Äänestäjät jättävät Keskustanpuolueen

äänetkaikkoaakepusta

Suomen Kuvalehti julkaisi otsikon eilen että Keskustan kannatus laskee rajusti .Ennen oli sanonta että Rotat jättää uppoavan laivan .mutta tässä tapauksessa ,Äänestäjät ovat jättäneet Keskustan .Ainakin 250000 tuhatta äänestäjää aikoo äänestää muuta kuin Keskustapuoluetta ja tämähän oli odotettavissakin Tämän Sipilän keskittämis ja yksityistämis politiikan johdosta ja maaseudun autioittamis politiikka on liikaa äänestäjille .Äänestäjät mainitsivat myös että ois luultu että viime kerta Sinimulta hallituksesta ois opittu vaan ei ja se äänestäjille piisaa ,sellaisetkin jotka on vuosikymmenet äänestäneet Keskustaa ei äänestä enää.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja_lisäksi

      Myös persujen kannattaa lukea sama artikkeli, tottakai se vituttaa kuin pientä oravaa mutta niinhän se totuus aina tekee.

    • ootettavissa

      Kyllähän se näin menee tämä homman niinkuin Suomen Kuvalehdessä oli kirjoitettu Äänestäjät ei ole Sokeita on nähty tämä meininki ja eriarvoistaminen Sipilän johdolla että ei ole ollenkaan yllätys tämä tulos ja Gallupitkin sen on jo vahvistaneet miten tulee käymään.

    • äänetpakoon

      Nyt tuli vielä nämä Vanhusten hoivakoti sekoilut ja ilmenevät puutteet .Keskustapuolieessa on paljon naisia jotka toimivat hoivaalalla vanhuspalvelussa ym. Näille juuri on ollut vaikeaa katsoa tätä touhua ja Vanhuksilla bisneksentekoa samoin nämä Kiky leikkaukset ovat koskeneet juuri heitä kovalla kädellä ,varmaan monet kokevat turhatuneisuutta työn paljouteen ja arvostuksen puutteeseen ja päällimmäisenä syynä on nämä Sipilän takinkäännöt ym: hänen oikeisto politiikkansa.

    • Autsi

      Tämä porvarihallitus on saanut oikean kyykytyksen aikaiseksi.Työntekijöiltä viety ihmisarvokin ,palkat kaikki. Verotetaan niin että ei työntekokaan enään kannata. Ei duunari ole koskaan voinut näin pahoin kuin nyt ,tämän hallituksen aikana.

    • oikeinettävie

      Keskusta on myös ollut ajamassa tuulivoimarakentamista Pohjois-Pohjanmaalle. Se vie paljon ääniä myös.

    • monta_tuhatta_tuhatta

      250 miljoonaa äänestäjää
      äänestää muuta kuin
      keskustaa.

      • paljonko-on-melko-paljon

        Miljardit äänestäjät äänestävät muuta kuin keskustaa, siis koko muu maailma. Ei sillä, että heillä olisi edes äänioikeutta suomessa. Tuossa 250 miljoonassakin äänestäjässä on reilu 245 miljoonaa äänestäjää liikaa.


    • alaspäin

      Palataanpa vielä tähän hoitajamitoitukseen Keskusta ja Sipilä Yrityskavereineen vastusti tätä.vähimmäis henkilömäärää Vanhusten hoitotyössä nyt kun kannatus rupesi laskemaan niin sitten käänsi takkinsa ja sanoi että Keskusta kyllä kannattaa tätä hoitaja mitoitusta mutta epäilee mistä saadaan hoitajia lisää niin paljon kun tämä vaatii.Melkosta takinkääntöä tältä pääsyylliseltä joka juuri vaikutti Kiky sopimuksellaan että 2016 Hoitajien lomarahoja leikattiin 30% 2016-eteenpäin palkat jäädytettiin ja työaikaa lisättiin.Juuri näillä toimilla tehtiin alan vetovoimaisuus heikoksi eli tämä onSipilän ansiota.

    • tyranni

      Kyllä tässä on suurin yksittäinen tekijä on miksi äänestäjät ovat hylänneet Keskustan on sen Puheenjohtaja ja Pääministeri Sipilä hänhän on lähes Trumppiin verrattava henkilö käytöksellään ja politiikallaan ylimielinen omapäinen henkilö pilaa Keskustapuolueen viimeisenkin maineen.

    • kansatietää

      Näinhän tässä kävi niinkuin Veikko Vennamo sanoi aikoinaan että" kyllä kansa tietää "ja se pätee tähänkin Keskustan alamäkeen eli sitä saa mitä tilaa.!!!

    • ökjgffdd

      Valtavia polttoainesäiliöitä sijoitetaan satojen metrien korkeuteen. Miten käy ensi kesänä? Onko taas yhtä kuuma ja kuiva kesä kuin viime vuonna?

      Kylläpä siinä tulenroihut saa aikaseksi, kun tuulimylly menee korkeuksissa epäkuntoon!!

    • Alkiolaisuudentuho

      Kepu=Kokoomus.
      Tämän aiheuttaneet Kepun piilokokoomuslaiset Sipilä, Berner, Saarikko, Rehula, Rehn (siirtyi toki muihin hommiin) konklaavi muun hännystelijäporukan myötävaikutuksella.
      Siinä syy miksi en enää, eikä perheeni äänestä Keskustapuoluetta.
      Jäsenkirjat palautettu ja uutta väriä tilalle.

    • alaspäin

      Kesustapuolue on tavallaan pettänyt äänestäjänsä, minun olettamuksen mukaan ei äänestäjät odottaneet että tällaista sanoisinko riistopolitiikkaa on harjoitettu vähempiosaisten ja puolustuskyvyttömien kohdalla tämä on osasyy kepun alamäkeen.

    • Katsetulevaisuuteen

      Kepu ei opi ikinä. Mistä se onnistuu aina valitsemaan johtoonsa sarvikuonomaisia umpiluupäisiä ökyisäntiä sekä -emäntiä jotka ei kuuntele tavallista ihmistä, kansaa, omia mm. syrjäseudun kannattajiaan.
      Ei opittu Esko Ahon aikaan, ei Mari Kiviniemen aikaan ja nyt Sipilä näyttää jatkavan tätä totuttua luupäälinjaa.
      Kepu voisi kuihtua menneisyyden agraaripuolueeksi, kansallispuku perinnejärjestöksi ja siirtyä ikuiseen opposiittioon maksimissaan 8% kannatuksella.

      Nyt ja tulevaisuudessa pärjäävät Vihreät, Kokoomus, Vasemmistoliitto.
      Siinä jako - vasemmisto, liberaalit sekä oikeisto. Kaikki muut puolueet voivat sulautua em. puolueisiin koska ei muilla puolueilla mitään selkeää sanottavaa tai omaa ohjelmaa, linjaa muulloin kuin vähän ennen vaaleja lista oksettavia sekä yököttäviä lupauksia.

    • JoutomiehenApumies
    • omaajatus

      Juuri noin kuin edellinen kirjoittaja sanoi ei Suomeen tarvita toista Kokoomusta eli Keskustaa Kyllä rikkaille piisaa yksikin puolue ja Kepun nykypolitiikka on Juuri tätä eli suositaan niitä joilla ennestäänkin on ja loput Kepulaiset jotka ei hyväksy tätä Sipilän politiikkaa voi mennä ajatusmaailmaan mukaan ja ajatella omilla aivoilla.!

    • siioninsiivet

      Lestaadius = kepu. Paljon on Kalajokilaaksossa henkilöitä jotka ovat jättäneet molemmat.

    • väärääpolitiikkaa

      Ja jättävät tulevaisuudessa kun tämän maaseudun alasajaja puolueen tämän harjoitetun politiikan johdosta.

    • lestakannataja

      Lestaadius = kepu. Paljon on Kalajokilaaksossa henkilöitä jotka ovat jättäneet molemmat.

      Paljon on lestaadiuksia jäljellä ja lisääntyvät holtittomasti naimalla peiton alla.

    • erotuspolitiikka

      Nyt oli kysymys keskustan politiikasta eikä naimisesta peiton alla tai päällä sama lopputulos jos sikiää niin sikiää .Onhan se Keskusta ollut Lestaatiolaisten valtapuolue ja jos ehdokas on kuulunut tähän liikkeeseen ääniä on kyllä tullut runsaasti.Kuitenkaan tämä Sipilän politiikka ei ole lestatialaisten mieleen ja sekin verottaa äänestäjiä.

    • toteamus

      Tähän edelliseen kirjoitukseen vielä lisäten että Tämä.Sipilän KIKY Sopimus leikkasi kaikkein eniten juuri naisaloja jossa jo muutenkin on heikommat palkat ja saapa sanoa varsinkin hoivapalvelussa raskaat työt että ei ole ihme jos kepun kannatus laskee.!

    • alaspäinmeno

      Papukaija meuhkaa ja koilottaa vuositolkulla Sipilän erinomaisuutta .Kuitenkin asiat on näin että äänestäjät ovat jättämässä Keskustan ja suurin syyllinen on siihen Sipilä .Kyllä vanhemman kaartin Keskustaedustajat ovat saaneet tarpeekseen Sipilästä ja ovat menossa mikä minnekin ,mutta pitävät suun supussa puolueen edun takia,vaikka pitäis tehrä juuri päinvastoin.

      • väärääpolitiikkaa

        Tämä "Papukaija"Koilottaa kolmella eri sivulla tällä hetkellä ja on Vuosikaudet syytänyt täyttä soopaa ."Nyt kun vaalit lähestyy niin vauhti vaan kiihtyy" Ei ihmiset tuollaista propakantaa usko mitä hän vaahtoaa ,viikosta toiseen .Vaan kyllä se on niin että teot ne ratkaisevat ja nyt on käymässä niin että tämän Sipilän politiikka on ollut Yksityistämistä ja Keskittämistä ja Ihmisten eriarvoitamista eli tosi huonoa politiikkaa tällekkin alueelle väki vähenee joka pitäjässä tämäkö on Keskustan nykypolitiikka jossa olemme niin on asia että minä ja monet monet muut vaihdamme puoluetta.


      • RIPPapukaija
        väärääpolitiikkaa kirjoitti:

        Tämä "Papukaija"Koilottaa kolmella eri sivulla tällä hetkellä ja on Vuosikaudet syytänyt täyttä soopaa ."Nyt kun vaalit lähestyy niin vauhti vaan kiihtyy" Ei ihmiset tuollaista propakantaa usko mitä hän vaahtoaa ,viikosta toiseen .Vaan kyllä se on niin että teot ne ratkaisevat ja nyt on käymässä niin että tämän Sipilän politiikka on ollut Yksityistämistä ja Keskittämistä ja Ihmisten eriarvoitamista eli tosi huonoa politiikkaa tällekkin alueelle väki vähenee joka pitäjässä tämäkö on Keskustan nykypolitiikka jossa olemme niin on asia että minä ja monet monet muut vaihdamme puoluetta.

        Peppi Pitkätossun papukaija kuoli:

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d027a500-75d0-4e22-9b67-64bb15f1c6bb


    • uppoavalaiva

      Sipilän ministeriksi nostama Berner jättää politiikan ja siirtyy Ruotsalaisen pankin hallintoneuvoston ,mikä oli odotettavissakin että Berner siirtyy muihin hommiin ja jättää "Uppoavan laivan eli Keskustapuolueen.

      • Jatkossaäänivasemmalle

        Tähän kun vielä lisätään että joukko Keskustan entisiä ns. Maalaisliittolaisia kansanedustajia ei enää lähde ehdolle niin kannatus laskee kuin lehmän häntä.
        Eiköhän se Sipilän ja hänen piilokokoomuslaisten hännystelijöiden känny ala jäykistymään.
        Sipilän konklaavin harjoittama politiikka ei ole ollut tavallisen ihmisen kannalta onnistunutta saatikka oikeaa.
        Toivottavasti vaaleissa tulee turpiin niin että tukka lähtee.


      • paljonkerkesivahinkoatek

        oli jo sitoutunut kokoomuksen ehdokkaaksi mutta sipilä lupasi ministerinsalkun ja sen myös sai ilman ensimmäistäkään päivää keskustassa. Sai siis salkun konkarikepujen nenän edestä ja sama tyyli on jatkunut sen jälkeenkin. Ei ihme miksi pitkä lista vanhoja kepulaisia kertoo kanstansa sipilään jaloillaan.

        Paljon kerkesi vahinkoa tekemään mutta onneksi valtaosalle bernerin suunnitelmista kävi kuin sipilän..rojekteille. Soini taas..no soinin rojekti oli venevero mutta perseellehhän se meni mutta pääasia että salkku säilyi. Ja myös säilyy loppuun asti siitä sipilä pitää huolen onhan soini aina hypännyt hänen pillinsä mukaan kaatoi jopa persut salkkunsa säilyttääkseen.

        Yksi kokoomuspuolue riittää suomessa onneksi sipilän kokoomuskakkosen tarina lähenee loppuaan. Siinä sitä keskustalla on työmaata kun alkaa sipilän jäljiltä rakentamaan kepua uudestaan. Pohjalta on paha ponnistaa


      • HetiHelpompiHengittää
        paljonkerkesivahinkoatek kirjoitti:

        oli jo sitoutunut kokoomuksen ehdokkaaksi mutta sipilä lupasi ministerinsalkun ja sen myös sai ilman ensimmäistäkään päivää keskustassa. Sai siis salkun konkarikepujen nenän edestä ja sama tyyli on jatkunut sen jälkeenkin. Ei ihme miksi pitkä lista vanhoja kepulaisia kertoo kanstansa sipilään jaloillaan.

        Paljon kerkesi vahinkoa tekemään mutta onneksi valtaosalle bernerin suunnitelmista kävi kuin sipilän..rojekteille. Soini taas..no soinin rojekti oli venevero mutta perseellehhän se meni mutta pääasia että salkku säilyi. Ja myös säilyy loppuun asti siitä sipilä pitää huolen onhan soini aina hypännyt hänen pillinsä mukaan kaatoi jopa persut salkkunsa säilyttääkseen.

        Yksi kokoomuspuolue riittää suomessa onneksi sipilän kokoomuskakkosen tarina lähenee loppuaan. Siinä sitä keskustalla on työmaata kun alkaa sipilän jäljiltä rakentamaan kepua uudestaan. Pohjalta on paha ponnistaa

        Sipilä sössi maakuntamallin toteuttamisen ja pörriäiset sillä aikaa valtasi suomen. Siinä sivussa tuli hajottaneeksi keskustan johtamalla puoluettaan sekä koko maata kuin yrityspomo lähipiirinsä kanssa kaikkien edellisten edustaessa bisneskepuja eli kaappikokoomuslaisia. Väyryset, Pekkariset jne. jne. saaneet tuta mitä Sipilä on miehiään. Jo oppositiossa ei käynyt minkäänlaista yhteistyötä oman puolueensa kanssa ajan mennessä kokoomuslaisten kanssa halaillessa ja sillä tiellä on edelleen paskaseen loppuun asti.
        Hyvä päivä yksi Sipilän "jengistä" jättää hukkuvan laivan. Vielä kun päästään itse pääpirusta maailma on huomattavasti parempi paikka. Oppositioon minne keskustan ajoi ei jää ruikuttamaan hyppää taas rahan perään. Sinne ne bisnesmaailman roistot kuuluukin ei suomen eduskuntaan.


    • Pohjoisenmänty

      Turpiinhan tässä tulee, sille enää mitään mahda. Torjuntavoitoksi puheissa käännettävä. Miten sitä kehtaa edes itse vaalikopin kätköissä keskustan numeron pyöräyttää. Voi voi, miksi tämä taas kerran näin meni.

    • Reperapasuu

      Kyllä, sitä kepua EI OLE pakko äänestää. Hoks hoks.
      Ps. Huomasitteko että viime gallupissa esim. persujen kannatus on noussut?

    • alasajo

      Kauhea alamäki kepulla viljelijöistäkin yli 20% jotka on äänestänyt kepua ei enää äänestä syitä ei tarvi arvailla pääsyyllinen on Sipilä tällä maaseudun alasajolla.!

      • sokeimmatkannattajat

        Hitaasti ja pienelle osalle maalaisia aukesi vihdoin ja viimein mikä se Sipilä on miehiään (kokoomuksen miehiä Bernereineen). Siitäkin huolimatta että jo oppositiossa halaili eduskunnan käytävillä kokoomuslaisia jättäen kepulaiset omaan arvoonsa. Edelleen lopun edellä hallitsee kepua kuten myös koko suomeakin kuin yrityspomo joka ei korvaansa lopsauta koko puolueelle tai sen edustajille. Syy seuraus ilmiönä joukkopako keskustasta. Niittinä Bernerin salkun säilyttäminen mikä oli taas YKSIN Sipilän tekosia.

        Ihmeellisen paljon maalaisia kääntää selkänsä Sipilälle? Maalaiset kun ovat sukupolvia äänestäneet kepua vanhasta tottumuksesta vaikka se on jo kauan ajanut maaseutua sekä maalaiskuntia alas. Eduskuntavaaleissa kepua ei äänestä enää kuin lestat. Esimerkkinä haapaveden lestat jotka tekee kaikkensa maakuntamallin vaikutuksien vesittämiseksi. Se hulluin asia keskustalaisissa. Kiihkouskovaisia puolueen kannattajia tekojen ollessa kuntatasolla puoluetta vastaan. Juuri tämä jengi jotka Sipilän mukana potki esim. Väyrystä perseelle loput lähtee vapaaehtoisesti. Takkiin tulee vaaleissa ja raskaasti mutta voi sitä ilon päivää kepulaisille kun maakuntamalli kaatuu. Suurimmat maakuntamallin vastustajat kun löytyy maakunnista ei helsingistä vaikka niin esitetään mediassa. Tänään kepulaiset juhlii kun kohta ilmoitetaan maakuntamallin kaatuvan. Se kun olisi toteutuessaan ollut valtavan suuri kuntauudistus jonka mukana olisi mennyt maalaiskunnilta valta ja rahat maakunnille. Mikä irvokkainta maalaisten äänillä.

        Ei Sipilä eroa edellisistä kepujohtajista mitä maaseudun alasajoon tulee. Sitä samaa ovat harrastaneet aikaisemmatkin kepupamput niin kauan kuin kukaan jaksaa muistaa. Maakuntamalli yhtenä esimerkkinä pelkkä jatkumo keskustan ajamille kuntaliitoksille. Kuntayhtymien valtavan paljon suurempi versio. 18 kuntaa riittää kepulaisten mielestä sillä sitä maakuntamalli todellisuudessa tarkoittaa. Siinä mielessä suosion lasku maalaisten keskuudessa on hämmästyttävän pieni.


      • hiphurraakepu
        sokeimmatkannattajat kirjoitti:

        Hitaasti ja pienelle osalle maalaisia aukesi vihdoin ja viimein mikä se Sipilä on miehiään (kokoomuksen miehiä Bernereineen). Siitäkin huolimatta että jo oppositiossa halaili eduskunnan käytävillä kokoomuslaisia jättäen kepulaiset omaan arvoonsa. Edelleen lopun edellä hallitsee kepua kuten myös koko suomeakin kuin yrityspomo joka ei korvaansa lopsauta koko puolueelle tai sen edustajille. Syy seuraus ilmiönä joukkopako keskustasta. Niittinä Bernerin salkun säilyttäminen mikä oli taas YKSIN Sipilän tekosia.

        Ihmeellisen paljon maalaisia kääntää selkänsä Sipilälle? Maalaiset kun ovat sukupolvia äänestäneet kepua vanhasta tottumuksesta vaikka se on jo kauan ajanut maaseutua sekä maalaiskuntia alas. Eduskuntavaaleissa kepua ei äänestä enää kuin lestat. Esimerkkinä haapaveden lestat jotka tekee kaikkensa maakuntamallin vaikutuksien vesittämiseksi. Se hulluin asia keskustalaisissa. Kiihkouskovaisia puolueen kannattajia tekojen ollessa kuntatasolla puoluetta vastaan. Juuri tämä jengi jotka Sipilän mukana potki esim. Väyrystä perseelle loput lähtee vapaaehtoisesti. Takkiin tulee vaaleissa ja raskaasti mutta voi sitä ilon päivää kepulaisille kun maakuntamalli kaatuu. Suurimmat maakuntamallin vastustajat kun löytyy maakunnista ei helsingistä vaikka niin esitetään mediassa. Tänään kepulaiset juhlii kun kohta ilmoitetaan maakuntamallin kaatuvan. Se kun olisi toteutuessaan ollut valtavan suuri kuntauudistus jonka mukana olisi mennyt maalaiskunnilta valta ja rahat maakunnille. Mikä irvokkainta maalaisten äänillä.

        Ei Sipilä eroa edellisistä kepujohtajista mitä maaseudun alasajoon tulee. Sitä samaa ovat harrastaneet aikaisemmatkin kepupamput niin kauan kuin kukaan jaksaa muistaa. Maakuntamalli yhtenä esimerkkinä pelkkä jatkumo keskustan ajamille kuntaliitoksille. Kuntayhtymien valtavan paljon suurempi versio. 18 kuntaa riittää kepulaisten mielestä sillä sitä maakuntamalli todellisuudessa tarkoittaa. Siinä mielessä suosion lasku maalaisten keskuudessa on hämmästyttävän pieni.

        Uppiniskaista porukkaa noi kepun äänestäjät. Uppoavat mieluummin kuin myöntävät olleensa väärässä. Heitä on siten helppo kusettaa, ja näin on myös tehty.


      • sukupolviakusetettu
        hiphurraakepu kirjoitti:

        Uppiniskaista porukkaa noi kepun äänestäjät. Uppoavat mieluummin kuin myöntävät olleensa väärässä. Heitä on siten helppo kusettaa, ja näin on myös tehty.

        Lestasiipi pääsi keskustassa Sipilän kautta kukoksi tunkiolle onnistuen muutamassa vuodessa hävittämään koko keskustapuolueen ja kaek männee Sipilän leikkiessä yrityspomomaisesti upporikasta tai -köyhää.

        Siinä sitä on Sipilällä selittämistä vaalien jälkeen ajettuaan keskustan sen historiansa syvimpään alennustilaan. Olisi ollut parempi pysyä yritysmaailman puolella ja antaa Paskalakipaulan tms. hyvävelin hoidella hänelle ja hänen kaltaisilleen bisneksiä eduskunnan kautta kuten aikaisemminkin keskustassa on ollut tapana.
        Ei toimi eduskunnassa maalaiskunnissa hyvin tyypillinen lestakepuhyvävelijärjestö syntiset kepuhyvävelit ei hyväksy sivuutetuksi tulemista edellisten toimesta. Sipilän ottaessa diktaattorin roolin demokratiaan perinteisesti pohjautuvassa puolueessa lopputulos on tekijänsä näköinen. Kaikki mennyt perseelleen eikä vieläkään löydy puolueesta miestä joka sanoisi Sipilälle että nyt riittää. Pekkarinen sitä yritti jo vuosia sitten mutta vaiennettiin kerta toisensa jälkeen ja mikä oli lopputulos. Sipilän viimeisimmän tempauksen jälkeen teki selväksi keskustalle kantansa - Pitäkää tunkkinne. Keskusta on Sipilän myötä kohta pelkkä marginaalipuolue. EI ihme jos vihreät ja persut menisi vaaleissa ohi. Kertonee kaiken Sipilän "saavutuksista"?


    • Alaspäin

      Mielenkiintoista nähdä joko on seuraavissa gallupeissa kannatus alle kymmenen%. Taisi Perneri avittaa siinä

    • hyväsyy

      Ennen laulettiin että kaiken takana on nainen . Mutta syy Keskustan alamäkeen on mies ja se on Juha Sipilä bisnesmies ja yritysjohtaja ei ole hyvä yhdistelmä Suomi laivan johdossa.!

    • Rehellinenkepupoliitikko
    • Rinne.Antti

      Äänestä raatoa!

      • sipilänjussukka

        Äänestä kepua, suomen lahtaajaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe