Mikä on kun kaikki kiusaa.

Olen liian kiltti enkä osaa ärähtää ihmisille jos he ylittävät rajan. Koko elämän jatkunut kiusaaminen on vienyt sen luontaisen puolustuskykyni.
Ilmoita


9 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Chatissa kiusataan "kilttejä" , saman olen minäkin kokenut. Siellä jokaisella omat suosikkinsa joiden kanssa juttelevat, jos jotain kirjoittaa ylellä se tyrmätään täysin . Lopetin siellä käymisen .. minun puolesta saa olla viisaat rauhassa:)))))
Ilmoita
Minua on kiusattu jo kohta vuoden verran pienen vehjen takia ja tuskin leikkaus auttaa.
Ilmoita
Naiset haaveilevat 15–18 sentin erektiopituudesta,Liian pitkä sattuu, eikä seksi ole rentoa ja nautinnollista, kun koko ajan pitää varoa. Pituutta tärkeämpää on todellakin paksuus. Sillä se nautinto irtoaa!
Ilmoita
Olen viriili 41v, kuolen toivottavasti maksakirroosiin, ei vaimoa ei lasta, ei mitään, ketä mun pitäis kiittää???
Ilmoita
Kiusattu. mene urheiluseuraan harrastamaan nyrkkeilyä. Ei ole tarkoitus antaa ketään "turpaan", mutta hitunen tuota taitoa tuo ihan näkyvää itsevarmuutta ja kiusaaminen vähenee.

Tiedän tapauksen, jossa pienikokoista nuorta kiusattiin ja hänellä teetettiin muulle porukalle kuuluvia töitä. Nyrkkeilyharrastuksen jatkuttua muutamia kuukausia salassa, häneen käytiin käsiksi. Normaali puolustautuminen onnistui tyylikkäästi ja kiusaaminen loppui.
Ilmoita
Jos sätti-kiusaamisest on kyse niin opettele ensinnä ruksin käyttö, koska sillä saat typerimmät pois silmistä. Ei oo järkee tuhlata aikaa niille koska niiltä puuttuu täysin empatia ja sivistys. Toiseks, älä kerro oikeesti henk.koht. asioita koska noi em. tyypit kääntää sun luottamuksen sua vastaan. No kolmanneks, vältä aikoja jollon epätoivoset on kierroksella, anna niiden repii toisiaan. Aina parempi jos löytys jotai muuta kivaa sillä sätti on perseest- nimäkseen
Ilmoita
Toimittajien kuolema ja mahdollinen kituminen on musiikkia korvilleni.
Ilmoita
Juomiseenhan liittyy se, että kaikki jää kesken. ... Olin pitkään poissa elämästäni, ja lopetettuani juomisen minulle on tapahtunut ihania asioita.Nykyään olen varkauden halutuin poikamies.
Ilmoita
Miten vanhemmat voivat ehkäistä kiusaamista chatissa?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mikä on kun kaikki kiusaa.

Olen liian kiltti enkä osaa ärähtää ihmisille jos he ylittävät rajan. Koko elämän jatkunut kiusaaminen on vienyt sen luontaisen puolustuskykyni.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta