G23 tilalle e27

pekka123

Saako valaisimen sisään vaihtaa e27 kannan pienloistelamppujen 2kpl G23 kantaista tilalle (samalla lähtisi tietys muuntaja(kuristin pois). Tilalle laittaisin siis e27 10W led lampun.

8

<50

Vastaukset

 • Saa tietenkin, mutta jos syttyy tulipalo ja syylliseksi osoittautuu tuo valaisin, jää vakuutuskorvaus saamatta.

 • Ikeasta saat 10€ plafondia. Ei pahs

 • Omaan käyttöön saa rakentaa ihan minkälaisen sähkövirityksen tahansa. Jos toiselle haluaa luovuttaa tai myydä, niin sitten pitää piirtää tussilla kylkeen että CE.

 • Minulla on kylpyhuoneessa Enston valaisin missä 2kpl 9W pieloisteputkilamppua g23 kannalla sarjassa. Lamppujen välissä on kuristin. G23 kannan kehys lampun sisällä on muovia ja se on 'klipsi' kiinnityksellä lampun rungossa. Kannat siis voi vaihtaa esim. samanlaisella klipsi-kiinnityksellä oleviin E14/E27 kantoihin. Tällöin jätetään kuristin kokonaan pois ja johdotetaan suoraan uusiin kantoihin lampun 'sokeripalasta'.

  • Jos noin teet, niin silloin olet valmistanut uuden valaisimen, johon sinun on laitettava arvokilpi omissa nimissäsi. Kaikki vastuut valaisimen alkuperäiseltä valmistajalta siirtyvät sinulle, tämä on Tukesin kanta asiaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos noin teet, niin silloin olet valmistanut uuden valaisimen, johon sinun on laitettava arvokilpi omissa nimissäsi. Kaikki vastuut valaisimen alkuperäiseltä valmistajalta siirtyvät sinulle, tämä on Tukesin kanta asiaan.

   Saako noita Kiinalaisia valmistajia muutenkaan minkäänlaiseen vastuuseen, joten käytännössä ihan sama.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Saako noita Kiinalaisia valmistajia muutenkaan minkäänlaiseen vastuuseen, joten käytännössä ihan sama.

   Juu, vastuiden selvittely on tänne tavaran tuoneen tahon ja Kiinalaisten välinen ottelu. Täällä paikallisesti tavarasta vastaa se joka on tavaran Kiinasta ostanut.


 • Ennen niitä kiinalaisia vastuita kysellään maahantuojalta. Komulainen jutuista voit lukea miten tuotevastuu toimii sähköpolkupyörän palossa.

  Sähköhommat kuuluu ammattilaisille.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.