Turvapaikanhakiloita Sieviin

Kukajohtaa

Toivon, että Sievi vastaanottaisi hädänalaisia turvapaikanhakijoita.

20

168

  Vastaukset

  • Periaatteessa kannatettava asia, mutta kyseessä iso kokonaisuus. Mahdollisia ongelmia: Turvapaikanhakijoille pitää järjestää mielekästä tekemistä ja suomen kielen opetusta. Heidän tulee päästä liikkumaan, myös Sievin ulkopuolelle. Asunnot tulisi siten olla kirkonkylän keskustassa, jotta esim. kaupassa käyminen sujuisi ilman omaa autoa. Oma yhteisö on tärkeä myös turvapaikanhakijoille ja siksi he hakeutuvat usein asumaan lähelle toisiaan. Sievissä he olisivat aika eristyksissä muista. Tietysti kotoutumista edesauttaa se, että syntyy kontakteja suomalaisten kanssa.

   Tuossapa aluksi. Myös turvapaikanhakijat ovat erilaisia yksilöitä, joten heissä varmaan on myös niitä, jotka haluavat asumaan pienelle paikkakunnalle. Viihtymisen kannalta olisikin tärkeää, että kultakin turvapaikanhakijalta kysyttäisiin, millaiseen ympäristöön hän haluaa muuttaa.

  • kysykää sipilältä neuvoa,seosaa järjestää pakolaisia,aimuuten tuli mieleen tarjokkaa kotejanne ja ottakaa alaikäisiä karvakäsiä vierihoitoon niin kyllä saatte pakolaisia

   • Me olemme jo matkalla sinne..


  • kunta voissijoittaa isis-taistelijoita,jussimäen tyhjiin rivitaloihin,

  • OTTAKAA KAIKKI TÄÄLTÄ JÄMSÄN AUVILASTA. H

  • Jokainen voi ottaa ihan itse kotiinsa niin paljon, kuin on varaa. Ei tarvi aina yhteiskunnan tuella. Minä en halua maksaa, mutta joka haluaa, niin siitä vaan.

  • OOO montako kaapuunpukeutujaa on teillä siellä sievissä,tunnistakooko kukaan silmistä,meillä suomalasilla pitää olla henkilökortti,jossakuva mutta kahtoppa kaavunalle kunmyytkaljaa

  • Ei i k i n ä

  • Hädänalaiset ovat varmaankin vielä siellä missä soditaan....

  • Jos tulevat, kyllä lähtevät, kunhan Elvis esiintyy.

  • Sievi voisi ottaa, mutta asettuvatko turvapaikanhakijat lopulta tänne?
   Kyllä, ne kaikki valuvat ennen pitkään pääkaupunkiseudulle. Hesarissa oli lohdutonta luettavaa, kuinka paljon vierasperäisten asukkaiden määrä kasvaa tulevina vuosina pääkaupunkiseudulla. Kohta Helsinkiin matkatessa pitää hommata sanakirja, jotta siellä pärjäisi. Suomen kielen asema valtakielenä horjuu pääkaupungissa. Se on todella uhattuna. Uskoisin, että tulevaisuudessa Helsingin pääkieli on ihan joku muu, kuin suomi. Katujen nimet on kerran vaihdettu ruotsinkielisistä suomenkielisiin (toki ruottalaisnimet on yhä rinnalla) ja sittemmin taas jollekin uudelle kielelle.
   Mitä tästä taas seuraa, kun Helsingistä tulee muunkielinen?
   Muu maa seuraa perässä. Voi olla, että sharia-laki tulee olemaan jossain vaiheessa koko maan kattava laki. Silloin Sievikin alkaa kelvata maahanmuuttajille.

   • Miten sharialaki eroaa mielestäsi lestadiolaisten sisäisistä laeista kun on kysymyksessä naisten alistaminen?


  • Ei saa antaa pelolle valtaa, rohkeasti vaan pakolaisia Sieviin.

  • Mitä me niillä tehdään????.Eikö tänne kannata rahdata aivotuontia,insinöörejä ym kovapalkkaista porukkaa ulkomailta jotka tuo veroeuroja..hätää on jokapuolella,ei sitä Sieviin kannata tuoda,täällä on omatki huollettavat.

   • joo kiva mennä sokkarille,tummia miehiä notkuu ovenpielessä,kyllä lisää turvattomuutta,ainakin neitienosalta,ja vanhuksien ja kaikkien


   • Kuka niille sitä palkkaa maksaa. Otetaan niitä pakolaisia. Pian on kylä täynnä
    Pizzerioita. Aluksi niitä elättää valtio, ja he kantavat kauppoihin rahat.


  • Joo lapsen raisksajia koko Sievi täyteen. - sitten kaapumummoja kylälle hikisenä haisemaan niin vetäsivät maatilojen kärpäset keskustaan.

   • Sievin parhaita yks puolia on ollut se, ettei kuntaan oo haalittu ainakaan suuria määriä pakolaisia, jotka nykyään yleensä on vain miehiä, ja muslimeja.

    Eikö näistä oo jo ihan riittävästi huonoja kokemuksia muualta päin Suomea?
    Ääriesimerkkeinä tapahtumat turussa, oulussa, ja ihan äskettäin hämeenlinnassa.

    Jne. Jne. Tätäkö haluat myös sieviin?

    Suurin osa on tietysti ihan normaaleja ihmisiä, mutta joukkoon jonka menneisyydestä ei tiedetä oikeastaan yhtään mitään, mahtuu aina joitain vaarallisia/mieleltään häiriintyneitä tyyppejä.
    Ja muslimit edustaa muutenkin ihan vierasta kulttuuria. Joskus suorastaan kristinuskolle vihamielistä.

    Todellisia pakolaisia, tai maltillisia muslimeja vastaan mulla ei oo mitään. Ei suomeen mitään sharia lakia jne tarvita. Tai kouluihin arabian opetusta kaikille. Jne...

    Ja jos tulisivat edes maista, joissa ihan oikeasti soditaan. Ei sellaisia maita oo tällä hetkellä yhtään. Jotain pieniä heimosotia/rikollisryhmien välisiä kahinoita/kiihko muslimien terrori iskuja vaan. Ei ne oo mitään kunnon sotia oo sanan varsinaisessa merkityksessä.
    Ja jos tulijat olisivat myös naisia ja lapsia.

    Nää nykyiset n 25 vuotiaat, isojen kaupunkien keskustoissa ja kauppakeskuksissa maleksivat "partalapset" on joitain harvoja poikkeuksia lukuunottamatta lähinnä ns elintaso pakolaisia, joita kiinnostaa lähinnä suomalaiset naiset ja aika usein myös alaikäiset tytöt.

    Nykymyodossaan pakolaisuus on lähinnä kansain vaellusta ja 2 maailman sodan jälkeen tehdyn yk:n pakolais lainsäädönnön väärin käyttöä, eli käytännössä nuorten miesten "turvapaikkaturismia".
    Pakolainen ei oo myöskään mikään synonyymi sanalle siirtolainen. Monilla on mennyt sekaisin noiden asioiden merkitys.

    Eikä se pitäis olls veronmaksajien tehtävänä kustantaa ns suvakkinaisten arabi/afgaani/somali poikaystävien ylläpitoa ja täyshoitoa.

    Aika moni kustantaisi mieluummin menolipun tuolle sakille.. Olisin ilahtunut, jos samaan ilmsnsuuntaan menis pysyvästi myös koko punavihervasemmisto.

    Kehitys maiden ongelmia ei ratkaista siirtämällä niiden väestö Eurooppaan.

    Ehkä ongelmat ratkeaisi siirtämällä euroopan punavihervasemmisto ym "suvakit" kehitysmaihin...


  • Maltillisia muslimeita ei ole kun muslimien määrä ylittää valtiossa 5 prosenttia. Sen jälkeen maltilliset on äänetön joukko joka menee ja tekee niin kuin ylhäältä käsketään. Nolls toleranssi kaikille kehareille.

  • Ei ainuttakaan pakolaista Sieviin,kuntalaisten elätettäväksihän ne jäisi joka tapauksessa.Muslimi ei sopeudu ikinä meidän "vääräoppisten" tapoihin elää.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   111
   7031
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1763