ulkopuolinen idea

789654

Nyt hyvät päättäjät alkakaa käyttään järkeä ja alkakaa hommaamaan näitä isis-taistelijoita tänne Pudikselle.Syyriassa on noin 800 taistelijaa ilman kotia,ei tarvis ottaa kuin 100kpl Nyt kukkahattu tädit ja sedät toimikaa!

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • APUAei

   APUA!

  • suuriosa

   Paljonkos näitä jo siellä on, sitähän ei tiijä kukaan mutta palion ON jo

   • KunKysyit

    Niitä on tulossa Iisalmen kohdalla bussilastillinen, menivät ABClle mutta mene sinä nyt vaan rauhassa nukkumaan ja ota vaikka lämmintä sipulimaitoa, kyllä sinä ehdit niihin huomenna tutustua, ei sitten tarvitse enää iltamyöhällä tänne päättömyyksiä kirjoitella.


   • Ruottista
    KunKysyit kirjoitti:

    Niitä on tulossa Iisalmen kohdalla bussilastillinen, menivät ABClle mutta mene sinä nyt vaan rauhassa nukkumaan ja ota vaikka lämmintä sipulimaitoa, kyllä sinä ehdit niihin huomenna tutustua, ei sitten tarvitse enää iltamyöhällä tänne päättömyyksiä kirjoitella.

    Rajalle vastaan ruusukimppujen kanssa. Tulossa ovat.


  • keelitvaluen

   Teurastaajat nää sopii hyvin metääselle surulle kuin putaselle, siellähän muhivat.

   • Änkyräpaavo

    No nuohan oisi varmaan tarpeeseen kun kuulostaa että hirviporukat ukkoutuu. Sanosi vain Ahmetille että tuo hirvi on vääräuskonen.


  • pisnestäpukkaa

   Mutta hirvihän ei ole haram, jos oikein teurastetaan ja sitä vois sitten myydä siihen allaH-Cafeeseen ihan luomuna ja halalina, kun nimikin on jo valmiiksi sopiva. Laajenee asiakaskunta toivotunlaiseksi!

   • Pirttiviljelijä

    Eikö sen typerän aloitteen tekijöissä ole jo valmiiksi lihantuottajaa, myyjää, urheilumiestä.... Hehän voisivat säpätä uuden, vielä typerämmän aloitteen näistä isismiehistä.


   • Mamualykkää
    Pirttiviljelijä kirjoitti:

    Eikö sen typerän aloitteen tekijöissä ole jo valmiiksi lihantuottajaa, myyjää, urheilumiestä.... Hehän voisivat säpätä uuden, vielä typerämmän aloitteen näistä isismiehistä.

    Minullakin on suuri rikos omallatunnolla josta ei mirenkään meinaa päästä yliste, nimittäin viime eduskuntavaaleisa minä äänestin Juha Sipilää.
    Toista kertaa en noin suurta rikosta tule tekemään ja toivoisin, että jotenkin saisin tekemäni virheen anteeksi.
    Ps. Tästä kannattaa muillakin ottaa oppia.


   • Jatketaankoenääviljelyä
    Pirttiviljelijä kirjoitti:

    Eikö sen typerän aloitteen tekijöissä ole jo valmiiksi lihantuottajaa, myyjää, urheilumiestä.... Hehän voisivat säpätä uuden, vielä typerämmän aloitteen näistä isismiehistä.

    Kaikki muut puolueet tuntuvat käyvän suorastaan taistelua omaa kansaansa vastaan paitsi Perussuomalaiset.

    Vihervasemmiston kaikkein törkein lupaus tähän mennessä on, että haluaisivat verottaa lihansyöntiä ja maidon juontia jatkossa enemmän. Ruuan haittaverot rajoittukoon makeisiin ja limonadeihin. Liha ja maito kun on ihan terveellistä ruokaa joka ei haittaveroja kaipaa. Ja mitä tulee siihen että vihreyttä ja energiankulutusta käytetään argumenttina niin täytyy vaan todeta että jollain se ruoka vaan on tuotettava. Ruoka on sen verran tärkeää ettei sitä voi pelkän "hiilijalanjäljen" perusteella alkaa rajoittaa. Tästä kaikesta "vihreydestä" alkaa kehittymään pikkuhiljaa ihan uusi totalitarismin muoto jolla pyritään perustelemaan uuden ajan pakkokeinoja sekä syyllistämään ihmisiä syntisiksi kuin uskonnossa konsanaan.

    Kaikki muut puolueet tuntuvat käyvän suorastaan taistelua omaa kansaansa vastaan paitsi Perussuomalaiset.
    Ps. Syödäänkö tulevaisuudessa pettua.


  • peilit

   Ei riitä 100 vaan 150 lisää koska täällä on pari naista jotka ihmettelivät kun mamut eivät ole kiinnostuneet heistä(mamu ilta pohjantähdessä) eli jos näistä löytyy muutama jotka uskaltaa lähestyä näitä naisia niin hyvä? Hyvä vinkki näille naisille,käykää peilin edessä niin ymmärrystä miksi mamut eivät kiinnostu teistä!

   • Mikävellihousu

    Aa että..ootpa rohkia! Et oo tainnu saaha vähään aikaan, kun täällä pitää sulla ulista? Faktoja kun kerrotaan, niin jopa mennään ihmisten ulkonäköä haukkumaan :D etkö muuta keksi?

    Ei ne asiat muuksi muutu vaikka itkupotkuraivareissa kylillä ulvoisit. Ai niin..ethän sinä omalla naamallasi uskalla asiaasi sanoa, mutta niitä jotka niin tekevät olet täällä haukkumassa.


  • Elotietää

   Persut pakenevat aina vastuutaan puskaan, ulisevat sitten muita syytellen... Jälleen kerran...
   "Perussuomalaiset väittää, että maahanmuuttoon liittyvät ongelmat johtuvat Suomen hallituksesta. Jos näin on, niin perussuomalaiset on siitä muiden mukana vastuullinen, sillä perussuomalaiset hyväksyi hallitusohjelman vuosina 2015 ja 2017. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho oli laatimassa hallituksen 80-kohtaista turvapaikkapoliittista ohjelmaa, joka on lähes kokonaan säädetty eduskunnassa voimaan. Nyt perussuomalaiset yrittää kaikkien aikojen käsienpesua”, Elo tulittaa.

   https://demokraatti.fi/halla-aholle-marka-ratti-vasten-kasvoja-simon-elo-hoykyttaa-perussuomalaiset-yrittaa-kaikkien-aikojen-kasienpesua/

   • harmittaaaa

    Hallitus ei noudattanut omaa hallitusohjelmaa maahanmuutossa joka olisi taannut pääministerille lähes varman jatkon pääministerinä vaalien jälkeen. Keskusta ja kokoomus on ääriliberaalien käsissä ja äänet kasaantuvat Halla-ahon puolueelle.


  • ettänäin

   Pääministeri Sipilän vastuu Oulun seksuaalirikosvyyhdissä
   12.1.2019 10:01 Jani Kuusela 16 kommenttia ilmoita asiaton viesti
   Palataanpa ajassa taaksepäin - ei kovin kauaksi - eduskuntavaaleihin 2015.

   Keskusta nousi selvästi suurimmaksi puolueeksi. Siihen aikaan vielä Timo Soinin johtamat Perussuomalaiset likimain säilytti kannatuksensa, joka oli moninkertaistunut vuodesta 2007 vuoden 2011 vaaleihin, ja päätyi ensimmäistä kertaa hallitukseen.

   Vaalivuonna 2015 vastavalittu pääministeri Juha Sipilä sanoi Ylen Ykkösaamussa:

   "Haluan olla rakentamassa monikultturista Suomea".

   Sipilä ker­toi me­ne­vän­sä vaalikauden alussa tu­tus­tu­maan Ou­lun vas­taa­not­to­kes­kuk­seen.

   – Ou­lun alu­eel­la alu­eel­la on pää­a­si­as­sa Ira­kin suun­nas­ta tul­lei­ta pa­ko­lai­sia. Pää­sin tu­tus­tu­maan tä­hän yh­tei­söön 90-lu­vul­la, kun palk­ka­sin hei­tä töi­hin. Osas­ta on tul­lut per­heys­tä­vi­ä­kin. Tie­dän, et­tä heil­lä on kova ha­lua so­peu­tua yh­teis­kun­taan ja teh­dä työ­tä.

   Vastavalittu pääministeri lupasi samaisessa Ykkösaamussa oman kotinsa turvapaikanhakijoille.

   Uutinen nousi etusivuille koko Euroopassa, johon tulvi samanaikaisesti ennätysmäärä pakolaisia välimereltä.

   Juha Sipilä, miten meni noin niinku omasta mielestä?

   Sipilän hallituskauden aluksi kaukainen ja kylmä Suomi valikoitui Sipilän lupausten jälkeen entistä useamman turvapaikanhakijan kohdemaaksi. Yli 32 000 turvapaikanhakijan toiveisiin ja odotuksiin vastaaminen aloitti suuren urakan.

   Sipilän lupaus Kempeleen-kodin antamisesta turvapaikanhakijoiden käyttöön sai julkisuutta aina Irakissa asti. Lopulta julkisuus sai Sipilän syömään sanansa.

   Turvapaikanhakijoista oli irakilaisia noin 20 500 eli lähes kaksi kolmasosaa tulijoista. Viidestä maasta – Irakista, Afganistanista, Somaliasta, Syyriasta ja Albaniasta – tuli 90 prosenttia kaikista turvapaikanhakijoista.

   Monet irakilaiset turvapaikanhakijat syyttivät pääministeri Juha Sipilää harhaanjohtavasta markkinoinnista lähi-idästä ja muualta saapuville turvapaikanhakijoille.

   – Me olisimme voineet mennä muualle. Nyt olemme jumissa täällä, irakilaismies kertoi tuolloin Helsingin Sanomille.

   Hetkinen, huomio, he olisivat siis voineet mennä muuallekin.

   Nämä ihmiset kulkivat koko Euroopan läpi jättämättä turvapaikkahakemusta mihinkään maahan. He halusivat tulla nimenomaan Suomeen, jossa jopa pääministerin asunto oli tarjolla.

   Sipilä olikin käynyt jo tarkistamassa vaalikauden alussa Oulun vastaanottokeskukset ja tekemässä diilin Oulun kaupungin kanssa.

   Työn hedelmät ovat kaikkien nähtävillä nyt - uutena vaalivuonna 2019.

   Sipilän kutsumat ulkomaalaistaustaiset miehet ovat syyllistyneet Suomen historian suurimpaan ja iljettävimpään lapsiin kohdistuneeseen seksuaalirikosvyyhtiin.

   Poliisi hyssyttelee sisäministeriön käskystä.

   Suomen kansalaiset ovat tunnetusti lampaita eikä leijonia. Emme uskalla sanoa ääneen mitä ajattelemme.

   Ei ole munaa.

   Juha Sipilän johtama hallitus ministereineen on vastuussa maassamme paljastuneesta seksuaalirikosvyyhdistä.

   Ja tämä on poliisin mukaan vasta jäävuoren huippu.

   Mitä tapahtuu, kun Helsingin, Turun, Tampereen ja Jyväskylän kohdalta paljastuu samainen ilmiö?

   Ei ole susien vika, jos paimen laskee ne lammastarhaan.

   Vaikka olisivat susia lammasten vaatteissa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   63
   1799
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   77
   1164
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   71
   1073
  4. 45
   1065
  5. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   949
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   929
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   870
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   833
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   808
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   772
  Aihe