Hämmentävä tiikerin käyttäytyminen

arvoituksellista

Kävin kuumana kun autoani oli keskustan parkkipaikalla tahallaan naarmutettu. Vedetty jollain metalliesineellä kylkiin pitkät naarmut.
Unessa näin ihmisten kesklellä maleksivan aikuisen kesyn tiikerin. Se lähti kävelemään minua kohti. Siinä lähellä oli myös kesy kotikissa.
Tiikeri kellahti kyljelleen kissan edessä. Kissa näytti heti tietävän mitä pitää tehdä. Se rupesi tassullaan rapsuttamaan suurta tiikeriä. Tiikeri nautti tästä silmin nähden.
Valvetodellisuudessa ajoneuvoilleni ei ole mitään ilkivaltaa tehty. Pitkän elämän aikana en ole unessa myöskään nähnyt isoa kissapetoa. Mitähän piilotajunta halusi viestittää tiikeriunella?
Olen mies, luontofani. Rakastan kaikkea luonnossa, Pidän kaikenkokoisista eläimistä, susistakin. Niilläkin on oikeutensa elää.

6

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kissa ja tiikeri ovat jonkin asian kaksi puolta. Toinen pienempi/lievempi ja osoittaa, että tämäkin voi "lepyttää" suuremman. Kuten esimerkiksi se naarmutettu auto vs. että olisit joutunut pahempaan kolariin.

      • arvoituksellista

        Tuommoinen tuli itsellekin mieleen, pääsit vähemmällä mitä olisi voinut käydä.
        Kiitos tulkinnasta minkkilaukku.


    • Unessasi autoasi oli tahallaan naarmutettu. Luonnollinen reaktio olisi suuttua.
      Auton sanotaan kuvaavan itsesi fyysistä puolta elämässäsi. Unessasi autosi oli parkissa eli kenties olisi aika pysähtyä ja miettiä. Auton naarmutus voi kertoa tilanteesta, jossa sinua on vahingoitettu ehkä sanoin.
      Kenties unesi yksi sanoma oli, että sinulla on vaihtoehtoja tunteisiisi ; tiikerin ja kotikissan tapaaminen oli osa unen opetusta; tiikeri unessa edustaa yleensä johtajuutta, aggressiivisuutta, naisellista seksuaalisuutta. Kissa unessa edustaa myös naisellista seksuaalisuutta, mutta myös voimaa ja itsenäisyyttä. Tiikeri on kuitenkin vaarallisempi, voimakkaampi kohdattava kuin kesy kotikissa.
      Oma suhtautumisesi näihin unen eläimiin kertoo paljon, mitä ne juuri sinun unessasi voisivat tarkoittaa.
      Sinun unitiikerisi kellahti kyljelleen kotikissan edessä.. Kissa oli valppaana ja toimi juuri sopivalla tavalla eli rapsutti, kevensi tilannetta, oli valmis lepyttelyyn, jolloin tiikeri nautti ja oli rauhallinen eikä ollenkaan petomainen.
      Kenties tilanne/kohtaaminen, joka laukeaa, kun toinen osaa olla juuri oikealla tavalla läsnä. Voi kuvata pohdiskelua omista tunteista esim johonkin ihmissuhteeseen liittyen. Pohdintoihin voisi liittyä myös oman itsenäisyyden ja vapauden merkitys.

      Tässä ajatuksia unestasi, kenties löydät tästä jotain apuja, kun mietit mitä unesi sinulle halusi kertoa.

      • arvoituksellista

        Kiitoksia mainiosta tulkinnastasi. Iso ja pelottava ei olekaan aina niin vakavaa. En kuitenkaan uskalla enää jättää autoa tuolle parkkipaikalle.
        Tapaus harmitti kovasti. Siksi noin erikoiset eläinaiheet tulivat uniin. Kuin lievittämään; älä ny ylireagoi.


    • jung

      Auto ja tiikeri tarkoittavat samaa asiaa unessa. Ne symboloivat sinun voimaa, sinun voimaeläintä, sinun "hevosvoimia" auton ollessa kyseessä.

      Koet tällä hetkellä, tästä unen näky, että sinun autoasi , sinun teknologista voiman puoltasi, vahingoittaa eläimellinen symbolinen puolesi.

      Jos olet miettinyt ilmastonmuutosta ja sen luonnon saastuttavuutta, niin näet itsekin nyt näiden ristiriidan, yhteen sopimattomuuden. Voiman symboli auto saastuttaa ja siis tappaa luontaisen voimaeläimesi.

      Pieni kissa symboloi pienentynyttä voimaeläimen symbolia, se on kompromissi naarmutetun auton ja uhkaavan tiikerin välillä.

      Olisiko aika siirtyä saastuttavan käytöstä polkupyörään? Tiedän varsinkin miehien käyvän tällaista sisäistä keskustelua ilmastonmuutoksesta.

      Tässä yhdenlainen näkökulma.

      • jung

        "Olisiko aika siirtyä saastuttavan käytöstä polkupyörään? "

        Tai sähköautoon tai hybridiautoon?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6620
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3948
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1515
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe