosi kuskit ajaa katuliikenteessäkin polvi maassa, jonka jälkeen kutsut heitä kaahailulla pullistelijoiksi.

        Sinulla on Lerpsa apinan aivot ja nekin väärinpäin päässä.


      • pattayanertto
        2010unreg kirjoitti:

        "niin suomessa kuin keittiöissään"

        On varmaan äidinkielen opettajasi ollut aikoinaan ylpeä luokan priimuksesta, Herra agronomimajuri -insinööri -lento kapteeni tikka koskelta, joka on luonut miljoonaomaisuuden Suomi24 Pattayan palstalla ihan tuosta vaan?

        On se lahjakas jermu, tuo makkarasoppamies joka syö keittiössään makkarakeittoa riippumatta. :DDD

        ja aijailee vanhoista leikellyistä passeista kopioita...


    • rohkeasti-eteenpäin

      Ubon Ratchathanin provinssi on Thairiisin kultamaa. Alue tuottaa maailman suurimman riisimäärän pinta-alaan nähden ja valtaosa vientiriisistä tulee sieltä. Alue rajoittuu Kampotsaan etelässä ja idässä sekä pohjoisessa Laosiin.

      Alueella on myös suomalaisomistuksessa olevia tuotantoyksiköitä. Pattayalla vierailee usein Sisaketin Keisari, jolla on tuotantotilkkuja myös tuolla alueella. Voit kysellä häneltä lisää tietoa. Löydät hänet Suomibaareista, baarit tietävät isännän liikkeet ja missä hän sekä pataljoona naisia aina liikuskelee.

      Rohkeasti vain yrittämään, turha hermostua palstalle hulluuttaan tunkevia, he eivät Thaimaata tunnekaan. He ovat suita, jotka sinun pitää ruokkia, tavalla tai toisella.

      Villiriisi ja punariisi ovat funktionaalisia raaka-aineita, joiden kysyntä on suurempaa kuin tarjonta. Maailmassa on muutoinkin nälkäisiä suita ja niiden määrä lisääntyy, etenkin kun EU-alueella ollaan ajamassa omaa tuotantoa alas. Suomessakin maatiloista on kadonnut 3/4 -osaa ja tilojen määrä on nykyisin 47.000, kun vielä 1960-luvulla niitä oli 220.000.

      • 2010unreg

        Mukava lukea asiallista ja tietopohjaista tekstiä, vaikkakin kysyjä lienee oma pikku palstatrollimme.

        Nimimerkki "mahasarakham" oli aikoinaan täällä seriffinä. Mukavan leppoisa kaveri Isanin maaseudulta ja taisi olla nimimerkkinsä mukaisesta kaupungista.

        Keskustelut olivat kohtuullisen asiallisia tuohon aikaan. Olisi mukava kuulla miehen kuulumisia.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/13567505/kalastusta-isanissa

        Itseäni kiinnostaa tämä agrikulttuuri enemmän ja enemmän niin mielelläni luen asiasta tietävien tekstiä. Se voi olla hyvinkin pian että meikäläinen laittaa kaupunkilaiselämän pillit pussiin ja alkaa harrastelijafarmariksi morsiamen sukutilalla.

        Thainyrkkeilypiireissä(kin) on tiedetty Thaimaassa aina durian hedelmän kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja polttavan rasvaa. Ostin morsiamelle parikymmentä taimea vuosi sitten puron varteen kasvamaan. Duriania ei suositella liiallisessa määrässä vanhuksille ja huonokuntoisille, koska kuumassa kelissä saattaa elimistö keittää liikaa.

        Olen surullinen Suomen maatilojen alasajosta. Siellä se heinittyy meidänkin ukin sukutila, navetta on purettu ja päärakennus on autiotalo. Aikoinaan sillä tuli koko 9 henkinen perheensä komeasti toimeen, vaikkei ollut kuin parikymmentä sikaa, saman verran lypsykarjaa, oma kanala, pari työhevosta, vanha massikka ja peltoa muutama kymmenen hehtaaria.

        Nykyään sellaisen tilan kanssa joutuisi mieron tielle. Kiitos EU:lle.


      • VittuMitäBablaa
        2010unreg kirjoitti:

        Mukava lukea asiallista ja tietopohjaista tekstiä, vaikkakin kysyjä lienee oma pikku palstatrollimme.

        Nimimerkki "mahasarakham" oli aikoinaan täällä seriffinä. Mukavan leppoisa kaveri Isanin maaseudulta ja taisi olla nimimerkkinsä mukaisesta kaupungista.

        Keskustelut olivat kohtuullisen asiallisia tuohon aikaan. Olisi mukava kuulla miehen kuulumisia.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/13567505/kalastusta-isanissa

        Itseäni kiinnostaa tämä agrikulttuuri enemmän ja enemmän niin mielelläni luen asiasta tietävien tekstiä. Se voi olla hyvinkin pian että meikäläinen laittaa kaupunkilaiselämän pillit pussiin ja alkaa harrastelijafarmariksi morsiamen sukutilalla.

        Thainyrkkeilypiireissä(kin) on tiedetty Thaimaassa aina durian hedelmän kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja polttavan rasvaa. Ostin morsiamelle parikymmentä taimea vuosi sitten puron varteen kasvamaan. Duriania ei suositella liiallisessa määrässä vanhuksille ja huonokuntoisille, koska kuumassa kelissä saattaa elimistö keittää liikaa.

        Olen surullinen Suomen maatilojen alasajosta. Siellä se heinittyy meidänkin ukin sukutila, navetta on purettu ja päärakennus on autiotalo. Aikoinaan sillä tuli koko 9 henkinen perheensä komeasti toimeen, vaikkei ollut kuin parikymmentä sikaa, saman verran lypsykarjaa, oma kanala, pari työhevosta, vanha massikka ja peltoa muutama kymmenen hehtaaria.

        Nykyään sellaisen tilan kanssa joutuisi mieron tielle. Kiitos EU:lle.

        Itäsuomen juntti lahden ja hesan kautta ryhtyi pattayan metropoliliikemieheksi hoitelemaan suomen rakennusjalostusta ja perustamaan veljelleen Thaimaahan maitotuotetehdasta nyt heittäytyen tinderhuoransa sukutilan hedelmäviljelijäksi sen ohella että on kaikesta kaikkitietävä ja kaiken kokenut.


      • EläkkeelläThaimaahan
        2010unreg kirjoitti:

        Mukava lukea asiallista ja tietopohjaista tekstiä, vaikkakin kysyjä lienee oma pikku palstatrollimme.

        Nimimerkki "mahasarakham" oli aikoinaan täällä seriffinä. Mukavan leppoisa kaveri Isanin maaseudulta ja taisi olla nimimerkkinsä mukaisesta kaupungista.

        Keskustelut olivat kohtuullisen asiallisia tuohon aikaan. Olisi mukava kuulla miehen kuulumisia.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/13567505/kalastusta-isanissa

        Itseäni kiinnostaa tämä agrikulttuuri enemmän ja enemmän niin mielelläni luen asiasta tietävien tekstiä. Se voi olla hyvinkin pian että meikäläinen laittaa kaupunkilaiselämän pillit pussiin ja alkaa harrastelijafarmariksi morsiamen sukutilalla.

        Thainyrkkeilypiireissä(kin) on tiedetty Thaimaassa aina durian hedelmän kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja polttavan rasvaa. Ostin morsiamelle parikymmentä taimea vuosi sitten puron varteen kasvamaan. Duriania ei suositella liiallisessa määrässä vanhuksille ja huonokuntoisille, koska kuumassa kelissä saattaa elimistö keittää liikaa.

        Olen surullinen Suomen maatilojen alasajosta. Siellä se heinittyy meidänkin ukin sukutila, navetta on purettu ja päärakennus on autiotalo. Aikoinaan sillä tuli koko 9 henkinen perheensä komeasti toimeen, vaikkei ollut kuin parikymmentä sikaa, saman verran lypsykarjaa, oma kanala, pari työhevosta, vanha massikka ja peltoa muutama kymmenen hehtaaria.

        Nykyään sellaisen tilan kanssa joutuisi mieron tielle. Kiitos EU:lle.

        Asiallista tekstiä. Lisää vaan asiallista keskustelua piittaamatta tuosta "sensei" häiriköstä joka ei osaa kuin hokea vittua.


      • Sensei--
        EläkkeelläThaimaahan kirjoitti:

        Asiallista tekstiä. Lisää vaan asiallista keskustelua piittaamatta tuosta "sensei" häiriköstä joka ei osaa kuin hokea vittua.

        Jaahas että Vili tulee tänne Thaimaahan eläkkeellä.


      • Sensei--

        Noin se nimimerkki muuttuu hoploppipojulla.
        Laita leimas ja kauppalappu niin saat aijaten täältä suomena pitämästä Thaimaasta valokuvan joka ei ole vanha fisukuva.


      • pattayanertto
        Sensei-- kirjoitti:

        Noin se nimimerkki muuttuu hoploppipojulla.
        Laita leimas ja kauppalappu niin saat aijaten täältä suomena pitämästä Thaimaasta valokuvan joka ei ole vanha fisukuva.

        laita sensei vanhoista thaipasseista kuvia.. kyllä oot vittu sekasin.


      • saki
        Sensei-- kirjoitti:

        Jaahas että Vili tulee tänne Thaimaahan eläkkeellä.

        "tänne Thaimaahan" voi Jeesuksen ristuksen munat mitä juttua.


      • KrunikanVili
        Sensei-- kirjoitti:

        Jaahas että Vili tulee tänne Thaimaahan eläkkeellä.

        Hyvä hyvä Sensei, ajattelet minua alati, näin se pitää ollakin, saat siellä kellarinloukossasi ajankulua, pohtiessasi parempiosaisten elämmää ja voivotellessa omaasi!!!


    • vesselivaan

      otahan sensei välillä kuvia tietsikanruudulta.

    • Ominkäsinonneen

      Omavaraistaloudesta tässä on kyse, ei tuotannollisesta toiminnasta.

      Kuten Lerpan tyydytyksessä

    • LerpallaDystopia

      Utopia voidaan ymmärtää nykyään hyvin monella tavalla ja sanaa käytetään monenlaisissa asiayhteyksissä. Alun perin sana juontuu 1500-luvun alussa ilmestyneeseen Thomas Moren Utopia-teokseen (1516), jonka ideana oli kuvata tavoiteltavaa ihanneyhteiskuntaa. Utopia-nimisellä saarella asunut yhteisö oli järjestänyt työnteon ja vapaa-ajan sekä elinkeinonsa, asumisensa ja hallintonsa parhaalla mahdollisella tavalla, vapaana oman aikansa valtakamppailuista, puutteesta, taudeista ja sodista. Varhaisista kirjallisista utopioista on tultu nykyhetkeen pitkä matka. Välissä ovat muun muassa 1600-1800-lukujen uskonnolliset ja aatteelliset utopiayhteisöt, joita syntyi eurooppalaisen siirtolaisuuden vanavedessä kaikkialle maailmaan. Samoin utopioiden historiaan kuuluvat tulevaisuuteen kurkottavien aatteiden, kuten liberalismin, sosialismin ja nationalismin sekä yleisen eurooppalaisen edistysajattelun innoittama vallankumousten aika, joka alkoi 1700-luvun jälkipuolella ja jatkuu jossain mielessä edelleen, ainakin tieteellisteknisenä edistyksenä ja esimerkiksi ekologisen ajattelun siivittämänä aatteellisuutena. Utooppisuus nykyhetken ja olosuhteiden kritiikkinä sekä tulevaan kohdistuvana toivona ja ihanteina elää yhä, vaikka nykyaika on tehnyt meidät entistä tietoisemmiksi edistykseen kuuluvista riskeistä ja ja ongelmista.

      • MasteriMargarita

        Suomalaisten utopioile on hyvin tyypillistä ns. slaavilainen muutos eli niistä tulee dystopioita, johtoon kohonneen yksilön vallanhimon ja muiden kateuden vuoksi.

        Suositan lukemaan Mihail Bulgakovin tuotantoa mm. Saatana saapuu Moskovaan ja Koiran sydän, joiden jälkeen kannattaa tarkastella nyky-yhteiskuntaa (myös Thaimaassa) ja arvioida, haluaako rakentaa Utopiansa suomalaisten kanssa.


      • Sensei--
        MasteriMargarita kirjoitti:

        Suomalaisten utopioile on hyvin tyypillistä ns. slaavilainen muutos eli niistä tulee dystopioita, johtoon kohonneen yksilön vallanhimon ja muiden kateuden vuoksi.

        Suositan lukemaan Mihail Bulgakovin tuotantoa mm. Saatana saapuu Moskovaan ja Koiran sydän, joiden jälkeen kannattaa tarkastella nyky-yhteiskuntaa (myös Thaimaassa) ja arvioida, haluaako rakentaa Utopiansa suomalaisten kanssa.

        En lue kirjoja eikä historia kiinnosta. En ymmärtänyt sanaakaan. Jätkät juoksee pillunperässä Pattayalla..


      • NohevaTimo
        MasteriMargarita kirjoitti:

        Suomalaisten utopioile on hyvin tyypillistä ns. slaavilainen muutos eli niistä tulee dystopioita, johtoon kohonneen yksilön vallanhimon ja muiden kateuden vuoksi.

        Suositan lukemaan Mihail Bulgakovin tuotantoa mm. Saatana saapuu Moskovaan ja Koiran sydän, joiden jälkeen kannattaa tarkastella nyky-yhteiskuntaa (myös Thaimaassa) ja arvioida, haluaako rakentaa Utopiansa suomalaisten kanssa.

        NO NIIN, NYT PUHUTAAN ASIAA !

        Iriadamant Intiaanien aika on ohi.


      • LöysästäKuset
        Sensei-- kirjoitti:

        En lue kirjoja eikä historia kiinnosta. En ymmärtänyt sanaakaan. Jätkät juoksee pillunperässä Pattayalla..

        Senssi kippaa kiljua kuksasta ja juoksee gambbihamppien perässä hanuri rasvattuna


      • tplay

        pattaya on jo eraanlainen dystopia itsessaan, apokalyptinen paikka minne kaikki poikkeavat matkoillaan kulkeutuvat.


      • seonlerpanlaiffia
        tplay kirjoitti:

        pattaya on jo eraanlainen dystopia itsessaan, apokalyptinen paikka minne kaikki poikkeavat matkoillaan kulkeutuvat.

        Kuten Herra NumBall itsekin toivoisi kulkeutuvansa 6 kertaa vuodessa, kuten on kertonut, mutta haaveeksi jää ja kotosuomen ilmaiset terveyspalvelut veivät voiton tämän haaveen toteuttamisesta. Niinpä suuntautui tplay-lerpan matka Suomeen sillä kuuluisalla maitojunalla ja lerpalla munalla. Sillä ei vedellä Suomessakaan.

        Katkeraksihan se vetää miehen, kun yhdyntä jää puolitiehen


      • 63NumBall64
        seonlerpanlaiffia kirjoitti:

        Kuten Herra NumBall itsekin toivoisi kulkeutuvansa 6 kertaa vuodessa, kuten on kertonut, mutta haaveeksi jää ja kotosuomen ilmaiset terveyspalvelut veivät voiton tämän haaveen toteuttamisesta. Niinpä suuntautui tplay-lerpan matka Suomeen sillä kuuluisalla maitojunalla ja lerpalla munalla. Sillä ei vedellä Suomessakaan.

        Katkeraksihan se vetää miehen, kun yhdyntä jää puolitiehen

        No mikäs reppana mielen on tänään katkeraksi vetänyt, kun noin itkettää, minulla ei ole tietoa tplaysta, mutta ihan oikeassa hän on, siinä ja kaltaisesi pitävät pattayaa paratiisinaan...
        Monet hieman terveemmät pitävät sitä kaatopaikkana...
        voitko kertoa miten lerpalla matkustetaan jonnenkin aikaan joku mainosti mene munalla töihin mutta se ei ole ilmeisesti sama asia, mutta petteri sinun pitäisi kiireesti matkustaa lähimmän ammattiauttajan pakeille, ja alkaa tuo idioottimainen köyhyys teoriasi naurattaa... kun toistat sitä joka helvetin viestissäsi... resupetteri...


    • Harva kansa on niin riitainen kuin suomalaiset. Tuskin tuollainen suomiparatiisi alkaisi toimimaan jäsentensä parhaaksi.

      Onhan suomi valtionakin niin vittumainen elää.

    • KovaanKouluun

      Kannattaa mennä harjoittelemaan kansainväliseen työvaihtoon thaikkumaatille riisinistutusaikaan. Tulee kovaa oppia, mitä maatalous on käytännössä tuolla alueella. Alkeelliset menetelmät, 0-palkat ja joustavat työajat, vain sinä joustat kasvien tarpeen mukaisesti.

      • käytyon

        40 asteen kosteassa kuumuudessa nahkatakki päällä, pipo korvilla ja kumisaappaat jalassa. Ei tarvii mennä illalla saunaan, kun on jo pyörtynyt viidesti päivän aikana lämpöhalvaukseen.


      • töimees
        käytyon kirjoitti:

        40 asteen kosteassa kuumuudessa nahkatakki päällä, pipo korvilla ja kumisaappaat jalassa. Ei tarvii mennä illalla saunaan, kun on jo pyörtynyt viidesti päivän aikana lämpöhalvaukseen.

        Melkoinen on ollut asusi riisipellolla. Oot sä joku Steven Seagal? :)
        Lämpöhalvaus on hengenvaarallinen tila eikä kukaan kestä siihen pyörtymistä viidesti päivässä.
        Sen takia ne liikkeet on aika loivia paikallisillakin kuumana päivänä ja nestytyksestä on huolehdittava.


      • OpasKainalossa

        Luuletko että thait ovat ainuita, jotka tekevät työtä kellon ympäri. Kyllä niin tekee suhnakin, satoa korjataan 4 vrk yhteenmenoon.

        TOKI

        talvella käydään Pattayalla "nukkumassa"


      • P.Mössönen

        Sellaisetkin maat kuin USA ja Japani ovat aika armottomia työtahdin suhteen. Uraohjukset tekevät USA:ssa ekat vuotensa täysin ilman lomapäiviä 365 päivää vuodessa 10 tuntia päivässä ja ovat aina työnantajansa tavoitettavissa. Jenkeissä hyvä ja ahkera timpuri voi olla omalla firmalla miljonääri muutamassa vuodessa, joten kyllä se sitten palkitaankin.
        Japanissa työntekijät suhtautuvat työnantajaansa kuin samurai shoguniin. Se on kunnia-asia raataa itsensä aivan viulunkieleksi. Jos jokin menee pieleen niin japanilainen kyllä ottaa vastuun eikä selittele, toisin kuin Suomessa.

        Suomessakin on ihmisiä jotka tekevät töitä äärirajoilla, johon ei pysty prosenttikaan väestöstä. He joko menestyy tai romahtaa, tai sitten menestyy ja rojahtaa. Kulttuuri ja lainsäädäntö suosii pullamössökansaa Suomessa. Paha vaan että kansantalous sitä ei tunnu kestävän.


      • KunnonPeltovaatteet
        käytyon kirjoitti:

        40 asteen kosteassa kuumuudessa nahkatakki päällä, pipo korvilla ja kumisaappaat jalassa. Ei tarvii mennä illalla saunaan, kun on jo pyörtynyt viidesti päivän aikana lämpöhalvaukseen.

        Tuo nahkatakki on ainut, joka estää nahan palamisen. Lisäksi lipallinen pipo on hyvä, estää korvien ja nenän palamisen.


      • pellollakinollut
        KunnonPeltovaatteet kirjoitti:

        Tuo nahkatakki on ainut, joka estää nahan palamisen. Lisäksi lipallinen pipo on hyvä, estää korvien ja nenän palamisen.

        "Kato iskä ku mä ammun tota variksenpelätintä haulikolle"

        No eihän sen nyt tarvi sentään nahkatakki olla eikä pipo. Leveälierinen hattu ja ohut valkoinen pyyhe päähän joka ulottuu lapaluihin saakka. Pitkähihaisen paidan päällä voi olla vaikka sellainen mopomiesten liivi. Väljä sellainen. Ei läpäise aurinkoa. Nahka tottuu aurinkoon viimeistään kymmenessä päivässä.


    • Selänpolttanut

      Nahka palaa t-paidan läpi kun tarpeeksi kauan on auringossa. Tämä on koettu useasti ja aurinkovoiteet voi unohtaa. Mene ottamaan kamelikuskeilta oppia, vain lampaannahka eristää auringolta.

      • Päkärä

        Palaa toki paidan läpi ja kahdenkin. Koettu on mopollakin ajaessa.
        Thaimaalaiset viljelijät eivät kuitenkaan ole vielä keksineet alkaa pukeutumaan lampaannahkoihin. No... hehän eivät vielä olekaan kuin vasta 3000 vuotta viljelleet niin eivät ole kekanneet.


    • AmalianNaimaahan

      Sika Amalian ihannepojat tyhjentävät pussit lampaisiin ja ottavat nahat, päälleen operaysiponin jälkeen.

    • OikeaEIutopia

      Ihanneyhteisöön pääsen taas ylihuomenna, kunhan pääsen Soi Welcomelle taattuun Suomiyhteisöön. Röitä ei tarvii, kunhan vilosivoi kupposen ääressä ja tyttäret tuo jäitä kaljalasiin ennen yöpuulle lähtöä.

    • ItäisetSankatMetsät

      Suomi on metsäläinen ja metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan. Viidakko vastaa omilla äänillään.

      Thaitytöt istuu pankin päällä ja suomet perämettässä muurahaisten syöttinä.

      • TalaskankaanSankarit

        Jos kielin voisi kertoa
        näkönsä vanhat puut,
        ja meidän vaarat virkkoa
        ja meidän laaksot lausua,
        sanella salmensuut.


      • onko-sekin-Utopia
        TalaskankaanSankarit kirjoitti:

        Jos kielin voisi kertoa
        näkönsä vanhat puut,
        ja meidän vaarat virkkoa
        ja meidän laaksot lausua,
        sanella salmensuut.

        Mitä hittoa merkitsee Seitsemän veljeksen saapasnahka-torni?


      • kansansivistäjä
        onko-sekin-Utopia kirjoitti:

        Mitä hittoa merkitsee Seitsemän veljeksen saapasnahka-torni?

        Simeoni ja saatanan saapasnahka-torni

        Sitten näin minä Isonturkin nousevan ja kauheasti hävittävän kaikki; ja hänen jäljessään asteli se suuri sarvipää Mammona, ajellen ihmissukua maan-äärestä maan-ääreen kuin susi lammaslaumaa. Niin hän ajeli ja kaahasi, ja kuristi lopulta koko maailman ja Amerikan valtakunnan.


    • kenenaukkoja

      Ratsastiko Von Döbeln aukkoja katsellen ?

    • 63NumBall64

      niin tottahan se on pattayalle ei ole kiinteää Suomiyhteisöä lainkaan, toisin asia on Hua hinissä, siellä on kolme eri asuinaluetta jossa asuu pääosin suomalaisia, smart house 1,2,3...

    • hekoheko

      Käärmeet ovat luikerrelleet paratiisiin.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe