Onko kaupunginhallituksen SDP PJ tehtäviensä tasalla

KiitosNäkemiin

Historian surkeimmat tappiot Kouvolassa. Kiitos SDP.

Onko heppu ajan tasalla ?

Olisiko syytä puuhata ko. hepulle joku kunniataulu äkkiä sekä patsas, niin sitten voisi suostua väistymään palliltaan.

Kouvola ensin !

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvääfiilistä

      Säästöjä haettiin piparkakkujen ja piirakoiden ostoista.

      Anjalankoskelta voisivat ajaa kimppakyydillä jatkossa.

    • KunKysyit

      On ajan tasalla. KiitosNäkemiin persu.

    • KokoomusTuhosiKaiken

      Edellinen hallituksenpuheenjohtaja hävitti sairaalan. Hän oli taas Kokoomukselainen. Oli sitä mieltä että olisihan se uusi sairaala houkutteleva ja halpa mutta mitä me sillä teemme. Mielummin hänen mielestään terveyspalvelut yksityisille ja Kotkaan. Että paljon paremmaksi veti, vei meiltä pohjan pois asua täällä kun Helminen.

      Oli vielä manskia sieltä manskia täältä manskia alta manskia päältä manskia yltä manskia päistä. Ja tuossakin kaikkien miljoonien jälkeen oli lopulta oli tyhjä manksi.

    • Halooo

      Kuinka monta liikettä manskilla nyt on?

    • Hyr

      Kaupungin taloudesta vastaa kova palkkainen virkamiesjohto. Johdon tehtävänä on raportoida taloudesta kaupunginhallitukselle. 14 miljoonan alijäämästä tulikin yllättäen 26 miljoonaa euroa. Voi kyllä kysellä jo pätevyyden perään. Nyt ollaan pulassa ja kaaos valmis.

      • Helppoheikkiä

        Tämä Mäntyharjulle veronsa maksava Tuukka Forsell taitaa olla varsinainen kuntatalouden helppoheikki. Investoinnit eivät rasita kaupungin taloutta jne. Kaupunginjohtaja Toikka haaveilee omasta poliittisesta urastaan eduskunnassa. Kumpikaan ei paneudu Kouvolan talouteen riittävällä intensiteetillä ja osaamisen tasolla.


      • Mietinnänpaikka

        NAULAN KANTAAN. MOLEMMAT PIHALLE !


      • Kysteri
        Helppoheikkiä kirjoitti:

        Tämä Mäntyharjulle veronsa maksava Tuukka Forsell taitaa olla varsinainen kuntatalouden helppoheikki. Investoinnit eivät rasita kaupungin taloutta jne. Kaupunginjohtaja Toikka haaveilee omasta poliittisesta urastaan eduskunnassa. Kumpikaan ei paneudu Kouvolan talouteen riittävällä intensiteetillä ja osaamisen tasolla.

        Näin on. Kaupungin johtaminen on tuuliajolla selvästi. Valtuuston pitäisi puuttua jämäkästi tilanteeseen. Jos jokin osakeyhtiö toimisi näin ja taloudenhoito epäonnistuisi näin pahasti niin toimitusjohtaja vaihdettaisiin välittömästi. Luottamus menee tuollaiseen toimintaan.


      • Hir

        Jos minun firmassani toimitusjohtaja johtaisi taloutta noin pieleen ja antaisi noin väärää tietoa hallitukselle niin potkut antaisin. Mutta kuntasektorilla voi munia vaikka miten. Erityisesti täällä meillä.


    • Juti

      Joku tuolla syytteli kaupunginhallituksen puheenjohtajaa jättitappiosta ja vääristä ennusteista. Talouden johtamisesta ja raportoinnista vastaa kuitenkin kaupunginhallitukselle kaupunginjohtaja. Tämä veti kyllä nyt ison määrän luottamusta pois hänen jalkojensa alta. Nyt alkaa aikamoinen porina miten hyvin kaupunkiamme johdetaan muissakin asioissa jos näin tärkeässä asiassa mennään näin pahasti pieleen. Luottamus voi hetkessä kadota.

      • Peli.menetetty

        Aika pitkälle kaiken syy on terveys ja sairaalapolitiikka että talous on kuralla, kuitenkin syylliset siihen löytyy ihan omasta kaupungista. Oli ryhmiä jotka ei halunneet tänne sairaalaa, tosin heidän halu oli se kuuluisa Ratamokeskus kalliisti suolle joka oli hinnaltaan kolminketainen uuteen sairaalan nähden ja sairaalapalveluiltaan kolmasosan Poksista. Tuostahan se kaikki tuho lähti Kouvolan osalta kuten kaikki tietää.

        Tuli Kymsote joka jatkoi tuota linjaa ettei Kouvolassa ole jatkossakaan sairaalapalveluit eikä pahemmin muitakaan terveyspalveluita julkisella puolen. Kouvola silti maksaa tuohon Kymsoteen puolet budjetistaan. Vuosittain maksaa tyhjästä Kymsoteen sellaisen summan että puolella yhden vuoden maksuista olisi rakentanut itselleen uuden Poksia suuremman asianmukaisen sairaalan. Kaiken takana on täällä käynyt asiantuntija joka mainosti muutamalle helposti naisen tuoksulla höplästä vedettävälle jotka ei omilla aivoilla pysty toimimaan että Sipilän sotessa tulevaisuus ja muutenkin Kokoomus on yksityisen puolen yrittäjien asialla, eikä tavallisten suomalaisten.


      • Htri

        Joo mutta en kyllä luottaisi virkamieheen joka antoi täysin väärää tietoa talouden kehityksestä. Täysin anteeksiantamatonta.


    • Tieti

      Ilmeisesti joku kokoomuslainen yritti heittää syytettä kaupunginhallituksen puheenjohtajan niskaan kun vastuussa oikeiden tietojen antamisesta on kokoomuksen kaupunginjohtaja ja sijaiskaupunginjohtaja. Kaupunginjohtaja ei ole ollut tilanteen tasalla eli ei seurannut ja puuttunut talouteen.

    • Gtrr

      Kokoomus on jo aloittanut harhautukset kokoomuslaisen kaupunginjohtajan suojelemiseksi. Yrittää viedä keskustelun pois virkamiesjohdon vastuusta.

    • Vris

      Erityisesti näemmä Pekka yrittää selitellä asioita kokoomuslaisen kaupunginjohtajan surkeasta taloudenhoidossa epäonnistumisesta. Selittelee että kaikkihan tämän tiesivät ja että johtuu sotesta. Uskomatonta puppua. Raporteissa ja seurannassa ei ole tuotu esiin tuollaisia ylityksiä. Kaupunginjohtaja on vastuussa budjetin laatimisesta realistiselle pohjalle ja vastuussa sen toteuttamisesta ja seurannasta. Jos seurannassa nähdään ettei ole toteutumassa hänen vastuullaan on tehdä korjausesitykset ajoissa. Nyt talousarvio on mennyt pieleen, johtaminen ja seuranta sekä reagointi pettänyt. Oli kiva jäädä äitiyslomalle ja jättää likaiset hommat muille. Todella surkeaa johtamista. Tuloksena talouskriisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1860
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1489
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      979
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      102
      846
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      45
      689
    Aihe